Dodaj do ulubionych

choinka prezydenta

IP: *.satbit.pl / 80.48.255.* 19.11.03, 20:37
Urzędasy z magistratu i urzędu wojewódzkiego rywalizują od kilku lat czyja
będzie większa świąteczna choinka. Kieleccy "dziennikarze" podniecają się tym
tematem i żaden z nich nie chce zauważyć, że to barbarzyństwo. Zwykły
człowiek wiele musi się nachodzić żeby wyciąć drzewko rosnące na jego
posesji, bardzo często nie otrzymuje na to zgody. A jesli już, to musi słono
zapłacić. A tu urzędnik wydaje decyzję, wysyła ekipe do lasu, która niszczy
naszą przyrodę. Czy w przyszłym roku pan Prezydent Lubawski w swoich płatnych
ogłoszeniach wśród sukcesów wymieni także, że jego choinka była wyższa od
wojewódzkiej? Wstydzę się, że otaczają mnie tacy ludzie i udają, że coś robią
dla tego miasta i województwa.
Obserwuj wątek
    • Gość: KurnaOlek Re: choinka prezydenta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.03, 20:48
      A ja tam kurna jestem za wycięciem choinki prezydentowi, ale się boję, że
      Behemot mnie skrzyczy, że to nie humanitarne.

Hej.
      • Gość: behemot Re: choinka prezydenta IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 19.11.03, 21:12
        Nie skrzycze.
        Ide sie targnac.
        W Polsce zaczyna powoli byc juz troche tak, jak na swiecie. Ludzie wreszcie
        zaczynaja mieszkac i zachowywac sie jak biały człowiek ...a tu nagle pojawia
        sie jakis pieprzony komsomolec (to nie o Tobie), ktoremu choinka sie nie
        podoba ...uff ...musze sie napić ...miałem dzisiaj ciężki dzień, a ta choinka
        mnie rozjuszyła.

pozdrawiam
    • Gość: robik jedyne co umie to zapalić lampki na choince IP: *.kielce.msk.pl 19.11.03, 20:50
      jak oczywiście mu (lubawskiemu) podadzą wtyczkę.
    • Gość: behemot >>wszystko<< jest winą prezydenta IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 19.11.03, 21:08
      Przyrodniku - wszystko, co zrobił i zrobi Lubawski, w tym i w nastepnych
      wcieleniach jest zle i nie musisz sie wysilac na pisanie o tym.

Jesli juz sie do tego bierzesz, to zwracam uwage, ze zapomniales napisac, ze za
      Twoje podatki urzednicy niszczą Twoją przyrode. Lepiej brzmi, prawda?

Po trzecie - zrezygnujmy z drzewek i lampek, siedzmy przy swieczkach jak za
      stanu wojennego - niech będzie jak w ZSRR albo w Koreii, gdzie na 2 godziny
      dziennie wlaczaja prad ...co drugi tydzien ...a burżuje niech wypieprzaja do
      Londynu (albo chocby do Skarżyska), jak sie chca pobawić przy drzewku w centrum
      miasta w Nowy Rok.

>Wstydzę się, że otaczają mnie tacy ludzie
      Ja tez.
      Ktos chyba siedzi i zawodowo wymysla te dyrdymały, bo niemozliwe, zeby w
      wojewodzkim miescie byly same takie młoty.

LUDZIEEEEE! Niech wreszcie napisze ktos cos nie 'po kielecku' bo sie targne.
    • Gość: ZWOLENNIK Re: choinka prezydenta IP: *.wod-kiel.com.pl 03.12.03, 12:15
      PROPONUJĘ ABY NA USTAWIONEJ PRZED URZĘDEM MIASTA CHOINCE POWIESIĆ BOMBKI Z PODO-
      BIZNAMI: NASZYCH UKOCHANYCH PREZYDENTÓW, KOZY, PRZYBYLSKIEGO, CHOJNOWSKIEGO,
      MAZURA I JEGO SYNKA, KLIKOWICZA I JEGO BRACISZKA Z PUKU, MIRY BIELECKIEJ I JEJ
      MĘŻA Z MZBM, CEBULOWEJ Z ZOZU ORAZ KILKU WYRÓŻNIAJĄCYCH SIĘ RADNYCH PRAWICY I
      LRP. PRZYDAŁABY SIĘ RÓWNIEŻ PODOBIZNA PRAWDZIWEGO WŁODARZA MIASTA SKROMNEGO
      BISKUPA RYCZANA I KILKU CZARNYCH Z KOMISJI "ALKOCHOLOWEJ".
      • Gość: Stary Komuch Re: choinka prezydenta IP: *.wod-kiel.com.pl 03.12.03, 14:42
        Na choince nie powinno zabraknąć dużego zdjęcia PODNUŻKA i WIERNEGO PSA Pana
        Lubawskiego tj.byłego WIELKIEGO DZIAŁACZA LEWICY /we własnym mniemaniu/ Prezesa
        KTBS-u ZDISŁAWA SKOWRONA który przyczynił się do przegranej SLD. Ten NARCYZ,
        FRUSTRAT i ZDRAJCA powinien być WZOREM dla innych SZCZURÓW uciekających z
        tonącego okrętu POLSKIEJ LEWICY. To prawdziwy CZŁOWIEK HONORU /przez CH/ i
        oddany Kielcom PATRIOTA
    • Gość: Ania Re: choinka prezydenta IP: *.complex.com.pl 03.12.03, 15:55
      Ciekawe, dlaczego ta choinka taka wielka? Czyżby ktoś miał jakiś
      kompleks :))))))))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka