Dodaj do ulubionych

ginekolog Lepiarczyk - USG ciążowe

24.10.08, 11:26
Witam,
czy ktoś z Was orientuje się jaka jest cena za USG ciążowe u tego lekarza?
Obserwuj wątek
    • Gość: Info Re: ginekolog Lepiarczyk - USG ciążowe IP: *.klc.vectranet.pl 24.10.08, 17:49
      Masz Internet? znajdź nr telfonu - zadzwoń - zapytaj :P Nie boli!
      Chyba, że jesteś ze skarbówki...
      • Gość: zosia Grelewski IP: 77.223.219.* 24.10.08, 23:14
        Witam,czy któraś z forumowiczek ma może namiary/telefony/ do gabinetu dr.Malik i
        dr Grelewskiego, czy można się umówić na konkretną godzinę i jak długo czeka się
        na wizytę.dzięki za pomoc
        • Gość: lili Lepiarczyk IP: *.gprs.plus.pl 25.10.08, 10:41
          Mialam przyjemnosc ;-) chodzic na wizyty do tego Pana. Owszem
          diagnoza byla trafna, ale podejscie do pacjenta , no coz, nie
          przepadaam placic za robienie mi wielkiej laski. Zmienilam lekarza,
          bo nie podobalo mi sie, ze czekalam po cztery godziny, a miala
          umowiona wizyte. Jako specjalista ponoc jest niezly, ale .... reszta
          szkoda gadac.
          • Gość: karna Re: Lepiarczyk IP: *.centertel.pl 13.11.08, 19:52
            dobry jest. uratowal mi mame i siostre.
            • Gość: elvis Re: Lepiarczyk IP: *.gprs.plus.pl 15.11.08, 01:08
              Popieram. No może żarty z pacjentek i wygłupy nie leżą w jego stylu,
              ale to świetny fachowiec i profesjonalny nieomylny radiolog. W
              rodzinie miałam przypadek, że osoba była leczona w GAMECIE w Łodzi,
              a kontrolnie, co kilka dni, miała robić usg na miejscu, w Kielcach.
              Specjaliści z GAMETY byli zachwyceni precyzyjnością opisów tego
              lekarza. Zawsze diagnozował wszystko bezbłędnie.
              Nie wahałam się więc i sama zostałam jego pacjentką i nie żałuję!
              Wolę jego rzetelne, poważne podejście do pacjentki niż wygłupy
              mojego poprzedniego ginekologa.
        • anetaa77 Re: Grelewski 25.10.08, 13:26
          Dr Malik juz nie prowadzi gabinetu. Tel do dr Grelewskiego: 604770390, prowadził
          2 moje ciąże, dla mnie w porządku lekarz. Zapisuje na konkretna godz, ale są
          opóźnienia. Przyjmuje w pon i w środę.
          • Gość: zosia Re: Grelewski IP: 77.223.219.* 26.10.08, 21:29
            dzięki, proszę mi jeszcze powiedzieć skoro dr Malik nie prowadzi gabinetu gdzie
            solidnie można zrobić cytologię, a może jest w Kielcach lekarz, ktory w ciągu
            jednej wizyty zrobi cytologię USG i do tego jest przystępny i kompetentny.
            Jestem bardzo nieczasowa i stąd moje pytanie dzięki
            • anetaa77 Re: Grelewski 27.10.08, 02:08
              Cytologię robię u dr Grelewskiego.
              • Gość: zosia Re: Grelewski IP: 77.223.219.* 27.10.08, 19:32
                dziękuję bardzo, czy uważasz ,że możesz polecić tego lekarza,czy również
                wykonuje USG czy gdzieś kieruje?
                • anetaa77 Re: Grelewski 28.10.08, 09:21
                  Usg jest równiez na miejscu. Pozdrawiam
                  • Gość: zosia Re: Grelewski IP: 77.223.219.* 28.10.08, 10:05
                    Dziękuję Ci bardzo,pozwól jeszcze jedno pytanie ; czy umawiać się można tylko
                    wtedy gdy przyjmuje w gabinecie ,nie mogę się tam dodzwonić.Miłego dnia
                    • anetaa77 Re: Grelewski 28.10.08, 16:51
                      Dzwon wieczorkiem lub w czasie gdy przyjmuje w gab.
                      • Gość: zosia Re: Grelewski IP: 77.223.219.* 28.10.08, 18:04
                        dziękuję za szybkie i sensowne odpowiedzi pozdrawiam
                        • Gość: zuzia ginekolog IP: 77.223.219.* 08.11.08, 15:55
                          stwierdzono u mnie zmiany w narządzie rodnym które są wskazaniem do operacji.
                          Proszę poradzić mi dobrego lekarza, szpital ,kto jest dobrym operatorem bo
                          podejrzewam, że sprawa jest poważna i bardzo się boję.
                          • Gość: lili Re: ginekolog IP: *.gprs.plus.pl 08.11.08, 18:07
                            dr Misiek, on przyjmuje prywatnie we wtorek i napewno w soboty w
                            prywatnej przychodni na Wojska Polskiego
                            • Gość: zuzia Re: ginekolog IP: 77.223.219.* 08.11.08, 20:50
                              Dziękuję, też słyszałam już to nazwisko. Czy wiesz czy przyjmuje on po umówieniu
                              wizyty czy trzeba iść i czekać. Jesli trzeba się umawiać to może masz numer
                              telefonu ,pozdrawiam
                              • Gość: polusia Re: ginekolog IP: 193.59.96.* 09.11.08, 20:10
                                Zdecydowanie polecam dr.Miśka,super podejście do pacjentki,prawdziwy profesjonalista i bardzo dobry specjalista ul.Wojska Polskiego 28A pon.,śr.,i sob.
                                • Gość: zuzia Re: ginekolog IP: 77.223.219.* 10.11.08, 19:15
                                  W którym szpitalu przyjmuje dr Misiek, czy można się z mim umówić na operację?
                                  • Gość: polusia Re: ginekolog IP: 193.59.96.* 11.11.08, 11:31
                                    Dr.Misiek przzyjmuje w centrum onkologii,wspaniały operator
                                    • Gość: zuzia Re: ginekolog IP: 77.223.219.* 11.11.08, 14:42
                                      Zamęczę tymi pytaniami, czy aby być operowaną w Centrum onkologii trzeba mieć
                                      specjalne skierowanie czy wystarczy iść na prywatną wizytę do doktora i on
                                      skieruje dzięki za odpowiedź
                                    • Gość: yogo Re: ginekolog IP: *.chello.pl 11.11.08, 14:43
                                      ale sobie misiek robi PR-chachachacha!!
                                      operator kiepski-dopiero sie uczy,a delikatnosci ma niewiele-
                                      wystarczy spojrzec na jego rece.pa
                                      • Gość: Lili Re: ginekolog IP: *.gprs.plus.pl 23.11.08, 16:50
                                        Wiesz co, operacji nie mialam , wiec w tej kwesti sie nie wypowiem.
                                        Co do delikatnosci, nie mam w tej kwesti do nie go zadnego "ale", w
                                        przeciwienstwie do Lepiarczyka i jeszcze kilku. A co do
                                        zainteresowaniem, wybierz sie najlepiej w sobote , wejdziesz i jakos
                                        sie umowisz, a przynajmniej zapiszsz na wizyte i dogadasz szczegoly.
                                        Pzodrawiam.
                                        • Gość: justyna Re: ginekolog IP: 194.181.132.* 26.11.08, 09:39
                                          witam
                                          chodze do dr.Lepiarczyka od kilku miesięcy, obecnie prowadzi moja
                                          ciążę i nie mam do niego najmniejszych zastrzeżeń. nie wiem skąd te
                                          informacje, że dr.Lepiarczyk jest nie delikatny
    • Gość: gosia Re: ginekolog Lepiarczyk - USG ciążowe IP: 81.219.209.* 19.11.08, 11:42
      Witam.
      Może troche nie w temacie, ale czy może mi ktoś polecić jakiegoś ginekologa w
      Kiecach, który przyjmuje na NFZ? Płeć lekarza nie ma znaczenia, żeby tylko był
      "ludzki" po prostu. Z góry dziękuje za odpowiedz.
      • Gość: yogo Re: ginekolog Lepiarczyk - USG ciążowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.08, 12:55
        al.1000-lecia PP 13 DS Proton -parter przychodnia Domedic-pan dr Leszek Michalec
        zadzwon 0-41 3448150-tylko nie wiem z jakim schorzeniem sie wybierasz bo jesli
        tylko chodzi o podejscie to dr Michalec jest spoko
        • Gość: gosia Re: ginekolog Lepiarczyk - USG ciążowe IP: 81.219.209.* 20.11.08, 19:30
          Dzięki za odpowiedź. Na szczęście nic mi nie dolega, ale uważam że co jakiś czas
          trzeba ginekologa odwiedzić profilaktycznie, jak dentyste :) Chodziłam
          prywatnie, ale niestety nie stać mnie w tej chwili na to.
    • Gość: Gosiaczek Re: ginekolog Lepiarczyk - USG ciążowe IP: *.gprs.plus.pl 24.11.08, 13:34
      Tylko i wyłącznie profesor Starzewski lub dr. Chil-Onkologia.Polecam. To są
      lekarze naprawde z powołania:) jesli chodzi o jakies schorzenia.
      • Gość: yogo Re: ginekolog Lepiarczyk - USG ciążowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.08, 08:32
        no tak zgadzam sie z tobą,ale Gosi chodziło t5ylko o kontrolne badania-cytologię
        itp. więc bez kolejki.
        • Gość: gosia Re: ginekolog Lepiarczyk - USG ciążowe IP: 77.223.219.* 25.11.08, 10:40
          Gdzie przyjmuje dr Chil
          • Gość: abc Re: ginekolog Lepiarczyk - USG ciążowe IP: *.klc.vectranet.pl 07.01.09, 21:45
            W czwartki w poradni ginekologicznej ŚCO przy Artwińskiego, a poza tym podobno w
            Kieleckim Centrum Urazowo-Ortoped. i Rehabilit. ul. Zagnańska 71 b
            • Gość: anula Re: ginekolog Lepiarczyk - USG ciążowe IP: 77.223.219.* 10.01.09, 22:03
              drogie kobitki, poradźcie dobrego endokrynologa, ginekologa, który zleci
              przyjmowanie hormonów bez eksperymentowania. Jestem po usunięciu jajników mam 40
              lat i podobno muszę brać hormony.
          • maja1213 Re: ginekolog Lepiarczyk - USG ciążowe 12.03.09, 07:58
            Doktor przyjmuje w przychodni ortopedycznej na zagnańskiej,jest
            super fachowcem,konkretny wszystko tłumaczy sprzęt też ma bardzo
            dobry,spokojny,delikatny jestem bardzo zadowolona.W cześniej
            chodziłam do dr.Witczaka,Maciejewskiego,Ziółkowskiego żaden nie
            zastanowil się jakie jest żródło moich problemów wypisywali tylko
            recepty i do szpitala kazali się kłaść a dolegliwości wracały.Przez
            przypadek na dr.trafiłam i jetem miło zaskoczona polecam wszystkim
            kobietą.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się