Gość: Patriota lokalny IP: *.chello.pl 18.11.07, 13:36 Jestem za więc kupiłem za 50 zł. Mam nadzieję że uda się zebrać odpowiednią sumę. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agnostyk11 Re: Kupiłem dzisiaj cegiełkę na budowę lotniska ! 18.11.07, 13:41 Gratuluję! Jak zbierzesz ok. 1,5 miliarda to powiedz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daniel Re: Kupiłem dzisiaj cegiełkę na budowę lotniska ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.07, 13:44 agnostyk11 napisał: > Gratuluję! Jak zbierzesz ok. 1,5 miliarda to powiedz. A dlaczego ma zebrać 1,5 miliarda? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość F Re: Kupiłem dzisiaj cegiełkę na budowę lotniska ! IP: *.klc.vectranet.pl 18.11.07, 13:58 bo tyle będzie kosztować lotnisko Odpowiedz Link Zgłoś
sauber1 Kup pan Misia ;))) 18.11.07, 15:03 A co akcja zza węgła "kup pan cegłe"? To sie ktoś pobawi taki szmal z nieba, bardzo chętnie byle jaką fuchę przyjmę w tym komitecie :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bolo Re: Kupiłem dzisiaj cegiełkę na budowę lotniska ! IP: *.klc.vectranet.pl 21.11.07, 09:23 Naście lat do tyłu wykupowaliśmy cegiełki na budowę linii tramwajowej,pieniędzy nie ma zostali tylko Głupcy tacy jak ja !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Re: Kupiłem dzisiaj cegiełkę na budowę lotniska ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.11.07, 15:10 Ciekawe czy później, o ile uda się wybudować to lotnisko, będą także cegiełki na jego utrzymanie. Paranoja! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pipi Re: Kupiłem dzisiaj cegiełkę na budowę lotniska ! IP: *.chello.pl 18.11.07, 17:05 POPIERAM!!! Ojciec Rydzyk też zbierał cegiełki na stocznię i nieźle na tym wyszedł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AQQ Re: Kupiłem dzisiaj cegiełkę na budowę lotniska ! IP: *.chello.pl 18.11.07, 17:14 M A M O !!!!!!!!! JA WARIAT, KUP MI LOTNISKO. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 71 Re: Kupiłem dzisiaj cegiełkę na budowę lotniska ! IP: *.vf.pl 18.11.07, 17:56 Niestety cegła to jeszcze nie udziały. Szefu wsadzi na szefa swojaka, a ten doprowadzi do upadku. Wtedy szefu sam kupi sobie lotnisko. I tak za cudze pieniądze znowu ktoś się ustawi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .. Re: Kupiłem dzisiaj cegiełkę na budowę lotniska ! IP: 80.51.192.* 18.11.07, 22:23 Tak już jest ryba z ryby, a człowiek z człowieka żyje, och te pieniążki kochane ..., pewnych ludzi się nie sieje sami sie rodzą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oko Re:Daj Romowi hipokryto! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.07, 10:33 Niektórzy,szukając dobrego samopoczucia dają,nie zwazając na demoralizację! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: juki Re: Kupiłem dzisiaj cegiełkę na budowę lotniska ! IP: *.vf.pl 19.11.07, 22:35 Gdzie można kupić taką cegiełkę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prrrrr Sprzedam cegiełkę na budowę przystani promowej ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.11.07, 00:06 Sprzedam cegiełkę na budowę przystani promowej StenaLine w Chęcianach. Promocja 1 cegła za 49,98 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pik Na jakie lotnisko ? wirtualne "Gosiewo Lubawskie" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.07, 08:50 Wiadomo nic nie bedzie, a chłopcy chca pokazać jak oni walcza o sprawy ludu...Cegiełki na sru.. i do kosza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hobbit lewa na prawą - prawa do góry IP: 80.48.137.* 20.11.07, 18:05 Kupiłbym i ciężarówkę cegiełek na bezpieczne ścieżki rowerowe W MIEŚCIE, takie z prawdziwego zdarzenia ( choć z 10 kilometrów) lub stworzenie spec brygad do regularnego napier.... dresów, drących ryje pod domami, pijanych "kierowców", na porobienie kibli dla ludzisk na zapleczach piknej ul. H.Sienkiewicza itp. "pożyteczności" A tak figę z makiem. Temu skromnemu preziowi z bida audicy nie wierzę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysiek Re: lewa na prawą - prawa do góry IP: 195.116.211.* 21.11.07, 12:19 Fajnie, że w sprawie Obic wypowiada sie Rzeszowiak, naprawde widze wysyp osob z poza regionu. Martwicie sie o oplacalnosc? Jest raport robiony przez kilka miesiecy przez firme Ove-Arup, niedlugo bedzie dostepny w calosci dla wszystkich. Wy myslicie, ze poprzez kupowanie cegielek sie wybuduje lotnisko? To, ze dziennikarz tak napisal, nie znaczy ze ma racje. Kupowanie tych cegielek ma znaczyc, ze jestes inwestorem, ale nie sfinansuje sie w calosci budowy lotniska. Do tego bedzie potrzebna firma, ktora jest tym zainteresowana, ale trzeba poczekac do 10 grudnia, az Unia wyda ostateczna negatywna decyzje. A to jest pewne, ze tak bedzie. Komisarz Hubner decyduje o tym, czy Obice dostana dotacje. Ta kobieta lobbuje za Rzeszowem, jest przyjaciolka Borowskiego (SDPL i slynna akcja STOP OBICOM), oraz Rosatiego (wypowiedz: Obicie nie dotana nawet jednego euro, po moim trupie) , Danka sie wypowiedziala tez wczesniej przed raportem, ze lotnisko jest blisko w Balicach i w Obicach nie potrzeba. No tak a raportu nawet nie czytala. Dzieki temu, ze komisarz do spraw regionu jest z POLSKI, to Obice sa udupione. Brak znajomosci, nie to co RZESZOW czy KRAKOW. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciułacz Czy są jescze miejsca wśród zbieraczy IP: *.dedibox.fr 20.11.07, 19:29 Naiwniacy po raz kolejny. Stocznia po raz drugi. Wspaniała socjotechnika. Gratulacje dla WELa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ułuda Re: Czy są jescze miejsca wśród zbieraczy IP: *.chello.pl 21.11.07, 09:34 Chcemy być wielkomiejscy,światowi-nie dziw się ludziom bo bardzo pragną normalności i ładu.Tyle,że te mrzonki po raz kolejny posłużą niestety nie nam.A ja pytam jak władze Kielc rozwiążą problemy mieszkańców i kiedy? Czy zburzenie pływalni i sprzedaż działki to jest to na co czekamy,nie podaję innych przykładów bo jest ich sporo.Najłatwiej jest przeprowadzać akcje spektakularne i nie takie są mieszkańcom potrzebne.Pozbiera sie kaskę i okaże się że na nic więcej już nie ma i koniec.Ja nie potrzebują drugiego Masłowa/chociaż może służyć jako lotnisko dojazdowe/,też pragnę normalności ,i dlatego jestem przeciw. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TT Re: Czy są jescze miejsca wśród zbieraczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.07, 13:12 niech wybudują drogi do Warszawy i Krakowa i bede korzystał z tamtych lotnisk,a nie na sile budował lotnisko gdzie samolot bedzie lądował raz na tydzien pomysł równie udany co stacja we Włoszczowie Odpowiedz Link Zgłoś
prawnik0 Re: Kupiłem dzisiaj cegiełkę na budowę lotniska ! 22.11.07, 15:08 Moje gratulacje! Wyrzuciłeś swoje pieniądze w błoto, ale to Twoje pieniądze... Możesz robić z nimi co chcesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nielot Re: Kupiłem dzisiaj cegiełkę na budowę lotniska ! IP: *.chello.pl 22.11.07, 19:52 Proponuję do lotniska dorzucić niedgrogie prywatne linie lotnicze,w takim zestawie promocyjnym-co Wy na to? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chan Re: Kupiłem dzisiaj cegiełkę na budowę lotniska ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.07, 08:44 w godzinach szczytu przejechanie z północnej czesci Kielc do Bilczy zajmuje godzine, przejechanie w nocy na lotnisko w Warszawie lub Krakowie półtorej godziny,ludzie zrobic drogi i na jedno wyjdzie gdzie wyladuje ,aspiracje sa duze to dobrze ale czy w naszym miescie lotnisko jest potrzebne? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: realista Re: Kupiłem dzisiaj cegiełkę na budowę lotniska ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.11.07, 10:30 a ja kupuje co miesiąc cegiełkę na budowę ekspresówki do Krakowa. Co prawda nie mogę jej nie wykupywać bo jest to zaliczka na podatek dochodowy, ale i tak jestem szczęśliwy. Bajki o lotnisku już teraz powstają - proponuję żeby to spisywać a za 10 lat będzie czytać swoim dzieciom przed zaśnięciem. dobranoc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Gdzie? IP: *.klc.vectranet.pl 24.11.07, 11:43 A gdzie kupiłeś cegiełkę? i jak ci się to udało przed ich emisją? Odpowiedz Link Zgłoś