wojciech.domagala 04.10.03, 09:40 "...Zwiedzą stolicę, pojadą do Stalowej Woli..." Gdzie Stolica a gdzie Stalowa Wola ?! chyba coś się komuś przekręciło. Proponuję redaktorowi korepetycje z geografii. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wojciech.domagala Stalowa Wola 04.10.03, 09:45 Stalowa Wola jest na podkarpaciu i co ma do Pani Prezydentowej i wycieczki do Warszawy - nie wiem ?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: recep Re: Stalowa Wola IP: 80.48.149.* 04.10.03, 19:47 Chyba chodziło o Żelazową Wolę :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuzi Re: Stalowa Wola IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.03, 19:51 Żelazo czy stal co za różnica Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jakub Re: Stalowa Wola IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 04.10.03, 20:37 Ładne. :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mariamme Re: Stalowa Wola IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 05.10.03, 16:56 Też mam takie wrażenie, że to Żelazowa, a nie Stalowa wola:))))Ale ładnie widać moc skojarzeń:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
wojciech.domagala zwarcia w muzgu i Fryderyk Chopin 05.10.03, 19:02 Redaktorzy GW mają zbyt dużo fakultetów w wyniku czego obserwujemy zwarcia w muuzgach. Booorza muzguf. Jak wiemy Fryderyk Chopin urodził się w Stalowej woli ! nie zapomnijcie tego ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Re: zwarcia w muzgu i Fryderyk Chopin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.03, 19:16 to żadne zwarcia w mózgu tylko Freudowska pomyłka, każdy neuropsychiatra to uzna za nałożenie się semantycznych znaczeń - paradoksalnie typowe jest to dla ścisłych umysłów, które nie radzą sobie w semiotycznym gąszczu, proste, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
wojciech.domagala Ziemowit nie radzi sobie w semiotycznym gąszczu :) 06.10.03, 07:46 Gość portalu: marek napisał(a): > to żadne zwarcia w mózgu tylko Freudowska pomyłka, każdy neuropsychiatra to > uzna za nałożenie się semantycznych znaczeń - paradoksalnie typowe jest to dla > ścisłych umysłów, które nie radzą sobie w semiotycznym gąszczu, proste, nie? Twierdzisz, że redaktor Ziemowit Nowak nie radzi sobie w semiotycznym gąszczu ??? i co dalej radzisz z takimi problemami robić ? powinien iść do neuropsychiatry ?! Odpowiedz Link Zgłoś
know1 Re: Ziemowit nie radzi sobie w semiotycznym gąszc 06.10.03, 21:13 Brawo Wojtek, nareszcie znowu przywaliłeś w tego Marsjanina Ziemowita Nowaka! Nieważne, czy to on, czy nie on pisał tę informacje o Żelazowej Woli - ważne, że 'semiotycznie' (masz chyba na myśli semantycznie?) mu przywaliłeś. Bo tego potwora trzeba zwalczać wszelkimi siłami, a Ty Wojtek jesteś bohaterem. Ja ci powiem, skąd ten błąd. Bo Ziemowit wysyła takie marsjańskie promienie i ludzie głupieją i piszą takie rzeczy! Idiotka Baranowska Skretyniała Odpowiedz Link Zgłoś
wojciech.domagala nałożenie się semantycznych znaczeń w głowieZiemka 09.10.03, 07:53 Bardzo proszę redakcję o odpowiedź w sprawie niedouczonego redaktora, który nie wie gdzie mieszkał się Fryderyk Chopin. Ja miałem język polski i kojarzę go z Żelazową wolą. a dla redakcji to jest wszystko jedno - Żelazowa czy Stalowa - co za durnota ?! Czy redaktorów do Gazety Wyborczej przyjmuje się bez podstawówki ?! Czy fakt, ze w odróżnieniu od redaktora Gazety Wyborczej gdzie mieszkał Chopin wystarczy do tego, zebym dostał prace w redakcji ?! Odpowiedz Link Zgłoś
wojciech.domagala Informacja do niedouczonych redaktorów Gazety 09.10.03, 19:04 "...ŻELAZOWA WOLA Dom Urodzenia Fryderyka Chopina Położona w odległości 54 kilometry od Warszawy Żelazowa Wola, z pięknym parkiem i dworkiem, w którym urodził się kompozytor jest tłumnie odwiedzana przez gości z kraju i z zagranicy...." Informuję redaktora Gazety Wyborczej, który nie chodził do podstawówki i nie wiem jak się dostał do Gazety (pewnie po znajomości) ,że F.Chopin nie urodził się w Stalowej Woli. Odpowiedz Link Zgłoś