Gość: ckD IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.10.07, 22:47 G niema wstydu... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
leszek121 Re: Wióry po raz wtóry 02.10.07, 00:27 Każdy człowiek ma wstyd, ale nie taki prymitywny polityk pisowski, tacy ludzie są w rządzie - ale nie tylko tacy dla pełnej prawdy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antykomuszek Kury po raz wtory IP: *.dyn.optonline.net 02.10.07, 04:30 Daj kurze grzede a ja wyzej siede! Odpowiedz Link Zgłoś
fraglesi67 Słoma z butów... 02.10.07, 07:14 ..wyłazi "naszej" bolszewickiej władzy Odpowiedz Link Zgłoś
kronopio77 Jak nie własnych osiągnięć, to trzeba się posiłkow 02.10.07, 07:18 to trzeba się posiłkować cudzymi... Odpowiedz Link Zgłoś
kronopio77 Nie mają własnych osiągnięc, muszą się posiłkować 02.10.07, 07:19 cudzymi Odpowiedz Link Zgłoś
konread Re: Nie mają własnych osiągnięc, muszą się posiłk 02.10.07, 07:28 Zastępca pierwszego sekretarza, Edgar Gosiewski jeszcze nie jednym nas zadziwi, to bardzo zdolny towarzysz nawet jeszcze nie raz peron we Włoszczowej otwierać będzie, mówiąc że wcześniej SLD i PO go stawiało, kiedy mu się NIK do kupra będzie się chciał dobrać;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elvis ^^^^^Niech teraz Kaczyński otworzy Pałac Kultury IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.07, 10:41 Imienia bohatera swojej bajki. Odpowiedz Link Zgłoś
wujekmik Re: ^^^^^Niech teraz Kaczyński otworzy Pałac Kult 02.10.07, 10:42 alo zaporę solińską niech otworzą po raz drugi hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dratt LUDZIE idźcie na WYBORY!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.07, 10:59 każdy kto zostanie w dniu wyborów w domu, przyłoży rekę do ewentualnego zwycięstawa PISu!! ich elektorat pójdzie na wybory - zmobilizujcie znajomych, rodziny! Odpowiedz Link Zgłoś
grgkh Rzygać się chce 02.10.07, 15:26 Żyłem długi czas w PRLu, ale to co teraz się dzieje jest kopią ówczesnych metod propagandy jedynie słusznej i uprawnionej do sprawowania władzy partii. Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 Re: ^^^^^Niech teraz Kaczyński otworzy Pałac Kult 03.10.07, 08:33 Gość portalu: elvis napisał(a): > Imienia bohatera swojej bajki. Pałacu Kultury nie otworzy, bo klamki za wysoko:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mzb Na szczęście już długo to nie potrwa IP: *.crowley.pl 02.10.07, 10:22 Już rzygam tym Gosiewskim Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bx Re: Słoma z butów... IP: 195.94.208.* 02.10.07, 08:36 I to jest odpowiedź, dlaczego jest tak duża popularność PiS. Przecież takie szopki to PRL w czystej postaci, ludzie (zwłaszcza starsi) tęsknią za PRLem więc jest im po drodze z PiS. Najśmieszniejsze że ta zgraja nieudaczników na każdym kroku grzmi, że chce skończyć z komunistami, a sami zachowują się jak bolszewicy czystej wody:) To już jest Paranoja i Schizofrenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misiek Re: Słoma z butów... IP: *.crowley.pl 02.10.07, 10:04 ciekawe czy trawę pomalowali?? Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 Re: Słoma z butów... 03.10.07, 08:34 Gość portalu: misiek napisał(a): > ciekawe czy trawę pomalowali?? Ja słyszałem że malowali wodę na niebiesko;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Calm Re: Słoma z butów... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.07, 10:32 Zgadzam się, Polacy tęsknią za szopkami z okresu PRLu i dlatego głosują na partię socjalistyczną, czyli PiS. Odpowiedz Link Zgłoś
