Gość: utes IP: 193.24.200.* 29.05.07, 22:09 I gdzie jest ten sporting????Tak to bywa jak nie ma się stałego zespołu,a na każdym turnieju grają w innym składzie,żenada. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Fan Puchar Ligi dla Siódemki IP: *.eranet.pl 30.05.07, 00:18 Sporting miewa się dobrze, mimo klęski w Pucharze Ligi. Oni grali w db składzie, po prostu zagrali słabiej niż Karakal i tyle. A skład Sporting ma od dłuższego czasu podobny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibic Re: Puchar Ligi dla Siódemki IP: *.4.udn.pl 30.05.07, 00:27 Sporting zmienia sklad?? nie wydaje mi się. Od dluzszego czasu broni tam Krzysiu, z tyłu gra Artur i jest Szopen. A jak powszechnie wiadomo kazda druzyna zeby sie rozwijac potrzebuje nowych zawodnikow co Sporting czesto robi. Ale nie sa to pojedyncze wystepy, ale zawodnicy graja przez dłuzszy czas. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sportingistas Re: Puchar Ligi dla Siódemki IP: *.eranet.pl 30.05.07, 00:33 Co Ty utes wypisujesz? Kusiak wielkie staż w Sportingu, Żońca gra od lat, Rębosz nie grał sporo, ale wcześniej był non stop, Jonczyk w Sportingu wygrał króla strzelców Grudniowego, Szopen debiutował tam z 10 lat temu, Żaba to legenda Sportingu. Poznaj historię zespołu i się dopiero wypowiedz. Pzdr dla Blaugrany i Żelazka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: utes Puchar Ligi dla Siódemki IP: 193.24.200.* 30.05.07, 01:58 Zwracam honor najbardziej zasłużonym Sportingowi.A wracąjac do meritum gdybym nie wiedział co wypisuje to nie podejmowałbym tematu.Natomiast prawda jest taka,że sam trochę powycierałem się po różnych turniejach(halowych i tych otwartych),grałem i to w sportingu i przeciw tej drużynie,więc wiem co piszę.Proszę natomiast nie piszcie tego typu tekstu "żeby się rozwijać" bo to jakaś bzdura,bowiem kiedy sporting wygrał jakiś w miarę prestiżowy turniej??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ByłygraczSportingu Re: Puchar Ligi dla Siódemki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.05.07, 07:59 W czwórkach wygraliśmy Puchar TOMI, po drodze eliminując Niburskiego i Blaugranę, więć zespoły z topu. Szczerze to brak sukcesów (tzn pierwszych miejsc) jest ostatnio widoczny, ale zrozum też, że ludzie ze Sportingu pracują, mają rodziny, dzieci i stąd biorą się problemy. Ale przecież nawet na piątkach nie ma tragedii, niedawno trzecie miejsce w Pucharze Rektora WSH, teraz trzecie w Lidze Wiosennej. To, owszem nikogo nie zadowala,a najbardziej Jarka, ale taka jest piłka. Ja zawsze będę miećwielki szacunek do biało-zielonych, bo grałem tam 3 lata i nigdy nie będę pisał takich głupot jak Ty. To według mnie chamskie, bo Sporting zasługuje na wielki szacunek. Za to także, że sporo czasu spędzili w nim zawodnicy tacy jak Łukasz Bujak, Krzysiek Sobieraj, Michał Rogala, Paweł Jaworek, Głowa, Szopen, Żaba, Artek Żońca, Kusiak. Szacunek zawsze dla Sportingu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: THC Re: Puchar Ligi dla Siódemki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.05.07, 08:04 Sporting wygrał latem Turniej Mistrzów, pokonując nas, chyba PC-Tech i Końskie z Myśliwym w składzie. W Mniowie też wygrał bijąc Niburskiego, nas, ZETO, Viking więc o co wam chodzi? THC pozdrawia SPorting. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasprowicza Re: Puchar Ligi dla Siódemki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.05.07, 08:10 Każdy zespół prowadzi swoją politykę, a rozliczjąto wyniki. Kiedy Ty Utes grałeś w SPortingu i gdzie, a jakie miałeś w nim wyniki? Wszystko z Tobą w składzie wygrywali? Kasprowicza 3 pozdrawia SPorting, jakby nie patrzył zespół z naszej ulicy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamilka Puchar Ligi dla Siódemki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.05.07, 07:55 sporting gra całkiem fajną piłkę mam nadziej,ze zdobędzie wszystko to co chce zdobyć.pozdrawiam kibiców:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fan Czarnów Re: Puchar Ligi dla Siódemki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.05.07, 08:02 Pozdrawiam zespół Sportingu, też w nim zaliczyłem parę występów. Uznanie dla biało-zielonych, jeszcze wygracie niebawem jakieś piątki i pokażecie paru zakompleksionym oszołomom klasę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FC Biesak Puchar Ligi dla Siódemki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.05.07, 08:39 FC Biesak pozdrawia wszystkich rywali w Famie. Wracamy w lepszym składzie i coś na pewno ugramy. Szczególne pozdrowienia dla Blaugrany i Sportingu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan Re: Puchar Ligi dla Siódemki IP: *.chello.pl 30.05.07, 08:46 Nie bede mowic o Sportingu....a chcialem pogratulowac Siodemce pucharu Ligi bo grali naprawde dobrze mimo ze brakowalo Rudnickich,Kundery i Skrobota.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibic Re: Puchar Ligi dla Siódemki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.05.07, 09:05 Właśnie, to SIódemka zasługuje na pochwały. Brawo, macie ekstra drużynę, no i nawet dość sympatyczną, wyłączając tego waszego szefa co anjczęściej przychodzi z plecakiem. Wypożyczenie Małego to był strzał w 10. Ale Mały wraca do siebie, do Niburskiego, więc skończą się wasze pierwsze miejsca. Możecie być co najwyżej drudzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Słoneczne Re: Puchar Ligi dla Siódemki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.05.07, 09:13 Bardzo dobra gra w obronie SIódemki - klasa. Świetny bramkarz i Mały jako indywidualność. Puchar Ligi zasłużony, gratuluję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iniesta Puchar Ligi dla Siódemki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.05.07, 09:50 Blaugrano, drugie miejsce w tym turnieju nie było złe, bo postępy są cały czas. W Famie będziecie mieli optymalnąformę. Pzdr dla Dawida Iwanka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamilka Puchar Ligi dla Siódemki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.05.07, 10:03 gratuluje bramkarza! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fan Re: Puchar Ligi dla Siódemki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.05.07, 10:14 Jugo to ekstra golkiper, na asfalcie najlepszy. Dobry jest też Kusiak (Sporting), coraz lepszy Gwizd (Blaugrana). Mazur (PC-Tech) też się rozwija. Generalnie jest sporo niezłych bramkarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Brawo SIódemka Puchar Ligi dla Siódemki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.05.07, 12:04 Kurierzy robią świetny interes na SIódemce. Gratuluje temu zespołowi sponsora i wyników. Jeszcze 4 lata temu zapowiadało się, że SIóemka padnie, ale los się odmienił. Brawo SIódemka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Absolut Re: Puchar Ligi dla Siódemki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.05.07, 12:10 Brawo dla SIódemki. My nic nie mamy do Was, tylko ten wasz Łosiu ma do Wajdy jakieś aluzje. Gratuluje wygranej w Pucharze Ligi, a Łosiowi jeszcze pokażemy na boisku że jakiś tam nędzny Absolutus potrafi. Także się zachowywać, nie patrzyćna innym z pogardą jak to się niektórym zdarza. Pzdr dla Deco z Blaugrany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Real II Puchar Ligi dla Siódemki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.05.07, 13:13 Fajny turniej, szkoda że my się do niego nie załapaliśmy. Siódemka grała bardzo mądrze, gratulacje dla jej zawodników. Odpowiedz Link Zgłoś