aron2004 Re: Dyscyplinarka za 10 złotych 05.10.07, 18:25 nie ma obowiązku pracy w Leclercu jak się komuś nie podoba może się zwolnić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: homard Re: Dyscyplinarka za 10 złotych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.07, 18:31 of course ale ciekawe kto ce przyjmie z dyscyplinarka ......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dorota T. Dyscyplinarka za 10 złotych IP: 80.48.255.* 05.10.07, 18:37 Tak się składa, że jestem kierownikiem w tym sklepie i na codzień jako Kierownk Kas mam do czynienaia z naszymi klientami. Dlaczego tak poczytna gazeta jak Wasza nie pokusiła się o pójście jeden krok dalej i nie pofatygowała się aby zapytać naszych klientów co sądzą o naszym sklepie? Dlaczego nie zapytała nas Kierowników dlaczego tu pracujemy? Mamy tysiące klientów którzy przychodzą do nas codziennie chwaląc porządek, asortyment, miłą obsługę. Wiadomo jak wszędzie nie można wszystkich zadowolić i dlatego nasuwa mi się pytanie, czy redaktorzy są przekupni? Bo czytając te wszystkie artykuły mam wrażenie, że konkurencji bardzo zależy zebyśmy znikneli z mapy handlowej Kielc. A czy mieszkańcy Ślichowic będą z tego zadowoleni? Może zapytajmy ich o to? My pokusiliśmy się o to i zrobiliśmy taką ankietę. Dzięki temu wiemy jakie są nasze słabe punkty i co mamy poprawić. Czy pracownicy, nad którymi tak się litujecie będą zadowoleni jeśli stracą pracę? Przecież nikt tutaj nikogo nie trzyma na siłe ani za karę i jeśli komuś nie odpowiada praca w naszym zespole może w każdej chwili zrezygnować z pracy. Co się zaś tyczy artykułu, to nie dziwię się Pani Magdzie że chciała by się wybielić, ale tak się składa, że oglądałam nagranie przedstawiające całe zajście i nie mam najmniejszej wątpliwości, że działanie tej Pan było przemyślane, a nie "nieumyślne" jak to określa. Samo oświadczenie jakie zacytowaliście jest zresztą niepełne. Mianowicie Pani Magda w złożonym oświadczeniu napisała "W dniu wczorajszym około godziny 19 dokonałam oszustwa polegającego na złym ŚWIADOMYM nabiCiu cukierków zamiast w cenie wyższej nabiłam cenę niższą za dane cukierki. Klientka powinna zapłacić 14 zł około. Zapłaciła zaś około 4 zł. Zgodne ze stanem faktycznym". Tak więc w zacytowanym przez Gzaetę oświadczeniu zabrakło słowa ŚWIADOMYM. Panie redaktorze, czy według Pana powinniśmy tolerować takie zachowania? Dzisiaj jest to "tylko" 10 zł, a ile będzie jutro? Odpowiedz Link Zgłoś
prawnik0 Re: Dyscyplinarka za 10 złotych 05.10.07, 19:07 jutro to Twoja dyrektorka, będzie oświadczenia dyktować z pudła, droga Doroto T. A cieszę się, że jest nagranie, mam nadzieję, że nie zginie jak tyle poprzednich nagrań z monitoringu Leclerka. Hmmm, tylko czy kiedy poprosimy o dostarczenie go do Sądu, to nie zginie???? Jak sądzisz Dorotko? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dorota T Re: Dyscyplinarka za 10 złotych IP: 80.48.255.* 05.10.07, 20:03 A czy TY, prawniku0, zatrudniAŁ byś u siebie kogoś kto by Cię okradał? Odpowiedz Link Zgłoś
prawnik0 Re: Dyscyplinarka za 10 złotych 08.10.07, 08:46 a Pani kierowniczka to skąd wie, że ktoś okradał, podobno była Pani na zwolnieniu w tym dniu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dorota T. Dyscyplinarka za 10 złotych IP: 80.48.255.* 05.10.07, 20:17 Piszecie opinie a tak naprawdę to nie macie pojęcia o tym na czym polegała praca tej Pani, co należało do jej obowiązków i czy według większości z Wa teraz w czasach kiedy jak większość uważa jest walka o pracowników mamy zatrudniać wszystkich jak leci, bez względu na to jak pracują, czy są uczciwi? To może od razu zlikfidujmy kasy, niech każdy bieże co chce!Ale będzie fajnie, jak za starych dobrych czasów, "Czy się stoi, czy się leży, pensja i tak się należy"! O to chdzi????!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M.CZ. Re: Dyscyplinarka za 10 złotych IP: *.e-wro.net.pl 07.10.07, 12:06 matoly do szkoly bo osly dawno poszly-prawidlowo powinno sie pisac ZLIKWIDOWAC oraz BIERZE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Komunista A kto tej pracownicy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.07, 20:19 udowodnił że próbowała okraść na sumę "aż" 10 zł? Rozumiem że ta "kradzież" tak nadwyrężyła budżet sieci iż takie konsekwentnie złe stosuje się "sroki dyscyplinarne" wobec pracowników. Jeżeli kierownictwo E.Leclerc'a wysunęło taki "prawdziwy" dowód zbrodni tej pracownicy...to zakrawa to o po prostu banał. Pozostaje pytanie na jakiej podstawie można wysunąć wniosek (że pracownica okradła) skoro to była po prostu pomyłka tej pracownicy... No ale to nie pierwszy raz kiedy sieć sklepów E.Leclerc tak postępuje z pracownikami...w konsekwencji łamie ich prawa pracownicze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: motyl Re: A kto tej pracownicy IP: *.klc.vectranet.pl 05.10.07, 20:58 Ja p..... ,ale przestępstwo, nawet babina nie wzięła kasy do kieszeni, a skorzystał ktoś obcy. I to 10 zeta, powinni ją od razu rozstrzelać. Jeszcze jakaś pipa dorota ośmiesza sie na forum , a dali jazda z takim badziewnym sklepem. Już na mnie nie zarobicie, choć mam was po drugiej stronie ul. Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 Nie myli się ten, kto nic nie robi. 05.10.07, 20:52 Prawdopodobnie dyrekcja tego supermarketu to klasyczne nieroby! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kierowniczka Dyscyplinarka za 10 złotych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.07, 21:42 Co miałam zrobić z tą pracownicą, gdybym się nie zdecedowała na na zwolienie dyscyplinarne to straciłabym premię kwartalną Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: następny Dyscyplinarka za 10 złotych IP: *.adsl.inetia.pl 05.10.07, 22:25 gdzie -Doroto T. - są te tysiące zadowolonych klientów... klienci przychodzą bo mają blisko, ale wystarczy popatrzeć na parking przed tym marketem i porównać go z parkingami przed innymi marketami... z takim podejściem do klienta, jeszcze trochę i będzie na nim osiedlowe lodowisko... P.S. Myślę, że premię masz pewną... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maly Re: Dyscyplinarka za 10 złotych IP: *.klc.vectranet.pl 10.10.07, 06:58 mam do eclerc pare kroków ale na zakupy do REALA wybywam . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Dyscyplinarka za 10 złotych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.10.07, 22:34 pani Doroto proszę sie nie ośmieszać. sama Pani poradziła co zrobić i nie zostawiać tej sprawy. nawet powodzenia życzyła a teraz liże d...pe dyrektorce bo jak ją wywalą to kierowniczka kas ma duża szansę wskoczyć na jej miejsce. My tu z Panią pracujemy i każdy kierownik wie do czego jest pani zdolna. czy ma pani tu przyjaciół albo chociaż kolegów oprócz dyrektorki??? zwolnić można ale z klasą i kulturalnie a nie postępować z ludźmi jak z psem. sama pani ledwo radzi sobie na kasach. ile razy są pomyłki na pani konto i to jest dobrze? ale pani wolno innym już nie. My mamy 700zł. a Pani ok.2000zł. dla takiej pensji warto zgnoić pracownika-prawda??? prosze się nie wypowiadać bo obciach... Odpowiedz Link Zgłoś