neapolitanka Re: Słoma z butów... 02.10.07, 10:50 Z ust mi to wyjales! Pamietam wprawdzie tylko koncowke PZPR, ale to wystarczy, zeby stwierdzic, ze PiS bez zenady powiela socjalistyczne wzorce, retoryke i cala te otoczke. I trafil na dobry grunt, bo 30% Polakow po prostu teskni za komuna... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rzygac sie chce... Re: Słoma z butów...PiS IP: *.netcologne.de 02.10.07, 11:55 PiS czyli nowe odcyfrowanie tego skrótu. PiS = Partia i Socjalizm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skromny Re: Słoma z butów... IP: 145.248.192.* 02.10.07, 13:48 Niby wszystko się zgadza tylko czemu publicznie ogłaszasz, że ci z ust to wyjął, przecież to są intymne sprawy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leppiej Wstyd jest podwojny IP: *.204.219.87.dynamic.jazztel.es 02.10.07, 09:36 Minister srodowiska dziekujacy za oddanie zbiornika zaporowego. Ja p....ole. To tak jakby minister infrastruktury dziekowal za zaoranie autostrady a minister finansow za przekroczenie deficytu. Zbiorniki zaporowe to gooooowno! Odpowiedz Link Zgłoś
zibi1010 Re: Wióry po raz wtóry 02.10.07, 07:26 ckD napisał(a): > G niema wstydu... Ani honoru....ale czego oczekiwac po pisdzielcach :):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: int555 Przeszedła czas na malowanie trawy !!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.10.07, 07:32 podobieństwo do nieistniejącej frakcji widać gołym okiem. Ciekaw jestem czy nie ma szykan za nieuczestniczenie w takich szopkach . Odpowiedz Link Zgłoś
grzes1966 Re: Przeszedła czas na malowanie trawy !!!! 02.10.07, 08:08 Gość portalu: int555 napisał(a): > podobieństwo do nieistniejącej frakcji widać gołym okiem. Ciekaw jestem czy nie > ma szykan za nieuczestniczenie w takich szopkach . oczywiście, że są. Lasy Państwowe to instytucja umundurowana i zchierarchizowana, prośba dyrektora jest traktowana jak rozkaz! Odpowiedz Link Zgłoś
kacz_moralny Edward! Edward! 02.10.07, 07:38 yyyyy... Edgar! Edgar! Naród z Partią! Odpowiedz Link Zgłoś
a.k.traper Najtrafniejszy komentarz wazeliniarstwa 02.10.07, 11:22 ciągle drzemie w nas ta słuzalczość, niektórzy z praktyka w poprzednim systemie. Najdziwniejsze jest to, że PiS mówi o walce z korupcją a miłe mu sa metody które sa tego przyczyną, chyba tego nie rozumieją. Dyspozycja wobec władzy, prezencik dla nauczyciela, lekarza, księdza, to ciągle jest "modne". a to jest przedszkolem do działań na szersza skale na wyzszych stanowiskach. Ku przestrodze rządzących, chciałbym by sobie przypomnieli jak to za tow. Gierka funkcjonowało: statystycznie produkowalismy wiecej niz moglismy wyprodukować, władza wierzyła, rozdawała medale, ordery i stanowiska (49 województw to była nagroda dla dyspozycyjnych, obecnie taka role spełniaja rady nadzorcze spółek SP)Młodszym forumowiczom przypomne ze władza w oparciu o fałszywe informacje z terenu, połozyła łapke na pieniazkach ZUS, niby zainwestowała by emeryci mieli lepsza jesień zycia, taki agresywny fundusz, efekt? ani składek ani procentów, a my zastanawiamy jak z tego obowiazku wybrnać.Korupcja w tamtych czasach, wróc dowody wdziecznosci były dość szeroko rozpowszechnione, wręcz normą. Te same mechanizmy lubi pan Gosiewski a pan Kaczyński je zwalcza, ktos tu kogos oszukuje, bo nas napewno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poganin jak się nie ma teki to w końcu czymś się trzeba IP: 213.17.140.* 02.10.07, 07:47 zająć Gosiewski to idiota razem z tym Szyszko, ale większym idiotą jest ten, który na niego glosuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: detox Re: Wióry po raz wtóry IP: *.sgh.waw.pl 02.10.07, 07:52 po raz kolejny karakan robi z ludzi idiotów, ludzie to ciemnogród który chłonie te kłamstwa serwowane przez człowiek który powinien sie leczyć,a nie pojawiać się tam gdzie jest okazja do podniesienia sztandarów Pis, już we Włoszczowie otworzył stację pkp, która została zamknięta ze względu na nie rentowność Odpowiedz Link Zgłoś
michust edgar = jola z bb4 02.10.07, 08:01 dla ws ogladam programy jstescie moimi idolami cenie was za ynteligencje i blyskotliwosc ale dosyc zartow bo ziober ma 130 superprokuatorow z superuprawnieniami i supersprzetem ktorzy musza zrobic wynik a kaczka majaczyla wczoraj cos o rozbudowie cba to mnie bardziej niepokoi Odpowiedz Link Zgłoś
pyosalpinx Propaganda sukcesu zyje i ma sie dobrze... 02.10.07, 08:03 ... a to dzieki talibansko-rydzykowskiemu rezimowi PiS Odpowiedz Link Zgłoś
wrojoz Re: Propaganda sukcesu zyje i ma sie dobrze... 02.10.07, 10:29 pyosalpinx napisał: > ... a to dzieki talibansko-rydzykowskiemu rezimowi PiS Odpowiedz Link Zgłoś
eti.gda Re: Propaganda sukcesu zyje i ma sie dobrze... 02.10.07, 10:41 pyosalpinx napisał: > ... a to dzieki talibansko-rydzykowskiemu rezimowi PiS Propaganda klęski: - Mańka mnie rzuciła. Propaganda sukcesu: - Hurra, nareszcie wolny! Prawda; - Rozwiodłem się. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sidamo Wy ich krytykujecie a mnie ich zal.Przeciez to IP: *.baf.pppool.de 02.10.07, 08:05 chorzy ludzie.Maja chyby paranoje czy cos. Tu moze pomoc tylko dobry lekarz. Ale gdzie ich znalesc. Albo wyjechlali, albo siedza za korupcje albo wymowili kontrakty... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michaś Re: Wióry po raz wtóry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.07, 08:10 Wójcik miał rację, chlopcy z PiS-u bawią się i robią w wała publiczność . I tak się rządzi PiS w kraju, bez opamiętania.A Gosiu przekracza wszystkie granice śmiesznoci i to jest wicepremier - Edgar Peron Lotniskowo - Bajkowy Wiórowy ! To pełna nazwa delikwenta.Szkoda mi tylko leśników, bo z radomia jechali na żałosny spęd... Odpowiedz Link Zgłoś
kapitan.kirk Powinni iść na całość 02.10.07, 08:13 I otworzyć coś naprawdę dużego i przekonującego, a nie jakiś tam zbiornik. Można by np. otworzyć Pałac Kultury w Warszawie albo Wawel w Krakowie. Z uzasadnieniem nie byłoby trudno, wystarczyłoby np. pozamiatać i wymienić żarówki w PKiN, po czym otworzyć go "po gruntownym remoncie i modernizacji technicznej". Co do zamku krakowskiego, to na pewno nie zachował się ze średniowiecza żaden protokół zdawczo-odbiorczy, a więc zawsze można powiedzieć, że do tej pory trwała eksploatacja próbna, a oddanie Wawelu do pełnego użytku stało się możliwe dopiero teraz, po usunięciu ze wzgórza dzięki dwuletnim rządom PiS skorumpowanych feudałów, okupantów i smoków. Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Morphy PiS zachowuje sie jak PZPR IP: *.karolin.pl 02.10.07, 08:16 Od zawsze mowilem, ze towarzysz Kaczynski jest bardziej lewicowy niz towarzysz Kwasniewski, ale to co sie dzieje w tej chwili wola juz o pomste do nieba. Ostatnio wyborcza pisala o budowlancach specjalnie sciagnietych na budowe na czas wizyty kaczysty - 15 minut po wizycie kaczora zwineli sie i pojechali gdzie indziej. Wczoraj wielki skandal - do TVPiS nie wpuszczono jednego z uczestnikow debaty bo BOJA SIE PRAWDY!!! Gotowi byli odwolac program publicystyczny niz wpuscic do rzekomo publicznej TV polityka, ktorego sie boja!!! Tego nawet PZPR nie robila. Linki dla zainteresowanych: tiny.pl/1fth korwin-mikke.blog.onet.pl/ APEL: iddzcie na wybory, glosujcie na kazda mozliwa partie z wyjatkiem PiS. KONIEC REZYMU KACZYSTOW!!! Inaczej czeka nas Bialorus. Odpowiedz Link Zgłoś
wrojoz Re: PiS zachowuje sie jak PZPR 02.10.07, 10:25 Gość portalu: Morphy napisał(a): > Od zawsze mowilem, ze towarzysz Kaczynski jest bardziej lewicowy niz towarzysz > Kwasniewski, ale to co sie dzieje w tej chwili wola juz o pomste do nieba. Osta > tnio wyborcza pisala o budowlancach specjalnie sciagnietych na budowe na czas w > izyty kaczysty - 15 minut po wizycie kaczora zwineli sie i pojechali gdzie indz > iej. > > Wczoraj wielki skandal - do TVPiS nie wpuszczono jednego z uczestnikow debaty b > o BOJA SIE PRAWDY!!! Gotowi byli odwolac program publicystyczny niz wpuscic do > rzekomo publicznej TV polityka, ktorego sie boja!!! Tego nawet PZPR nie robila. > > Linki dla zainteresowanych: > tiny.pl/1fth > korwin-mikke.blog.onet.pl/ > APEL: iddzcie na wybory, glosujcie na kazda mozliwa partie z wyjatkiem PiS. KON > IEC REZYMU KACZYSTOW!!! Inaczej czeka nas Bialorus. Odpowiedz Link Zgłoś
obywatelx5 na Śląsku mieliśmy takiego starego Jorga 02.10.07, 08:18 z tą różnicą, że wtedy była komuna!! ale zachowanie podobne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jasiek z Puszki Dobre, kurde- dobre IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.10.07, 08:23 No Edgar, obwożą Was po jarmarkach niczym starym zwyczajem .... Ale tera pałka się przegła. Bizantyjizm w pełnym wydaniu. Nabab cieszy się samochodzikami.... dobre, kurde, dobre..... Odpowiedz Link Zgłoś
wrojoz Glosujemy przeciw kaczyńskiemu. 02.10.07, 10:25 Kaczyński odsuwa Polskę od rozwoju. Odpowiedz Link Zgłoś
adas313 Przemek Gosiewski naszym przyjacielem jest! 02.10.07, 08:22 Co z tego że mu się myliło? Hektary, kwadratowe, sześcienne... to dobre dla wykształciuchów i innych entelegentów. A Przemek to przecież zwykły człowiek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzys Kto bedzie głosował na tę wesz? IP: *.multimo.gtsenergis.pl 02.10.07, 08:26 Mam nadzieje , że burak bedzie odpowiadał za kampanię na koszt państwa przed sądem. Komuch zafajdany. Odpowiedz Link Zgłoś
pierot6 Była Gomułkowszczyzna, mamy kaczyzm i gosiewszczyz 02.10.07, 08:37 gosiwszczyzne!!!.. Ku.wa, to sie nie miesci w głowie !!! Odpowiedz Link Zgłoś
wrojoz Re: Była Gomułkowszczyzna, mamy kaczyzm i gosiews 02.10.07, 10:28 pierot6 napisał: > gosiwszczyzne!!!.. Ku.wa, to sie nie miesci w głowie !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: Kto bedzie głosował na tę wesz? IP: *.77.classcom.pl 02.10.07, 08:48 Na tych lajdakow moze glosowac tylko biedna wies kielecka. Elity,inteligencja,o napewno NIE! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polak-ateista ale te pisdziaki to debile:) to coraz mniej smiesz IP: 213.172.177.* 02.10.07, 08:42 ne gosiu mowi, ze otwieranie napawa go dumą:) a ja bym wolał, zeby go duma napawało budowanie i planowanie ehh Polak-ateista Odpowiedz Link Zgłoś
wrojoz Re: ale te pisdziaki to debile:) to coraz mniej s 02.10.07, 10:30 Gość portalu: Polak-ateista napisał(a): > ne > > gosiu mowi, ze otwieranie napawa go dumą:) > > a ja bym wolał, zeby go duma napawało budowanie i planowanie > > > > > ehh > > > Polak-ateista Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sławek S Wióry po raz wtóry IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.10.07, 08:42 Typowe głupi naród to kupi Odpowiedz Link Zgłoś
naprawdetrzezwy Otwórzcie autostradę Kraków-Katowice. 02.10.07, 08:49 Najwyższy czas... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzys A czemu nie gierkówke? IP: *.multimo.gtsenergis.pl 02.10.07, 09:07 Jest jeszcze kilka elektrowni, hut, fabryk. Kiedys się budowało. Odpowiedz Link Zgłoś
jedyny_czlowiek Otwarcie Pałacu kultury i Nauki w Warszawie 02.10.07, 09:22 to by było coś. Odpowiedz Link Zgłoś
adas313 Re: Otwórzcie autostradę Kraków-Katowice. 02.10.07, 09:44 Najpierw niech ją wyremontują. Choć... o, wiem! Można otworzyć remont - byłby to symbol tego jak IV RP naprawia po III RP. Odpowiedz Link Zgłoś
narew71 PUTRA z Białegostoku 02.10.07, 08:52 Dyrektor Białostockiej Dyrekcji Regionalnej Lasów Państwowych rozesłał e-mailem do wszystkich podległych nadleśnictw prośbę o zbieranie podpisów pod listą z trzema podlaskimi kandydatami PiS do Senatu. Dał na to leśniczym dobę, a zrobił to na prośbę Krzysztofa Putry. - Pan marszałek mnie o to poprosił, a nie żądał. Ja też nikogo nie zmuszałem - wyjaśnia Piotr Zdrożek, dyrektor białostockich Lasów Państwowych. Putra zapewnia także, że nie stosował żadnego przymusu. - To gigantyczna pomyłka. Poprosiłem pana dyrektora, aby podpisał się pod naszą listą. Nie miałem zamiaru wykorzystywać Lasów do zbierania podpisów. To absurd - zastrzega Putra. Odpowiedz Link Zgłoś
wrojoz Re: PUTRA z Białegostoku 02.10.07, 10:30 narew71 napisał: > Dyrektor Białostockiej Dyrekcji Regionalnej Lasów Państwowych rozesłał e-mailem > do wszystkich podległych nadleśnictw prośbę o zbieranie podpisów pod listą z > trzema podlaskimi kandydatami PiS do Senatu. Dał na to leśniczym dobę, a zrobił > to na prośbę Krzysztofa Putry. > > - Pan marszałek mnie o to poprosił, a nie żądał. Ja też nikogo nie zmuszałem - > wyjaśnia Piotr Zdrożek, dyrektor białostockich Lasów Państwowych. > > Putra zapewnia także, że nie stosował żadnego przymusu. - To gigantyczna > pomyłka. Poprosiłem pana dyrektora, aby podpisał się pod naszą listą. Nie miałe > m > zamiaru wykorzystywać Lasów do zbierania podpisów. To absurd - zastrzega Putra. Odpowiedz Link Zgłoś
narew71 PUTRA z Białegostoku 02.10.07, 08:53 W piątek dziennikarz białostockiego oddziału TVP wyjechał "na temat”. Miał dotyczyć Krzysztofa Putry. Zanim wrócił do redakcji, okazało się, że przygotowywany materiał nie może zostać wyemitowany, bo zabronił tego dyrektor. Dyrektor zabronił Materiał miał dotyczyć domniemanego przywłaszczenia sobie przez Krzysztofa Putrę laptopa i aparatu fotograficznego z firmy Lech, w której senator przez wiele lat był prezesem. Oficjalnie i laptop, i aparat zostały zniszczone. - Z tego co wiem, to dyrektor zadzwonił do piątkowego wydawcy i powiedział, żeby materiału nie robić - mówi Robert Głowacki, szef "Obiektywu”. Wojciech Straszyński, dyrektor TVB nie chce komentować całej sprawy. - Proszę dzwonić do rzecznika w Warszawie - ucina krótko. W biurze prasowym TVP w Warszawie odsyłają nas natomiast do dyrektora Straszyńskiego. I tak w koło. Krzysztof Putra, zapytany przez nas, czy naciskał na szefa telewizji, aby dziennikarze zaprzestali zbierania materiału na jego temat, odpowiedział: - Chyba pani sobie żartuje. To wewnętrzne sprawy telewizji. Nic o tym nie wiem. Polowanie Nikitorowicza? O tym, że Krzysztof Putra miał przywłaszczyć sobie laptop i aparat, poinformował opinię publiczną i prokuraturę Zbigniew Nikitorowicz, radny białostocki i kandydat PO na posła. - Oczekuję, że marszałek Putra wyjmie teraz głowę z piasku i odpowie na te zarzuty - mówi Nikitorowicz. - Dowodów na to przywłaszczenie nie posiadam, ale od tego jest prokuratura. Wiem o tym z wiarygodnego źródła. Nie ma dowodów Putra zapowiada, że nie będzie się tłumaczył Nikitorowiczowi. - Nie będę zniżać się do poziomu rynsztoka, a metody, jakimi posługuje się pan Nikitorowicz, są właśnie na takim poziomie - dodaje Putra. - Sprawa jest czysta. Nie ma żadnych dowodów. Spokojnie czekam na prokuraturę. Koledzy Putry uważają, że Zbigniew Nikitorowicz "poluje” na Krzysztofa Putrę już od dawna. Pracownicy Lecha potwierdzają, że radny przeglądał bardzo wnikliwie dokumenty firmy. - Robiłem to z polecenia komisji rewizyjnej. Na Krzysztofa Putrę nie poluję, ale uważam, że to szkodliwy polityk. Robię wszystko, aby pokazać jego prawdziwą twarz. Stąd też zawiadomienie do prokuratury - wyznaje Nikitorowicz. Robert Tyszkiewicz, lider podlaskiej PO, kilka dni temu zapowiedział, że światło dzienne ujrzy jeszcze wiele faktów z działalności Putry. Miał mu o tym powiedzieć obecny prezes spółki Lech Jerzy Szymczukiewicz. - Rozmawiałem z posłem, ale informowałem go tylko o kontroli wewnętrznej w firmie. Nikt wyborczych haków na Putrę nie szuka. Informacja o laptopie i aparacie nie pochodziła od nas - wyjaśnia Szym-czukiewicz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Wióry po raz wtóry IP: *.chello.pl 02.10.07, 08:54 Ten Gosiewski z całą swoją formacją, to tragedia dla woj. świętokrzyskiego. Nie mówiąc już o śmiechu i kompromitacji. Odpowiedz Link Zgłoś