kielcenoca 11.12.08, 16:22 No to brawo , mamy bohatera i geniusza , w sam raz na szczyt listy Darwina . Ocalił swój samochód , ale gdyby .... no cóż , " bolid " ważniejszy . Myślałem , że czasy gdy parkowano maluchy w dużych pokojach już minęły . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: maciekck Re: Podejrzana paczka pod samochodem IP: *.adsl.inetia.pl 11.12.08, 19:08 taa taka afera o byle gowno, ale nikto tym nie uprzedzil sąsiadujacych szkół w razie jakiegos poważniejszego wypadku , dzieci wyszły ze szkoły i jak miały sie dostać na przystanku ? tak jak pan policjant wskazał na około politechniki przechodzic ? smieszne.. szkoła sawicka lezy jakies 20m od banku BPH a polibuda ważniejsza , niedosc ze leząca całkiem po 2 stronie ulicy to nawet parking był zamkniety na którym stali funkcjonariusze straży miejskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Podejrzana paczka pod samochodem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.08, 10:27 jak Sawicka jest 20m od banku to Politechnika jest kilometr, dureń. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Podejrzana paczka pod samochodem IP: 193.24.201.* 11.12.08, 20:19 Hehe a dopiero jutro w Echu bedzie wiadomo co zawieral tajemniczy ładunek.. na pewno zwiekszy sie sprzedaz gazety;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żal!!! Re: Podejrzana paczka pod samochodem IP: *.chello.pl 11.12.08, 20:37 żal mi dupe sciska jak czytam wasze komentarze geniusze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: depesza sorry, ale dzis tam tez byla blokada, tak kolo 17 IP: *.gprs.plus.pl 11.12.08, 20:40 ciekawa jestem co sie stalo, obstawialam , bombe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Podejrzana paczka pod samochodem IP: 82.139.30.* 11.12.08, 21:19 Z tego co kojarzę to nie było wczoraj, tylko dzisiaj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bin ladennnnnnn Re: Podejrzana paczka pod samochodem IP: 89.108.200.* 11.12.08, 23:24 Mysle ze jakby napisali ze B52 laduje na dachu polibudu to i tak czesc by uwierzyla>dramat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piro ja pierdziu! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.08, 23:31 to jaki ten bank był PKO, PeKaO cy BPH? coś szczeliło jak wysadzili ten ładunek! ja nie mogę?!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kliku Re: ja pierdziu! IP: *.klc.vectranet.pl 12.12.08, 01:02 Wasze "miasto" wzywa saperów-ale skąd,bo tu ich nie ma więc ulice zablokowali na kilka godzin czekajac... Paja.. z volvo dzwoni po policję-później do nich ma pretensje,ze jego auto trzymają czekając na saperów...CAŁE "MIASTO" KIELCE.Kim był pan od volvo-bo chyba nie takie najnowsze to volvo,że mu podczepiają co kolwiek?Jak on w ogóle zauważył komórkę pod autem doczepioną?Ciekawe..Często przed odjazdem zagląda pod podwozie?A możer pan banku nie lubi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: / Re: ja pierdziu! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.12.08, 10:17 w każdym bądź razie terroryzm u nas jest permanentny proponuje się aby podsłuchiwać wszystkich bez zgody sadu oczywiście dla dobra wszystkich w walce z terroryzmem oczywiście Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pięknie Re: ja pierdziu! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.08, 12:04 Dureń , samodzielnie usuwając " bombę " ratował samochód , a gdyby to naprawdę był ładunek , nie uratował by własnej dupy . ŻAŁOSNE !!! Odpowiedz Link Zgłoś