Gość: kla IP: 80.48.255.* 27.06.07, 10:13 ma ktos w kiecach ? uzywa ? jak sie sprawdza ? musze do konca miesiaca wypowiedziec umowe tepsie lub podpisac nowa prosze o podpowiedz tnx Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: net Re: netia po laczach tpsa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.07, 19:09 czyzby nikt nie uzywal neti ??????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: watpliwosc netia po laczach tpsa, ale w Łodzi IP: *.adsl.inetia.pl 27.06.07, 19:19 nie jest specjalnie tańsza, nie jest specjalnie szybsza, często przerywa ....ale może tylko u mnie, w tym dziwnym mieście ! Odpowiedz Link Zgłoś
kasiam12 Re: netia po laczach tpsa, ale w Łodzi 27.06.07, 20:03 wg mnie warunki lepsze niz w tepsie bo przy umowie na 12 miesiecy mam 1 mega za 69 zl brutto a jak zamowie przez www mam 1 miesiac za 19 zl i jezeli jeszcze do tego nie chce od nich modemu to mam drugi miesiac za 19 zł ale wlasnie chcialbym sie dowiedziec jak to dzial pamietam ze neostrade na poczatku [6miesiecy!!!!!]co chwile mi zrywalo jezeli tu bedzie taki sam poczatek to sie wsciekne [ale moze to byla wina lini telefonicznej ktora po tym felernym pol roku poprawili - a neostrade mam juz 4lata] Odpowiedz Link Zgłoś