Dodaj do ulubionych

Doda - wizyta w E.Leclerc

IP: *.4.udn.pl 23.06.07, 22:19
Chciałbym pogratulować "świetnej" organizacji wizyty Pani Doroty Rabczewskiej
w E.Leclerc sczególnie za stłoczenie jak bydło głównie dzieci bez
jakichkolwiek zasad. Dziękuję organizatorom za fachowy dobór ochroniarzy,
którzy bez jakichkolwiek oporów przepychali dzieciaki. Pokrzykiwania tych
panów "przesunąć sie k...a do tyłu" wraz z użyciem swojej siły i pseudowładzy
do dzieciaków uważam za genialne i nie podlegające żadnej dyskusji. Taką
organizacją i fachwością przyczyniliście się do opinii że Kielce to jednak
zaścianek. Nie ujmując nic Dodzie mimo spóźnienia zniechęcicie do wizyt w
naszym mieście kogokolwiek. W E.Leclerc byłem po raz pierwszy i ostatni.
Obserwuj wątek
    • Gość: Pstryku Serdecznie Re: Doda - wizyta w E.Leclerc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.07, 22:41
      Przecież w 'profesjonalnej ochronie' zatrudnia się tak jak wszędzie - jak
      najtaniej - jak najmiejsze kwalifikacje. Niewiem jakie jest zadanie ochroniarzy
      w marketach i galriach handlowych [?].
      • Gość: gażdzina takie "spędy" są dla bydła-nie dziw się więc! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.07, 22:52
        a skoro sam sie tak nisko sklasyfikowałes to juz twoja sprawa. Ja bym tam nie
        poszła.A kimże jest jakaś doda?
        • Gość: kino lipo Re: takie "spędy" są dla bydła-nie dziw się więc! IP: 81.219.132.* 23.06.07, 23:08
          Doda to taka pani, co rży ja kobyła i zachwyca swą wulgarnością liczne rzesze, którym wmówiono, że to zjawisko i "gwiazda", żeby tłuc kasę na debilach a to pospolite krowie.

Dziś widziałem dziesiątki: naturalniejszych, ładniejszych i seksowniejszych dziewczyn - na naszych ulicach - to po cholerę się pchać, męczyć i oglądać tandetę i jakąś zaplanowaną chałturę ?

• kwinta5 Re: takie "spędy" są dla bydła-nie dziw się więc! 24.06.07, 08:12
            wydaje mi sie ,ze nie o dode szło!ale o ochrone!!! i organizacje imprezy-
            wczujcie sie kochani-przyjeżdza wasz ulubiony artysta a tu taka
            kompromitacja..........i niewazna czy to sklep czy hala widowiskowa,poniewaz
            ochrona potrafi spieprzyc duzo przyjemnych chwil!
            ja polecam jeszcze "inteligentnych " inaczej ochroniarzy w castoramie:;)
            w kazdym wesza złodzieja i terroryste-taka nadwrazliwosc to juz jednostka
            chrobowa drodzy panowie.

a do mojego przedmowcy-dzieci ,to nie bydło!!-mam osobiste i zadnych zmian
            cechujacych czterokopytne nie dostrzegam!!! zchamienie dorosłych da sie
            zanotowac i jest to zaraźliwe szczegolnie dla młodszych jednostek
            społeczenstwa........
    • Gość: pustak Re: Doda - wizyta w E.Leclerc IP: 81.219.208.* 24.06.07, 12:44
      jakim trzeba byc pajacem zeby isc na Dode ,jeszcze do galerii handlowej,mieć pretensje ze cos było nie tak ,takie spotkania urządza sie dla motłochu który nic niepłaci nie ma biletów i może wtedy zejsc sie sporo bydła z miasta ! jak chcesz spotkac sie z Doda to zadzwoń do jej menagera i zapłać 8 tys. i pooglądasz ja sobie przez godzine i nikt nie bedzie cie przeganiał
      • Gość: Calm Re: Doda - wizyta w E.Leclerc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.07, 14:29
        Jakim trzeba być pustakiem, żeby nie zajarzyć, iż nie o Dodę chodzi a o
        organizację imprezy?
        • Gość: hmm Re: Doda - wizyta w E.Leclerc IP: *.134.219.81.static.kielce.msk.pl 24.06.07, 16:10
          Po prostu chodzi o pieniądze a nie o pustaki !
          • Gość: kinia Re: Doda - wizyta w E.Leclerc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.07, 11:31
            ale pustaki sa teraz w cenie !
    • Gość: pustak Re: Doda - wizyta w E.Leclerc IP: 81.219.208.* 25.06.07, 17:30
      jaka impreze to jest sped bydła a nie impreza ! buahaa impreza buahaa w galerii buahaha impreza ....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka