amanasunta Redakcja kielecka GW chce zabłysnąć? 21.04.09, 09:30 Bo podobno, przez sentyment do ,,pogromu kieleckiego'', dziennikarze z z kieleckiej GW pierwsi do odstrzału w akcji ,,zmniejszania kosztów'' AGORY :)))))) A jak zrobią event kontra PiS to ......zabłysną i zostaną? Odpowiedz Link Zgłoś
amdrzej.11 amanasunta..Małpeczko, czy skłamali ? 21.04.09, 09:39 masz ku...ki charakterek, by insynuować takie rzeczy..tfu! Odpowiedz Link Zgłoś
dekaton Agitacja wyborcza PiS-U na kościelnym dziedzińcu 21.04.09, 09:33 "Władze partii, jak i sama parafia twierdzą, że dowiedziały się o tym od "Gazety" - to się popularnie określa jako "rżnąć głupa" Odpowiedz Link Zgłoś
treblig Agitacja wyborcza PiS-U na kościelnym dziedzińcu 21.04.09, 09:37 Od lat 90 i podpisania konkordatu agitacja polityczna w kościołach jest zabroniona zarówno prawem świeckim, jak i kościelnym. Od lat 90, niezależnie od ustaleń w/w konkordatu agitacja taka jest prowadzona (oczywiście na rzecz wybranych partii) za milczącym przyzwoleniem hierarchów kościoła. Czyli jak u Haska: są rzeczy których robić nie wolno, ale oczywiście można... Odpowiedz Link Zgłoś
czystosc Agitacja wyborcza PiS-U na kościelnym dziedzińcu 21.04.09, 09:51 czarna zaraza wspiera swoich ludków. Odpowiedz Link Zgłoś
ichmordy Cioty głosują na PO 21.04.09, 09:52 Młodzieżówka PO będzie przed burdelami zbierać POdpisy hahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hans hebron Re: Cioty głosują na PO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.04.09, 10:14 ooo, typowy pisowski humor. Znać szkołę Bru(ź)dzińskiego...może jeszcze dodaj "i twoja stara też"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A moze malpeczke? Re: Cioty głosują na PO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.04.09, 10:26 Przed? A czemu nie w srodku? Twoja matka moglaby tez podpis oddac, hahaha Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 Poznać głupiego po śmiechu jego. A gdybyś 21.04.09, 12:24 co do ciot miał przypadkiem rację, to chyba "piękny Zbynio" powinien wśród nich mieć duże powodzenie;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Cioty głosują na PO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.09, 15:00 ichmordy napisała: > Młodzieżówka PO będzie przed burdelami zbierać POdpisy hahaha boisz się że cię zwerbują? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GoscGosc Ale glosuja i wszyscy inni tez IP: *.aster.pl 21.04.09, 15:39 a po pisiakach za moment nie bedzie nawet sladu.I po ich alkoholiku takze. Odpowiedz Link Zgłoś
marekfocus Agitacja wyborcza PiS-U na kościelnym dziedzińcu 21.04.09, 09:55 co za bzdury wymyslacie zlosc na pis nie ma granic szkoda ze nie ogladaliscie liska i kwaska wczoraj bardzo lanie sie deklarowal biezcie przyklad z tego komuszka -dla mojej wnoczki kazali w przeczkolu zbierac podpisy na platforme obywatelska a ona tego nie zrobila i poszla do super marketu i tam policja ja zatrzymala pyta sie dlaczego zbiera podpisy a ona ze chlebowski jej kazal bo niedostanie sniadanka takie i inne bzdety wypisujecie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PrezydentDoZupy Apolityczny kościól - dobre! IP: *.chello.pl 21.04.09, 09:57 Odpowiedz Link Zgłoś
hela6 Żebranina pod kościołem :) 21.04.09, 09:57 Żebractwo, bo innym sposobem nie da się uciułać :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lili Re: Żebranina pod kościołem :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.09, 10:17 Agentura, tzw. razwiedka nie musi żebrać. Ma media, stąd takie artykuły. Świadczą ona także, że wciąż boją się Ziobry, boją się wolnych ludzi i prawdziwej demokracji. Odpowiedz Link Zgłoś
patriotaa Re: Agitacja wyborcza PiS-U na kościelnym dziedzi 21.04.09, 10:17 lumpior napisał: > Tam moherow spotkasz wielu,a to organizacja moherow. -------------------------------------------------------------- A ja myślę, że to sabotaż PO. Wysłali swoje młodzieżówki jako PISowski bo boją się, że Ziobro pokona wszystkich więc trzeba ośmieszyć. Hitler też takie metody stosował przed drugą wojną światową. Ale nie dziwię się wcale ponieważ PO jest finansowane przez organizacje niemieckie i stosują metody hitlerowskie. Odpowiedz Link Zgłoś
manes3 Re: Agitacja wyborcza PiS-U na kościelnym dziedzi 21.04.09, 19:47 jesteś prototypem powiedzenia :POLAK = GLUPI KATOLIK ! Odpowiedz Link Zgłoś
evident Żałosne, co tu można komentować dno 21.04.09, 10:18 zalane mordy pisowskie dzieci wykorzystują Odpowiedz Link Zgłoś
olewus1 Ale o co chodzi. Kościoły to takie same budynki 21.04.09, 10:21 jak inne a do tego ma zaletę, że wychodzi z niego sporo idiotów chętnych do podpisywania list PISu. PO stoi pod uczelniami gdzie nie brakuje idiotów, którzy pójdą za PO w ramach PO nie równa się PIS. Choć oba ugrupowania są jednym wielkim oszustwem i drwiną z obywateli. Odpowiedz Link Zgłoś
okulele99 Re: Ale o co chodzi. Kościoły to takie same budyn 21.04.09, 11:36 chyba nigdy nei byles na uczelni. ale z taka ksywka co tu sie dziwic. -- kaczyzm: -dokonałem zwrotu o 360 stopni; -myślenie źle o mnie jest zbrodnią; Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olewus1 Prawo do tej wypowiedzi dał mi fakt IP: 80.50.68.* 21.04.09, 12:02 ukończenia studiów. Nie czuj się urażony każdy student jest inny. Teraz robię ACCA i CFA, w wyniku porównań wiem, że polskie studia to strata czasu. To nie jest wina studentów lecz głupich prowadzących, no może ich małej wiedzy. To jak wyglądają sesje i czego się podczas nich wymaga. Marnuje się ogromny potencjał młodych ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
okulele99 Re: Prawo do tej wypowiedzi dał mi fakt 21.04.09, 13:14 w takim razie szkoda ze uprawiasz demagogie, calkiem jak PIS. -- kaczyzm: -dokonałem zwrotu o 360 stopni; -myślenie źle o mnie jest zbrodnią; Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olewus1 Re: Prawo do tej wypowiedzi dał mi fakt IP: 80.50.68.* 21.04.09, 13:32 Dlaczego demagogię? Gdzie w mojej wypowiedzi były oznaki demagogii? Odpowiedz Link Zgłoś
jola5033 Agitacja wyborcza PiS-U na kościelnym dziedzińcu 21.04.09, 10:25 Na 100% ani PiS ani Ziobro nic o tym nie wiedzieli!!!!! Kolejne kłamstwo PiS-u!!!! To jest przykąłd jak PiS prowadził swoją kampanię......... Odpowiedz Link Zgłoś
zdr1 No i co z tego, ze pod kościołem? 21.04.09, 10:35 A gdzie mieli iść, pod synagoge? Odpowiedz Link Zgłoś
bghizz Agitacja wyborcza PiS-U na kościelnym dziedzińcu 21.04.09, 10:37 Wyprą się wszystkiego ponieważ mają mentalność meneli. Odpowiedz Link Zgłoś
pan_glosny Pod Kościołem to może coś zbiorą... 21.04.09, 10:45 Pod Kościołem to może coś zbiorą, bo na pewno nie pod wyższymi uczelniami. Na szczęście niewielu studentów dało się ogłupić PiSowi. Jaruś K. już szykuje "Arkę" na trudne czasy. PS. Idźcie na eurowybory! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: opiszcie i to Agitacja wyborcza PiS-U na kościelnym dziedzińcu IP: 212.244.185.* 21.04.09, 10:50 No to warszawska kuria powinna potępić a GW opisać zbieranie podpisów na listy PO w Warszawie. Niedziela 19.03.2009, kościół na Wrocławskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: opiszcie i to Re: Agitacja wyborcza PiS-U na kościelnym dziedzi IP: 212.244.185.* 21.04.09, 10:52 oczywiście 19.04.2009. Literówka :-) Odpowiedz Link Zgłoś
szasza7 Niech na tego zerowca zbierają podpisy przed 21.04.09, 10:51 szaletami publicznymi.To właściwe miejsce agitacji pisuarów.Kacze fekalia. Odpowiedz Link Zgłoś
manasonta Ziobro zbiera podpisy także w toaletach miejskich. 21.04.09, 11:10 tam PIS ma wszelkie poparcie w wielu podpisach...na ścianach! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olewus1 Re: Ziobro zbiera podpisy także w toaletach miejs IP: 80.50.68.* 21.04.09, 12:03 Szalety miejskie to raczej domena PO. Obie partie dołują. Chyba nie warto wyzywać tylko PIS, czyż nie? Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 Obłuda działaczy PiS i współpracujących z nimi 21.04.09, 12:18 "pasterzy" w sutannach jest bardzo chzrakterystyczna dla tych środowisk. Odpowiedz Link Zgłoś
tony.c Tusk obiecał Irlandię nie dodał że Północną 21.04.09, 12:42 Niech żyje PZPO, niech żyje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Realista Kto wyslal tych mlodych ludzi? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.09, 12:56 Kto odpowiada,bo cel jest jasny:WLADZA.Moze jeszcze agencje towarzyskie,cmentarze,PISagenci do dziela. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krakós Re: Tusk obiecał Irlandię nie dodał że Północną IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.04.09, 14:26 To chyba w Irlandii Północnej nie byłeś :). Pewnie pomyliło ci się z Koreą... Cóż, Irlandia, Korea Odpowiedz Link Zgłoś
ebrieta Agitacja wyborcza PiS-U na kościelnym dziedzińcu 21.04.09, 12:54 No i teraz widzimy jaki przykład daje były minister sprawiedliwości. I do tego były prokurator generalny. Ale i tak jest uwielbiany przez Radio Maryja i PiS. Przekonujemy się jacy to obłudnicy, zakłamańcy, jakie to barachło. I to oni rządzili Polską i znowu pchają się do władzy? Niedoczekanie! Precz z oczu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Icek Przed synagogą na Millera.. IP: 212.160.172.* 21.04.09, 12:56 i resztę PO.....ców ! Odpowiedz Link Zgłoś
bogdan331 Agitacja wyborcza PiS-U na kościelnym dziedzińcu 21.04.09, 13:12 Miller Leszek w rozmowie z Kublik iOlejnik stwierdziła,że przeszacował Ziobre.Niestety nie jest on z mojej bajki ale muszę mu przyznac racje!Przeszacował!!! Odpowiedz Link Zgłoś
piotrek20074 Owsiak ze swoimi żebrakami tez stoi 21.04.09, 13:14 pod kościołami... myślę że to wygodne, koło kościoła w niedzielę kręci się sporo osób. Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 Nie obrażaj cieciu ludzi, którzy poświęcają swój 21.04.09, 14:35 czas na to żeby nieść pomoc potrzebującym nazywając ich żebrakami. Żadnemu z nich nawet do pięt nie dorastasz kaczkowaty pomiocie. Odpowiedz Link Zgłoś
gerberek Agitacja wyborcza PiS-U na kościelnym dziedzińcu 21.04.09, 13:31 A w Warszawie, w parafii imienia Matki Bożej z Lourdes (czy jakoś tak) na Pradze też w niedzielę "pooo mszy" rozdawano pisowskie ulotki. Ale nie wiem, czy to była młodzieżówka czy też uczynne członkinie rodziny radia maryja, bardzo aktywne na tamtym terenie... Ciekawe, czy biskup warszawsko-praski o tym wiedział? Odpowiedz Link Zgłoś