Gość: pablino IP: *.zapora / 217.96.25.* 01.10.03, 15:33 Witam forumowiczów i proszę o opinie jak działa internet dostarczany przez SM "Wichrowe Wzgórze" (prędkości, awarie). A może warto się zainteresować jakąś inną firmą? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Bolek Re: net na Świętokrzyskim IP: 2.4.STABLE* / *.wl.kielce.octava.net.pl 01.10.03, 21:59 Tak.Tylko "Octava" z ul.Wesołej zapewnia bezproblemowe ,tanie bezprzewodowe łącze.OCTAVA,OCTAVA,OCTAVA ................(www.octava.pl)i nie szukaj dalej !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mieszkaniec Re: net na Świętokrzyskim IP: 2.4.STABLE* / *.wl.kielce.octava.net.pl 01.10.03, 22:15 Wojtuś to ty???? P.S. Nie przesadzaj z komplementami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojtek Re: net na Świętokrzyskim IP: *.ruczaj.pl / *.ruczaj.pl 04.10.03, 13:07 Nie to nie ja! :) Ja teraz jestem tutaj! Odpowiedz Link Zgłoś
sayonara Re: net na Świętokrzyskim 02.10.03, 15:25 Ja na Świętokrzyskim mam net dostarczany przez Vectre i .... zdecydowanie nie polecam. Wszystko z powodu ogromnego przeciążenia na łączach Vectry w Krakowie. Kiedyś było super, a teraz stronę 2 minuty wczytuje. Telefony do firmy nic nie pomagają :( Odpowiedz Link Zgłoś
50m Re: net na Świętokrzyskim 02.10.03, 16:24 vectra na świetokrzyskim ? Które bloki? A co do netu to ostatnio sie polepszylo chodzi lepiej, ale nadal to nie to co byc powinno i nie to co obiecali.Wiec odpusc sobie .Co do radiowek to nie wszedzie jest tu mozliowsc ich zalozenia, z prostego powodu ze nie z kazdego miejsca widac komin.:)Co do octavy sie nie orientuje.W niektorych rejonach sa sieci, dwie nawet calkiem preznie dzialajace z calkiem dobrym netem, wiec pogadaj z ludzmi.Spoldzielnia obnizyla koszt za net do 480 zł za zalozenie ale duzo taniej i szybciej mozesz miec z sieci. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
oian Re: net na Świętokrzyskim 02.10.03, 16:57 50m napisał: > vectra na świetokrzyskim ? Które bloki? dokladnie o to samo mialem zapytac :) > Co do radiowek to nie wszedzie jest tu mozliowsc ich zalozenia, z prostego > powodu ze nie z kazdego miejsca widac komin.:)Co do octavy sie nie > orientuje. a to tylko intershit zaklada internet w Kielcach?!? Ostatnio slyszalem o nowej firmie, ktora bedzie zakladac net bezprzewodowy na swietokrzyskim i na stoku, plus polnocno-wschodnie okolice kielc. Narazie niestety nic wiecej nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nabuś Re: net na Świętokrzyskim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.03, 18:30 Tylko neostrada! Odpowiedz Link Zgłoś
sayonara Re: net na Świętokrzyskim 03.10.03, 10:26 Przepraszam, nastąpiła pomyłka chyba. Myślałem, że chodzi Wam o Spółdzielnię Świętokrzyską. Ja mieszkam na Uroczysku. Odpowiedz Link Zgłoś