maggieeepipa 07.04.09, 23:34 czemu ten człowiek pisze anonimowe listy do radnych ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: loki Re: kielce-niskiepodatki ???????????????????????? IP: 81.6.135.* 07.04.09, 23:42 a czy ty nie jesteś czasem anonimem w tym momencie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: loki Re: kielce-niskiepodatki ???????????????????????? IP: 81.6.135.* 07.04.09, 23:51 Dla wyjaśnienia: Anonim (gr. anonymos = bezimienny) – termin oznaczający nieznanego autora dzieła, jak również samo niepodpisane dzieło. W ujęciu bibliologicznym za anonim uważa się całkowity brak podpisu, który uniemożliwia rozpoznanie autora nawet poprzez porównanie do autorstwa innych dzieł. Nie jest nim więc osoba, która ukrywa się pod pseudonimem. Pojęciem anonimu określa się również prywatnie adresowany list nieznanego autora, napisany najczęściej w złych intencjach, lub też list przeznaczony do wiadomości publicznej, którego autor również chce pozostać nieznany. W tym drugim przypadku przyczyną anonimowości autora może być głoszenie przez niego poglądów niepopularnych lub nawet niebezpiecznych dla niego, ale również może to być chęć wywołania publicznej dyskusji (lub udziału w niej) przez autora na tyle znanego, że zawarte w liście myśli mogłyby być nad interpretowane przez czytelników poprzez pryzmat jego publicznie znanej postawy w danym temacie. tak więc cóż on nie jest anonimowy pipo, czy jak tam się nazwałaś(łeś) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Korfanty wg.mnie to jest psychopopie...niec ! IP: *.kielce.vectranet.pl 08.04.09, 00:09 cyberpojeb,ekstraklasa przychlastów Odpowiedz Link Zgłoś
kielce-niskiepodatki spokojnie, nie dam się sprowokować! 08.04.09, 08:08 Odpowiadając na pytanie Maggieeepipa chciałbym tylko zwrócić uwagę, że już Cię prosiłem o podanie kontrargumentów do moich postów, a nie sianie populizmu. A Ty dalej anarchizujesz to forum. Ok, zatem odpowiadam. Napisałem jeden e-mail do 28 radnych (nie listy, jak raczysz pisać, a to różnica). Skandalem nie jest to, że wyborca i podatnik stara się zwrócić uwagę radnych na najważniejsze problemy Kielc - w tym na bezrobocie - ale to, że tylko 2 radnych odpowiedziało na mój e-mail. Czy doczekam się jakichś kontrargumentów od Ciebie? Czy napiszesz, że moja recepta na płytki rynek pracy w Kielcach jest zła, bo .... (tu wpisz swoje kontrargunety) .......? Dopóki tego nie zrobisz będę uważał, że starasz się celowo wprowadzić zamieszanie na tym forum, na czym skorzysta obecna władza. Oczywiscie nie płynie z tego wniosek, że jesteś urzędnikiem, ale podejrzenie pozostanie. Korfantemu przypominam, że Kodeks Cywilny w art. 23 chroni mój pseudonim, jakim jest kielce-niskiepodatki przed naruszaniem moich dóbr osobistych. Z kolei art. 24 daje mi możliwość dochodzenia moich praw przed sądem. Wam obojgu chciałbym jeszcze tylko napisać, że klakierzy zawsze kończą najgorzej. Żaden ich władca nie ujmie się za nimi, gdy przyjdzie taka potrzeba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cobymoby dot.pseudonimu IP: *.anonymouse.org 08.04.09, 10:41 chory mózg napisał:..."Korfantemu przypominam, że Kodeks Cywilny w art. 23 chroni mój pseudonim, jakim jest kielce-niskiepodatki przed naruszaniem moich dóbr osobistych. Z kolei art. 24 daje mi możliwość dochodzenia moich praw przed sądem. ..." pseudonim mozna samemu sobie nadaĆ i można go "nabyć"czytaj- ktoś komuś nadać-w takim układzie nieodpłatnie nadaję ci pseudo- P O J E B U S CK CO NA TO KODEKS? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: domiar kielce-niskipodatek IP: 188.33.18.* 10.04.09, 02:05 forum.echodnia.eu/index.php?showuser=4005 Odpowiedz Link Zgłoś