Gość: row Re: Autobus Veolii obrzucony kamieniami! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.08.07, 12:59 Bydło to jesteś sam, ludzie pracują po 14 godzin dziennie i otrzymują po 1000 zl wyplaty. Jak ci się nie podoba to chodź piechotą, przymusu pracy w Polsce nie ma i każdy może wyrażać swoje niezadowolenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Autobus Veolii obrzucony kamieniami! IP: *.adsl.inetia.pl 23.08.07, 13:02 Już wszyscy osądzili bezzłapanie winnego ,a ja myślę że zrobili to pasażerowie veolii-jak można jeżdzić w takim dziadostwie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaga Re: Autobus Veolii obrzucony kamieniami! IP: *.kielce.net.pl 23.08.07, 13:16 Jak podało Echo jest taka propozycja, by Dziś o godzinie 16 w kieleckim magistracie mają się spotkać prezydent Lubawski z przewodniczącym Latosińskim w sprawie bezpieczeństwa komunikacji zastępczej i przyszłości pracowników MPK. Mają być tylko oni dwaj i media relacjonujące rozmowę na żywo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cc Autobus Veolii obrzucony kamieniami! IP: *.tkdami.net 23.08.07, 13:19 Krasnoludki to zrobiły! Jest to pewne !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s-1 Re: Autobus Veolii obrzucony kamieniami! IP: 80.51.192.* 23.08.07, 13:44 a może te autobusy jeżdżą na oleju opałowym i to zorganizowana akcja Greenpeace ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: muhi strajk kierowców najprawdopodobniej skończy się zw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.07, 13:37 Strajk kierowców najprawdopodobniej skończy się likwidacją firmy zwolnieniami. A jak zwalniają, to będą przyjmować, ale nie wszystkich i oczywiście na gorszych warunkach. Stracą wtedy wszystkie przywileje jakiekolwiek mają. Zapewnienie komunikacji w mieście , to jest jedno z wielu zadań które musi rozwiązywać kazdy zarządzający miastem. Jeżeli ktoś tego nie rozumie, to sorry, niech chodzi na piechotę; w końcu nie musi jeździć komunikacją zastępczą. Ciekawe po ilu kilometrach zmądrzeje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzz Solidaruchy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.07, 13:40 TAk jak górnicy, pijane bydło żądające gwarancji zatrudnienia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kielczanin MPK trzymajcie sie!!! IP: 213.77.117.* 23.08.07, 13:50 chyba ty byles pijany jak to pisales Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Autobus Veolii obrzucony kamieniami! IP: *.gdynia.mm.pl 23.08.07, 14:12 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Autobus Veolii obrzucony kamieniami! IP: *.gdynia.mm.pl 23.08.07, 14:15 komunikacja oddana w ręce firm z poza kraju! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jajajaj Ja myślę, że to zrobił jeden z tych solidaruchów IP: *.rzeszow158.tnp.pl 23.08.07, 14:19 ot i co! Odpowiedz Link Zgłoś
tw.zenek Nic tak nie leczy ze strajków, jak 23.08.07, 14:22 KONKURENCJA. PKS, się już z tej choroby wyleczył. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emeryt sumienie IP: 213.77.117.* 23.08.07, 15:16 Panie prezydencie lubawski panie prezesie chrabaszczu panie dyrektorze ZTM sosnowski czy sumienia macie tak wyszkolone by was osadzalo ale tez zapewnialo kierownictwo na waszych stołkach czy mozna szkolic swoje sumienie w kosciele bo chodzicie do kosciola napewno uwazam ze nie,dzialanie waszych sumien uwidoczniło wasze zachowanie w wypowiedziach na lamach prasy,telewizji i radia. Gdy stajemy w obliczu jakiejs kwestii lub decyzji najpierw powinnismy ustalic jakie wchodza w gre zasady a dobrze wyszkolone sumienie to wynik poszanowania i stosowania zasad. MPK to tablica rozdzielcza samochodu i zapalila sie juz jedna kontrolka na tej tablicy na ktora nie zwracacie uwagi. Załogo MPK czuwajcie,nadeszła godzina sądu. Trzymajcie sie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marian Kalina Hołota IP: *.skr.vectranet.pl 23.08.07, 15:36 To zrobiła Kielecka hołota. Jacy ludzie, takie miasto. A przepraszam, Kielce to wieś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bea76 Autobus Veolii obrzucony kamieniami! IP: 78.146.196.* 23.08.07, 16:38 U nas nic sie nie robi tylko strajkuje i wymaga. Niech sie wezma sumiennie do pracy a potem wymagaja czegos wzamian!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mieszkaniec Re: Autobus Veolii obrzucony kamieniami! IP: 213.77.117.* 23.08.07, 18:43 wiadomosc z ostatniej chwili!!! spolka VEOLIA zatrudni kierowcow i mechanikow! warunki przyjecia 8zl na godzine plus premia 100zl jesli beda zyski! w razie przepalow kierowca pokrywa z wlasnej kieszeni! to paranoja to smiech! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wnerwiony Re: Autobus Veolii obrzucony kamieniami! IP: *.134.219.81.static.kielce.msk.pl 23.08.07, 18:54 Ale mamy szczęście..zezowate. Odpowiedz Link Zgłoś
pickador Wiecej niz jeden problem 24.08.07, 19:48 Od czasu do czsu zagladam do kieleckiej prasy. Tym razem zajzalem na forum i co widze? KLERYKOW. Ja tez tam kiedys mieszkalem i ciesze sie, ze mam juz to za soba. Ilez chamstwa i prostactwa w tych wypowiedziach. Tak naprawde, to kazdy z Was w mniejszym lub wiekszym stopniu ma racje. Ale racja to nie wszystko. Prezentujecie typowe, drobnomieszczanskie zakapiorstwo i koltunstwo. Poproscie Gosiewskiego o pomoc. Bedziecie jezdzic do pracy limuzynami, a nie autobusami miejskimi. Po obrzuceniu kamieniami zastepczej komunikacji powinny na droge wyjechac wozy drabiniaste z woznicami w kaskach. I tak powinno zostac na dluzej, by Was nauczyc na czym polega demokracja i kapitalizm. Wyjdzcie w weekend z domow i idzcie na mecz Koronki. To jest to czym zyjecie i zyc bedziecie do konca sezonu, a potem sie zobaczy. Jedyna atrakcja tego smutnego i szarego grajdolu z takimi samymi ludzmi. Pozdrawiam ze slonecznych Karaibow. Picador Odpowiedz Link Zgłoś