Gość: poseł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.07, 13:55 Start Dubaniowskiego to koniec marzeń o parlamencie dla Pana przewodniczącego SLD Kopycińskiego ,ale miał chociaż kilka dni marzeń Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lewicowiec On jej nigdy nie miał ! I dobrze ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.07, 14:27 A co młody myslał ,że za frejerska dzialnośc dostanie sie do fotela sejmowego ? Co on w żciu zrobiŁ ? Co on wie o partii, o ludziach, o polityce ? Nic ! Wie tylko,że jemu sie należy etat i dobra placa, i tak sobie żył od czasow studenckich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DZIAŁACZ SLD Re: Kopyciński stracił szansę na posła!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.07, 15:47 NAWET CIĄGNIĘCIE ZA USZY MU NIE POMOŻE BO STĘPNIOWI I MILCARZOWI DO PIĘT NIE DORASTA TO TYPOWY KARIEROWICZ ALE DOSTANIE BATY WYBORCZE I DOBRZE.CHYBA PO TAKIM WYNIKU WYBORCZYM NASTĄPIĄ ZMIANY PERONALNE W NASZEJ PARTII Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: laska Re: Kopyciński stracił szansę na posła!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.07, 15:59 Szkoda miałam na niego głosować ale teraz to mój głos będzie stracony to chyba zagłosuję na tego Dubaniowskiego /podobno bardzo przystojny/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktos Re: Kopyciński stracił szansę na posła!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.07, 17:11 Kopyciński jest chamem. Kiedy pracował w Kasie CHorych potrafił wyrzucac za drzwi starsze kobiety,ktore przyszły złożyc wniosek do sanatorium. Byłem tego swiadkiem. I dopoki ten osobnik będzie kandydował ja, moja rodzina i znajomi nie będziemy głosowac na na tę listę ( a nazbierałoby sie troche glosow...) Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztof.slawinski Nie bronię Sławka, ale... 20.09.07, 18:50 Oj "ktosiu", chyba przesadziłaś! Wiele można by Sławkowi zarzucić ale nie takie zachowanie. Nawet ja, który jak powszechnie wiadomo diametralnie inne poglądy polityczne od Sławka w to nie uwierzę, tym bardziej, że pracowałem razem z nim w Kasie Chorych. A tak na marginesie: twój post kwalifikuje się jako pomówienie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czytacz Pobierał pieniądze w Kasie Chorych ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.07, 18:56 Czy pracował ? Warto zaglądnąc do roczników kieleckich gazet Panie autorze K.S., by dowiedziec sie, co wowczas pisano o kandydacie na posła.Po co od razu pomówieie, a moze faktycznie był świadkiem ...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirek Re: Pobierał pieniądze w Kasie Chorych ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.07, 19:11 Już po Kopycinski!!!!Ja zagłosuję na Dubaniowskiego!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktos Re: Nie bronię Sławka, ale... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.07, 19:31 Prosze bardzo podac mnie do sadu - moge nawet podac date tego zajscia, poniewaz akurat zalatwialem tam sprawe i mam dokumenty wystawione na ten dzien Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy Re: Kopyciński stracił szansę na posła!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.07, 19:24 Na którym miejscu na liście PZPR jest Robert Siejka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SmurfMądrala Re: Kopyciński stracił szansę na posła!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.09.07, 19:35 Eselde trupem już cuchnie. Pora na nową nazwę. PPR,PZPR,SDRP,SLD-co teraz? Towarzysz Miller zapobiegawczo już sie przeprowadził. Jasnowidz! A może doświadczony,stary,czerwony lis? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ochroniarz z Kielc Re: Kopyciński stracił szansę na posła!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.07, 19:41 Aaaaa ten radny co po pijaku rozrabiał w kampanii wyborczej parę lat temu?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ćwok Re: Kopyciński stracił szansę na posła!! IP: 193.59.255.* 20.09.07, 21:38 PZPR się doigrało. Sztandar wyprowadziło. SdRP i jej niewyskrobek SLD się tak pokazało, że dostali od nas, czyli wyborców kopa prawie "na księżyc" Teraz pan D. i pan K. rywalizują który był mniej millerowsko-długoszowaty. To jakaś paranoja. Jedyna dla pisu i liberałów-aferałów alternatywa to lid ale nikt z pierwszej piątki. Patrząc na posty to sympatycy PO mają chyba ten sam problem. Rozkazy z centrali czy własny mózg. Tylko pis nie ma problemu (amputacja mózgu) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rapaport Re: Pocałujcie mnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.07, 07:10 A kto zagłosuje na Kopytowskiego czy Siejkowskiego????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lewak Re: Kopyciński stracił szansę na posła!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.07, 08:59 Panu Sławkowi K. puszczają nerwy ale nie dziwię się "już się było w ogródku i witało z gąską" a tu kicha "to już jest koniec nie ma już nic" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: woluntariusz Re: Kopyciński stracił szansę na posła!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.07, 09:12 Ale szansę ma jeszcze Maciejka/ jak pozrywa wszystkim kontrkandydatom plakaty wyborcze/a ponoć już go widziano nocą na mieście Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lewy od urodzenia. Nadzieja w byłym posle ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.07, 14:44 Licze na byłego posła,b. szefa SLD, pana H.Długosza, który wtłumaczy p.przewodniczącemu ( to wynalazek posła ), że ma czas na fotel sejmowy,bo się niczym jeszcze nie wykazał.Sama młodośc nic nie znczy, bo trzeba miec troche oleju w głowie i wrazliwości na sprawy ludzi a także znajomości polityki i funkcjonowania parti, i jej zadań wobec członków i srodowiska, w którym jest obecna . Kropka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: realista Re: Nadzieja w byłym posle ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.07, 15:47 Popieram ,pan Przewodniczący będzie mięsem armatnim i zrobi trochę głosów na listę a szczególnie na pana Dubaniowskiego jedynego godnego kandydata na posła z listy LiD u Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kola Re: Nadzieja w byłym posle ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.07, 19:06 dzis wykrzykiwał na scenie WDK, bawi sie, a partia nic nie robi dla członków i mieszkańców regionu .I tyle. Aut p.Kpyciński. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trick Re: Nadzieja w byłym posle ! IP: *.134.219.81.static.kielce.msk.pl 23.09.07, 20:15 Musimy dążyć do systemu dwupartyjnego.Multipluralizm partyjny to zwykła rozpusta na lichym budżecie Polaków.Które bogate państwo stać na taki luksus ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elektryk nadzieja w Dubaniowskim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.07, 10:31 Kązdy głos oddany na innego kandydata niz Dubanowski jest głosem straconym głosujmy na Dubaniowskiego Odpowiedz Link Zgłoś