wojciech.domagala 30.10.03, 07:17 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: piotr Re: wybetonować osiedla ! IP: *.proxy.lucent.com 30.10.03, 09:02 wojciech.domagala napisał: > wybetonować osiedla ! Wojtek, Twoja glowa juz chyba jest wybetonowana. Przejedz sie na Podkarczowke i zobacz co zostalo z ogrodkow przyblokowych. Popatrz jak 3 metry od okien rosna kilkumetrowe drzewa, zaslaniajace ludziom okna, ktore lat temu 15 posadzili milosnicy ogrodkow przydomowych. Trzeba troche pomyslunku zanim posadzi sie drzewo tuz przed blokiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Najarany Re: Koniec samowolki pod balkonami w Domatorze IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 30.10.03, 11:00 Ooo, Bobiński się obudził. Będzie teraz walczył z samowolą w sadzeniu drzew. Co to, sprzątaczki od Buszki się zburzyły, że liści nie będą sprzątać z trawników? Lepiej przegłosuj Pan żeby garaż ktoś kupił, zamiast czkać na łamach gazety. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tt Re: Koniec samowolki pod balkonami w Domatorze IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 30.10.03, 18:21 Jak znam osiedla spółdzielni Domator to wątpię w istnienie czegoś co nazywa się "planem zagospodarowania projektu małej architektury". Jest tan na ogół totalne dziadostwo. Spółdzielnia nie wykazuje żadnej troski o tereny zielone więc ludzie sami próbują coś robić (czasem oczywiście z przesadą). Wydaje mi się, że we włodarzach Domatora odezwał się cieć Anioł z "Alternatywy 4". Ale jak się takie dyscyplinowanie kończy wszyscy wiemy i Pan Prezes zapewne też,. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Koniec samowolki pod balkonami w Domatorze IP: *.kielce.msk.pl 30.10.03, 20:12 gdyby mieszkańcy nie zadbali o tereny pod blokami to rosłóby tam, może od dwóch lat jakiś zasuszony trawnik koszony dwa razy do roku (przechowalnia śmieci, która odsłania się po koszeniu). To dzięki mieszkańcom tereny wokół bloku jakoś wyglądają. Ludzie zrobili zrzutkę i posadzili iglaki (spółdzielnia może je przycinać aby się nie rorosły), porobili skalniaki, posadzili roże, tulipany . Jest też dość sporo aksamitek. Jestem mieszkanką i nie mam nic przeciwko aby to wreszcie Spółdzielnia zadbała o tereny wokół bloku i klatki schodowe (chyba to jej obowiązek a nie mieszkańców. Odpowiedz Link Zgłoś