lil_i 02.12.03, 19:35 Czy ktoś może mi polecić lekarza, który poprowadzi ciążę. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mijuli1 Re: ginekolog kielce? 09.12.03, 11:33 dr Rokita - pracuje w Szpitalu Miejskim w Kielcach - tel do szpitala 34 42 783. Bardzo dobry i ambitny lekarz. Odpowiedz Link Zgłoś
laala Re: ginekolog kielce? 10.02.08, 20:15 ja chodziłam do dr Rokity to dobry lekarz czułam sie spokojna bo mogłam w każdej chwili do niego zadzwonic w razie jakiś wątpliwosci nawet o 1 w nocy odbierał telefon i kiedy lezalam w szpitalu w 5 mies interesował się zagladał codziennie i po porodzie też Odpowiedz Link Zgłoś
lil_i Re: ginekolog kielce? 10.05.04, 00:03 Moje drogie ,co myslicie o doktorze Wołowcu (ordynator oddziału gin.-poł. na Kościuszki). Odpowiedz Link Zgłoś
aniapatryk Re: ginekolog kielce? 10.05.04, 13:47 Dla mnie super, odbierał moj poród . Super mnie zszył, przemiły gość.Cały czas był przy mnie , wiecej niz położna. Nie chciał nawet kwiatków w ramach podziękowania. Ania Odpowiedz Link Zgłoś
nana30 Re: ginekolog kielce? 09.07.04, 13:37 Czesc! Jesli chodzi o dr. Wołowca z Kościuszki, słyszałam, ze bardzo dobry fachowiec, zreszta takie robil wrażenie podczas rannych wizyt na oddziale w szpitalu. Mnie prowadzil dr Wydrzyński i jestem strasznie zadowolona. Prowadzil ciąże kilkoro moich znajomych i wszyscy sobie chwalą. Rownież osobiście zrobił mi cesarke i rana, ktora ma 5 tyg goi sie szybko i w ogole. Mowi się, ze ma dobra reke do cięć-po jakims czasie prawie nie ma sladu po bliznie. Dr Wydrzyński rownież pracuje w szpitalu na Kościuszki, a przyjmuje na ul. Warszawskiej, tel 0502-25- 922 Odpowiedz Link Zgłoś
aniapatryk Re: ginekolog kielce? 09.07.04, 14:12 Potwierdzam, mnie prowadził Dr Wydrzyński i tez jestem bardzo zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
paulina.op.pl1 Re: ginekolog kielce? 16.06.04, 12:35 Dr Piwoński prowadził mnie w dwóch ciążach jestem z niego bardzo zadowolona pracuje w Szpitalu Miejskim na Kościuszki Odpowiedz Link Zgłoś
anitazarzecka23 Re: ginekolog kielce? 07.04.08, 14:02 mnie również prowadził dr Piwoński też jestem bardzo zadowolona, polecam Odpowiedz Link Zgłoś
bacha1979 Piwoński 30.06.08, 10:40 moim zdaniem świetny lekarz, przemiły czlowiek, bardzo zaangażowany w swoją pracę... Nie on prowadził ciążę, ale gdy dotarłam do spzitala z krowtokiem (odklejenie łożyska) zajął się mną swietnie... Prawda jest taka, że gdyby nie On mogło być róznie. On nie czekał, szybko zrobił cięcie i pewnie dlatego moja córeczka żyje i jest zdrowa. Po ciąży rónież znakomicie się opiekował. Polecam go z całego serca. Odpowiedz Link Zgłoś
charl75 Re: ginekolog kielce? 11.07.04, 21:47 A ja polecam doktora Gawlika, jest ordynatorem na Prostej- troche starszy, ale za to super doswiadczony, doprowadzil moja ciaze maksymalnie jak sie dalo i zrobil mi super cesarke jak odklejalo mi sie lozysko. D Odpowiedz Link Zgłoś
monika29 Re: ginekolog kielce? 06.10.04, 15:20 Dr n med. Grzegorz Wydrzyński, pracuje w Szpitalu Mejskim na Kościuszki. POlecam!!! Monika Odpowiedz Link Zgłoś
mamaika Re: ginekolog kielce? 29.10.05, 11:05 A ja dzięki jego doświadczeniu dziecko straciłam Odpowiedz Link Zgłoś
mamaika Re: ginekolog kielce? 29.10.05, 11:06 Dzięki doktorowi Gawlikowi, bo fatalnie się wypowiedz ustawiła Odpowiedz Link Zgłoś
zol1 Re: ginekolog kielce? 04.11.05, 20:40 hmmm... no cóż zdanie mam odmienne,zgadzam się z jednym,że stary. Poglądy tez takie sprzed 3o lat. Polecam Wydrzyńskiego albo Świercza Odpowiedz Link Zgłoś
budziocha Re: ginekolog kielce? 28.07.04, 17:52 czesc. ja rowniez polecam dr Wydzynskiego. prowadzi moja obecna ciaze od poczatku i bardzo sobie go chwale. pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
ivo27 Re: ginekolog kielce? 30.07.04, 09:45 Ja mogę Ci polecić mojego przesympatycznego gienkologa- Dariusza Kołodziejskiego Prowadził moją ciążę z zeszłym roku, przyjmuje na ul. Paderewskiego przy rondzie w tym nowym oszklonym budynku- na dole jest salon sukni ślubnych. Pracuje również w szpitalu na Prostej - jeżeli masz tam zamiar rodzić to chyba przemawia za. Numer jego komórki 602 274 895- myslę, że nie zmienił od zeszłego roku. Odpowiedz Link Zgłoś
mimecka Re: ginekolog kielce? 25.10.04, 18:56 Ja również polecam dr Kołodziejskiego. Bardzo dobry lekarz, dokładny i solidny:) Jak do tej pory jestem bardzo zadowolona:) Odpowiedz Link Zgłoś
ewa_bazior Re: ginekolog kielce? 03.08.04, 18:31 Hej! Ja polecam mojego ginekologa - dr Świercza (wiem,że ma tyle przeciwniczek, ile zwolenniczek..:)), prowadzi moją druga ciążę i nadal jestem bardzo zadowolona. Pracuje w szpitalu na prostej, prywatnie przyjmuje w gabinecie przy ul Paderewskiego, jak wspomniany wcześniej dr Kołodziejczyk, w nowym budynku przy rondzie. Pozdr. Ewa Odpowiedz Link Zgłoś
magdalena1811 Re: ginekolog kielce? 04.08.04, 15:59 Witam!!! Ja również podpisuję się pod doktorem Rokitą.Przyjmuje we wtorki i środy na Targowej 9/4, telefon do gabinetu 3680456, a do niego 601480918. Wogóle wszyscy lekarze na Kościuszki są w porządku. Odpowiedz Link Zgłoś
flora Re: ginekolog kielce? 27.01.05, 20:42 dr Dariusz KOłodziejski z Prostej, prowadzi moja ciąże, jest bardzo zadowolona, zawsze ma czas, dokładny, mozna dzwonić z każda wątpliwością, extra wyposazony gabinet, a teraz przed nami poród Odpowiedz Link Zgłoś
aniav244 Re: ginekolog kielce? 03.02.05, 18:27 a ja nie polecam pana Kołodziejskiego.byłam u niego raz i napewno więcej nie pójdę.bierze dodatkową kase za zwolnienie- skandal! i wcale nie jest taki sympatyczny. teraz chodze do przemiłej dr Polak i polecam ją wszystkim swoim koleżankom. Odpowiedz Link Zgłoś
flora Re: ginekolog kielce? 04.02.05, 18:31 To mnie zaskoczyłaś, mi Kołodziejski juz pare razy wypisał zwolnienie i nie brał żadnych pieniędzy, a nawet za wizyte bierze troche mniej niz inny ginekolodzy z prostej Odpowiedz Link Zgłoś
mgosiaczek5 Re: ginekolog kielce? 17.05.05, 11:55 nawe mi nie mówcie o Kołodziejskim, drań jeden, tylko forsa mu w głowie, na wizycie w przychodni potraktował mnie z łaską i dał do zrozumienia że powinnam chodzić do niego prywatnie to i z ciążą będzie wszystko ok, wyszłam od niego z płaczem i więcej nie chcę o nim słyszeć Odpowiedz Link Zgłoś
alka99 Re: ginekolog kielce? 07.06.05, 12:43 Ja rodziłam w szpitalu na Kościuszki a prowadził mnie dr Chamerski. Pomijając to że ciągle mu było mało kasy(wziął nawet kasę za wypisanie zaświadcz. że mogę pracować), to lekarzem jest bardzo dobrym. I byłam zadowolona. A co do szpitala na Kośćiuszki, to absolutnie NIE POLECAM!!!! mój synek parę lat temu nabawił się tam 3 dni po urodzeniu kilku chorób. Gdy ja szykowałam się do wyjścia ze szpitala, dowiedziałam się o zap.płuc, zap.układu moczowego,a dzień póżniej doszło jeszcze zap. ucha. Tragedia!! I to nie tylko u mojego dziecka, tylko znam wiele takich przypadków( od pielęgniarki, która tam pracuje). Szpitala na Kościuszki nie polecam!! A co do ginekol. to wiem,że dr Świercz jest b. chwalony. Wiem,że można go polecić. A on pracuje na Prostej!!! Odpowiedz Link Zgłoś
camarillark Re: ginekolog kielce? 15.12.06, 08:52 Jestem zaskoczona informacja o pazernosci dr Chamerskiego! ByLam u niego z pierwsza wizyta w 7 tyg. ciazy. Od razu zaproponowal prowadzenie ciazy w przychodni, bo jak to powiedzial "szkoda pani pieniedzy". To byl pierwszy lekarz ktory zaproponowal mi wizyty panstwowe zamiast prywatnych. Odpowiedz Link Zgłoś
mija0602 Re: ginekolog kielce? 26.11.08, 09:49 Polecam dr Chamerskiego, prowadzi mnie od początku ciąży,zleca dużo badań ale dla mnie to plus. Można wykonać u niego TEST PAPP-A.Nie jest może tani ale warto(w przybliżeniu za wizytę od80zł do 120zł z usg). jacekchamerski.ginweb.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
ezagraj polecam G. Wydrzyńskiego 06.07.05, 22:02 Jak już pisałam polecam dr nauk medycznych Grzegorza Wydrzyńskiego, pracuje w szpitalu na Kościuszki. Przyjmuje na Warszawskiej 154. Za wizytę płaciłam 70 zl a z USG 100zł. Polecam ponieważ moja ciąża była trudna i dużo leżałam w szpitalu, zagrożona od począku. W szpitalubardzo dobrze się mną zajmowano wszyscy wiedzieli że jestem jego pacjętkom i chodzili jak koło jajka (a w sumie to o to chodzi). Poród miałam cesarkę bo moja córa siedział sobie na pupie, jeśli chodzi o cesarki to Wydrzyński jest najlepszym specem i każdy lekarz Ci to powie, ja po 24 godzinach wstałam i normalnie chodziłam, wiadomo że trochę bolało, ale nic mnie nie ciągneło a teram mam tylko kreseczkę. Zapomniałam napisać że to on przewodzi szkole rodzenia na Kościuszki, bardzo miły i delikatny podam Ci namiary, a jak masz jakieś pytania to pisz na gg 5895723 (tylko w piątek jadę na wakacje i mnie nie będzie przez tydzień:) dr nauk medycznych Grzegorz Wydrzyński przyjmuje w Kielcach w czwartki i wiem że przyjmuje też w Suchedniowie nr telefonu 502 250 922 możesz się powołać na mnie moje nazwisko to Edyta Zagraj Pozdrawiam z zdrówka życzę Edyta Odpowiedz Link Zgłoś
ian_curtis Re: kto zna dr Lanckoroński ? 11.07.05, 10:45 100 zł za USG ! Ostatnio byłem z żoną u dr Lanckorońskiego na ul. Wojska Polskiego za USG bierze 50 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
aniapatryk Re: kto zna dr Lanckoroński ? 14.07.05, 10:56 To dobrze ze byliscie zadowoleni, bo 80% opinii o nim to negatywy. No ale są tez różni pacjenci :). 50 zł bierze dr Misiek i ma najlepszy sprzet w Kielcach, tez jest na Wojska Polskiego tylko niżej. A 100 zł to USG z wizyta ginekologiczną kompleksową i prowadzeniem ciąży. Odpowiedz Link Zgłoś
ian_curtis Re: kto zna dr Lanckoroński ? 14.07.05, 11:08 "80% opinii o nim to negatywy..." Rozumiem że powołujesz się na jakieś badania statystyczne, bo jeżeli nie to z całym szacunkiem Twoja wypowiedź przypomina mi wypowiedzi starych babci co to w przychodni wszystko wiedzą o każdym lekarzu. Nie obrażaj się broń boże nie chcialem Cie obrazić, tylko wydaje mi się ze każdy oczekuje czegoś innego. Moja znajoma jak była w ciąży to dmuchała i chuchała na wszystko, wszystkie badania non stop i wieczne napięcie że to nie bo szkodzi to i tamo... Ja z żoną wychodzę z założenia że ma być jak najbardziej normalnie, żona pracuje (5 miesiąc ciąży) czuje się OK. Do lekarza idziemy wtedy kiedy jesteśmy umówieni, oczywiście jeżeli coś by było nie tak to nawet w środku nocy będziemy gdzie trzeba. Po drugi skąd wiesz że dr X ma najlepszy sprzęt w Kielcach (no chyba że jesteś znawcą). Swoją drogą moja mama miała nas 3 ja jestem najmłodszy 29 lat, nie było USG i innych rzeczy bozi dziękować cała trójka jest zdrowa. Moja mama też podchodzi do tego ze zdrowym rozsądkiem... Ufff rozpisałem się, jeszcze raz prosze broń boże treść mego postu nie miała na celu urażenie Cię bądź kogokolwiek. Serdecznie pozdrawiam Ian Odpowiedz Link Zgłoś
aniapatryk Re: kto zna dr Lanckoroński ? 14.07.05, 18:48 Jakbyś czytał uważnie zobaczyłbyś, ze napisałam "ze są tez różni pacjenci", wiec racja kazdy oczekuje czegos innego. Procentowo ci podałam, poniewaz moje 3 znajome chodziły do niego, i 2 były bardzo niezadowolone, a i opinie w szpitalu sa różne na temat tego doktora. Ale tak jak pisalam pacjentki sa tez bardzo rózne i czasami baardzo wymagające. Musisz uwazniej czytac, bo jak widzisz sam napisales nieprawde o dr Wydrzynskim ze bierze 100 zł za USG. Pozdrawiam i zycze miłych wizyt i przyjemnego rozwiązania dla żony oraz zdrowego dzidziusia, bo to najważniejsze, a reszta to naprawde szczegóły Odpowiedz Link Zgłoś
aniapatryk Re: kto zna dr Lanckoroński ? 14.07.05, 18:51 A co do sprzetu dr X faktycznie ma 100% pewnosc ze ma najlepsze USG w Kielcach z prywatnych gabinetów, nie wypowiadam sie co do fachowosci lekarza oczywiscie bo nie wiem, mowie tylko o sprzęcie Odpowiedz Link Zgłoś
lolcia666 Re: kto zna dr Lanckoroński ? 08.11.05, 21:55 Chróściel- tylko, że nigdy nie ma czasu- też z kościuszki Odpowiedz Link Zgłoś
ezagraj Re: ginekolog kielce? 12.01.06, 21:53 Ja polecam do prowadzenia ciąży Grzegorza Wydrzyńskiego, który pracuje na Kościuszki. Idealny do prowadzenia ciąży zwłaszcza jak ciąża z problemami tak jak moja. Jest najlepszy jeśli chodzi o cesarkę. Wiem o czym pisze bo ciąża była patologiczna od początku do końca uwieńczona sukcesem , cesarką. Szczerze polecam Grzegorz Wydrzyński przujmuje na Warszawsiej 154 i w Suchedniowi , wiem tez że przyjmuje w Szpitalu na Kościuszki na jakiś dyżurach info na izbie przyjęć (a dokładniej na tablicy obok). Dla zainteresowanych podaje telefon 502 250 922 Odpowiedz Link Zgłoś
miska71 Polozna z Prostej 17.05.06, 21:33 Moze ktos zna dobra polozna z Prostej, prosze o polecenie i namiar na kogos... Odpowiedz Link Zgłoś
rosool Re: ginekolog kielce? 23.05.06, 12:57 Tak sobie od kilku dni przeglądam fora gazety.pl i nadziwić się nie mogę, że generalnie to Kielcach jest może z 10 ginów i wszyscy przyjmują prywatnie. Czy to oznacza, że Ci w przychodniach to są gorsi?? Bo NFZ nie może sobie pozwolić na to, żeby w każdej przychodni był ultrasonograf? A jakie to ma znaczenie? Jeżeli za luksus załatwiania wszystkiego (wizyta + USG) za jednym zamachem leniwi naiwniacy płacą po stówce to niech płacą. Tylko niech się potem nie dziwią, że jak trafią do szpitala, to tym samym lekarzom też muszą za opiekę płacić, bo Medycy się już do naciągania przyzwyczaili.... Z doświadczenia wiem jaka cicha walka rozgrywa się między lekarzami z poszczególnych szpitali w mieście. Prosty przykład - chcąc potwierdzić Ciążę udalam się do osławionego już na forum Lanckorońskiego w przychodni NFZ. A ten zamiast zlecić morfologię (za którą zresztą mogłabym zapłacić bo kosztuję z 6 zlych) i poziom hcg, kazał zrobić test ciążowy i przyjść dwa tyg póżniej, bo "jeżeli się okaze, że to nie ciąża to szkoda odczynników" (sic!). Powiedział też, że tak wcześnie (5 tydz) nie należy o ciąży myśleć. Na początku 12 tyg. z podejrzeniem obumarłego płodu trafiłam do Szpitala Wojewódzkiego (jakby ktoś nie wiedział to ten na Czarnowie). Od przyjmującego mnie doktora usłyszałam o konowalstwie wspomnianego już fachowca i generalnie złym wyborze. Opieka w szpitalu godna pochwały, zabieg szybciutki. Wypisał mnie doktor Niziurski (jak ten pisarz) i od razu powiedział, że w przyszpitalnej przychodni (potocznie zwanej Przychodnią K)przyjmuje On i inni lekarze z oddziału, praktycznie nie trzeba czekać na wizytę a na USG (od razu normale i do pochwowe w razie niejasności) wysyłają od razu na oddział. I wszystko w ciągu 20-30 minut!! Ze szpitalnym wypisem wróciłamDo przychodni, gdzie dano mi do zrozumienia, że nie powinnam wybierać konkurencyjnego Szpitala (czyli takiego, w którym Lanckoroński nie pracuje), powinnam się najpierw z nim skontaktować (nie odbierał telefonu, podobnie pracująca z nim położna) i że powinnam znależć sobie innego niż on lekarza, bo On nie będzię ze mną współpracował. (Ku mojej uciesze!!!) Dodam tylko, że Ci lekarze są na prawdę specjalistami (po lub w trakcie 2 stopnia specjalizacji, pracują również na oddziale onkologicznym. Płacimy podatki na tą "biedną" służbę zdrowia - mamy prawo do korzystania z niej do woli!! Odpowiedz Link Zgłoś
m.domi dr Maria Handerek- jakieś opinie? 01.06.06, 16:10 przygotowuje sie do ciąży, wcześniej chodził do tej Pani doktor, ale na forum nie znalazłam żanych informacji na jej temat, pracuje wszpitalu na Kościuszki, czy ktoś moze wyrazić jaka copinię na jej temat? zwłaszcza w temacie opieki nad nad ciążą i ciężarną? Odpowiedz Link Zgłoś
kate7631 Re: dr Maria Handerek- jakieś opinie? 15.12.06, 09:36 nie polecam chociaz miłą z niej kobieta Odpowiedz Link Zgłoś
mauveflower Lanckoroński 02.11.07, 13:24 Przez Lanckorońskiego moja koleżanka straciła jajnik i w ogóle ma marne szanse na zajście w ciążę. Odpowiedz Link Zgłoś
lisabette Re: ginekolog kielce? 02.06.06, 21:31 Polecam gorąco dr Rokitę !!!(wyżej w którymś poście są namiary na niego).Super lekarz, po raz pierwszy w życiu czułam, że jestem pod dobrą opieką lekarską, a znam wielu lekarzy z Kielc. Nie polecam dr Lepiarczyka, jest gburowaty i ciężko z niego coś wyciągnąć, mało kontaktowy i strasznie pewny siebie, a czasem się jednak myli... TYLKO DR WOJCIECH ROKITA !!! Odpowiedz Link Zgłoś
parg4 Re: ginekolog kielce? 16.07.06, 13:36 Zgadzam sie dr Rokita jest w porządku ale trzeba sie do niego wcześniej na wizyte umówić i być cierpliwym w czekaniu tam na miejscu Odpowiedz Link Zgłoś
maje00 A co sądzicie o dr Domagała 27.07.06, 13:45 Jakie są o nim opinie? Przyjmuje na żelaznej i w szpitalu wojewódzkim.... Odpowiedz Link Zgłoś
mandy5 Re: A co sądzicie o dr Domagała 15.12.06, 13:13 Z daleka od Domagały!!! Nie żartuję !!! Mnie ten psedo lekarz "leczył" mnie na zapalenie przydatków,którego w ogóle nie miałam.Mało tego na próby skonsultowania czegokolwiek - reakcja - obrażony. Wiem, że zwykle lubi leczyć panie na przydatki, bo nie byłam tą jedyną. Poszłam zrobić cytologię i.. wyszłam z receptą na antybiotyki, mimo, że nie odczuwałam żadnych dolegliwości. A odczuwalne lekkie pobolewania w dni płodne ten "fachowiec" wziął za ostre zapalenie jajników. Chcesz być zdrowa? - omijaj go szerokim łukiem. A dla zainteresowanych - lekarz który prowadzi ciążę chyba powinien wiedzieć co to cytomegalia i jakie mogą być jej skutki dla ciąży- Ten pan nawet nie wie co to jest, więc chyba nie warto ryzykować prawda? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
krzaczatko Re: A co sądzicie o dr Domagała 13.10.07, 21:14 OJ, TYLKO NIE ON, JA PODOBNIE JAK KOLEZANKA BYLAM LECZONA NA PRZYDATKI, Z TYM ZE MIALAM ALE TO SIE LECZY SZYBKO A JA PO 8 MIESIACACH BRANIA CZOPKOW ITP, TABLETEK CO CHODZILAM JAK NACPANA, ZMIENILAM LEKARZA I POWIEDZIAL ZE JESTEM ZDROWA, PS, ON MNIE TEZ MOZE TAK ZBADAC ZEBY BOLAŁO. Odpowiedz Link Zgłoś
swobodnagosia27 Re: ginekolog kielce? 04.02.07, 17:41 Co do Lepiarczyka to mam trochę inne zdanie. Jeśli chodzi o badanie to nie jest zbyt delikatny. Co do wykonywanego przez niego USG to jest naprawdę profesjonalny. Rzeczywiście ma trochę ponury sposób bycia, ale przecież nie w tym jego rola. Odpowiedz Link Zgłoś
asmielaczek Re: ginekolog kielce? 06.01.07, 21:05 Odradzam Rokitę facet nastawia sie tylko na masówkę i liczy się tylko kasa!! Polecam doktora Wołowca z Kościuszki ania Odpowiedz Link Zgłoś
mk271 Re: ginekolog kielce? 08.01.07, 21:49 A ja jestem innego zdania niż poporzedniczka!! Dr Rokita jest na prawde dpbrym i ambitnym lekarzem i wcale nie nastawia sie na masówke. Leżalam w szpitalu i jeszcze nie byłam jego pacjentka ( chociaz mialam wizyte u niego wyznaczoną) a zajal sie mna na prawde profesjonalnie. Pozniej bylam u niego juz prywatnie i na prawde przbadal mnie i dzidzie dokladnie, zrobil dokladny wywiad - wizyta trwala moze 30 - 40 min. Odpowiedz Link Zgłoś
asmielaczek Re: ginekolog kielce? 13.01.07, 22:16 no to miałas duzo szczęścia albo to było dawno ja bedąc jego pacjętką (przez całą ciąże w gabinecie prywatnym) urodziłam 2 miesiące temu Rokita nawet sie nie zainteresował no cóż powodzenia... Odpowiedz Link Zgłoś
martaaa21 Re: ginekolog kielce? 14.08.07, 16:56 A czego sie spodziewalas? Ze jak urodzisz to on przyjdzie do Ciebie specjalnie z gratulacjami? Kobito on ma tyle pacjentek, ze nie starczyloby mu na to czasu. Dla mnie wazne jest jakim jest lekarzem, a wg mnie lekrzem jest swietnym! I absolutnie nie zgodze sie z tym, ze idzie na ilosc.. Owszem ma duzo pacjentek ale kazdej poswieca na prawde wystarczajaco duzo czasu. Zawsze rozwiewa wszelkie watpliwosci, zawsze jest pod telefonem a jak nie odbierze to oddzwania! Prawie rok temu robil mi cesarke (akurat trafilam na jego dyzur) i m.i. dzieki nie mu mialam wspanialy, piekny porod :) Pozniej w szpitalu dbal o mnie, nawet sam sciagal mi plaster z ciecia chuchajac i dmuchajac zeby nie bolalo ;) Co do mowienia, ktory lekarz jest najlepszy to raczej nie jest wymierne. Kilka osob napisalo, ze Wydrzynski the best i w ogole a ja w szpitalu od neonatologow i poloznych slyszalam, ze Rokita jest najlepszy, co potwierdzaja tez moje kolezanki, ktore chodizly do niego. Acha no i dr Wydrzynski wcale nie prowadzi szkoly rodzenia przy Kosciuszki. Chodzilam rok temu i tego dr nigdy tam nie bylo. Odpowiedz Link Zgłoś
eliza_dm Re: ginekolog kielce - Lepiarczyk 12.02.07, 19:19 Mam pytanie. Wlasnie zaczelam sie leczyc u dr lepiarczyka - generalnie nie moge zajsc w ciaze. Rzeczywiscie lekarz jest malo kontaktowy. Ale moze ktoras z Was wie, zy jest skuteczny? Odpowiedz Link Zgłoś
lisabette Re: ginekolog kielce - Lepiarczyk 20.03.07, 21:19 Odradzam Lepiarczyka, jedyne co umie to zrobić usg,nie ma w gabinecie nawet fotela ginekologicznego, jest gburowaty i nieprzyjemny. A niepłodności to w Kielcach nikt nie leczy, nie daj się zwieść. Odpowiedz Link Zgłoś
marta1504 Re: ginekolog kielce - Lepiarczyk 04.04.07, 02:08 Ja osobiście nie chodzę do dr Lepiarczyka ale mogę powiedzieć to co widziałam i słyszałam o nim podczas pobytu w szpitalu na Kościuszki. Generalnie jest gburowaty-to fakt, ale leżałam z dziewczyną-jego pacjentką i ona bardzo go chwaliła. To była jej 3 ciąża ale 1 którą udało się utrzymać właśnie dzięki nowatorskiemu leczeniu dr Lepiarczyka (leczył ją też przed poczęciem). Widziałam też jak troszczył się o swoje pacjentki-osobiście robił im badania, często przychodził do nich, informował o wynikach. Chyba żaden lekarz aż tak się nie interesował swoimi pacjentkami. Nie wiem jak u niego z leczeniem niepłodności jednak. Ja chodzę do dr Rokity i jestem zadowolona-z tym że problemów z poczęciem nie miałam. Miała je za to moja koleżanka (nie wypytywałam o co chodziło jednak wiem że długo się starali o dziecko) i prowadzona przez tego lekarza zaszłą w ciążę i urodziła zdrowiutkie dziecko Tyle wiem i jeżeli Ci to w czymkolwiek pomoże to proszę:-) Powodzenia i mam nadzieję że jak najszybciej zaciążysz:-) Odpowiedz Link Zgłoś
dobraemi Re: ginekolog kielce - Lepiarczyk 10.05.07, 13:22 Spróbuj iść do Ziółkowskiego osiedle Bocianek. Ma bardzo dobrą opinię u osób, które nie mogły zajść w ciążę nawet po parę lat. Odpowiedz Link Zgłoś
lisabette Re: ginekolog kielce - Lepiarczyk 10.05.07, 20:36 Hahahahaha, Ziółkowski ma bardzo złą opinię u osób, które nie mogą zajść w ciążę !!! Wyciągacz kasy i nic więcej !!! Odpowiedz Link Zgłoś
rossa79 Re: ginekolog kielce - Lepiarczyk 27.08.07, 14:12 Znam parę dziewczyn które jeszce przed poczęciem prowadził Ziółkowski. Jedna po 7 latach jeżdżenia po lekarzach w całej Polsce trafiła do niego i po 2 m-cach zaszła w ciążę. A najbliższy mi przykład to moja bratowa. Urodziłyśmy prawie w jednym czasie i jeżdziłyśmy do niego. To są dwa przykłady mi najbliższe a słyszałam o wielu. Odpowiedz Link Zgłoś
swobodnagosia27 Re: ginekolog kielce? 18.03.07, 19:19 Jeśli chodzi o Wołowca no to nie wiem......... co o nim myśleć. W poprzedniej ciąży gdy do niego chodziłam byłam jeszcze gupiutka i nic nie wiedziałam że trzeba zrobić glukozę i inne badania. Co miesiąc pan doktor zlecał mi tylko badanie moczu i morfologię. Żadnych toksoplazmoz, różyczek czy WR. Teraz chodzę do dr Rokity od razu na pierwszej wizycie zlecił mi te badania (ku mojemu zdziwieniu), oraz przebadał mnie chyba na wszystkie strony :) Jak do tej pory jestem z niego bardzo zadowolona. Poleciła mi go siostra, która teraz chodzi do niego już z drugą ciążą. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
gosi_a_28 Re: ginekolog kielce? 02.03.08, 09:38 Zmieniłam zdanie co do Rokity. kawał h........... i nic więcej. Może i jest dobrym lekarzem ale do tego przydało by się też trochę kultury. Facet jest strasznie fałszywy. prywatnie fiu fiu żarciki i takie tam a w szpitalu teksty typu cyt: "lepiej mieć pacjentki poza szpitalem, bo w szpitalu same z nimi kłopoty"! Nie tylko ja miałam takie nieprzyjemne z nim sytuacje, moje koleżanki również więc trochę się nasłuchałam. Odpowiedz Link Zgłoś
anetaa77 Re: ginekolog kielce? 19.05.07, 14:17 ja polecam dr Grelewskiego z Prostej. Super fachowiec. Odpowiedz Link Zgłoś
miniuszka Re: ginekolog kielce? 26.05.07, 23:50 Polecam DR Witczaka - ordynator na Prostej- bardzo dobry fachowiec. Przy wyborze lekarza który poprowadzi moją ciążę wahałam się między nim a dr Rokitą. Wybrałam Witczaka i nie żałuję ale Rokita też dobry specjalista. W zasadzie to obaj chyba na tym samym poziomie profesjonalizmu:)) Odpowiedz Link Zgłoś
anetaa77 Re: ginekolog kielce? 27.05.07, 14:38 Witczak jest oki ale mnie na pierwszej wizycie nastraszył, że jeszcze nie wiadomo czy ciąża będzie sie rozwijać i wogóle. Wyszłam od niego z płaczem i zamiast sie cieszyć z ciąży to płakałam. No i nie daje zwolnień bo podobno ciąża to nie choroba a 3 miechy przeleżałam na patologii ciąży. Ale fachowiec z niego znakomity. Odpowiedz Link Zgłoś
miniuszka Re: ginekolog kielce? 28.05.07, 22:19 To prawda mnie też tak przestraszył, ale on chyba woli dmuchać na zimne- może to i dobrze bo w dzisiejszych czasach kobiety mają coraz większe problemy z utrzymaniem ciąży:(( więc po co dawać złudną nadzieję? A co do zwolnienia to ja byłam na zwolnieniu od końca czwartego miesiąca ciąży a wcześniej jeszcze brałam "doraźne" dwutygodniówki. Tak więc problemów w moim przypadku ze zwolnieniami nie było:) Odpowiedz Link Zgłoś
alice47 Re: ginekolog kielce? 12.09.07, 16:31 Prawie wszystkie napisane posty to reklama kilku lekarzy,którzy naganiają sobie pacjentki do prywatnych gabinetów.Obłuda Odpowiedz Link Zgłoś
swobodnagosia27 Re: ginekolog kielce? 18.10.07, 21:53 To nie reklama, tylko opinie ! Odpowiedz Link Zgłoś
vio.lka Re: ginekolog kielce? 23.10.07, 19:50 dziewczyny czy ktoras z was zna dobrego specjaliste gin. z Kielc [ ja jestem z Ostrowca Świetokrzyskiego] jestem po 3 poronieniach wiec same rozumiecie ze szukam dobrego czekam na szybka odpowiedz Odpowiedz Link Zgłoś
grochalcia Re: ginekolog kielce? 25.10.07, 08:46 kochana, a moze Opatow i artur Opala?????polecono mi go. tez jestem z Ostrowca Odpowiedz Link Zgłoś
vio.lka Re: ginekolog kielce? 25.10.07, 09:01 masz moze podobne doswiadczenia[mysle o poronieniach?]chodzilas do tego doktora? noi czy specjalizuje sie w takich przypadkach? bardzo dziekuje ci ze odpisalas i czekam na szybka odpowiedz Odpowiedz Link Zgłoś
vio.lka Re: ginekolog kielce? 06.11.07, 15:52 Dziewczyny znacie moze Władysława Węgrzyckiego przyjmuje na Kościuszki? Odpowiedz Link Zgłoś
anetaa77 Re: ginekolog kielce? 06.11.07, 19:04 O Boże!!!!Tylko nie do niego!!!!!Wywalili go z Prostej za masę błędów lekarskich i za alkohol. Mojej szwagierce przez całą ciążę nie zlecił zadnego usg, dziecko urodziło się z wadami wrodzonymi i żyło kila minut. I to jest lekarz? Ale decyzja należy do ciebie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
vio.lka Re: ginekolog kielce? 06.11.07, 19:32 dzieki za szczera odpowiedz,a czy moze jeszcze ktos go zna z takiej strony? Odpowiedz Link Zgłoś
ani79 Re: ginekolog kielce? 07.02.08, 09:20 Wtaj Anetko. A czy słyszałaś albo znasz dr Jarosińskiego? Nie wiem co o nim myśleć. Proszę o opinię i Ciebie i wszystkich. Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
mamadzieci-2 Re: ginekolog kielce? 04.02.08, 21:26 podpisuję się pod tą pozytywną opinią. Dr Witczak prowadził moją 2 ciążę robił cc. Wszystko zapięte na ostatni guzik. Mam porównanie bo to mój drugi poród przez cc. Odpowiedz Link Zgłoś
ani79 Re: ginekolog kielce? 06.02.08, 22:46 dr Jarosiński - czy to dobry ginekolog??? Odpowiedz Link Zgłoś
kasia-84 Re: ginekolog kielce? 02.02.08, 19:33 Witam wszystkich bardzo serdecznie. Poszukuję dobrego ginekologa z Kielc.Słyszałam że dobry jest M.Misiek?To prawda?Czy może któraś z Was chodzi do niego i może mi coś więcej o nim napisać? Odpowiedz Link Zgłoś
kasia-84 Re: ginekolog kielce? 02.02.08, 19:34 Jeśli któraś z Was nie chce pisać na forum to podaję mój e- mail:kaskasna@poczta.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
kalka111 Re: ginekolog kielce? 03.02.08, 08:45 Ja polecam dr.Niziurskiego,urodziłam w listopadzie,sam odbierał poród i jestem bardzo zadowolona.Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
ania_kielce Re: ginekolog kielce? 09.02.08, 17:22 Znam tylko lekarzy z Prostej, spędziłąm tam też trochę czasu Polecam Maciejewskiego a zdecydowanie nie polecam Witczaka - specjalista moze i dobry, ale goli kupę kasy (koleżnakę załatwł tak przy porodzie, ze stanąć na nogi przez tydzień nie mogła, przyjazd do porodu 1000 zl, a gdy jest na dyzurze odbiór porodu to koszt 500) Jarosiński- olewajacy stosunek do pasjentek Kołodziejski- nie spostrzegł, ze mam wielkiego mięśniaka Odpowiedz Link Zgłoś
mart.a.m Re: ginekolog kielce? 04.05.08, 22:37 ania-kielce :zdecydowanie nie polecam > Witczaka - specjalista moze i dobry, ale goli kupę kasy (koleżnakę > załatwł tak przy porodzie, ze stanąć na nogi przez tydzień nie > mogła, przyjazd do porodu 1000 zl, a gdy jest na dyzurze odbiór > porodu to koszt 500) jakaś totalna bzdura. prowadził mnie przez całą ciążę, wykonywał cesarkę i to planowaną (duże dziecko) i nie chciał grosza. też przyjechał do szpitala "na telefon" dosłownie. Acha jeszcze w ciągu 9 mies. w miedzyczasie konsultacje,porady również poza godzinami przyjęć. Jak już to przytaczaj swoją opinię i fakty z autopsji a nie koleżanki, bo jakichś niedorzeczności ci nagadała. Odpowiedz Link Zgłoś
alenka3 dr Rogula 11.02.08, 16:05 Znacie go? Mam umówioną pierwszą wizyte do niego i szukam opini na jego temat. Czy to dobry lekarz?????? Odpowiedz Link Zgłoś
lejwoda Re: dr Michał Miksa 17.02.08, 11:44 Witam !!!! czy może któraś z Was chodziła do dr. MIKSY , chciałbym poznać Wasze opinie na tego temat . Dodam że już od dawna staramy się z mężem o dzidzie i chcielibyśmy się wybrać do takiego lekarza który zajmuje się właśnie dziedziną niepłodności . Z góry dziękuje. Odpowiedz Link Zgłoś
mamus-ia111 Re: dr Rogula 08.04.08, 12:23 Witam! Dr.Rugula to swietny lekarz.Brdzo kompetentny i lagodny.Nie ma zadnego problemu ze zwolnieniem i jakimikolwiek zaswiadczeniami.Polecam goraco. A jesli chodzi o leczenie nieplodnosci to bardzo dobry jest dr.Chamerski kilka moich kolezanek leczylo sie u niego i czesc ma dzieci,czesc jest w ciazy. Pozdrawiam Kasia Odpowiedz Link Zgłoś
kasiakalita dr.Chamerski 08.05.08, 10:21 to wyciągacz pieniędzy i przez niego poroniłam dał mi szczepionkę na żółtaczkę a byłam w ciąży, dodam ze nie mogę zajść w ciąże i sie leczyłam u niego, i bierze tyle kasy ze chyba żaden dr w kiecach tyle nie bierze odradzam, kak poszłam na ZFZ to odrazu zaproponował prywatny gabinet Odpowiedz Link Zgłoś
justatoja11 Re: dr Rogula 21.10.08, 01:04 Przyłączam sie do pytania,Pozatym ciekawa jestem w jakim mniej wiecej jest wieku? ;) Odpowiedz Link Zgłoś