Dodaj do ulubionych

Zdzisław Wrzałka na wojewodę

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.07, 14:29
Moim zdaniem z Platformy Obywatelskiej w kieleckim najlepszym
kandydatem na wojewodę jest Zdzisław Wrzałka. Jeden z nielicznych
NORMALNYCH i niezmanierowany polityk. Panie Zdzisławie do boju.
Obserwuj wątek
    • Gość: olo Re: Zdzisław Wrzałka na wojewodę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.07, 15:46
      Popieram!
    • Gość: niko Spalić ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.07, 16:51
      Ludzie z PO -nie wygłupiacie sie ! Toz to idiotyzm pchac takiego
      człowieka na to stanowisko, nie nadaje sie, rozpacz,chcecie
      totralnej kompromitacji ! On i tak ma szczęście,że siedzi
      obokmarszałka, bo obaj są siebie warci, czyli nic ! Tylu
      idiotycznych koncepcji,pomysłow, błedów obaj narobili,że starczy na
      kilka lat.Wrzłka zna się na imoprezach ludowych i fetynach, a
      ostatnmio pojawił sie jako specjalista do niszczenia lotniska w
      Maslowie.Chyba,że wspominanie go, jest jednocześnie spaleniem
      kandydatury, to rozumiem.
      • Gość: Masłowianin Re: Spalić ! chyba Ciebie .... IP: *.itfutura.com 28.10.07, 21:33
        Człowieku, chyba nie wiesz co mówisz. Wreszcie ktoś się wziął za to
        lotnisko... A mówi się, że PiS rozgania kolesiów i układy. A prawda
        jest taka, że PO się wzięła za oligarchów z lotniska w Masłowie.
        Przez ostanie 5-10 lat nic sie tam nie działo na lotnisku. Wreszcie
        Wrzałka za to się wziął i się ruszyło. Przynajmniej dowiedziałem
        się, że jest tu lotnisko. Bo wcześniej przejeżdżałem i myślałem że
        to prywatny pas aeroklubu i niektórych panów, którzy latanie
        traktuja jako bezpłane hobby kosztem województwa.
        • Gość: bziQ Re: Spalić ! chyba Ciebie .... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.07, 06:50
          Może panowie z PO stuknęliby się w łeb. Oby skutecznie. I przestali mieć takie
          pomysły. Każdy, kto chociaż raz usłyszał kandydata, i tak jest zdumiony, że PO
          wsadziła go na stanowisko wicemarszałka. Zastawia mnie, że PO nadal nie rozumie,
          dlaczego w Kielcach ma najsłabszy wynik wyborczy. Mam nadzieję, że jednak ktoś w
          tej partii myśli.
          • Gość: antek Re: Spalić ! chyba Ciebie .... IP: *.205.udn.pl 31.10.07, 21:36
            Ten od "światowej firmy", co to czipsy przyszły to dopiero działacz,
            że ho ho!
    • Gość: Pikuś Re: Zdzisław Wrzałka na wojewodę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.07, 15:01
      Wrzałka to jedna wielka kpina ! Ani wykształcenia ,ani doświadczenia
      ani wizerunku ! Jest najlepszym kandydatem do zrobienia kiszonej
      kapusty do swojego sklepiku . Sposób jego negocjacji w sprawie
      koalicji powiatowej - świadczy o braku jakichkolwiek kwalifikacji
      politycznych tej miernoty ! Platformo - sięgnij do mądrych ludzi
      których masz w swoich szeregach , gdyż totalnie się skompromitujesz
      w sprawowaniu władzy przez takich błaznów !
    • haxman Re: Zdzisław Wrzałka na wojewodę 31.10.07, 17:36
      Hahaha, wygląda jak grzybiarz, z IQ poniżej średniej. Dziękujemy za takiego POpulistę, niech sobie rządzi, ale u siebie we wsi.
      • Gość: kiszony zdzicho Re: Zdzisław Wrzałka na wojewodę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.10.07, 18:08
        Zdzisio to jest dobry w otwieraniu piwa zębami.Tak jak się nie
        nadaje na marszałka to zrobią ze Zdziśka wojewodę,litości,nie ma
        mądrych bardziej reprezentacyjnych ludzi w PO?
        • Gość: wyborcawas Re: Zdzisław Wrzałka na wojewodę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.11.07, 02:18
          nie ma
          • Gość: bziQ Re: Zdzisław Wrzałka na wojewodę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.07, 10:13
            Pewnie Tusk dowiedział się o tych planach kieleckiego PO i
            postanowił ograniczyć uprawnienia wojewodów:P.
            • Gość: mixer Re: Zdzisław Wrzałka na wojewodę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.07, 16:34
              A moim zdaniem to bardzo dobra kandydatura, dobrze sobie radzi z
              urzedem marszalka to i dobrym wojewodą by był.
              • Gość: gucio Re: Zdzisław Wrzałka na wojewodę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.07, 21:40
                ale z czym sobie tak dobrze poradził - podaj chociaz jeden przykład -
                niestety słabeusz - nie zgadzam się na takiego wojewodę, czy
                świętokrzyskie ciągle musi wyróżniać się negatywnie?
                • Gość: Gucio Re: Zdzisław Wrzałka na wojewodę IP: *.icm.edu.pl 03.11.07, 18:18
                  Chociażby z lotniskiem w Masłowie. Elity używały tego lotniska przez
                  lata aby tylko sobie prywatnie polatać za publiczne pieniądze.
                  Wreszcie wziął się za to Wrzałka. Oddał ludziom to jest ich. Dał
                  możliwość korzystania z olbrzymiego terenu przynoszącego do tej pory
                  straty. W tym roku wreszcie usłyszałem o lotnisku w Masłowie i, że
                  cos się na nim dzieje. Przecież niektórym przez lata nie chciało się
                  nawet drzew i krzewów powycinać mimo, że im tez przeszkadzały. A w
                  tym roku wreszcie porządek bo Wrzałka się wziął za to. Powinien
                  jeszcze pogonic tych od koleji, dróg i e-świętokrzyskie!
                  • Gość: petronela Re: Zdzisław Wrzałka na wojewodę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.07, 07:46
                    Tia... sam Wrzałka się za to wziął. Już to widzę:). Rozumiem, że
                    masz polecenie, by go wychwalać na wszystkich kieleckich forach. Bo
                    pewnie zawdzięczasz mu pracę. I ja to rozumiem. Takie masz zadanie
                    bojowe!
                    Jest jednak jeden problem. Twój kandydat czasami się sam odzywa,
                    niestety. I wiele osób to słyszy.
                    • kagatora Re: Zdzisław Wrzałka na wojewodę 04.11.07, 22:44
                      Podczas debat przedwyborczych na AŚ Wrzałka dawał teksty w stylu <wicie,rozumicie> Studenci z niecierpliwością czekali na przemowy pana wice Zdziśka,ponoć co smaczniejsze wycinki wiszą gdzieś w internecie i rozweselają brać studencką.Myślałem do tej pory,że Banaś jako wojewoda jest już maksymalnie cieńki,ale nawet kandydat Wrzałka do głowy mi nie przyszedł.Świętokrzyskie miało do wojewodów wystarczającego pecha,wystarczy.
                      • Gość: Skew Re: Zdzisław Wrzałka na wojewodę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.07, 15:58
                        Ta jasne, człowieku pogarbiło cię czy jak? <wicie/rozumicie> ? puknij się w
                        czoło. Tylko .. człowieka potraficie, ubolewam że niemerytorycznie. ŻENADA
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka