ck_tomek 03.05.08, 21:43 czy ktoś wie ile ich wszystkich jest w mieście? jeśli znacie adresy to byłbym wdzięczny za ich podawanie (ulica, a jeszcze lepiej orientacyjnie nr budynku w okolicach, którego się znajduje) z góry dziięki za wszelką pomoc =) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Pstryku Serdecznie Re: pomniki przyrody IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.08, 01:33 jest tych drzew kilkadziesiąt jaka dzielnica interesuje ? bo to zbyt wiele aby wszystkie wymienić mam wykaz z wszystkimi [96 stron] Odpowiedz Link Zgłoś
oloros Re: pomniki przyrody 04.05.08, 11:43 czy w internecie gdzies jest? - dobry temat fotograficzny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pstryku Serdecznie Re: pomniki przyrody IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.08, 13:14 kiepski temat fotograficzny bo w tle są... domy i druty etc... w necie nie ma mam na pappierze kilkadziesiąt stron trzeba uderzyć z kopyta i znaleźć - tego jest zbyt wiele aby tutaj opisywać, nawet kopia cyfrowa 100 stron to zbyt wiele roboty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bachna Re: pomniki przyrody IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.05.08, 23:40 M.in.: - modrzewie na ul.Sobieskiego róg Wybranieckiej (Baranówek), - lipa na ul.Prostej, nie znam numeru posesji ale to jest na podwórzu(tak w głębi w kier.Wojska Polskiego), dużego bloku stojącego obok Sądu Administracyjnego (dawna SP 13) idąc w stronę ul.Żeromskiego, - drzewo na dziedzińcu Wojewódzkiego Domu Kultury (wejście bramą od ul.Ściegiennego, jak do wypożyczalni kostiumów), - chyba modrzewie na ul.Kościuszki na przeciwko szpitala, obok przedszkola sióstr (ale tego nie jestem pewna) - chyba drzewa na Oś.Czarnockiego (wieżowce na rogu Seminaryjskiej i Żeromskiego),przy wjeździe od strony ul.Żeromskiego pozdrawiam B. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: X Re: pomniki przyrody IP: *.klc.vectranet.pl 04.05.08, 15:28 ul. Wesoła obok Izby skarbowej ul. Dębowa (od Toporowskiego do Jarzębinowej) Odpowiedz Link Zgłoś
asmo75 Re: pomniki przyrody 04.05.08, 23:25 jak ktoś ma zdjęcia to zapraszam do publikacji u siebie - czy to w galerii czy to w "przewodniku" -- Kielecki Portal Społecznościowy www.tkportal.pl Odpowiedz Link Zgłoś
ck_tomek Re: pomniki przyrody 05.05.08, 15:40 hmm, obojętnie w jakiej dzielnicy, chodzi mi o pomniki na terenie miasta, jeśli możnaby kilka chociaż (wykluczając ul. turystyczną, św. leonarda, warszawską, kościuszki, wesołą, radiową, ściegiennego, toporowskiego, żeromskiego, z góry dziękuję za wszystkie odpowiedzi :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pstryku Serdecznie Re: pomniki przyrody IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.08, 16:22 ja mam wykaz z całych kielc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ck_tomek Re: pomniki przyrody IP: *.klc.vectranet.pl 05.05.08, 18:04 masz wykaz, możnaby jakoś go zamieścić, zeskanować skserować? zamieścić kilka z różnych miejsc w mieście? Pstryku Serdecznie proszę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pstryku Serdecznie Re: pomniki przyrody IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.08, 21:08 kiepski temat fotograficzny bo w tle są... domy i druty etc... w necie nie ma mam na pappierze kilkadziesiąt stron trzeba uderzyć z kopyta i znaleźć - tego jest zbyt wiele aby tutaj opisywać, nawet kopia cyfrowa 100 stron to zbyt wiele roboty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greece Re: pomniki przyrody IP: *.klc.vectranet.pl 05.05.08, 22:21 może daj kilka adresów, niewymienionych wcześniej, latam po całym mieście, jak się nie wie gdzie szukać to ciężko znaleść... ja coś słyszałam o posesji przy teatrze Kubuś ponoć jakiś nowy obiekt tam jest Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pstryku Serdecznie Re: pomniki przyrody IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.08, 23:11 idź na wystawę do klubu Słoneczko z moimi fotografiami , tam wisza zdjęcia jednego pomnika ide spać dobranoc za duża jest ta ksiązka aby przepisywać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Góralświętokrzyski Re: pomniki przyrody IP: *.adsl.inetia.pl 05.05.08, 21:37 Był jeden /a właściwie jedna lipa/ nawet przybito doniej tebliczkę że jest to pomnik przyrody ale jakiś idiota tak perfidnie poobcinał gałęzie że się ostał ino sam ogolony pień. Atio "niby" cudo rośnie w Białogonie przy ul.Pańskiej tuż przy ogrodzeniu Harcówki. Odpowiedz Link Zgłoś