Gość: BBB IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 22.06.03, 02:20 Proponuję także, aby każdy powiedział czego nie lubi. Ja także powiem. Na początek powiem, że nie lubię kiedy małpa „szczy” do piwa. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Filip Re: Nie lubię IP: *.look.ca 22.06.03, 02:28 Nie lubie kiedy BBB nadaje w inter o 2:20 am Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Filip Re: Nie lubię IP: *.look.ca 22.06.03, 02:31 No nareszcie BBB poszedl spac ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Filip Re: Nie lubię IP: *.look.ca 22.06.03, 02:37 Dobrej nocy i sza. Do bialego spij dnia. Ty dziecino oczy zmroz, spij do wschodu bialych zorz. .....Dobranoc ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BBB Re: Nie lubię IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 22.06.03, 02:50 Gość portalu: Filip napisał(a): > Nie lubie kiedy BBB nadaje w inter o 2:20 am Filipie! U Ciebie jest inny czas. Wprawdzie tu chciałbym napisać czego nie lubie, ale lubie wieczor i noc. To czas sprzyjajacy refleksji. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Filip Re: Nie lubię IP: *.look.ca 22.06.03, 06:10 Gość portalu: BBB napisał(a): > Gość portalu: Filip napisał(a): > > Nie lubie kiedy BBB nadaje w inter o 2:20 am > > Filipie! > U Ciebie jest inny czas. > Wprawdzie tu chciałbym napisać czego nie lubie, ale lubie wieczor i noc. > To czas sprzyjajacy refleksji. > Pozdrawiam _________________________________________________ Inny czs..czas ten sam...trudny, nieprzyjemny , obzydliwy. Wiezcie co w srodku nocy wam wyznam z pociagu relacji Przemysl- Szciecin ze wszyscy moi profesorowie na akademi byli pochodzenia zydowskiego. Nie wierzycie...tylko pokorni ! A noc ma swoj urok. Swiat widziany tylko w kregu lampy strolowej. Czy to to samo co "stolicznaja" To wlasnie czeski badacz literaturu - Morawia odktyl ze staruszka ze "Zbrodni i Kary" Dostojewskiedo byla uosobieniem klasu kulaczej. A czego nie lubie ? Wielu rzeczy. Och jak wielu ! Bo jestem glempowym idealista. Byc moze wiekszym niz sam tow. Glemp ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BBB Re: Nie lubię IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 29.06.03, 00:05 Nie lubię chamstwa i góralskiej muzyki. Chociaż z tą góralską muzyką to nie całkiem tak. Czasami lubię. A od chamstwa sam też nie jestem wolny :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BBB Re: Nie lubię IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 29.06.03, 00:39 Nie lubię niedzieli i poniedziałku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BBB Re: Nie lubię IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 29.06.03, 01:11 Nie lubię kwiatów w wazonach, bukietach i wiązankach. Kwiaty umierają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Najarany Re: Nie lubię IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 29.06.03, 21:09 Gość portalu: BBB napisał(a): > Nie lubię kwiatów w wazonach, bukietach i wiązankach. Kwiaty umierają. Kwiaty umierają stojąc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BBB Re: Nie lubię IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 29.06.03, 22:40 Gość portalu: Najarany napisał(a): > Kwiaty umierają stojąc. Trafnie! Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BBB Re: Nie lubię IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 29.06.03, 01:33 Nie lubię starych ziemniaków (nieprzerobionych) i starego bobu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie poseł Re: Nie lubię IP: *.one.pl / 192.168.5.* 29.06.03, 22:41 Nie lubię jak nie ma w domu piwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BBB Re: Nie lubię IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 29.06.03, 22:43 Gość portalu: nie poseł napisał(a): > Nie lubię jak nie ma w domu piwa. Ja też. Chociaż niekoniecznie piwa :) Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brambor Re: Nie lubię IP: *.complex.com.pl 01.07.03, 08:50 Nie lubię, kiedy ktoś pisze, że czegoś nie lubi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BBB Re: Nie lubię IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 01.07.03, 09:24 Lubię wiedzieć, czego nie lubią inni :) To pomaga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BBB W takim razie IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 01.07.03, 09:28 Nie lubię nie wiedzieć czego nie lubią inni :) Taka niewiedza, jak każda inna, może zaszkodzić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BBB Re: Nie lubię IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 11.07.03, 12:18 Być wkurwiony, a dzisiaj jestem :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojciech D. Re: Nie lubię Kielczan wspolczesnych IP: 193.59.173.* 11.07.03, 13:00 Ale lubie Kielce i niektore Kielczanki. Aż mi ich zal (Kielczanek), że musza współżyc z takimi skomuszalymi, zapijaczonymi degenaratami Odpowiedz Link Zgłoś