wojciech.domagala 26.09.03, 21:40 Kolejna wielka afera gospodarcza....... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: arcim Re: Podejrzany o piractwo chłopak zakopał skrzyni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.03, 12:05 Kiedy przyjdą przeszukać dom, (Ten, w który mieszkasz), chłopie, Kiedy sprawdzą twój CD-ROM, I na płytach nagrane kopie, Gdy pod drzwiami staną, i nocą Z nakazem w dłoni w drzwi załomocą Wiesz o jaką chodzi im zbrodnię? Ściągałeś pliki przez dwa tygodnie ! Już przed twym domem setki są glin, Dokąd uciekać? Chyba do Chin. A wszystko przez to, że owe dane, Wprost z Ameryki były pobrane Co czyni z ciebie kogoś gorszego, Niźli mordercę wielokrotnego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OXY Re: Podejrzany o piractwo chłopak zakopał skrzyni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.03, 12:32 ARCIM ? JESTEŚ THE BEST !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Patriota jakie nagrody są za wydanie PIRATÓW z mojej klasy? IP: 61.159.235.* 28.09.03, 00:56 A w mojej całej klasie ludzie mają po kilkadziesiąt płyt każdy (u siebie w szafce), czy jak ich WYDAM to dostanę nagrodę i jak dużą? Mam konflikt sumienia. Może moim patriotycznym obowiązkiem jest NATYCHMIAST DONIEŚĆ?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koza Re: Podejrzany o piractwo chłopak zakopał skrzyni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.03, 12:44 Gość portalu: arcim napisał(a): > Kiedy przyjdą przeszukać dom, > (Ten, w który mieszkasz), chłopie, > Kiedy sprawdzą twój CD-ROM, > I na płytach nagrane kopie, > Gdy pod drzwiami staną, i nocą > Z nakazem w dłoni w drzwi załomocą > Wiesz o jaką chodzi im zbrodnię? > Ściągałeś pliki przez dwa tygodnie ! > Już przed twym domem setki są glin, > Dokąd uciekać? Chyba do Chin. > A wszystko przez to, że owe dane, > Wprost z Ameryki były pobrane > Co czyni z ciebie kogoś gorszego, > Niźli mordercę wielokrotnego. Brawo! a chłopaka do lochu i o chlebie i wodzie-dożywocie!!! I niech go kat przypala powolutku, każdego dnia. Niech to sfilmują! Niech przykład idzie w świat na pirackich płytach. Może obejrzy film Rywin, może Miller, a może inny s p r a w i e d l i w y. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bubu Re: Podejrzany o piractwo chłopak zakopał skrzyni IP: *.ipt.aol.com 28.09.03, 05:06 Ty sie kurwa lecz koles , masz jakies zaburzenia , niewiem qurwa w muzgu a moze ...... ie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: Podejrzany o piractwo chłopak zakopał skrzyni IP: *.ipt.aol.com 28.09.03, 05:07 Ty kutas koles jestes , Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pak Re: Podejrzany o piractwo chłopak zakopał skrzyni IP: *.dip0.t-ipconnect.de 27.09.03, 13:24 Gość portalu: arcim napisał(a): > Kiedy przyjdą przeszukać dom, > (Ten, w który mieszkasz), chłopie, > Kiedy sprawdzą twój CD-ROM, > I na płytach nagrane kopie, > Gdy pod drzwiami staną, i nocą > Z nakazem w dłoni w drzwi załomocą > Wiesz o jaką chodzi im zbrodnię? > Ściągałeś pliki przez dwa tygodnie ! > Już przed twym domem setki są glin, > Dokąd uciekać? Chyba do Chin. > A wszystko przez to, że owe dane, > Wprost z Ameryki były pobrane > Co czyni z ciebie kogoś gorszego, > Niźli mordercę wielokrotnego. Super Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TYTUS Re: Podejrzany o piractwo chłopak zakopał skrzyni IP: *.picr.man.ac.uk 27.09.03, 13:46 Dobre. Odpowiednie sluzby sie wykazaly, ciekawe jak by to Lew skomentowal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jachopulos Pewnie by ryknął razem z lwicą lewicy IP: *.lanet.wroc.pl 27.09.03, 21:08 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: to ja Ładne IP: *.prem.tmns.net.au 27.09.03, 13:51 Gość portalu: arcim napisał(a): > Kiedy przyjdą przeszukać dom, > (Ten, w który mieszkasz), chłopie, > Kiedy sprawdzą twój CD-ROM, > I na płytach nagrane kopie, > Gdy pod drzwiami staną, i nocą > Z nakazem w dłoni w drzwi załomocą > Wiesz o jaką chodzi im zbrodnię? > Ściągałeś pliki przez dwa tygodnie ! > Już przed twym domem setki są glin, > Dokąd uciekać? Chyba do Chin. > A wszystko przez to, że owe dane, > Wprost z Ameryki były pobrane > Co czyni z ciebie kogoś gorszego, > Niźli mordercę wielokrotnego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: D. Re: Podejrzany o piractwo chłopak zakopał skrzyni IP: *.ok.ok.cox.net 27.09.03, 22:44 Doskonale!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: turkish piraten aus gaggenau IP: *.73.139.44.Dial1.Chicago1.Level3.net 28.09.03, 02:34 ha,ha, fajowe! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gocha Re: Podejrzany o piractwo chłopak zakopał skrzyni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.03, 10:18 fajny koleś z ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
szklanka_herbaty Re: Podejrzany o piractwo chłopak zakopał skrzyni 27.09.03, 12:05 Wszyscy piraci zakopywali swoje skarby , to nie jego wina że nie znalazł w okolicy bezludnej wyspy :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PEPPO@ZETA.TELENORDIA.SE Re: Podejrzany o piractwo chłopak zakopał skrzyni IP: *.bredband.skanova.com 27.09.03, 12:08 POLICJA BY SIE WSTYDZILA!!!! I WSTYD PISAC O TYM NAWET W GAZECIE!!! 200 PLYT TO CALE GOWNO W PRZYPADKU ILE MILIONOW KRADNA W RZADZIE I NIKT NIKOGO NIE PODAJE POD DOZOR POLICYJNY!! ABSURD WSTYD I KOMPROMITACJA JAK ZWYKLE POLICJI KAWALY O POLICJANTACH I ANTYTERRORYSTACH SA PRAWDZIWE!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bamako Re: Podejrzany o piractwo chłopak zakopał skrzyni IP: *.jelonki.waw.pl / 192.168.1.* 27.09.03, 20:56 Nie krzycz tak, nie jesteś u siebie a wsi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OJA wszyscy piraci... IP: Stella.NET:* / 172.16.10.* 27.09.03, 12:10 Wszyscy PIRACI to jedna rodzina starszy czy młodszy, chłopak czy dziwczyna...:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gruda zalegalizowac piractwo IP: *.dip.t-dialin.net 27.09.03, 12:24 powinno sie odbyc referendum w tej sprawie k..... mamy w koncu demokracje. gdy wiekszasc jest za to powinno byc z legalizowane inaczej demokracja to oszustwo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PiJaK Re: zalegalizowac piractwo IP: *.darlowo.sdi.tpnet.pl 27.09.03, 14:14 Ale gadasz głupoty. Nie trzeba specjalnej wyobraźni żeby wymyślić konsekwencje takiego prawa. Ale z innymi się zgadzam, ścigają nie tych co trzeba! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eTom Re: zalegalizowac piractwo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.09.03, 00:30 Gość portalu: gruda napisał(a): > powinno sie odbyc referendum w tej sprawie k..... mamy w koncu > demokracje. gdy wiekszasc jest za to powinno byc z legalizowane > inaczej demokracja to oszustwo i jeszcze zeby mozna bylo strzelac takim glupkom jak Ty w leb bez pozwolenia jak demokracja to demokracja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Am. Re: Podejrzany o piractwo chłopak zakopał skrzyni IP: *.dip.t-dialin.net 27.09.03, 12:13 zajeb.. no i gdzie bedziemy teraz kupywac plyty!! i kto traci! My, spoleczenstwo. Nudny ten Polski film, brak akcji! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Konrad Korzeniowski Re: Podejrzany o piractwo chłopak zakopał skrzyni IP: *.bielsko.dialog.net.pl 27.09.03, 12:21 Tak, tak, wreszcie znowu jakiś sukces Policji, ciekawi mnie jednak, jakich użyto metod do odszukania tej skrzyni w ziemi? Nasi wyzwoliciele w 1945 r., Wielikaja Krasnaja Armija, stosowała w tym celu niezawodną metodę: w piwnicach chałup, na polepę lali wodę i tam gdzie ona lepiej wsiąkała, ukryte było: zołoto i czasy (złoto i zegarki)! Ot, ludowa pomysłowość, teraz pewnie użyto jakichś magnetometrów czy innych radarów, wszak Policja nasza zamożna jest! Odpowiedz Link Zgłoś
qndzia Re: Podejrzany o piractwo chłopak zakopał skrzyni 27.09.03, 12:30 Piraci z Karaibów: Klątwa Czarnej Perły www2.gazeta.pl/film/2,23804,,,,10255680,P_FILMY2.html Taki powiedzmy pirat nie miał by rynku jeśli oryginalne płyty z muzyką i z filmami byłyby tańsze. Q. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wrak Skarby piratów zawsze były chowane w skrzyniach!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.03, 12:38 Ale wielki sukces Policji!!! Brawo 200 płyt zakopanych w skrzyni- przykrytej wiekiem!! No, no, a to się funkcjonariusze spisali. We Wrocławiu w każdą niedzielę na Niskich Łąkach sprzedawcy-stolikowcy mają tysiące płyt pirackich na powierzchni !!! I gdzie są funkcjonariusze? Ludzie-to są tematy zastepcze. Policja musi pokazać sukcesy. Prokuratura np. zamyka chłopców podrabiających legitymacje uprawniające do zniżki PKP-ale nie posłów podrabiających przepustki do więzienia...itd.itp :-(( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: stanowczo za mało kopiował IP: *.lodz.mm.pl 28.09.03, 00:41 dobrze mu tak gdyby kopiował więcej mógłby się podzielić zarobkiem i by nie wpadł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lamper Przy tej aferze gospodarczej nawet Rywin blednie. IP: *.magma-net.pl 27.09.03, 13:21 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przemo Re: Podejrzany o piractwo chłopak zakopał skrzyni IP: *.Moscow.gldn.net 27.09.03, 13:30 Tak jak widac, nasza policja zajmuje sie naprawde powaznymi sprawami, ktore moga bardzo negatywnie wplynac na stan polskiej gospodarki. Wstyd, by o takich "pierd.." pisac w Wyborczej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zeber Re: Podejrzany o piractwo chłopak zakopał skrzyni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.03, 13:44 No to kapa... łopata i do ogródka, bo moja skrytka juz spalona:)). Nie mam po prostu pytań... może policja zlapala by tych smieci którzy mi telefon podprowadzili, bo nawet na piractwie drugiego tak szybko sie nie dorobie... Ale tak wogóle to trzeba pochwalic naszych funkcjonarjuszy, wlasnie zmniejszyli dziure budżetową o jakieś 300zł!!! "Niech żuje polska policja... niech żyje towarzysz Miller...":) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: to ja Dowcip o milicjantach, stary ale nie bardzo... IP: *.prem.tmns.net.au 27.09.03, 13:59 Wraca do komisariatu z patrolu. Czapka na bakier, wlosy potargane, caly spocony. Sierzant pyta - co sie stalo? - A, pogonilem paru bandziorow. Temu ostatniemu jak przypier... przez plecy, to mu sie wszystkie kredki z tornistra wysypaly. Brawo panowie policjanci. Tak trzymac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eTom Re: Podejrzany o piractwo chłopak zakopał skrzyni IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.09.03, 00:36 Gość portalu: zeber napisał(a): > No to kapa... łopata i do ogródka, bo moja skrytka juz > spalona:)). Nie mam po prostu pytań... może policja zlapala by > tych smieci którzy mi telefon podprowadzili, bo nawet na > piractwie drugiego tak szybko sie nie dorobie... Ale tak wogóle > to trzeba pochwalic naszych funkcjonarjuszy, wlasnie > zmniejszyli dziure budżetową o jakieś 300zł!!! "Niech żuje > polska policja... niech żyje towarzysz Miller...":) 300 zł to duzo wiecej niz Twoja komora za 2 zł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin_Wroclaw Ale odkrycie !!!!!!!!!! IP: *.rasserver.net 27.09.03, 14:31 Przeciez ta akcja polskiej policji jest tak spektakularna (skrzynia, wieko, zakopana, ziemia....), ze tym razem znalezienie Saddama i kumpla jego Ossama (powinno byc Ossamy, ale tak jakos fajnie sie rymuje) nalezy zlecic wyszkolonym fachowcom, ktorzy zdusili pirata i odnalezli skrzynie !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hubi To prawdziwy PIRAT! :-) IP: *.nymc.edu 27.09.03, 15:24 Jak kazdy rasowy pirat zakopal swoje skarby w skrzyni. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ### Re: To prawdziwy PIRAT! :-) IP: *.nrc.ca / *.nrc.ca 27.09.03, 16:02 powinni teraz w glownym wydaniu dziennika TV pokazac zdjecia operacyjne policji na ktorych widac bedzie antyterrorystow odkopujacych skrzynie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yapa Poszukiwania zaginionej skrzyni. IP: *.nd.e-wro.net.pl 27.09.03, 18:49 Noc, szczere pole... Dwóch funkcjonariszy policji zaopatrzonych w grzebienie i łopaty przeczesuje teren w poszukiwaniu... w poszukiwaniu, sami jeszcze nie wiedzieli czego tam szukali, ale umiejętności zaczerpnięte od psa policyjnego wskazywały trop - byli blisko. 200m od drogi między drzewami znaleźli świerzo rozkopana ziemię, z każdym ruchem łopaty byli bliżej skarbu. Znaleźli, zębami (znowu szkolenie dało efekt) otworzyli wieko wielkiej skrzyni. - Jesteśmy bogaci!!! - wyrwało się z piersi funkcjonariuszowi, gdy zobaczył 200 świerzo wypalonych płyt. Niestety, drugi nie był zbytnio bystry i zamiast pojechac z tym na giełdę, pojechali na komendę. Tak oto przy asekuracji wydziału przestępstw, antyterrorystów i saperów (którzy przyjechali tam oczywiście za póżno) dostarczono skarb. Teraz spoczywa gdzieś w magazynie a na wieku tkwi napis - "Ściśle tajne". No to się panowie z policji napocili, gdyby tak szukali morderców i gangi byłoby dobrze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stary pirat Re: To prawdziwy PIRAT! :-) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.09.03, 01:08 Gość portalu: Hubi napisał(a): > Jak kazdy rasowy pirat zakopal swoje skarby w skrzyni. :-) Nie obrazaj piratow - w skrzyni sie chowa skarby a dopiero skrzynie sie zakopuje no chyba ze znalazles kiedys stare monety zakopane w glinianym garnku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lech Taczka A co w tym dziwnego? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.09.03, 16:18 Zakopywanie skrzyń jest typowym działaniem piratów. Natomiast akcja policji jest spektakularna. Warto napisać na jej kanwie scenariusz conajmniej 13-odcinkowego serialu TVP z Pazurą, Linda i Lubaszenko w rolach głównych. Po 7 powtórcei serial trafiłby do kanonu TVP z etykietą "Seriale wszechczasów" i obok "Czterech pancernych i psa" zanudzał kolejne pokolenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: enemy Re: Podejrzany o piractwo chłopak zakopał skrzyni IP: *.dip.t-dialin.net 27.09.03, 16:44 200 plyt buhaha ja mam duzo wiecej, ale nimi nie handluje, co to za interes, jak byle szczeniak moze kupic sobie za grosze nagrywarke. Jak byly po 3.000 $ to mozna bylo na plytach jeszcze zarobic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: W Re: Podejrzany o piractwo chłopak zakopał skrzyni IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 27.09.03, 16:53 Zapomnieli napisac, ze programy warte byly pewnie z pol miliona dolarow - to podniosloby znaczenie sytuacji :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LK Re: Gorąca prośba do Redakcji GW IP: PROXY:* / 172.16.1.* 27.09.03, 17:05 W imieniu wielu czytelników i internautów prosimy o dalsze relacje zwizane z sukcesem kieleckich policjantów! Odpowiedz Link Zgłoś
wojciech.domagala Czy jestem przestepcą jak posiadam nagrywarkę LG ? 27.09.03, 17:14 Czy ktoś się chce "wymienić" na filmy w DIVixie ??? A tak na poważnie to ile dostanę jak znajdą u mnie 200 płyt z filmami, muzyką..... tak po jednej sztuce ??? i co powiedzieć jak się będa pytali co to za filmy w DIVixie mam na stanie w domu ??? Zastanawiam się czy jestem przestępcą. Może uciekać na Kubę ?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yapa Re: Czy jestem przestepcą jak posiadam nagrywarkę IP: *.nd.e / 62.233.154.* 27.09.03, 18:25 Masz racje, filmy i muza ściądnięte z internetu (np. za pomocą kazaalite) - nie wiadomo czy traktować to jako przestępstwo, czy nie. Jaka jest różnica, czy ściągnięte filmy są na twardym dysku, czy na płytach. W obu przpadkach są zawartością czegoś co posiada przysłowiowy "pirat". W takim razie każdy posiadacz komputera to osoba narażona na areszt, ciekawe co wymyślą dalej - wielkie bilbordy z napisem "Nagrywarka to Twój wróg..."? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: legalista Re: Czy jestem przestepcą jak posiadam nagrywarkę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.09.03, 00:48 wojciech.domagala napisał: > Czy ktoś się chce "wymienić" na filmy w DIVixie ??? > > A tak na poważnie to ile dostanę jak znajdą u mnie 200 płyt z filmami, > muzyką..... tak po jednej sztuce ??? i co powiedzieć jak się będa pytali co to > za filmy w DIVixie mam na stanie w domu ??? > > Zastanawiam się czy jestem przestępcą. Może uciekać na Kubę ?! jasne ze jestes - to proste - ukradles i juz zwiewac na Kube nie radze , pewnie wiekszosc programow jest Made in USA a oni nie lubia amerykancow i tych co lubia ich programy i filmy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: expat Re: Gorąca prośba do Redakcji GW IP: *.pppool.de 27.09.03, 19:53 Gość portalu: LK napisał(a): > W imieniu wielu czytelników i internautów prosimy o dalsze > relacje zwizane z sukcesem kieleckich policjantów! dolaczam sie do prosby i zarazem gratuluje kieleckim funkcjonariuszom! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nn Re: Podejrzany o piractwo chłopak zakopał skrzyni IP: *.tsi.net.pl 27.09.03, 18:39 Policja nasza fajne chłopaki znalezli pirata? wsadzili do paki. Chłopaków z "pruszkowa" dzisiaj nie ruszą wolą poleżeć latem pod gruszą. Odpowiedz Link Zgłoś
mojedwagrosze Wspaniała akcja policji. Brawo!!! 27.09.03, 19:39 Moje gratulacje dla policji!!!! Szacuję, że chłopak nielegalnie zarobił jakieś 2000 PLN nie załaciwszy VAT-u, czym ograbił skarb państwa na jakieś 440 PLN. Akcja policji, w tym koszt czasu poświęconego na wykopanie skrzyni, koszt benzyny dla radiowozu, który uczestniczył w akcji, koszt godzin pracy funkcjonariuszy, którzy jakże sprawnie zatrzymali nastolatka, koszt pracy sądu, który będzie sądził oprycha, koszt godzin pracy rzeczoznawcy, który ustali straty skarbu państwa, w końcu straty państwa Polskiego i innych Polaków, którzy w czasie, gdy funkcjonariusze zajmowali się tym bandytą internetowym, zostali ograbieni, otóż wszystkie te straty na pewno całkowicie zrekompensuje ten wyrostek, ten bandzior i oprych i szuja w jednej osobie. Chcemy więcej takich akcji, wy nasi wspaniali i brawurowi policjanci!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: legalista Re: Wspaniała akcja policji. Brawo!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.09.03, 00:54 mojedwagrosze napisał: > Moje gratulacje dla policji!!!! > Szacuję, że chłopak nielegalnie zarobił jakieś 2000 PLN nie załaciwszy VAT-u, > czym ograbił skarb państwa na jakieś 440 PLN. Akcja policji, w tym koszt czasu > poświęconego na wykopanie skrzyni, koszt benzyny dla radiowozu, który > uczestniczył w akcji, koszt godzin pracy funkcjonariuszy, którzy jakże sprawnie > > zatrzymali nastolatka, koszt pracy sądu, który będzie sądził oprycha, koszt > godzin pracy rzeczoznawcy, który ustali straty skarbu państwa, w końcu straty > państwa Polskiego i innych Polaków, którzy w czasie, gdy funkcjonariusze > zajmowali się tym bandytą internetowym, zostali ograbieni, otóż wszystkie te > straty na pewno całkowicie zrekompensuje ten wyrostek, ten bandzior i oprych i > szuja w jednej osobie. > Chcemy więcej takich akcji, wy nasi wspaniali i brawurowi policjanci!!!! Nie powinni tez scigac tych co Ci (powiedzmy )napierdola po ryju bo koszty jeszcze wieksze a zysk zaden czy was juz calkiem porypalo ???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: d Re: Wspaniała akcja policji. Brawo!!! IP: *.acn.waw.pl 28.09.03, 01:16 Nie zapomnij myslicielu o szkodach.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: legalista Re: Wspaniała akcja policji. Brawo!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.09.03, 01:34 > Nie zapomnij myslicielu o szkodach.. ogladasz filmy i pewno lubisz aktorow tam grajacych a mimo to ich okradasz kupujac u piratow filozofia Kalego sie klania Odpowiedz Link Zgłoś
mojedwagrosze Re: Wspaniała akcja policji. Brawo!!! 28.09.03, 09:29 Gość portalu: legalista napisał(a): > Nie powinni tez scigac tych co Ci (powiedzmy )napierdola po ryju > bo koszty jeszcze wieksze a zysk zaden > > czy was juz calkiem porypalo ???? No cóż, widać, że zupełnie nie zrozumiałeś przesłania, jakie chciałem przekazać w moim poście. Nie przejmuj się, jeśli nie załapałeś, to chętnie ci wyłożę "kawę na ławę". Otóż jak najbardziej jestem za państwem prawa i karaniem wszelkich przejawów łamania prawa, powiem więcej, jestem za ściganiem KAŻDEGO JEDNEGO PRZYPADKU łamania prawa i chodzi mi tylko o to, by ta nasza "wspaniała i brawurowa" policja z tym samym zaangażowaniem i werwą zechciała również łapać przekupnych polityków, łapówkarskich sędziów, hochsztaplerskich biznesmenów, oraz przekupnych celników i policjantów. Załapałeś już?!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stachu44 Dla potomnych - i za to mu dzieki!!! IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 27.09.03, 19:47 A kto tego nie roumie, niech idzie do muzeum w Jerozolimie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: expat Re: Podejrzany o piractwo chłopak zakopał skrzyni IP: *.pppool.de 27.09.03, 19:51 moze by tak jeden stadion w warszawie przekopac? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nikt Re: Podejrzany o piractwo chłopak zakopał skrzyni IP: *.tkdami.net 27.09.03, 20:02 jak to robią pewni ludzie, że ich IP nie pokazuje się przy wypowiedziach? Odpowiedz Link Zgłoś
mojedwagrosze Re: Podejrzany o piractwo chłopak zakopał skrzyni 27.09.03, 20:27 Gość portalu: nikt napisał(a): > jak to robią pewni ludzie, że ich IP nie pokazuje się przy wypowiedziach? Mam swoje sposoby... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: D. Re: Podejrzany o piractwo chłopak zakopał skrzyni IP: *.ok.ok.cox.net 27.09.03, 22:46 Zaloguj sie ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sav Tylko 200 płyt - to jakiś detalista był? :) IP: *.rcb.vectranet.pl / 10.4.129.* 27.09.03, 23:37 Nie żebym coś mówił, ale dla prawdziwych piratów, tych którzy rzeczywiście popełniają przestępstwo gospodarcze to 200 płyt to jest liczba nowości w miesiącu (licząc np. gry+filmy)... Jak więc widać nasza dzielna policja ściga prawdziwych przestępców... rotfl... Odpowiedz Link Zgłoś
wojciech.domagala Re: Tylko 200 płyt - to jakiś detalista był? :) 28.09.03, 09:20 Gość portalu: Sav napisał(a): > Jak > więc widać nasza dzielna policja ściga prawdziwych > przestępców... rotfl... Każda osoba, która ma nagrywarkę CDRW wcześniej czy później będzie miała w domu kilkaset nagranych płyt ? i co z tym fantem zrobić ? Może zakazać sprzedaży nagrywarek ? Co to za wydział policyjny tym się zajmuje ?! zna ktoś adres ?! przestępczość gospodarcza ?! Czy tak w Polsce wygląda walka z przestępczością gospodarczą, że przymyka się 17 chłopca za 100 płyt a duże zakłady pracy i kopalnie upadają ?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szczupak Re: Podejrzany o piractwo chłopak zakopał skrzyni IP: *.proxy.aol.com 28.09.03, 00:01 plotke zlapali a rekina co do rosji przyjaciolom milionypo cichu wywiozl dupe liza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bubu a proce miaj ?? IP: *.ipt.aol.com 28.09.03, 04:58 skoro byl z Kieleckiego Odpowiedz Link Zgłoś