Dodaj do ulubionych

Puchar Ligi dla Siódemki

IP: 193.24.200.* 29.05.07, 22:09
I gdzie jest ten sporting????Tak to bywa jak nie ma się stałego zespołu,a na
każdym turnieju grają w innym składzie,żenada.
Obserwuj wątek
    • Gość: Fan Puchar Ligi dla Siódemki IP: *.eranet.pl 30.05.07, 00:18
      Sporting miewa się dobrze, mimo klęski w Pucharze Ligi. Oni grali w db
      składzie, po prostu zagrali słabiej niż Karakal i tyle. A skład Sporting ma od
      dłuższego czasu podobny.
      • Gość: Kibic Re: Puchar Ligi dla Siódemki IP: *.4.udn.pl 30.05.07, 00:27
        Sporting zmienia sklad?? nie wydaje mi się. Od dluzszego czasu broni tam
        Krzysiu, z tyłu gra Artur i jest Szopen. A jak powszechnie wiadomo kazda druzyna
        zeby sie rozwijac potrzebuje nowych zawodnikow co Sporting czesto robi. Ale nie
        sa to pojedyncze wystepy, ale zawodnicy graja przez dłuzszy czas.
        • Gość: Sportingistas Re: Puchar Ligi dla Siódemki IP: *.eranet.pl 30.05.07, 00:33
          Co Ty utes wypisujesz? Kusiak wielkie staż w Sportingu, Żońca gra od lat,
          Rębosz nie grał sporo, ale wcześniej był non stop, Jonczyk w Sportingu wygrał
          króla strzelców Grudniowego, Szopen debiutował tam z 10 lat temu, Żaba to
          legenda Sportingu. Poznaj historię zespołu i się dopiero wypowiedz. Pzdr dla
          Blaugrany i Żelazka
    • Gość: utes Puchar Ligi dla Siódemki IP: 193.24.200.* 30.05.07, 01:58
      Zwracam honor najbardziej zasłużonym Sportingowi.A wracąjac do meritum gdybym
      nie wiedział co wypisuje to nie podejmowałbym tematu.Natomiast prawda jest
      taka,że sam trochę powycierałem się po różnych turniejach(halowych i tych
      otwartych),grałem i to w sportingu i przeciw tej drużynie,więc wiem co
      piszę.Proszę natomiast nie piszcie tego typu tekstu "żeby się rozwijać" bo to
      jakaś bzdura,bowiem kiedy sporting wygrał jakiś w miarę prestiżowy turniej???
      • Gość: ByłygraczSportingu Re: Puchar Ligi dla Siódemki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.05.07, 07:59
        W czwórkach wygraliśmy Puchar TOMI, po drodze eliminując Niburskiego i
        Blaugranę, więć zespoły z topu. Szczerze to brak sukcesów (tzn pierwszych
        miejsc) jest ostatnio widoczny, ale zrozum też, że ludzie ze Sportingu pracują,
        mają rodziny, dzieci i stąd biorą się problemy. Ale przecież nawet na piątkach
        nie ma tragedii, niedawno trzecie miejsce w Pucharze Rektora WSH, teraz trzecie
        w Lidze Wiosennej. To, owszem nikogo nie zadowala,a najbardziej Jarka, ale taka
        jest piłka. Ja zawsze będę miećwielki szacunek do biało-zielonych, bo grałem
        tam 3 lata i nigdy nie będę pisał takich głupot jak Ty. To według mnie
        chamskie, bo Sporting zasługuje na wielki szacunek. Za to także, że sporo czasu
        spędzili w nim zawodnicy tacy jak Łukasz Bujak, Krzysiek Sobieraj, Michał
        Rogala, Paweł Jaworek, Głowa, Szopen, Żaba, Artek Żońca, Kusiak. Szacunek
        zawsze dla Sportingu.
      • Gość: THC Re: Puchar Ligi dla Siódemki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.05.07, 08:04
        Sporting wygrał latem Turniej Mistrzów, pokonując nas, chyba PC-Tech i Końskie
        z Myśliwym w składzie. W Mniowie też wygrał bijąc Niburskiego, nas, ZETO,
        Viking więc o co wam chodzi? THC pozdrawia SPorting.
      • Gość: Kasprowicza Re: Puchar Ligi dla Siódemki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.05.07, 08:10
        Każdy zespół prowadzi swoją politykę, a rozliczjąto wyniki. Kiedy Ty Utes
        grałeś w SPortingu i gdzie, a jakie miałeś w nim wyniki? Wszystko z Tobą w
        składzie wygrywali? Kasprowicza 3 pozdrawia SPorting, jakby nie patrzył zespół
        z naszej ulicy.
    • Gość: kamilka Puchar Ligi dla Siódemki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.05.07, 07:55
      sporting gra całkiem fajną piłkę mam nadziej,ze zdobędzie wszystko to co chce
      zdobyć.pozdrawiam kibiców:)
      • Gość: Fan Czarnów Re: Puchar Ligi dla Siódemki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.05.07, 08:02
        Pozdrawiam zespół Sportingu, też w nim zaliczyłem parę występów. Uznanie dla
        biało-zielonych, jeszcze wygracie niebawem jakieś piątki i pokażecie paru
        zakompleksionym oszołomom klasę.
    • Gość: FC Biesak Puchar Ligi dla Siódemki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.05.07, 08:39
      FC Biesak pozdrawia wszystkich rywali w Famie. Wracamy w lepszym składzie i coś
      na pewno ugramy. Szczególne pozdrowienia dla Blaugrany i Sportingu.
      • Gość: fan Re: Puchar Ligi dla Siódemki IP: *.chello.pl 30.05.07, 08:46
        Nie bede mowic o Sportingu....a chcialem pogratulowac Siodemce pucharu Ligi bo
        grali naprawde dobrze mimo ze brakowalo Rudnickich,Kundery i Skrobota.Pozdrawiam
        • Gość: Kibic Re: Puchar Ligi dla Siódemki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.05.07, 09:05
          Właśnie, to SIódemka zasługuje na pochwały. Brawo, macie ekstra drużynę, no i
          nawet dość sympatyczną, wyłączając tego waszego szefa co anjczęściej przychodzi
          z plecakiem. Wypożyczenie Małego to był strzał w 10. Ale Mały wraca do siebie,
          do Niburskiego, więc skończą się wasze pierwsze miejsca. Możecie być co
          najwyżej drudzy.
        • Gość: Słoneczne Re: Puchar Ligi dla Siódemki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.05.07, 09:13
          Bardzo dobra gra w obronie SIódemki - klasa. Świetny bramkarz i Mały jako
          indywidualność. Puchar Ligi zasłużony, gratuluję.
    • Gość: Iniesta Puchar Ligi dla Siódemki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.05.07, 09:50
      Blaugrano, drugie miejsce w tym turnieju nie było złe, bo postępy są cały czas.
      W Famie będziecie mieli optymalnąformę. Pzdr dla Dawida Iwanka.
    • Gość: kamilka Puchar Ligi dla Siódemki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.05.07, 10:03
      gratuluje bramkarza!
      • Gość: Fan Re: Puchar Ligi dla Siódemki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.05.07, 10:14
        Jugo to ekstra golkiper, na asfalcie najlepszy. Dobry jest też Kusiak
        (Sporting), coraz lepszy Gwizd (Blaugrana). Mazur (PC-Tech) też się rozwija.
        Generalnie jest sporo niezłych bramkarzy.
    • Gość: Brawo SIódemka Puchar Ligi dla Siódemki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.05.07, 12:04
      Kurierzy robią świetny interes na SIódemce. Gratuluje temu zespołowi sponsora i
      wyników. Jeszcze 4 lata temu zapowiadało się, że SIóemka padnie, ale los się
      odmienił. Brawo SIódemka.
      • Gość: Absolut Re: Puchar Ligi dla Siódemki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.05.07, 12:10
        Brawo dla SIódemki. My nic nie mamy do Was, tylko ten wasz Łosiu ma do Wajdy
        jakieś aluzje. Gratuluje wygranej w Pucharze Ligi, a Łosiowi jeszcze pokażemy
        na boisku że jakiś tam nędzny Absolutus potrafi. Także się zachowywać, nie
        patrzyćna innym z pogardą jak to się niektórym zdarza. Pzdr dla Deco z
        Blaugrany.
    • Gość: Real II Puchar Ligi dla Siódemki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.05.07, 13:13
      Fajny turniej, szkoda że my się do niego nie załapaliśmy. Siódemka grała bardzo
      mądrze, gratulacje dla jej zawodników.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka