Dodaj do ulubionych

Repertuar kin

06.08.01, 15:51
Podoba mi sie repertuar kin wyswietlany prze Gazete. To takie budujace, kiedy
czlowiek zagladajac w sierpniu moze sie dowiedziec co grali 16 czerwca.
Obserwuj wątek
    • Gość: jjarm Re: Repertuar kin IP: 195.117.92.* 07.08.01, 09:30
      jest wiele zalet ;-) ....
      -przynajmniej mozesz wspominac
      -przyda sie dla samej orientacji co juz moze byc w wypozyczalni na vhs lub dvd

sama zainteresowana Apollo film /Kielce jak kiedys dzwonilem zeby przysylali
      nam faksem lub mailem repertuar kin to powiedzieli ze nie maja czasu i nie sa
      zainteresowani publikowaniem repertuaru kin na lamach www:-) co Ty na to?
      • Gość: pinczow Re: Repertuar kin IP: *.penetrator.com.pl 07.08.01, 09:34
        O wlasnie to jest to !
        W bardzo wielu wypadkach trzeba sie bardzo naprosic, zeby zainteresowani (kina, itp) sami podsylali
        informacje... Takze najpierw trzeba sie zastanowic czyja to wina... Choc na marginesie przy kilku
        kinach w Kielcach (ile ich wlasciwie jest ?) to chyba nie problem zobaczyc i spisac repertuar (np.
        podczas wieczornego powrotu do domu z pracy, czy podczas spaceru z pieskiem) :)
        • Gość: jgalka Re: Repertuar kin IP: 195.164.207.* 08.08.01, 11:07
          Wiem ze nieaktualny repertuar kin to maly problem, ale nie wiem czy
          probowaliscie wysledzic rozklad jazdy pociagow. W internecie szybko i pewnie,
          natomiast dodzwonic sie do Loli w okienku i uzyskac odpowiedz graniczy z cudem.
          A w sumie fanie byloby polaczyc sie z jakas strona i dowiedziec co graja we
          wszystkich dwoch kinach w Kielcach. (tak na marginesie skoro Gazeta moze
          codziennie drukowac aktualny rozklad to pewnie moze to robic i w internecie)
          • Gość: oro Re: Repertuar kin IP: 10.30.161.* 08.08.01, 11:15
            Ni wiem, czego się czepiacie, repertuary na portalu są aktualne, może wypadłoby
            najpierw sprawdzić, a potem krytykować.
            • jgalka Re: Repertuar kin 09.08.01, 11:55
              Czesc. Po Twoim liscie sprawdzilem jeszcze raz 9 sierpnia o godzinie 12.00
              Dla przykladu wybralem kino Moskwa, duza sala. Repertuar z 16 czerwca:)
              • Gość: oro Re: Repertuar kin IP: 10.30.161.* 09.08.01, 12:00
                Ja też sprawdziłem, 9 sierpnia godz. 12, po wybranuy koskwy, sala duża i
                wciśnięciu szukaj pojawia się:

09-08-2001, brak seansów
                inne dni

• jgalka Re: Repertuar kin 09.08.01, 12:02
                  Czesc
                  Jeszcze raz ja. To prawdopodobnie mowimy o roznych stronach. Ty pewnie ogladale
                  progral na gazeta.pl a ja na:
                  http://www.wyborcza.pl/Iso/Regiony/Kielce/Repertuary/Kina/kielce_moskwa_-
                  _sala_duza.html
                  A w sumie mogiby przeciez uakualniac wspolnie oba serwisy
                  • Gość: oro Re: Repertuar kin IP: 10.30.161.* 09.08.01, 12:17
                    No to obaj mamy rację
          • Gość: jjarm Re: Repertuar kin/i nie tylko... IP: 195.117.92.* 08.08.01, 11:21
            Gość portalu: jgalka napisał(a):
            > Wiem ze nieaktualny repertuar kin to maly problem, ale nie wiem czy
            > probowaliscie wysledzic rozklad jazdy pociagow. W internecie szybko i pewnie,
            > natomiast dodzwonic sie do Loli w okienku i uzyskac odpowiedz graniczy z cudem.

racja, sam kiedys dzwonilem...mialem chyba kilkadziesiat prob dodzwonienia sie,
            caly czas zajete - wrecz niewyobrazalne! wiec dzwonie do dyzurnego ruchu lub
            naczelnika stacji ( nie pamietam juz) i mowie w czym rzecz....
            ponownie wykrecam numer na inf PKP i od razu panienka odbiera;-)

> A w sumie fanie byloby polaczyc sie z jakas strona i dowiedziec co graja we
            > wszystkich dwoch kinach w Kielcach. (tak na marginesie skoro Gazeta moze
            > codziennie drukowac aktualny rozklad to pewnie moze to robic i w internecie)

to pewnie jakies niedopatrzenie ze strony GW ;-) ja dalem przyklad ze swego
            doswiadczenia....ale to nic nowego, normalka jest ze inaczej traktuja kogos z GW
            jesli chce np. repertuar, program imprez itd...do dzis czekam na odpwiedz z CTK -
            a pisalem w zeszlym roku w sprawie planu imprez targowych na 2001, w koncu
            sciagnelismy go z www z info ze pochodzi z ich stron, podobnie bylo z KCK, Apollo
            film Kielce. Jedna jedyna odpwiedzia jaka uzyskalismy byla odpowiedz z Centrum
            Biznesu Exbud - chodzilo o informacje (konferencje, sympozja itd) ale i tak
            dalismy sobie spokoj...mial powstac dzial "biznes" na www.miasto.kielce.pl,
            niestety bez wspolpracy samych zainteresowanych nic sie nie zrobi ;-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka
Wersja mobilna