22.06.07, 11:30
Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
Obserwuj wątek
    • Gość: anetaa77 Re: Notariusz w Kielcach IP: 81.219.133.* 22.06.07, 17:56
      Ja byłam u Arczyńskiej na ul. Sienkiewicza, na wprost banku PKO i byłam
      zadowolona z usług. Znają sie na swojej pracy ( pracuje ze swoim synem, też
      notariuszem).
      • Gość: bacha1979 Re: Notariusz w Kielcach IP: *.kielce.net.pl 26.06.07, 08:20
        dziekuję.
        • Gość: olenka_a Re: Notariusz w Kielcach IP: 195.47.201.* 26.06.07, 09:55
          Pani Szykulska (Dorota chyba) pisze super akty notarialne. Mam do czynienia w
          pracy z aktami przez nią pisanymi i są naprawdę dobre. Ma kancelarię na
          Warszawskiej...
          • Gość: olenka_a pomyliłam się IP: 195.47.201.* 26.06.07, 10:06
            teraz mam dokładne namiary:
            Iwona Szypulska. Adres:, Warszawska 2, 25-306 Kielce
          • Gość: olenka_a Szypulska IP: 195.47.201.* 26.06.07, 10:07
            telefon jeszcze zdobyłam:
            tel.:(0-41) 343-82-67,
          • bacha1979 [...] 26.06.07, 10:50
            Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
            • Gość: olenka_a Re: Notariusz w Kielcach IP: 195.47.201.* 26.06.07, 11:04
              Prawda. Z innego forum...
              • Gość: Mariano Re: Notariusz w Kielcach IP: *.warszawa.vectranet.pl 29.05.13, 16:57
                Ja jakiś czas temu robiłem akt u notariusz Mirosławy Nalazek na Piotrkowskiej. Naprawdę dobry fachowiec, wszytko dokładnie tłumaczy i na koniec dostałem dobrą cenę:) Innych notariuszy niestety nie znam, człowiek rzadko bywa u notariusza, ale jak juz iść to porządnie:)
                Pozdrawiam,
                • Gość: Andrzej Re: Notariusz w Kielcach IP: *.centertel.pl 27.10.13, 16:46
                  Potwierdzam, Pani Nalazek to bardzo miła, mądra i kompetentna osoba. Poświęca klientowi dużo uwagi i sprawia, że człowiek czuje się dobrze obsłużony. To według mnie wysoki standard za odpowiednią cenę. Polecam
                  • lumpior No to mamy reklamę. 27.10.13, 17:28
                    No nie ładnie,wstyd,a może taki jest cel.Adminie, co w tym temacie?
                    • Gość: lobbysta Re: No to mamy reklamę. IP: *.kielce.net.pl 28.10.13, 14:04
                      Firma w której pracuję od lat korzysta z Notariatu przy ul. Głowackiego nr 5 w Kielcach. Notariusz Pan Piotr Szostakiewicz jest naprawdę SUPER. Z jego usług korzysta wielu pracowników Firmy i moich znajomych - nigdy nie słyszałem żadnej negatywnej opinii o tym Notariacie. Polecam z pełnym przekonaniem - tel. 413446012.
                      • Gość: teresa Re: No to mamy reklamę. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.14, 15:24
                        Jeśli chodzi o Pana Szostakiewicza to niedawno do niego dzwoniła i powiem szczerze że przez rozmowę telefoniczna dowiedziałam się więcej niż u niektórych znawców będąc na wizycie wiem ile mnie co będzie kosztowało i jest do rzeczy a szczerze to dzwoniłam zaczym wyszłam z tej str bo raczej na nie wracam z powrotem bo nie mam czasu. Jestem zadowolona wzięłam od niego adres Głowackieg 5 gdziekolwiek to jest znajdę go ;)
                        • anezka23 Re: No to mamy reklamę. 02.01.15, 14:50
                          Może ktoś powiedzieć coś o Pni notariusz Katarzynie Gajek?
                        • anezka23 Re: No to mamy reklamę. 02.01.15, 15:09
                          Może ktoś powiedzieć coś o Pni notariusz Karolinie Gajek?
                  • Gość: Aneta Re: Notariusz w Kielcach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.08.15, 07:28
                    Co do ceny to wystawia maksymalną taksę więc warto trochę poszukać bo nie ma sensu przepłacać,
          • jozekkowalski1 Re: Notariusz w Kielcach 26.02.15, 15:55
            Ja polecam notariusz Kamilę Dudę, bardzo miła i kompetentna , wszystko dokładnie mi wytłumaczyła, i do tego byłam u paru notariuszy i było najtaniej
            • jozekkowalski1 Re: Notariusz w Kielcach 26.02.15, 15:57
              Ja polecam p. notariusz Kamilę Dudę - bardzo miła osoba, wszystko mi dokładnie wytłumaczyła i do tego byłem u wielu innych i było najtaniej
              • Gość: konrad Re: Notariusz w Kielcach IP: *.relay.tor-us.org 18.04.18, 16:04
                Ostatnio korzystałem z usług pani Nalazek, szukałem opinii w internecie i w sumie poza tym wątkiem, nie mogłem nic znaleźć. Watek już trochę stary, ale skorzystałem z tutejszych opinii i mogę polecić tego notariusza.
                Pani była rzeczowa, wiadać, że ma doświadczenie, bardzo miła także warto skorzystać.
      • Gość: jowita Re: Notariusz w Kielcach IP: *.colo.transip.net 12.10.15, 21:22
        Ja polecam panią notariusz Mirosławę Nalazek, ma kancelarię koło Zusu. Bardzo miła, rzeczowa, szybkie terminy, mimo dużej ilości klientów, wszytko poszło sprawnie. Byłam wcześniej u innego notariusza więc mam porównanie i widzę jak bardzo mozna mieć różne podejscie do klienta. Mi bardzo spodobało się to, że pani Nalazek dała mi numer telefonu i mogłam zadzwonić do niej z każdym pytaniem, nawet błahym i czułam, że naprawdę zalezy jej abym wszytko dobrze zrozumiała i czuła się zadowolona. Porównywalam ceny z innymi kancelariami, bo nie ukrywam, że tym też sie kierowałam, a te były wyważone : nie były najniższe, co też swiadczy o tym, że albo ktoś bierze wszytko jak leci i się nie ceni, ale tez nie były najwyższe co świadczy o dobrym podejsciu do klienta i pójściu na kompromis. Ze swojej strony zdecydowanie mogę polecić panią notariusz.
    • pancernikpot Re: Notariusz w Kielcach 27.03.15, 15:29
      Od kilku lat korzystam z usług różnych kieleckich notariuszy, głównie przy sprawach dotyczących nieruchomości i radziłbym ostrożnie podchodzić do "najtańszych" notariuszy, bo z niską ceną często wiąże się brak doświadczenia(niestety przeżyłem to na własnej skórze).
      • Gość: Rafał Re: Notariusz w Kielcach IP: 31.31.78.* 03.05.15, 23:36
        Potwierdzam, też z doświadczenia wiem, że lepiej wybierać doświadczonych specjalistów, w każdej dziedzinie. Co oczywiście moim zdaniem przekłada się na cenę, taniej nie zawsze znaczy dobrze.
        • Gość: Robert67 Re: Notariusz w Kielcach IP: 198.51.75.* 01.09.15, 23:09
          Ja byłem u notariusza Putowskiego, załatwiałem i sprawy związane ze swoją spółką i rodzinne. Pan notariusz mily, konkretny, sprawa załatwiona sprawnie i w dobrej cenie. Mogę go polecić.
          • Gość: Łukasz81 Re: Notariusz w Kielcach IP: *.tor.ninja 12.01.16, 19:29
            Trafiłem do pana Putowskiego kierując się opinią z tego forum. Trochę się obawiałem, czy można ufać wpisom w internecie. Nie zawiodłem się jednak na opiniach poprzenich klientów i wyszedłem od tego pana zadowolony i bogatszy,ponieważ pan notariusz zrobił mi akt taniej niż inni. Pan notariusz podszedł do mojej sprawy profesjonalnie, wszytko dokładnie mi wytłumaczył, podał numer telefonu, żeby dzwonić w razie wątpliwości, akt podpisałem w pełnym zaufaniu do pana notariusza. W sprawach majątkowych o znacznej wartości zawsze się człowiek denerwuje, dlatego moim zdaniem warto wybrać osobę, której sie ufa i która ma doświadczenie w tego typu sprawach. Polecam.
            • Gość: michał Re: Notariusz w Kielcach IP: *.centertel.pl 24.02.16, 21:12
              A ja byłem ostatnio u pani notariusz Karoliny Gajek I polecam.jasno wszystko wyjasnila,wszystko kosztowalo mniej niz u innych i to bez targowania.szybko,profesjonalnie i w milej atmosferze.a do tego jeszcze jest na co popatrzeć;))))
              • Gość: Karol Re: Notariusz w Kielcach IP: *.ip-37-59-112.eu 14.05.16, 00:08
                Ja trafiłem z polecenia do pani notariusz Nalazek. W związku z tym, że to był mój pierwszy kontakt ze sprawami dotyczącymi ziemi, miałem obawy jak to wszytko wygląda. Ale szybko zniknęły, pani notariusz to osoba z doświadczeniem, co widać zarówno jeśli chodzi o wiedzę jak i podejście do klienta. Ja bardzo polecam, czułem się pewnie wiedząc, że jestem w bezpiecznych rękach. Cenę też ustaliłem rozsądną. Plus Pani notariusz zawsze była gotowa służyć mi pomocą telefoniczną, bo oczywiście miałem dodatkowe sto pytań jak już wróciłem do domu:) Zdecydowanie polecam.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka