Gość: projekt IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.01.08, 23:41 Ale bunkier Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Nikt Odważny projekt nowej szkoły muzycznej IP: *.pools.arcor-ip.net 02.01.08, 00:21 gmina zydowska z Katowic chce wyrzucic dzieci na bruk? co to za bzdura? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MoD Re: Odważny projekt nowej szkoły muzycznej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.08, 01:43 no jakies takie pomieszanie supermarketu z dworcem....szkoda, bo pewnie kupa kasy, mozna bylo to wykorzystac inaczej (nie wiem jak, nie znam sie, nie jestem architektem), oceniam jako przechodzien, nie podoba mi sie. W przeciwienstwie do projektu filharmonii, jest ladny dla mnie, przechodnia :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyborca Odważny projekt nowej szkoły muzycznej IP: 212.160.196.* 02.01.08, 09:24 czrno to widzę za głosowanie na PiS będzie zemsta PO na czele z agentem Miodowiczem ,chyba że żydą zależy na odzyskaniu budynku i nie zablokują dotacji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Odważny projekt nowej szkoły muzycznej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.08, 14:53 Trochę duża ta sala Koncertowa - 300 osób. Jestem ciekawy czy zbudują taką? A potem czy będzie zapełniona i w pełni wykorzystywana ?? Pewnie śmiałe i "odważne" pomysły na szkołę zweryfikują przede wszystkim przeznaczone na nią pieniądze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antoni Odważny projekt nowej szkoły muzycznej IP: *.chello.pl 04.01.08, 08:24 gdyby nie napis "Szkoła muzyczna" to sam nie wiem - wygląda jak jakiś market albo multikino? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antoni Odważny projekt nowej szkoły muzycznej IP: *.chello.pl 04.01.08, 08:33 ps. w kielcach to każdy projekt jest odważny ... ale czy to jest architektura na jakimś poziomie czy tylko pseudo odważna ?? czy pan redaktor piszący ze to odważny projekt ma jakiekolwiek pojęcie o architekturze?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SmurfMądrala Re:spieprzony projekt IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.01.08, 11:17 Prostacka,niemuzyczna forma i tania dosłowność dekoru nutowego. Ale może najtaniej? Następna architektoniczna kompromitacja miasta,a tak świetny temat! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re:spieprzony projekt IP: *.chello.pl 04.01.08, 12:20 ten projekt tyle samo wart co dom Detki na Niewachlowie. Odpowiedz Link Zgłoś
haxman Odważny projekt nowej szkoły muzycznej 04.01.08, 13:33 To dobrze, Żydzi rozruszają to miasto, trzeba wybrać Żyda na prezydenta! Przypominam, że przed wojną Żydzi stanowili 37% społeczności miasta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kielcz Re: Odważny projekt nowej szkoły muzycznej IP: *.chello.pl 04.01.08, 23:06 W Radomiu jest identyczny - meble tam sprzedaja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 21,8% unemploy Re: Odważny projekt nowej szkoły muzycznej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.08, 23:44 He he, to tam coś jest w ogóle? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klarnet. Re: Odważny projekt nowej szkoły muzycznej IP: *.ny5030.east.verizon.net 04.01.08, 23:29 Projekt jest wiecej niz odwazny bo przewiduje rzad automatycznych sra-czykow nad glownym wejsciem, w ktorych beda przygrywac na zywo najlepsi studenci ostatniego roku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: plisak Odważny projekt nowej szkoły muzycznej IP: *.215.219.81.static.kielce.msk.pl 06.01.08, 00:36 Architektura tania, i w przenośni i dosłownie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marzyciel Odważny projekt nowej szkoły muzycznej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.08, 11:29 Przeczytajcie ( to z forum, trochęniżej ) : Remont budynku dla Szkoły Muzycznej przy ul.Wojewódzkiej..."ma byc sfinansowany z funduszy Ministerstwa Kultury i Dziedzictwa Narodowego.Rząd ma ptrzeznmaczyć 20 mln. na ten cel.Takie przynajmniej były deklaracje ,a gwarantami pozyskania tych funduszy byli - ówczesny wicepremier E.P.Gosiewski i minister Kazimierz Ujazdowski". Obu panów nie ma w rządzie, dokumentcaja jest gotowa, porzednia szkołę wywalono podczas wakacji, budynek zdązyli troche zniszczyć chuligani, a o pieniądzach cisza.Nowy minister nic nie pisnął... Pytanie do prezydentów Kielc, którzy tak szparko wypieprzyli gimnazjum z tego budynku :Na jakiej podstawie podjęto prace, jesli w dokumentach ministerstwa ani kieleckiej gminy nie ma papieru, który zawierałby zobowiązanie resortu do sfinansowania tych prac, wpisania do budżetu na 2008 r. itp.? czy jest to tez inwestycja na wariackich papierach jak lotnisko, a wczesniej stadion , hala, niedoszły parking pietrowy, basem "olimpijski", lodowisko, itd ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: myślący Re: Odważny projekt nowej szkoły muzycznej IP: *.134.219.81.static.kielce.msk.pl 06.01.08, 11:41 Pomiędzy Szydłowkiem a Uroczyskiem powinien być już zaprojektowany gmach Opery, a wsród kolorowych bloczków z chmurkami i morskimi falami na Słonecznym Wzgórzu ,bliżej Wichrowego -Operetka.No bo gdzie grajcy będą grać ? Odpowiedz Link Zgłoś