mkfabio do DOROTY T 05.10.07, 23:39 Szanowna Doroto, jeżeli uważasz, że zwolnienie kasjerki o 10 zł manka to niepowetowane straty dla marketu, to wiedz, że Twój pracodawca z tytułu niepłacenia podatków generuje wielokrotnie większe straty dla skarbu państwa (pamiętaj, że tym państwem, nie jest E'Leclerc, tylko Polska), dlatego powinnaś sie miarkować swoje sądy. Kolejna sprawa, dla niektórych byle jakie stanowisko kierownicze to skok cywilizacyjny - mam wrażenie, że sodka uderza Tobie do głowy. Moi koledzy - dyrektorzy działów w największym korporacyjnym banku w Polsce - maja więcej pokory i szacunku wobec drugiego człowieka, niż Ty. Dla Twojej informacji, przy jednym tylko departamencie banku dla którego pracuję Twój market na Ślichowicach jest zwykłym pierdem. Weź więc pod uwagę, że Twoja "derektorka" (bo na tytułowanie siebie dyrektorem trzeba sobie zapracować) nie jest alfą i omegą a jeżeli preferowany przez p. Bożenę sposób zarządzania jest dla Ciebie azymutem, to wysiądź z tego pociągu, jeżeli nadal chcesz z godnością na siebie patrzeć. Dla mnie przysłowiowa pani Kazia z szaletu na stacji metra znaczy więcej niż Twoja "derektorka", bo przynajmniej kiedy sie śmieje przyjmując te 1,50zł to robi to z nieudawanym uśmiechem. Następna rada, obejrzyj sobie "Misia" Barei (wiesz kim był śp. Bareja? Po tym jak napisałaś "kfalifikacje" sądzę, że raczej nie wiesz). Szczególną uwagę przywiąż do sceny z parówkami, a zwłaszcza do wiecu kiedy wykrzyknięto: "Parówkowym skrytożercom mówimy NIE". Kiedy czytam Twoje wynurzenia mam tę scenę przed oczami, bo za 10 zł to można sobie tylko kilo parówek kupić, a zrobił się z tego szum jak za 10 mln zł. Musisz jeszcze trochę pożyć, żeby coś wiedzieć o życiu, a zwłaszcza to, że człowiek znajdujący się o pół stopnia niżej od Ciebie w hierarchii firmy to nie jest głupia szmata, żeby go gnoić, ani nie jest niczyim popychłem. A zwłaszcza popychłem takich małych ludzi jak Ty i Twoja "derektorka". Marketowi na Ślichowicach życzę szybkiej plajty, o ile nie zmieni sie tam styl zarządzania personelem. Ostatnia kwestia droga Doroto T. dotyczy opinii ludzi ze Ślichowic. Nie wiem skąd byli ankietowani, ale wierz mi, że mieszkańcy okolic Pasażu Świętokrz. najchętniej wykopaliby Was tam gdzie pieprz rośnie. Nie dośc, ze ten Pasaż to lipa (nie ma żadnej rewelacji jeśli chodzi ofertę sklepów) a dwa Ci ludzie nie mają tam spokoju przez ciągle przejeżdżające auta. Kto wziął łapówę za zgodę na budowę centrum handlowego w sercu osiedla? Nigdzie w Europie tak się nie buduje! Doroto, prześpij się z tym, przemyśl, przetraw, jeszcze raz się wyśpij, tak, abyś miała siły na kolejne 12h włazidupstwa "derektorce". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beata A Dyscyplinarka za 10 złotych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.10.07, 00:14 " Dyscyplinarka za 10 zl"-tak to brzmi sensacyjnie."Dyscyplinarka za kradzież"-nie...taki tytuł nie wzbudzi sensacji.Zresztą autor artykułu nie bierze pod uwagę kradzieży.Już w pierwszym zdaniu nawet nie sugerował a stwierdził,że kasjerka "pomyliła się". Skąd pewność? Nie ma pewności ale co tam...ważne żeby artykuł się sprzedał:)Że nie chodziło o TIC TACI tylko o drogie czekoladki TIKI TAKI? Ech,co sobie będzie głowę detalami zawracał? Ma być sensacyjnie a nie prawdziwie:)No i jest sensacyjnie.Nie znamy szczegółów sprawy,ale czy to wazne? Do obrzucenia błotem Dyrektorki (prawidłowe nazwisko STULEBLAK-info dla ignorantów)szczegółów nie potrzebujemy.Jesteśmy anonimowi to sobie na niej uzyjemy.Co odwazniejsi pytaja o adres...tylko po co ? Przeciez prościej przyjść do firmy i jej nawtykać.Jest codzennie(info dla zainteresowanych).Nieee...do firmy nie przyjdziemy...tak prosto w oczy powiedzieć,że jest kurwą ? Aż tak odważni nie jesteśmy...co innego internet..tu mozemy mleć jęzorem bezkarnie i bezmyślnie ile chcemy.I nawet główna bohaterka- kasjerka okazuje się być mało atrakcyjnym tematem." DOKOPAĆ STULEBLAKOWEJ"- Panie Redaktorze czy to aby nie odpowiedniejszy tytuł?...tyle, że mało sensacyjny no i nie bylo by na kogo pluć. PS Bardzo proszę o bardziej wyszukane epitety którymi niewątpliwie zostanę obrzucona...wazelina,przydupas ...to takie pospolite. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbulwersowany Re: Dyscyplinarka za 10 złotych IP: *.134.219.81.static.kielce.msk.pl 06.10.07, 09:55 Ha ha tiki taki i krówki to ten sam rodzaj słodkiego lepiszcza.Krówki tylko dla tzw.konsumentów nie od dziś są rozpoznawalne.Dla mlodych ludzi to wsio ryba.Jak można od razu założyć, ze ktoś kradnie takie coś? Trzeba mieć dowody ,a nie chore domniemania, aby tak postąpić z pracownikiem Ale cóż,kazdy sądzi swoją miarą..Po prostu WSTYD i jeszcze to wyjaśnienie -to obraz wręcz łagrowej atmosfery w firmie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koleżanka Dyscyplinarka za 10 złotych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.10.07, 12:15 Beata to kierowniczka spożywki. druga po Dorocie ,która podlizuje się dyrektorce. szacunek dla chemiczki i działu sezon bo przestały sie podlizywać i zrozumiały że nie warto. szkoda że tak późno. Ile wam płaci bonia za te wpisy aby jej bronić??? premia w tym miesiacu będzie dużaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!! sprzedać siebie za takie marne grosze. wstyd!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
visegrad Dyscyplinarka za 10 złotych 06.10.07, 12:44 Ciekawe, ile czasu będą teraz szukać kogoś na jej miejsce? Może zorganizują kampanię reklamową w TV? A jak już zatrudnią to będą zwracać za dojazdy ze Szczecina? Coraz bardziej mam wrażenie, ze kadra menedżerska supermarketów to wyjątkowe matoły, głupsze od swoich własnych pracowników. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bezrobotna Dyscyplinarka za 10 złotych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.10.07, 15:31 mam nadzieje że nie znajdą już chętnych do pracy w tym bagnie.wole wyjechać za granice niż pracować w Eleclerc. swoją drogą to już kolejny raz kiedy gazeta pisze o tej dyrektorce i nikt nic nie zrobił. gdzie są władze powołane do tego by bronić praw pracownika??? Przecież to nie jest zmowa tylko tak sie dzieje!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: związkowiec Dyscyplinarka za 10 złotych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.10.07, 15:44 Droga Doroto! a ile wasza dyrektorka zaoszczędziła na tym że nie płaci za nadgodziny, zmusza kierowników do pracy po 6 dni w tygodniu bez wolnego , dodatkowo w niedzielę też przychodzą. Pracują po 12 godzin a moze nie???? Sama, jak dyrektorka była na urlopie zastępowałaś ją i latałaś jak to Ty byś była dyrektorem. Twoje podejście i dyrektorki uwłacza w godność człowieka. Wstyd i jeszcze raz wstyd!!!!!!!! naucz sie obsługiwać kase i zasad dobrego wychowania bo masz z tym problem. kierownik kas od siedmiu boleści.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .. Re: Dyscyplinarka za 10 złotych IP: 80.51.192.* 06.10.07, 15:54 jak się czyta takie bzdety to, aż się chce żygać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojtek Dyscyplinarka za 10 złotych IP: 80.48.255.* 06.10.07, 20:44 Oj droga "koleżanko", to nie masz dość odwagi żeby powiedzieć w twarz swoim koleżankom tego co o nich myślisz? Odnoszę wrażenie, że ktoś wykożystuje to forum do załatwienia prywatnych porachunków bo nie ma odwagi, żeby załatwić to osobiście. A przecież nie o to chodzi w tej dyskusji!? Nie wiem co masz do Kierowniczki Kas i dlaczego tak jej nienawidzisz? Ja dość często robię zakupy w tym sklepie i prawie zawsze staję w kolejkę do Pani Doroty,( która nie wstydzi się nosić swojego identyfikatora, czego nie mogę powiedzieć o innych kierownikach, a jak wspominałem jestem w tym sklepie bardzo często).Fakt, że jest ona w pracy prawie o każdej poże kiedy nie przyjdę po zakupy, czy rano, czy wieczorem, ale to chyba jej sprawa ile pracuje, a może tak lubi, a może nie ma co robić w domu. "Koleżanko", w twojej wypowiedzi jest dużo goryczy, czyżbyż czuła się niespełniona, a może nie doceniana? Z astanów się nad sobą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojtek Jarzabek Re: Dyscyplinarka za 10 złotych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.07, 09:04 Aha - zapomnialem dodac, ze to mowil Wojtek Jarzabek, kasjer 2giej klasy. Lubudubu niech zyje prezes naszego klubu, niech zyje nam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bezrobotna Dyscyplinarka za 10 złotych IP: *.adsl.inetia.pl 07.10.07, 08:45 ..ja proponuje dyrektorke posadzić na kasie przed świętami i niech sobie pracuje po 9 godzin dziennie bo czasem kasjerki tak pracują ....i dam jaj 15 minut przerwy od chwili zejścia z kasy do powrotu ( pobyt na przerwie jest zapisywany przez ochrone)... Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur Re: Dyscyplinarka za 10 złotych 07.10.07, 12:59 Być może ona to stanowisko już zaliczyła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emdzin Re: A ta dyrektor to Polka? IP: *.chello.pl 29.05.08, 12:15 Tak,to Polka, a dokładniej to warchoł, w dodatku bezczelny warchoł. Pracowników traktuje tam jak niewolników, w dodatku za psie pieniądze. Ludzie pracują tam ponad godziny i nic za to nie dostają ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mirrandel Dyscyplinarka za 10 złotych IP: *.os2.kn.pl 07.10.07, 10:00 paranoja. pracowałam na kasie w jednym z wielkich fast-foodów i była taka zasada: każdy może mieć w kasie manko wielkości 2 zł, jeśli jest większe, po prostu dopłacało sie z własnej kieszeni różnicę, pomoiędzy tym co jest, a tym, co powinno być. To chyba uczciwe, bo dopuszczalne manko sprawia, że nie płaci się za drobne pomyłki, a większe kwoty sie po prostu reguluje bez wielkiego halo. No chyba, ze z kasy zniknie nagle 500 zł, ale no to są inne procedury. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator2 Dyscyplinarka za 10 złotych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.07, 11:28 Przecież ta kasjerka podpisała oświadczenie, że "dokonała oszustwa". To troche co innego niz pomyłka! Jeśli ona notorycznie to robiła dla wszystkich krewniaków i znajomych, to co sie dziwić? By było o czym dyskutować, trzeba by przyjąć iż osoba kupująca była całkowicie obca, czyli, że kasjerka naprawdę sie pomyliła, dalej, że ochroniarz szantażem wymusił na niej przyznanie się do czynu niepopełnionego, a ona dopiero teraz, widząc skutki, próbuje to odkręcić. Może tak było, ale w artykule powinno to byc wyjasnione. Inaczej niepotrzebnie sie podniecamy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Dyscyplinarka za 10 złotych IP: 80.51.10.* 07.10.07, 11:29 Proponuję bojkot supermarketów tej sieci. To by ich nauczyło rozumu - popatrzcie, co się stało z Biedronką Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmm Re: Dyscyplinarka za 10 złotych IP: *.134.219.81.static.kielce.msk.pl 07.10.07, 12:48 A może ta Biedronka to zwykły Kameleon?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: komuch Dyscyplinarka za 10 złotych IP: *.ib.tcz.pl 07.10.07, 11:32 O to walczyliście? Michnik i reszta? To jest ta wasza solidarność i wolność bando złodziei. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Autor Re: Dyscyplinarka za 10 złotych IP: *.range81-156.btcentralplus.com 07.10.07, 11:38 Im trzeba zerznac solidnie ta kierowniczke.Oj,potrzebuje ci Ona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Dyscyplinarka za 10 złotych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.10.07, 11:46 ludzie nie chodzi o to by nie ukarać za popełnianie błędów, ale można to robić normalnie. jezeli były powody by sądzić ,że robiła to czesto i oszukiwała to trzeba było dać jej normalne wypowiedzenie i już. po co robić na złość. dyrektorka wyrzuca nawet za to że ktoś zapomniał klucza od szatni i to jest potwierdzona informacja. dyrektorka wyrzuca z pracy gdy kasjerka obsługuje kasę do 10 art. i obsłuży klienta który ma 12 art.a nie ma kolejek i siedzi i nie ma co robić. dyrektorka wyrzuca ludzi bo ma kaprys i wie że ma władzę. CHORĄ WŁADZĘ!!!!!Postawcie się w roli kasjerek. siedzi tyle godzin, ma przerwę albo i nie jak są kolejki i musi sie uśmiechać nawet jak już ją buzia boli od tej miny. Dyrektorka wpada wyzywa od debili i jet dobrze??? Nikt nikogo do pracy nie zmusza? a z czego mają żyć. jest możliwość zatrudnienia, są wolne miejsca pracy to przychodzą do niej. dyrekcja najpierw niech stworzy warunki pracy a poźniej wymaga aby pracownik był zadowolony. Ludzie boja sie stracić zatrudnienie. dobrze się mówi niekt was tu nie trzyma ale tym co mają pracę i nie martwią się że jest kolejny rachunek do zapłaty. Co z WAS za ludzie, aby tak oceniać tych co pracują i chcą pracować w godnych warunkach? oni chca poprawy sytuacji w pracy!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łos Dyscyplinarka za 10 złotych IP: *.debica198.tnp.pl 07.10.07, 12:01 Posadzic pania dyrektor na kasie i po krzyku a jak sie pomyli wywalic z pracy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Dyscyplinarka za 10 złotych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.10.07, 12:28 wszyscy wiedzieli co "biedna,pokrzywdzona" Madzia robila. Rozdawala cukiereczki,stawiala lody za friko...itp bzdety a zreszta gdyby nie mieli dowodow to by sie nikt o nic nie doczepil, a za glupia pomylke jeszcze nikt nigdy nie wylecial. Ile razy kasjerka przepuscila towar i ochrona o tym wiedziala a kasjerka jednak nie zostala wyrzucona.Ludzie kto z was tam byl? kto to wszystko widzial? nikt!!!!!! a jednak piszecie te bzdury jaka to ona jest niewinna... widzialam to wszystko i mozecie mi wierzyc lub nie ale nalezy jej sie! A gdyby dyrektorka i ochrona nie pilnowali porzadku to by tam byl jeden wielki rozpizdzielnik. wiec dajcie sobie siana i pilnujcie swoich spraw bo wtracac sie to kazdy potrafi,tylko ze tak naprawde to nikt nie wie o co chodzi!!!!!!!! ja tam pracuje i jest mi jakos dobrze i nie narzekam. Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur Re: Dyscyplinarka za 10 złotych 07.10.07, 12:56 A jak w tym sklepie coś ukradnie, to jest? Odpowiedz Link Zgłoś