Dodaj do ulubionych

ginekolog kielce?

02.12.03, 19:35
Czy ktoś może mi polecić lekarza, który poprowadzi ciążę.
Obserwuj wątek
    • mijuli1 Re: ginekolog kielce? 09.12.03, 11:33
      dr Rokita - pracuje w Szpitalu Miejskim w Kielcach - tel do szpitala 34 42 783.
      Bardzo dobry i ambitny lekarz.
      • mijuli1 Re: ginekolog kielce? 09.12.03, 11:34
        dzięki niemu moje dziecko żyje
      • laala Re: ginekolog kielce? 10.02.08, 20:15
        ja chodziłam do dr Rokity to dobry lekarz czułam sie spokojna bo mogłam w każdej
        chwili do niego zadzwonic w razie jakiś wątpliwosci nawet o 1 w nocy odbierał
        telefon i kiedy lezalam w szpitalu w 5 mies interesował się zagladał codziennie
        i po porodzie też
    • lil_i Re: ginekolog kielce? 10.05.04, 00:03
      Moje drogie ,co myslicie o doktorze Wołowcu (ordynator oddziału gin.-poł. na
      Kościuszki).
      • aniapatryk Re: ginekolog kielce? 10.05.04, 13:47
        Dla mnie super, odbierał moj poród . Super mnie zszył, przemiły gość.Cały czas
        był przy mnie , wiecej niz położna. Nie chciał nawet kwiatków w ramach
        podziękowania.
        Ania
        • nana30 Re: ginekolog kielce? 09.07.04, 13:37
          Czesc!
          Jesli chodzi o dr. Wołowca z Kościuszki, słyszałam, ze bardzo dobry fachowiec,
          zreszta takie robil wrażenie podczas rannych wizyt na oddziale w szpitalu. Mnie
          prowadzil dr Wydrzyński i jestem strasznie zadowolona. Prowadzil ciąże kilkoro
          moich znajomych i wszyscy sobie chwalą. Rownież osobiście zrobił mi cesarke i
          rana, ktora ma 5 tyg goi sie szybko i w ogole. Mowi się, ze ma dobra reke do
          cięć-po jakims czasie prawie nie ma sladu po bliznie. Dr Wydrzyński rownież
          pracuje w szpitalu na Kościuszki, a przyjmuje na ul. Warszawskiej, tel 0502-25-
          922
          • aniapatryk Re: ginekolog kielce? 09.07.04, 14:12
            Potwierdzam, mnie prowadził Dr Wydrzyński i tez jestem bardzo zadowolona.
    • paulina.op.pl1 Re: ginekolog kielce? 16.06.04, 12:35
      Dr Piwoński prowadził mnie w dwóch ciążach jestem z niego bardzo zadowolona
      pracuje w Szpitalu Miejskim na Kościuszki
      • anitazarzecka23 Re: ginekolog kielce? 07.04.08, 14:02
        mnie również prowadził dr Piwoński też jestem bardzo zadowolona,
        polecam
        • bacha1979 Piwoński 30.06.08, 10:40
          moim zdaniem świetny lekarz, przemiły czlowiek, bardzo zaangażowany
          w swoją pracę...

Nie on prowadził ciążę, ale gdy dotarłam do spzitala z krowtokiem
          (odklejenie łożyska) zajął się mną swietnie...
          Prawda jest taka, że gdyby nie On mogło być róznie.
          On nie czekał, szybko zrobił cięcie i pewnie dlatego moja córeczka
          żyje i jest zdrowa.

Po ciąży rónież znakomicie się opiekował. Polecam go z całego serca.
    • charl75 Re: ginekolog kielce? 11.07.04, 21:47
      A ja polecam doktora Gawlika, jest ordynatorem na Prostej- troche starszy, ale
      za to super doswiadczony, doprowadzil moja ciaze maksymalnie jak sie dalo i
      zrobil mi super cesarke jak odklejalo mi sie lozysko.
      D
      • monika29 Re: ginekolog kielce? 06.10.04, 15:20
        Dr n med. Grzegorz Wydrzyński, pracuje w Szpitalu Mejskim na Kościuszki.
        POlecam!!!
        Monika
      • mamaika Re: ginekolog kielce? 29.10.05, 11:05
        A ja dzięki jego doświadczeniu dziecko straciłam
        • mamaika Re: ginekolog kielce? 29.10.05, 11:06
          Dzięki doktorowi Gawlikowi, bo fatalnie się wypowiedz ustawiła
      • zol1 Re: ginekolog kielce? 04.11.05, 20:40
        hmmm... no cóż zdanie mam odmienne,zgadzam się z jednym,że stary. Poglądy tez
        takie sprzed 3o lat. Polecam Wydrzyńskiego albo Świercza
    • budziocha Re: ginekolog kielce? 28.07.04, 17:52
      czesc.
      ja rowniez polecam dr Wydzynskiego.
      prowadzi moja obecna ciaze od poczatku i bardzo sobie go chwale.
      pozdrawiam.
    • ivo27 Re: ginekolog kielce? 30.07.04, 09:45
      Ja mogę Ci polecić mojego przesympatycznego gienkologa- Dariusza Kołodziejskiego
      Prowadził moją ciążę z zeszłym roku, przyjmuje na ul. Paderewskiego przy
      rondzie w tym nowym oszklonym budynku- na dole jest salon sukni ślubnych.
      Pracuje również w szpitalu na Prostej - jeżeli masz tam zamiar rodzić to chyba
      przemawia za. Numer jego komórki 602 274 895- myslę, że nie zmienił od zeszłego
      roku.
      • mimecka Re: ginekolog kielce? 25.10.04, 18:56
        Ja również polecam dr Kołodziejskiego. Bardzo dobry lekarz, dokładny i
        solidny:) Jak do tej pory jestem bardzo zadowolona:)
    • ewa_bazior Re: ginekolog kielce? 03.08.04, 18:31

Hej!

Ja polecam mojego ginekologa - dr Świercza (wiem,że ma tyle przeciwniczek, ile
      zwolenniczek..:)), prowadzi moją druga ciążę i nadal jestem bardzo zadowolona.
      Pracuje w szpitalu na prostej, prywatnie przyjmuje w gabinecie przy ul
      Paderewskiego, jak wspomniany wcześniej dr Kołodziejczyk, w nowym budynku przy
      rondzie.
      Pozdr.
      Ewa
    • magdalena1811 Re: ginekolog kielce? 04.08.04, 15:59
      Witam!!! Ja również podpisuję się pod doktorem Rokitą.Przyjmuje we wtorki i
      środy na Targowej 9/4, telefon do gabinetu 3680456, a do niego 601480918.
      Wogóle wszyscy lekarze na Kościuszki są w porządku.
      • flora Re: ginekolog kielce? 27.01.05, 20:42
        dr Dariusz KOłodziejski z Prostej, prowadzi moja ciąże, jest bardzo zadowolona,
        zawsze ma czas, dokładny, mozna dzwonić z każda wątpliwością, extra wyposazony
        gabinet, a teraz przed nami poród
    • aniav244 Re: ginekolog kielce? 03.02.05, 18:27
      a ja nie polecam pana Kołodziejskiego.byłam u niego raz i napewno więcej nie
      pójdę.bierze dodatkową kase za zwolnienie- skandal! i wcale nie jest taki
      sympatyczny. teraz chodze do przemiłej dr Polak i polecam ją wszystkim swoim
      koleżankom.
      • flora Re: ginekolog kielce? 04.02.05, 18:31
        To mnie zaskoczyłaś, mi Kołodziejski juz pare razy wypisał zwolnienie i nie
        brał żadnych pieniędzy, a nawet za wizyte bierze troche mniej niz inny
        ginekolodzy z prostej
        • mgosiaczek5 Re: ginekolog kielce? 17.05.05, 11:55
          nawe mi nie mówcie o Kołodziejskim, drań jeden, tylko forsa mu w głowie, na
          wizycie w przychodni potraktował mnie z łaską i dał do zrozumienia że powinnam
          chodzić do niego prywatnie to i z ciążą będzie wszystko ok, wyszłam od niego z
          płaczem i więcej nie chcę o nim słyszeć
    • alka99 Re: ginekolog kielce? 07.06.05, 12:43
      Ja rodziłam w szpitalu na Kościuszki a prowadził mnie dr Chamerski. Pomijając
      to że ciągle mu było mało kasy(wziął nawet kasę za wypisanie zaświadcz. że mogę
      pracować), to lekarzem jest bardzo dobrym. I byłam zadowolona. A co do szpitala
      na Kośćiuszki, to absolutnie NIE POLECAM!!!! mój synek parę lat temu nabawił
      się tam 3 dni po urodzeniu kilku chorób. Gdy ja szykowałam się do wyjścia ze
      szpitala, dowiedziałam się o zap.płuc, zap.układu moczowego,a dzień póżniej
      doszło jeszcze zap. ucha. Tragedia!! I to nie tylko u mojego dziecka, tylko
      znam wiele takich przypadków( od pielęgniarki, która tam pracuje). Szpitala na
      Kościuszki nie polecam!! A co do ginekol. to wiem,że dr Świercz jest b.
      chwalony. Wiem,że można go polecić. A on pracuje na Prostej!!!
      • camarillark Re: ginekolog kielce? 15.12.06, 08:52
        Jestem zaskoczona informacja o pazernosci dr Chamerskiego! ByLam u niego z
        pierwsza wizyta w 7 tyg. ciazy. Od razu zaproponowal prowadzenie ciazy w
        przychodni, bo jak to powiedzial "szkoda pani pieniedzy". To byl pierwszy lekarz
        ktory zaproponowal mi wizyty panstwowe zamiast prywatnych.
        • mija0602 Re: ginekolog kielce? 26.11.08, 09:49
          Polecam dr Chamerskiego, prowadzi mnie od początku ciąży,zleca dużo badań ale
          dla mnie to plus. Można wykonać u niego TEST PAPP-A.Nie jest może tani ale
          warto(w przybliżeniu za wizytę od80zł do 120zł z usg).
          jacekchamerski.ginweb.pl/
    • ezagraj polecam G. Wydrzyńskiego 06.07.05, 22:02
      Jak już pisałam polecam dr nauk medycznych Grzegorza Wydrzyńskiego, pracuje w
      szpitalu na Kościuszki. Przyjmuje na Warszawskiej 154. Za wizytę płaciłam 70 zl
      a z USG 100zł. Polecam ponieważ moja ciąża była trudna i dużo leżałam w
      szpitalu, zagrożona od począku. W szpitalubardzo dobrze się mną zajmowano
      wszyscy wiedzieli że jestem jego pacjętkom i chodzili jak koło jajka (a w sumie
      to o to chodzi). Poród miałam cesarkę bo moja córa siedział sobie na pupie,
      jeśli chodzi o cesarki to Wydrzyński jest najlepszym specem i każdy lekarz Ci
      to powie, ja po 24 godzinach wstałam i normalnie chodziłam, wiadomo że trochę
      bolało, ale nic mnie nie ciągneło a teram mam tylko kreseczkę.
      Zapomniałam napisać że to on przewodzi szkole rodzenia na Kościuszki, bardzo
      miły i delikatny
      podam Ci namiary, a jak masz jakieś pytania to pisz na gg 5895723 (tylko w
      piątek jadę na wakacje i mnie nie będzie przez tydzień:)

dr nauk medycznych Grzegorz Wydrzyński
      przyjmuje w Kielcach w czwartki
      i wiem że przyjmuje też w Suchedniowie
      nr telefonu 502 250 922 możesz się powołać na mnie moje nazwisko to Edyta Zagraj

Pozdrawiam z zdrówka życzę
      Edyta
      • ian_curtis Re: kto zna dr Lanckoroński ? 11.07.05, 10:45
        100 zł za USG ! Ostatnio byłem z żoną u dr Lanckorońskiego na ul. Wojska Polskiego za USG bierze 50 zł.
        • aniapatryk Re: kto zna dr Lanckoroński ? 14.07.05, 10:56
          To dobrze ze byliscie zadowoleni, bo 80% opinii o nim to negatywy. No ale są
          tez różni pacjenci :). 50 zł bierze dr Misiek i ma najlepszy sprzet w Kielcach,
          tez jest na Wojska Polskiego tylko niżej. A 100 zł to USG z wizyta
          ginekologiczną kompleksową i prowadzeniem ciąży.
          • ian_curtis Re: kto zna dr Lanckoroński ? 14.07.05, 11:08
            "80% opinii o nim to negatywy..."

Rozumiem że powołujesz się na jakieś badania statystyczne, bo jeżeli nie to z całym szacunkiem Twoja wypowiedź przypomina mi wypowiedzi starych babci co to w przychodni wszystko wiedzą o każdym lekarzu. Nie obrażaj się broń boże nie chcialem Cie obrazić, tylko wydaje mi się ze każdy oczekuje czegoś innego. Moja znajoma jak była w ciąży to dmuchała i chuchała na wszystko, wszystkie badania non stop i wieczne napięcie że to nie bo szkodzi to i tamo... Ja z żoną wychodzę z założenia że ma być jak najbardziej normalnie, żona pracuje (5 miesiąc ciąży) czuje się OK. Do lekarza idziemy wtedy kiedy jesteśmy umówieni, oczywiście jeżeli coś by było nie tak to nawet w środku nocy będziemy gdzie trzeba. Po drugi skąd wiesz że dr X ma najlepszy sprzęt w Kielcach (no chyba że jesteś znawcą). Swoją drogą moja mama miała nas 3 ja jestem najmłodszy 29 lat, nie było USG i innych rzeczy bozi dziękować cała trójka jest zdrowa. Moja mama też podchodzi do tego ze zdrowym rozsądkiem...

Ufff rozpisałem się, jeszcze raz prosze broń boże treść mego postu nie miała na celu urażenie Cię bądź kogokolwiek.

Serdecznie pozdrawiam

Ian
            • aniapatryk Re: kto zna dr Lanckoroński ? 14.07.05, 18:48
              Jakbyś czytał uważnie zobaczyłbyś, ze napisałam "ze są tez różni pacjenci", wiec
              racja kazdy oczekuje czegos innego. Procentowo ci podałam, poniewaz moje 3
              znajome chodziły do niego, i 2 były bardzo niezadowolone, a i opinie w szpitalu
              sa różne na temat tego doktora. Ale tak jak pisalam pacjentki sa tez bardzo
              rózne i czasami baardzo wymagające. Musisz uwazniej czytac, bo jak widzisz sam
              napisales nieprawde o dr Wydrzynskim ze bierze 100 zł za USG.
              Pozdrawiam i zycze miłych wizyt i przyjemnego rozwiązania dla żony oraz zdrowego
              dzidziusia, bo to najważniejsze, a reszta to naprawde szczegóły
            • aniapatryk Re: kto zna dr Lanckoroński ? 14.07.05, 18:51
              A co do sprzetu dr X faktycznie ma 100% pewnosc ze ma najlepsze USG w Kielcach z
              prywatnych gabinetów, nie wypowiadam sie co do fachowosci lekarza oczywiscie bo
              nie wiem, mowie tylko o sprzęcie
              • lolcia666 Re: kto zna dr Lanckoroński ? 08.11.05, 21:55
                Chróściel- tylko, że nigdy nie ma czasu- też z kościuszki
    • ezagraj Re: ginekolog kielce? 12.01.06, 21:53
      Ja polecam do prowadzenia ciąży Grzegorza Wydrzyńskiego, który pracuje na
      Kościuszki. Idealny do prowadzenia ciąży zwłaszcza jak ciąża z problemami tak
      jak moja. Jest najlepszy jeśli chodzi o cesarkę. Wiem o czym pisze bo ciąża
      była patologiczna od początku do końca uwieńczona sukcesem , cesarką. Szczerze
      polecam Grzegorz Wydrzyński przujmuje na Warszawsiej 154 i w Suchedniowi , wiem
      tez że przyjmuje w Szpitalu na Kościuszki na jakiś dyżurach info na izbie
      przyjęć (a dokładniej na tablicy obok). Dla zainteresowanych podaje telefon 502
      250 922
      • miska71 Polozna z Prostej 17.05.06, 21:33
        Moze ktos zna dobra polozna z Prostej, prosze o polecenie i namiar na kogos...
    • rosool Re: ginekolog kielce? 23.05.06, 12:57
      Tak sobie od kilku dni przeglądam fora gazety.pl i nadziwić się nie mogę, że
      generalnie to Kielcach jest może z 10 ginów i wszyscy przyjmują prywatnie. Czy
      to oznacza, że Ci w przychodniach to są gorsi?? Bo NFZ nie może sobie pozwolić
      na to, żeby w każdej przychodni był ultrasonograf? A jakie to ma znaczenie?
      Jeżeli za luksus załatwiania wszystkiego (wizyta + USG) za jednym zamachem
      leniwi naiwniacy płacą po stówce to niech płacą. Tylko niech się potem nie
      dziwią, że jak trafią do szpitala, to tym samym lekarzom też muszą za opiekę
      płacić, bo Medycy się już do naciągania przyzwyczaili....
      Z doświadczenia wiem jaka cicha walka rozgrywa się między lekarzami z
      poszczególnych szpitali w mieście. Prosty przykład - chcąc potwierdzić Ciążę
      udalam się do osławionego już na forum Lanckorońskiego w przychodni NFZ. A ten
      zamiast zlecić morfologię (za którą zresztą mogłabym zapłacić bo kosztuję z 6
      zlych) i poziom hcg, kazał zrobić test ciążowy i przyjść dwa tyg póżniej,
      bo "jeżeli się okaze, że to nie ciąża to szkoda odczynników" (sic!). Powiedział
      też, że tak wcześnie (5 tydz) nie należy o ciąży myśleć.
      Na początku 12 tyg. z podejrzeniem obumarłego płodu trafiłam do Szpitala
      Wojewódzkiego (jakby ktoś nie wiedział to ten na Czarnowie). Od przyjmującego
      mnie doktora usłyszałam o konowalstwie wspomnianego już fachowca i generalnie
      złym wyborze. Opieka w szpitalu godna pochwały, zabieg szybciutki. Wypisał mnie
      doktor Niziurski (jak ten pisarz) i od razu powiedział, że w przyszpitalnej
      przychodni (potocznie zwanej Przychodnią K)przyjmuje On i inni lekarze z
      oddziału, praktycznie nie trzeba czekać na wizytę a na USG (od razu normale i
      do pochwowe w razie niejasności) wysyłają od razu na oddział. I wszystko w
      ciągu 20-30 minut!!
      Ze szpitalnym wypisem wróciłamDo przychodni, gdzie dano mi do zrozumienia, że
      nie powinnam wybierać konkurencyjnego Szpitala (czyli takiego, w którym
      Lanckoroński nie pracuje), powinnam się najpierw z nim skontaktować (nie
      odbierał telefonu, podobnie pracująca z nim położna) i że powinnam znależć
      sobie innego niż on lekarza, bo On nie będzię ze mną współpracował. (Ku mojej
      uciesze!!!)
      Dodam tylko, że Ci lekarze są na prawdę specjalistami (po lub w trakcie 2
      stopnia specjalizacji, pracują również na oddziale onkologicznym.
      Płacimy podatki na tą "biedną" służbę zdrowia - mamy prawo do korzystania z
      niej do woli!!
      • m.domi dr Maria Handerek- jakieś opinie? 01.06.06, 16:10
        przygotowuje sie do ciąży, wcześniej chodził do tej Pani doktor, ale na forum
        nie znalazłam żanych informacji na jej temat, pracuje wszpitalu na Kościuszki,
        czy ktoś moze wyrazić jaka copinię na jej temat? zwłaszcza w temacie opieki nad
        nad ciążą i ciężarną?
        • kate7631 Re: dr Maria Handerek- jakieś opinie? 15.12.06, 09:36
          nie polecam chociaz miłą z niej kobieta
      • mauveflower Lanckoroński 02.11.07, 13:24
        Przez Lanckorońskiego moja koleżanka straciła jajnik i w ogóle ma
        marne szanse na zajście w ciążę.
    • lisabette Re: ginekolog kielce? 02.06.06, 21:31
      Polecam gorąco dr Rokitę !!!(wyżej w którymś poście są namiary na niego).Super
      lekarz, po raz pierwszy w życiu czułam, że jestem pod dobrą opieką lekarską, a
      znam wielu lekarzy z Kielc.
      Nie polecam dr Lepiarczyka, jest gburowaty i ciężko z niego coś wyciągnąć, mało
      kontaktowy i strasznie pewny siebie, a czasem się jednak myli...
      TYLKO DR WOJCIECH ROKITA !!!
      • parg4 Re: ginekolog kielce? 16.07.06, 13:36
        Zgadzam sie dr Rokita jest w porządku ale trzeba sie do niego wcześniej na
        wizyte umówić i być cierpliwym w czekaniu tam na miejscu
        • maje00 A co sądzicie o dr Domagała 27.07.06, 13:45
          Jakie są o nim opinie? Przyjmuje na żelaznej i w szpitalu wojewódzkim....
          • mandy5 Re: A co sądzicie o dr Domagała 15.12.06, 13:13
            Z daleka od Domagały!!! Nie żartuję !!! Mnie ten psedo lekarz "leczył" mnie na
            zapalenie przydatków,którego w ogóle nie miałam.Mało tego na próby
            skonsultowania czegokolwiek - reakcja - obrażony. Wiem, że zwykle lubi leczyć
            panie na przydatki, bo nie byłam tą jedyną. Poszłam zrobić cytologię i..
            wyszłam z receptą na antybiotyki, mimo, że nie odczuwałam żadnych dolegliwości.
            A odczuwalne lekkie pobolewania w dni płodne ten "fachowiec" wziął za ostre
            zapalenie jajników.
            Chcesz być zdrowa? - omijaj go szerokim łukiem.
            A dla zainteresowanych - lekarz który prowadzi ciążę chyba powinien wiedzieć
            co to cytomegalia i jakie mogą być jej skutki dla ciąży- Ten pan nawet nie wie
            co to jest, więc chyba nie warto ryzykować prawda?
            Pozdrawiam
          • krzaczatko Re: A co sądzicie o dr Domagała 13.10.07, 21:14
            OJ, TYLKO NIE ON, JA PODOBNIE JAK KOLEZANKA BYLAM LECZONA NA PRZYDATKI, Z TYM ZE MIALAM ALE TO SIE LECZY SZYBKO A JA PO 8 MIESIACACH BRANIA CZOPKOW ITP, TABLETEK CO CHODZILAM JAK NACPANA, ZMIENILAM LEKARZA I POWIEDZIAL ZE JESTEM ZDROWA, PS, ON MNIE TEZ MOZE TAK ZBADAC ZEBY BOLAŁO.
      • swobodnagosia27 Re: ginekolog kielce? 04.02.07, 17:41
        Co do Lepiarczyka to mam trochę inne zdanie. Jeśli chodzi o badanie to nie jest
        zbyt delikatny. Co do wykonywanego przez niego USG to jest naprawdę
        profesjonalny. Rzeczywiście ma trochę ponury sposób bycia, ale przecież nie w
        tym jego rola.
    • asmielaczek Re: ginekolog kielce? 06.01.07, 21:05
      Odradzam Rokitę facet nastawia sie tylko na masówkę i liczy się tylko kasa!!
      Polecam doktora Wołowca z Kościuszki
      ania
    • mk271 Re: ginekolog kielce? 08.01.07, 21:49
      A ja jestem innego zdania niż poporzedniczka!! Dr Rokita jest na prawde dpbrym
      i ambitnym lekarzem i wcale nie nastawia sie na masówke. Leżalam w szpitalu i
      jeszcze nie byłam jego pacjentka ( chociaz mialam wizyte u niego wyznaczoną) a
      zajal sie mna na prawde profesjonalnie. Pozniej bylam u niego juz prywatnie i
      na prawde przbadal mnie i dzidzie dokladnie, zrobil dokladny wywiad - wizyta
      trwala moze 30 - 40 min.
      • asmielaczek Re: ginekolog kielce? 13.01.07, 22:16
        no to miałas duzo szczęścia albo to było dawno
        ja bedąc jego pacjętką (przez całą ciąże w gabinecie prywatnym)
        urodziłam 2 miesiące temu Rokita nawet sie nie zainteresował
        no cóż powodzenia...
        • martaaa21 Re: ginekolog kielce? 14.08.07, 16:56
          A czego sie spodziewalas? Ze jak urodzisz to on przyjdzie do Ciebie
          specjalnie z gratulacjami? Kobito on ma tyle pacjentek, ze nie
          starczyloby mu na to czasu.
          Dla mnie wazne jest jakim jest lekarzem, a wg mnie lekrzem jest
          swietnym! I absolutnie nie zgodze sie z tym, ze idzie na ilosc..
          Owszem ma duzo pacjentek ale kazdej poswieca na prawde wystarczajaco
          duzo czasu. Zawsze rozwiewa wszelkie watpliwosci, zawsze jest pod
          telefonem a jak nie odbierze to oddzwania! Prawie rok temu robil mi
          cesarke (akurat trafilam na jego dyzur) i m.i. dzieki nie mu mialam
          wspanialy, piekny porod :)
          Pozniej w szpitalu dbal o mnie, nawet sam sciagal mi plaster z
          ciecia chuchajac i dmuchajac zeby nie bolalo ;)

Co do mowienia, ktory lekarz jest najlepszy to raczej nie jest
          wymierne. Kilka osob napisalo, ze Wydrzynski the best i w ogole a ja
          w szpitalu od neonatologow i poloznych slyszalam, ze Rokita jest
          najlepszy, co potwierdzaja tez moje kolezanki, ktore chodizly do
          niego. Acha no i dr Wydrzynski wcale nie prowadzi szkoly rodzenia
          przy Kosciuszki. Chodzilam rok temu i tego dr nigdy tam nie bylo.
    • eliza_dm Re: ginekolog kielce - Lepiarczyk 12.02.07, 19:19
      Mam pytanie. Wlasnie zaczelam sie leczyc u dr lepiarczyka - generalnie nie moge
      zajsc w ciaze. Rzeczywiscie lekarz jest malo kontaktowy. Ale moze ktoras z Was
      wie, zy jest skuteczny?
      • lisabette Re: ginekolog kielce - Lepiarczyk 20.03.07, 21:19
        Odradzam Lepiarczyka, jedyne co umie to zrobić usg,nie ma w gabinecie nawet
        fotela ginekologicznego, jest gburowaty i nieprzyjemny.
        A niepłodności to w Kielcach nikt nie leczy, nie daj się zwieść.
      • marta1504 Re: ginekolog kielce - Lepiarczyk 04.04.07, 02:08
        Ja osobiście nie chodzę do dr Lepiarczyka ale mogę powiedzieć to co widziałam i
        słyszałam o nim podczas pobytu w szpitalu na Kościuszki. Generalnie jest
        gburowaty-to fakt, ale leżałam z dziewczyną-jego pacjentką i ona bardzo go
        chwaliła. To była jej 3 ciąża ale 1 którą udało się utrzymać właśnie dzięki
        nowatorskiemu leczeniu dr Lepiarczyka (leczył ją też przed poczęciem).
        Widziałam też jak troszczył się o swoje pacjentki-osobiście robił im badania,
        często przychodził do nich, informował o wynikach. Chyba żaden lekarz aż tak
        się nie interesował swoimi pacjentkami.
        Nie wiem jak u niego z leczeniem niepłodności jednak.
        Ja chodzę do dr Rokity i jestem zadowolona-z tym że problemów z poczęciem nie
        miałam. Miała je za to moja koleżanka (nie wypytywałam o co chodziło jednak
        wiem że długo się starali o dziecko) i prowadzona przez tego lekarza zaszłą w
        ciążę i urodziła zdrowiutkie dziecko
        Tyle wiem i jeżeli Ci to w czymkolwiek pomoże to proszę:-)
        Powodzenia i mam nadzieję że jak najszybciej zaciążysz:-)
      • dobraemi Re: ginekolog kielce - Lepiarczyk 10.05.07, 13:22
        Spróbuj iść do Ziółkowskiego osiedle Bocianek. Ma bardzo dobrą opinię u osób,
        które nie mogły zajść w ciążę nawet po parę lat.
        • lisabette Re: ginekolog kielce - Lepiarczyk 10.05.07, 20:36
          Hahahahaha, Ziółkowski ma bardzo złą opinię u osób, które nie mogą zajść w
          ciążę !!! Wyciągacz kasy i nic więcej !!!
          • rossa79 Re: ginekolog kielce - Lepiarczyk 27.08.07, 14:12
            Znam parę dziewczyn które jeszce przed poczęciem prowadził
            Ziółkowski. Jedna po 7 latach jeżdżenia po lekarzach w całej Polsce
            trafiła do niego i po 2 m-cach zaszła w ciążę. A najbliższy mi
            przykład to moja bratowa. Urodziłyśmy prawie w jednym czasie i
            jeżdziłyśmy do niego. To są dwa przykłady mi najbliższe a słyszałam
            o wielu.
    • swobodnagosia27 Re: ginekolog kielce? 18.03.07, 19:19
      Jeśli chodzi o Wołowca no to nie wiem......... co o nim myśleć. W poprzedniej
      ciąży gdy do niego chodziłam byłam jeszcze gupiutka i nic nie wiedziałam że
      trzeba zrobić glukozę i inne badania. Co miesiąc pan doktor zlecał mi tylko
      badanie moczu i morfologię. Żadnych toksoplazmoz, różyczek czy WR. Teraz chodzę
      do dr Rokity od razu na pierwszej wizycie zlecił mi te badania (ku mojemu
      zdziwieniu), oraz przebadał mnie chyba na wszystkie strony :) Jak do tej pory
      jestem z niego bardzo zadowolona. Poleciła mi go siostra, która teraz chodzi do
      niego już z drugą ciążą. Pozdrawiam.
      • gosi_a_28 Re: ginekolog kielce? 02.03.08, 09:38
        Zmieniłam zdanie co do Rokity. kawał h........... i nic więcej. Może i jest
        dobrym lekarzem ale do tego przydało by się też trochę kultury. Facet jest
        strasznie fałszywy. prywatnie fiu fiu żarciki i takie tam a w szpitalu teksty
        typu cyt: "lepiej mieć pacjentki poza szpitalem, bo w szpitalu same z nimi
        kłopoty"! Nie tylko ja miałam takie nieprzyjemne z nim sytuacje, moje koleżanki
        również więc trochę się nasłuchałam.
    • anetaa77 Re: ginekolog kielce? 19.05.07, 14:17
      ja polecam dr Grelewskiego z Prostej. Super fachowiec.
    • miniuszka Re: ginekolog kielce? 26.05.07, 23:50
      Polecam DR Witczaka - ordynator na Prostej- bardzo dobry fachowiec. Przy wyborze
      lekarza który poprowadzi moją ciążę wahałam się między nim a dr Rokitą. Wybrałam
      Witczaka i nie żałuję ale Rokita też dobry specjalista. W zasadzie to obaj chyba
      na tym samym poziomie profesjonalizmu:))
      • anetaa77 Re: ginekolog kielce? 27.05.07, 14:38
        Witczak jest oki ale mnie na pierwszej wizycie nastraszył, że jeszcze nie
        wiadomo czy ciąża będzie sie rozwijać i wogóle. Wyszłam od niego z płaczem i
        zamiast sie cieszyć z ciąży to płakałam. No i nie daje zwolnień bo podobno ciąża
        to nie choroba a 3 miechy przeleżałam na patologii ciąży. Ale fachowiec z niego
        znakomity.
        • miniuszka Re: ginekolog kielce? 28.05.07, 22:19
          To prawda mnie też tak przestraszył, ale on chyba woli dmuchać na zimne- może to
          i dobrze bo w dzisiejszych czasach kobiety mają coraz większe problemy z
          utrzymaniem ciąży:(( więc po co dawać złudną nadzieję? A co do zwolnienia to ja
          byłam na zwolnieniu od końca czwartego miesiąca ciąży a wcześniej jeszcze brałam
          "doraźne" dwutygodniówki. Tak więc problemów w moim przypadku ze zwolnieniami
          nie było:)
          • alice47 Re: ginekolog kielce? 12.09.07, 16:31
            Prawie wszystkie napisane posty to reklama kilku lekarzy,którzy
            naganiają sobie pacjentki do prywatnych gabinetów.Obłuda
            • swobodnagosia27 Re: ginekolog kielce? 18.10.07, 21:53
              To nie reklama, tylko opinie !
              • vio.lka Re: ginekolog kielce? 23.10.07, 19:50
                dziewczyny czy ktoras z was zna dobrego specjaliste gin. z Kielc [
                ja jestem z Ostrowca Świetokrzyskiego] jestem po 3 poronieniach wiec
                same rozumiecie ze szukam dobrego czekam na szybka odpowiedz
                • grochalcia Re: ginekolog kielce? 25.10.07, 08:46
                  kochana, a moze Opatow i artur Opala?????polecono mi go. tez jestem z Ostrowca
                  • vio.lka Re: ginekolog kielce? 25.10.07, 09:01
                    masz moze podobne doswiadczenia[mysle o poronieniach?]chodzilas do
                    tego doktora? noi czy specjalizuje sie w takich przypadkach? bardzo
                    dziekuje ci ze odpisalas i czekam na szybka odpowiedz
              • vio.lka Re: ginekolog kielce? 06.11.07, 15:52
                Dziewczyny znacie moze Władysława Węgrzyckiego przyjmuje na
                Kościuszki?
                • anetaa77 Re: ginekolog kielce? 06.11.07, 19:04
                  O Boże!!!!Tylko nie do niego!!!!!Wywalili go z Prostej za masę błędów lekarskich
                  i za alkohol. Mojej szwagierce przez całą ciążę nie zlecił zadnego usg, dziecko
                  urodziło się z wadami wrodzonymi i żyło kila minut. I to jest lekarz? Ale
                  decyzja należy do ciebie. Pozdrawiam
                  • vio.lka Re: ginekolog kielce? 06.11.07, 19:32
                    dzieki za szczera odpowiedz,a czy moze jeszcze ktos go zna z takiej
                    strony?
                  • ani79 Re: ginekolog kielce? 07.02.08, 09:20
                    Wtaj Anetko. A czy słyszałaś albo znasz dr Jarosińskiego? Nie wiem
                    co o nim myśleć. Proszę o opinię i Ciebie i wszystkich. Pozdrawiam :)
      • mamadzieci-2 Re: ginekolog kielce? 04.02.08, 21:26
        podpisuję się pod tą pozytywną opinią. Dr Witczak prowadził moją 2
        ciążę robił cc. Wszystko zapięte na ostatni guzik. Mam porównanie bo
        to mój drugi poród przez cc.
        • ani79 Re: ginekolog kielce? 06.02.08, 22:46
          dr Jarosiński - czy to dobry ginekolog???
    • kasia-84 Re: ginekolog kielce? 02.02.08, 19:33
      Witam wszystkich bardzo serdecznie.
      Poszukuję dobrego ginekologa z Kielc.Słyszałam że dobry jest
      M.Misiek?To prawda?Czy może któraś z Was chodzi do niego i może mi
      coś więcej o nim napisać?
    • kasia-84 Re: ginekolog kielce? 02.02.08, 19:34
      Jeśli któraś z Was nie chce pisać na forum to podaję mój e-
      mail:kaskasna@poczta.onet.pl
    • kalka111 Re: ginekolog kielce? 03.02.08, 08:45
      Ja polecam dr.Niziurskiego,urodziłam w listopadzie,sam odbierał
      poród i jestem bardzo zadowolona.Polecam
      • ania_kielce Re: ginekolog kielce? 09.02.08, 17:22
        Znam tylko lekarzy z Prostej, spędziłąm tam też trochę czasu
        Polecam Maciejewskiego a zdecydowanie nie polecam
        Witczaka - specjalista moze i dobry, ale goli kupę kasy (koleżnakę
        załatwł tak przy porodzie, ze stanąć na nogi przez tydzień nie
        mogła, przyjazd do porodu 1000 zl, a gdy jest na dyzurze odbiór
        porodu to koszt 500)
        Jarosiński- olewajacy stosunek do pasjentek
        Kołodziejski- nie spostrzegł, ze mam wielkiego mięśniaka
        • mart.a.m Re: ginekolog kielce? 04.05.08, 22:37
          ania-kielce :zdecydowanie nie polecam
          > Witczaka - specjalista moze i dobry, ale goli kupę kasy (koleżnakę
          > załatwł tak przy porodzie, ze stanąć na nogi przez tydzień nie
          > mogła, przyjazd do porodu 1000 zl, a gdy jest na dyzurze odbiór
          > porodu to koszt 500)

jakaś totalna bzdura. prowadził mnie przez całą ciążę, wykonywał
          cesarkę i to planowaną (duże dziecko) i nie chciał grosza. też
          przyjechał do szpitala "na telefon" dosłownie. Acha jeszcze w ciągu
          9 mies. w miedzyczasie konsultacje,porady również poza godzinami
          przyjęć. Jak już to przytaczaj swoją opinię i fakty z autopsji a nie
          koleżanki, bo jakichś niedorzeczności ci nagadała.
    • alenka3 dr Rogula 11.02.08, 16:05
      Znacie go? Mam umówioną pierwszą wizyte do niego i szukam opini na
      jego temat. Czy to dobry lekarz??????
      • lejwoda Re: dr Michał Miksa 17.02.08, 11:44
        Witam !!!! czy może któraś z Was chodziła do dr. MIKSY , chciałbym poznać Wasze
        opinie na tego temat . Dodam że już od dawna staramy się z mężem o dzidzie i
        chcielibyśmy się wybrać do takiego lekarza który zajmuje się właśnie dziedziną
        niepłodności . Z góry dziękuje.
      • mamus-ia111 Re: dr Rogula 08.04.08, 12:23
        Witam!
        Dr.Rugula to swietny lekarz.Brdzo kompetentny i lagodny.Nie ma
        zadnego problemu ze zwolnieniem i jakimikolwiek
        zaswiadczeniami.Polecam goraco.

A jesli chodzi o leczenie nieplodnosci to bardzo dobry jest
        dr.Chamerski kilka moich kolezanek leczylo sie u niego i czesc ma
        dzieci,czesc jest w ciazy.
        Pozdrawiam Kasia
        • kasiakalita dr.Chamerski 08.05.08, 10:21

to wyciągacz pieniędzy i przez niego poroniłam dał mi szczepionkę na żółtaczkę a
          byłam w ciąży, dodam ze nie mogę zajść w ciąże i sie leczyłam u niego, i bierze
          tyle kasy ze chyba żaden dr w kiecach tyle nie bierze odradzam, kak poszłam na
          ZFZ to odrazu zaproponował prywatny gabinet
      • justatoja11 Re: dr Rogula 21.10.08, 01:04
        Przyłączam sie do pytania,Pozatym ciekawa jestem w jakim mniej
        wiecej jest wieku? ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka