pstrykacz.imieninowy 12.05.09, 13:41 Moja wypowiedź autorska dotycząca najbliższych wyborów. 1. www.digart.pl/zoom/343696/wybory.html 2. www.digart.pl/zoom/343696/wybory.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pstrykacz.imieninowy omyłka :/ 12.05.09, 13:42 2. www.digart.pl/zoom/1222965/A_lyzka_na_to.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lala Re: omyłka :/ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.09, 16:09 Pstrykacz, powtarzasz się. A pomysł z widelcem odgrzewany. Odpowiedz Link Zgłoś
e.mocja *Dzień Dobry! Ja tylko w sprawie w.y.b.o.r.ó.w. 12.05.09, 14:02 *Dzień Dobry! Ja tylko w sprawie w.y.b.o.r.ó.w. Uważam, że Sz.P. pstrykacz.imieninowy jest fotografikiem politycznym, a nie imieninowym, jak się przedstawia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Głosuj_zawsze Re: *Dzień Dobry! Ja tylko w sprawie w.y.b.o.r.ó. IP: 195.47.201.* 12.05.09, 16:15 Nie uczestnicząc w wyborach odbierasz sobie prawo krytyki. Ale to Twoje prawo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szczurołap Re: *Dzień Dobry! Ja tylko w sprawie w.y.b.o.r.ó. IP: *.range86-162.btcentralplus.com 12.05.09, 16:42 prosze podac nazwe partii ktora nie stosuje kolesiostwa, nepotyzmu, nie tworzy ukladow... poki co kazda ktora sie zabierala za rzadzenie powiela te same bledy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: właśnie Re: *Dzień Dobry! Ja tylko w sprawie w.y.b.o.r.ó. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.09, 17:21 Toteż trzeba ich co 4 lata wymieniać, żeby układzików nie utrwalać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jakub Re: *Dzień Dobry! Ja tylko w sprawie w.y.b.o.r.ó. IP: 83.1.92.* 12.05.09, 17:20 Gość portalu: Głosuj_zawsze napisał(a): > Nie uczestnicząc w wyborach odbierasz sobie prawo krytyki. Ale to > Twoje prawo. Ja nie uczestniczę w antypolskich wyborach, bo właśnie krytykuję wszystkich złodziejskich łobuzów, którzy wybierają się współpracować z wrogami narodu polskiego. Istniejące prawo nie zabrania mi tego. Podaj przepisy prawa, na mocy którego "sam sobie odbieram prawo krytyki" - w dodatku ma to być "moje prawo". :( Czy coś wiesz na temat zbrodniczego prawa dla narodu polskiego, dotyczącego swobody poglądów i wypowiedzi, jakie zamierzacie wprowadzić po wyborach dla lepszego utrzymania narodu polskiego w niewoli? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bebe Re: *Dzień Dobry! Ja tylko w sprawie w.y.b.o.r.ó. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.09, 18:56 Jakub, to co ty uprawiasz to zwykły oportunizm, w dodatku udający bunt. Nie głosujesz, nie masz głosu krytycznego - proste. Kwestia konsekwencji. > Czy coś wiesz na temat zbrodniczego prawa dla narodu polskiego, dotyczącego swobody poglądów i wypowiedzi, jakie zamierzacie wprowadzić po wyborach dla lepszego utrzymania narodu polskiego w niewoli? ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jakub Re: *Dzień Dobry! Ja tylko w sprawie w.y.b.o.r.ó. IP: 83.1.92.* 12.05.09, 23:41 Gość portalu: bebe napisał(a): > Nie głosujesz, nie masz głosu krytycznego - > proste. Kwestia konsekwencji. A nie można, zamiast głosu krytycznego, pozbawić mnie obiadu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: owieczka Re: *Dzień Dobry! Ja tylko w sprawie w.y.b.o.r.ó. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.09, 09:36 A kościół katolicki ? czy kościół katolicki jest czyms dobrym dla Polski ? czy zamiast na wybory możemy iśc do kościoła i dac księdzu na tacę ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JaB Re: *Dzień Dobry! Ja tylko w sprawie w.y.b.o.r.ó. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.09, 16:32 Ja idę na wybory tylko dlatego aby nie wygrał ich Ziobro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zawiedziony Re: *Dzień Dobry! Ja tylko w sprawie w.y.b.o.r.ó. IP: 77.223.220.* 17.05.09, 08:25 Nie idę, bo widzę jak ludziom sfarfolili życie, co za tendencyjne gnioty tworzą, tysiące martwych zapisów-sloganów, które nabierają życia dopiero wtedy, gdy chodzi o interes SAMYCH SWOICH. Dziadostwo i draństwo okrutne !!! Nie będę brać udziału w tej niby demokratycznej SZOPCE. Masa czerwono-czarnych cwaniaczków,"kreatywnych" lodziarzy niech się dusi we własnym sosie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bebe Re: *Dzień Dobry! Ja tylko w sprawie w.y.b.o.r.ó. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.09, 13:49 Gość portalu: Jakub napisał(a): > A nie można, zamiast głosu krytycznego, pozbawić mnie obiadu? Nie gotujesz - nie jesz, może być i tak. Ale nie w sprawie wyborów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pstryku Serdecznie Re: *Dzień Dobry! Ja tylko w sprawie w.y.b.o.r.ó. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.09, 12:03 wczoraj całą noc robiłem nocne zdjęcia w kielcach fotoforum.gazeta.pl/photo/0/ib/ej/0t4s/4s8Rh1iIawFoH5f2FB.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
e.mocja *Dzień Dobry! Ja tylko w sprawie w.y.b.o.r.ó.w. 16.05.09, 16:39 Dobrze uchwyciłeś tę pokomunistyczną ciemnotę pod księżycem. Gratuluję. Fotka jest bardzo wymowna i właściwie oddaje kielecki krajobraz polityczny. Fotografowi, który - jako jedyny w całym dużym mieście Kielcach - potrafił z całym należnym kieleckim partiom politycznym artyzmem wykonać wysokiej jakości fotografię, jasno ilustrującą efekty ich działalności ku dalszemu dobru narodu polskiego, słusznie należy się I Nagroda od Gazety Wyborczej. PS. Do Gazety Wyborczej Bardzo opłaca się wam ufundować Dobrą I-szą Nagrodę dla Pstryku Serdecznie, bo zdjęcie będziecie mogli pokazywać na Światowym Konkursie Historii Judaizmu w Izraelu jako "Ciemnotę polską". Wygra nawet z "ciemnościami egipskimi". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szczurolap Re: *Dzień Dobry! ja tylko w sprawie w.y.b.o.r.ó. IP: *.range86-162.btcentralplus.com 17.05.09, 01:07 "... mieles chamie Zloty Rog, ostal Ci sie jeno sznur..." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolejne Re: O wyborach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.09, 16:06 digart.img.digart.pl/data/img/vol0/19/72/download/3703836.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jakub PO wyborach, wieś rośnie wraz z PSL IP: 83.1.88.* 17.05.09, 21:20 Jeśli wiesz jak wyglądają orczyk, kłonica, cep, to staraj się unikać kontaktu z tymi przedmiotami w okolicach Urzędu Marszałkowskiego i na Sienkiewicza. Bądź bezpieczny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szczurolap Re: PO wyborach, wieś rośnie wraz z PSL IP: *.range86-162.btcentralplus.com 19.05.09, 00:43 ...dlatego nalezy odsunac PSL czyli - Partie Sprytnych Ludkow od rzadzenia... bezpieczenstwo spoleczenstwa - na pierwszym miejscu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Korona MKS Re: O wyborach IP: *.chello.pl 18.05.09, 01:59 Wybory??? Przecież już po wyborach!!! Z pośród 40 mln. obywateli wybrano i namaszczono kilka tysięcy osób. Kto ich wybrał i według jaskich kryteriów? To niezbyt jasne, albo raczej, to wielka partyjna tajemnica... ' WYBRANYCH umieszczono na listach w nie przypadkowej kolejności. Swojaków ulokowano na czołowych miejscach, ponieważ wezwanie tow. Gomółki o głosowanie bez skreśleń wciąż jest przez Polaków respektowane ;-) ' Teraz odbędzi się już wszystko jawnie i bedzie wielka feta. Będziecie mogli wybierać z tych wybranych. ' I czy do "wyborów" pójdziecie czy nie, czy wybierzecie z tej czy innej listy... bedzie to miało znaczenie tylko dla samych kandydatów, ich rodzin i przyjaciół. Skutek społeczny będzie taki sam. O wynik "wyborów" możemy być zatem całkowicie spokojni. Czego wam i sobie życzę i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Filip Re: O wyborach IP: *.dsl.bell.ca 18.05.09, 06:45 ....ludzkosc robi postep nawet zacofane Chiny siegaja po zachodnie standart zycia.. ...co z ta Polska...Polka od roku cofa sie w rozwoju...o niczym innym sie w kraju nie mowi tylko o unijnych pieniadzach.... ...w Polsce mowi sie o postepie w Chinach...ale w Polsce postep zabroniony.... ...oto troche statystyk...byscie zrozumieli ze w Polsce nie robi sie nic ktos celowo usiluje blokowac rozwoj kraju...kto i dlaczego...? ...nie idz do wyborow bo po co...kolejna tragedia narodowa nieunikniona....mam to przeczucie. ..................................................................... Bigger is better at Beijing auto show AP PHOTO Mercedes rolled out its new GLK SUV, left, which will be sold here next January, while Audi’s Q5, which is coming next year, also made As it develops into the world's largest automobile market, China is also becoming an increasingly attractive venue for automakers to stage new-vehicle introductions this week at the Auto China show in Beijing. A large number of these were SUVs and large luxury cars, both categories that have seen sales tumble elsewhere in the world. Analysts forecast auto sales growth in the country at 15-20 per cent this year, though sales of luxury cars and SUVs are expected to surge by 40-45 per cent. Real estate and stock market prices have created a new class of Chinese billionaire, and that wealth, coupled with a government- imposed freeze on gas and diesel prices, has fed the demand. Among those making their world premiere this week at the Beijing show was the Audi Q5 – that brand's junior-size crossover SUV, which will compete with the BMW X3, Infiniti EX35, Land Rover LR2, Lexus RX350, Mercedes-Benz GLJ 350 and Volvo XC60. It will go on sale here during the first quarter of 2009, with pricing expected to be in line with that of those competitors. Initially, at least, the only engine offered in North America will be Audi's 3.2 L V6 FSI with direct injection, a six-speed Tiptronic transmission and rear-biased quattro all-wheel drive. But don't rule out a TDI diesel in the future. While the Q5 is similar to its primary competitors in external dimensions, a short front overhang adds to its visual sportiness. It is marginally longer in wheelbase to enhance both ride quality and passenger space. The Q5 will be the first model to feature Audi's Generation 3 MMI integrated control system for auxiliary functions such as climate control, entertainment and navigation. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Filip Re: .."milosc Polonii do Platformy..." IP: *.dsl.bell.ca 18.05.09, 17:42 ...pan Person opowiada bzdury...mowi o jakiejs milosci...wystarczy poczytac moje listy slane do Polski z za oceanu...a mozna pojac jaka to milosc...Polonii do Platformy. ...jesli juz jestesmy przy temacie "Polonia"...bo jesli pan Person chce zuli z londynskiej ulicy, ktorzy wyjezdzajac za praca zrobili miejsce w kraju dla dzialaczy Platformy nazywac "Polonia"...no to jego sprawa....Pan Person nie wspomina nic na temat Polonii amerykanskiej, kanadyjskiej czy australijskiej....taka dla Platformy nie istnieje....dlaczego nie istnieje...? wiadomosci.wp.pl/kat,90354,title,Person-PO-kocha-Polonie,wid,11124654,wiadomosc_video.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szczurolap Re: O wyborach IP: *.range86-162.btcentralplus.com 18.05.09, 20:33 ....Komuno wroc... wtedy przynamniej bylo jsne co jest co kto jest kto... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pstryku Serdecznie wysłałem list na adres e.mocja@gazeta.pl i odbiło IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.09, 22:29 wysłałem list na adres e.mocja@gazeta.pl i odbiło ;((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Filip Re: Apoteoza chamstwa w obecnym PRLu- bis. IP: *.dsl.bell.ca 19.05.09, 01:55 ...a zatem nie jest to wylacznie moja odosobniona opinia na temat dzisiejszej zacofanej Polski, przypadkowych politykow czy sciekowego gatunku mediow. ...wielokrotnie juz pisalem na ten temat..."robia chameryke" nie znajac jej....chamstwo zwielokrotnione...taki obraz Polski zniecheca...do jej odbioru....nie chce sie miec z tym krajem Platformy Obywatelskiej nic wspolnego....krajem post PRLowcow....krajem chamstwa, arogancji, korupcji, cwaniactwa. ...a dokadnie w jakims programowanym studium odbierania Polski przez Polonie...zamysl wlasciwy strategow spolecznych psychologii...chodzi o obrzydzenie Polakom mieszkajacym poza granicami kraju ich Ojczyzny....bo przeciez powroci taki moment...zwielokrotniony w swej sile..( gdy juz odejda ostatni swiadkowie)...moment ROSZCZEN. Moment wszelkich roszczen do Polski...wowczas nie bedzie mial kto jej bronic...no bo i po co bronic wlasnego narodowego wstydu...kraju nebotycznego chamstwa...kraju najgorszego elementu pod sloncem...ja jak myslicie co wyrosnie z tego pokolenia odbierajacego obecnych politykow PO...pokolenia uczacego sie wspolczesnej Polski....? Filip ..................................................................... USA: Polska wojna domowa w 2009 roku - felieton Andrzeja Targowskiego Rok 2009 powinien przejść w polskiej historii, jako rok otwartej wojny domowej pomiędzy partiami politycznymi. Pretekstem do tego są wybory do Parlamentu Europejskiego, kiedy partie oficjalnie skaczą sobie do oczu i starają się wykończyć nawzajem swoich kontrkandydatów. Owe wybory są tylko pretekstem, bowiem długo nawarstwiona wzajemna nienawiść do siebie znajduje teraz jakby formalne i otwarte ujście dla owej walki na śmierć i życie. Zapytany prof. Zbigniew Brzeziński (Horyzonty w TVN, 17 maja, 2009 r.) co sądzi o polskiej polityce, odpowiedział: „polska polityka ośmiesza się, jest deprymująca ale niezbyt ważna dla świata, bowiem Polska jest częścią Unii Europejskiej i najważniejsze europejskie decyzje są w niej obowiązujące dla Polski”. Potem Profesor dodał piękną polszczyzną na wszelki wypadek, „że politycznie należy do Ameryki, ale kiedyś Polska niewola ciążyła mu”. Jak widać nie chce się identyfikować z obecną polską polityką, choć niedwuznacznie dodał, że kiedyś był polskim patriotą. Chyba tylko Profesor Brzeziński potrafi tak krótko i dosadnie scharakteryzować to, co się dzieje w Polsce. Nawet obecnie odcina się od Polski, bowiem zapewne jest mu za nią wstyd. Zresztą nie tylko jemu. I to jest największa porażka obecnych polskich polityków. Profesor Brzeziński ocenia Polskę z geopolitycznego punktu widzenia, w czym nie ma sobie równych na świecie. Jednak to, co się dzieje w Polsce ma przede wszystkim olbrzymie znaczenie dla samych Polaków. Otóż owa pełzająca wojna domowa między politycznymi partiami bardzo osłabia samą Polskę, która zamiast prężnie rozwijać się, dryfuje. Traci wiele szans i znieczula obywateli. Sytuacja obecna przypomina klimat, jaki panował w II RP przed Zamachem Majowym. Tylko obecnie nie widać drugiego „Piłsudskiego.” Jednakże największą winę przypisuję polskim mediom, które podsycają do tej wojny domowej w imię lepszej oglądalności. Zapraszają do studia polityków tylko po to, by ich skonfliktować i ośmieszyć. My z uchodźstwa, którzy żyją w klimacie telewizji np. amerykańskiej nie możemy patrzeć na ten „cyrk” w polskich mediach. Tutaj ci „najlepsi” polscy dziennikarze, nagradzani „Wiktorami, “ nie znaleźliby pracy w amerykańskiej telewizji, z uwagi na gwałcenie etyki zawodowej. Nie wiem, czy owi polscy dziennikarze mają moralne prawo „egzaminowania” polskich polityków, jeśli nie chodzi im o sedno sprawy tylko o to, „kto kogo” w imię oglądalności. Co najgorsze owi specjaliści od skłócania są tak pewni siebie, że dobrze pracują a ich zwierzchnicy nawet ich do tego zachęcają, tak że nie widzę rady na wyjście z tego medialnego korkociągu i wyprowadzenia Polski na „prostą?”. Co gorsze, polscy obywatele nie znają innych mediów, większość była wychowania na mediach PRL. Ową „wolnoamerykankę, “ uważają za coś normalnego w demokracji? Tymczasem Polska krwawi a politycy jak durnie dają się mediom skłócać. Andrzej Targowski (na zdj.), USA, 18 mają 2009 r. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Filip Re: Apoteoza chamstwa w obecnym PRLu- bis. IP: *.dsl.bell.ca 19.05.09, 16:42 ...a gdy jeszcze powstana obiecane elektrownie atomowe....zaprzestane kupowania polskich produktow zywnoscowych...a po co mi napromieniowana z Polski zywnosc...taka to moge sobie kupic tu na miejscu... "ATOMOWA POLSKA"....wyborczy chwyt Platformy....to znaczy inwestor wybuduje na naszym terenie atomowe generatory ......po czym produkujac energie bedzie ciagnal z tej energi zyski... sprzedajac energie Polakom. ..................................................................... >>Po ich uchwaleniu i wypełnieniu regulacji ustawowych wymaganiami dozoru jądrowego będziemy mogli skupić się na wyborze konkretnych miejsc do budowy elektrowni - powiedziała. W jej opinii, najlepszym rozwiązaniem może być specustawa, która przyspieszałaby procedury w ramach przepisów prawa energetycznego, ochrony środowiskowej i prawa zamówień publicznych. Dodała, że regiony w pierwszej kolejności do rozpatrzenia jeśli chodzi o lokalizację elektrowni, to północ kraju od linii Warszawa- Poznań, a zwłaszcza wschód, który jest niedoinwestowany wytwórczo. Zaznaczyła jednocześnie, że koszty rozbudowy sieci przesyłowej nie są tak duże w porównaniu do całej inwestycji i są do uwzględnienia przez inwestora elektrowni atomowej. Pytana przez PAP o sposób finansowania budowy bloków jądrowych w Polsce, odparła: To jest problem inwestora; to on będzie proponował warunki realizacji inwestycji. Dzisiaj wydaje się, że deklaracje potencjalnego inwestora, jakim jest wskazana spółka PGE jest takie, aby towarzyszył temu przedsięwzięciu inwestor strategiczny z odpowiednim know-how i to oni będą wspólnie zastanawiać się nad sposobem finansowania, co oczywiście na pewno jest dużym problemem - przyznała. Uściśliła, że według deklaracji, o których wie, wybór inwestora nastąpi pod koniec przyszłego roku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: deceew Re: *Dzień Dobry! ja tylko w sprawie w.y.b.o.r.ó. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.09, 13:56 na pohybel wszystkim partiom i ich zwolennikom sa zupelnie NIEPOTRZEBNI i wystarczajaco juz napsuli normalnym ludziom krwii ktoregos dnia ci ktorzy sa przez nich dymani wyjda na ulice i skonczy sie pajacowanie Odpowiedz Link Zgłoś
agnostyk11 Re: *Dzień Dobry! ja tylko w sprawie w.y.b.o.r.ó. 22.05.09, 21:51 A wtedy Ty zaczniesz rządzić. I pokażesz wszystkim, że twoje jest "mojsze". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Filip Re: *Dzień Dobry! ja tylko w sprawie w.y.b.o.r.ó. IP: *.dsl.bell.ca 23.05.09, 13:07 ...jak juz ten post PRLowski klamca przybedzie w niedziele do Kielc...zapytajcie go; .1..Ile podatnika kosztuje jego kampania....? 2....dlaczego media milcza o masowej ucieczce Polakow za granice...? ...Te pokole pozostana puste...to juz efekt jego cudow gospodarczych; ogloszenia.wp.pl/wyniki.html?market=on&kat=9&C1_0=&lc=Szklarska+Por% Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Filip Re: *Dzień Dobry! ja tylko w sprawie w.y.b.o.r.ó. IP: *.dsl.bell.ca 23.05.09, 13:09 i.wp.pl/a/i/ogloszenia/insertions/img/trader/1/0/8/4/3/8/1/3/6/dfe15f33cb0be35b974a9955778947ad Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: F. Re: *Dzień Dobry! ja tylko w sprawie w.y.b.o.r.ó. IP: *.dsl.bell.ca 23.05.09, 13:19 ...skutecznie utrudniaja wprowadzenia danych na liste dyskusyjna...ale trzeba probowac....takich opuszczanych nieruchomosci w polsce sa setki tysiacy....mowi sie o masowym opuszczaniu kraju przez mlodych Polskow ktoryzu nie widza miejsca dla siebie w zaklamanym kraju Platformy Obywatelskiej.... www.panel.netfactory.pl/img_cms/3499-1_800.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Filip Re: *Dzień Dobry! ja tylko w sprawie w.y.b.o.r.ó. IP: *.dsl.bell.ca 23.05.09, 13:32 ...jesli ktos nie wierzy...niech przejzy zboir ogloszen bior nieruchomosci na Wirtualnej Poolsce ; "http:szklarska poreba / nieruchomosci" ...przerazajace !...oto Polska wielkich sukcesow Tuska....! ...ale i nie tylko Tuska - waszych towarzysze..calego tego post PRLowskiego estabiliszmentu - dawnej nomenklatury PRLu....tak biedniej kraj...po ludziach pozostaja tylko puste pokoje dla azjatow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pstryku Serdecznie Ja też mam fotografię domku. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.09, 13:32 Ja też mam fotografię domku. Henryk tam mieszkać miał. Nie wiem czy mieszkał. Teraz tam Kotowski sieje rozpierduchę. Wysłałbym te fotografie do Starostwa Kielce ale Janus kradnie majątkowe prawa autorskie. C.h.u.j mu w plecy bo w dupe miałby zbyt dobrze. Wyślę do U.S.A na Brooklynie będzie wystawa.... Jak ktoś nie wierzy niech napisze - wyśle zdjęcia galerii. C.h.u.j w plecy głupim dziennikarzynom. digart.img.digart.pl/data/img/vol0/86/62/download/2705900.jpg .. koniec Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zenon m0by i bacha1979 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.09, 13:34 m0by i bacha1979, poprzednią wypowiedź trzeba skasować bo ktoś używa wulgarnych słów i mnie obraża. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pstryku Serdecznie Zdecydowanie na PSL! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.09, 11:56 www.digart.pl/zoom/3775111/Zdecydowanie_na_PSL.html Ja to zdecydowanie na siekierskiego PSL głosuję! bo byli w głosowaniu przeciwko Armii Krajowej i Rotmistrzowi Pileckiemu ! Odpowiedz Link Zgłoś
e.mocja Re: Zdecydowanie na PSL! 30.05.09, 15:17 Otoczenie zdjęcia bardzo mnie się podobie - te wszystkie deseczki i deszczułeczki dynamicznie układające się w typową chłopską willę z bogatszych okolic Polski. Natomiast samo zdjęcie fizjonomii, a raczej swojskiej fizjognomii obywatela działacza eurokomunistycznego, podobie mnie się mniej. Nawet nie chodzi o ten chytrutki fałsz, rozlewający się na tym na wskroś europejskim obliczu, ale raczej o mierną jakość pracy pstrykacza.imieninowego. Na tym eurokonterfekcie od razu widać, że obywatel kandydat do Europy portretował się na swoich imieninach. I nie pomogła tu nawet obróbka komputerowa zdjęcia, jakiej poddał eurodeputowanego pstrykacz.imieninowy, bo na fotografii i tak widać, że ów europejczyk gębę ma podobną do cholewy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Filip Re: Zdecydowanie na PSL! IP: *.dsl.bell.ca 30.05.09, 16:16 ./..no ..!...swietne ujecie Pstryku..! ...towarzysz jak sie patrzy....do takich to juz nic nie trafia... "z siekiera na europe".... ...co za bzdety ta prasa wypisuje...przeciez setki tych sku...synow najbogatszych polakow....a jakze patriotow z pod szyldu PRLu UB,SB, rozlicza sie z fiskusem za granica...nie ujawnianie prawdy jest wielkim klamstwem....w proporcjach do tego co sie ujawnilo...! >>Bogaci Polacy wolą rozliczać się z fiskusem za granicą niż w kraju. Słabość do podatkowych rajów wykazują najbogatsi: Grażyna Kulczyk, jej były mąż, a ponoć także Janusz Palikot i Zygmunt Solorz. Była żona kontrowersyjnego posła PO przekonuje, że znaczną część swojego majątku ukrył on na Karaibach. Stamtąd z anonimowych spółek na konta Janusza Palikota spływają ponoć miliony. Tymczasem Palikot tłumaczy, że nie ma pojęcia, kto jest właścicielem firm, które udzielają mu kredytów. "Dziennik" sugeruje, że to właśnie autor książki "Płoną koty w Biłgoraju" założył dwa lata temu spółkę w Luksemburgu. Pieniądze miała od spółki z Cypru, której udziałowcy rezydują na Karaibach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pstryku Serdecznie Re: Zdecydowanie na PSL! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.09, 20:30 W piątek było w Kielcowie Święto Ludowców i Siekierski tańczył na Placu Artystów. Odpowiedz Link Zgłoś
e.mocja Re: Zdecydowanie na PSL! 30.05.09, 21:59 Taniec z siekierkami tańczył? :) Masz fotę? Można by go zaskarżyć o sianie zgrozy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dureń a kto go oskarży ? który prawnik ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.09, 22:34 a kto go oskarży ? który prawnik ? Odpowiedz Link Zgłoś
e.mocja Re: a kto go oskarży ? który prawnik ? 31.05.09, 07:44 Aleś ty dureń! Niebywałe! Musi żyd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tonący Re: a kto go oskarży ? który prawnik ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.09, 15:15 dyskusja tonie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Filip Re: Zdecydowanie na PSL! IP: *.dsl.bell.ca 30.05.09, 22:09 ...zatem niezly artsta z niego... .ale tez chodzi mi po glowie - rzeczywiscie jakas kontynuacja PRLowcow ...wrecz okupacja przestrzeni zycia publicznego, zawlaszczanie sfery niejako spolecznie przyznanej ludziom kultury i sztuki przez dzialaczy partyjnych....aneksja...obrzydliwe to dzialanie i bynajmniej nie bedzie to wplyw z rezultatem pozytywnym na polityke ( co widzimy w PO...Palikot,( Niesiolowski- "pamietajmy o Osieckiej")...ale z rezultatem zgnojenia kultury i sztuki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Filip Re: Zdecydowanie na PSL! IP: *.dsl.bell.ca 31.05.09, 06:28 ...historia o jak kazda inna upadajacych firm w obecnym PRLu... ...historia o tym jak latami prezesi zerowali na polskiej firme transportowym LOT...az doprowadzili go do upadlosci... ...a naiwna patriotyczna Polonia popierala swa narodowa ikone kupulac przeloty do Polski placac za bilety niekiedy dwa razy drozsze niz zyczula sobie tego Lufthanza, British Airway...czy inni przewoznicy...pies was ruchal...pasozydy ! www.wp.pl/i/ivar/F/200905/42935.JPG Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Filip Re: Zdecydowanie na PSL! IP: *.dsl.bell.ca 31.05.09, 06:31 Sobota, 30 maja 2009 PLL LOT warte dziś mniej niż Pekaes PAP 03:25 Prawie 12 mln euro dostał szwajcarski syndyk masy upadłościowej SAir Group za pakiet w Polskich Liniach Lotniczych LOT - ujawnia "Rzeczpospolita". Przy takiej wartości transakcji 100% akcji LOT warte jest więc niecałe 50 mln euro, czyli ok. 225 mln zł. To mniej niż notowana na giełdzie firma transportowa Pekaes (ok. 320 mln zł) - czytamy w "Rzeczypospolitej". Dziesięć lat temu Szwajcarzy, kupując pakiet 37,6% akcji LOT, wycenili polskiego narodowego przewoźnika na przeszło 1,5 mld zł i zapłacili zań ponad 550 mln. Ich udziały spadły do 25,1 proc., kiedy udziałowiec większościowy, czyli skarb państwa, podniósł kapitał spółki, a Szwajcarzy nie chcieli w tym uczestniczyć. Obecnie LOT praktycznie nie ma majątku, poza wyposażeniem biur i marką. Nie należą do niego ani samoloty, bo są wynajęte, ani nowoczesny budynek na Okęciu, który pod koniec lat 90. w celu poprawienia bilansu sprzedał własnej spółce Eurolot i teraz go od niej wynajmuje - wylicza gazeta. (jr) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Filip Re: ...mlodzi wiedza o czym mowia i czego chca... IP: *.dsl.bell.ca 31.05.09, 15:41 ...zobaczcie ten spot. ...na taka wlasnie Polske oczekuje.. .Polske fachowcow...Polske szans dla mlodych...ale media w tematach powaznych wciaz nieprzychylne mlodym... ...."wy mlodzi mozecie uprawiac konspiracje z trawka...upijac sie piwem...wykanczac sie seksem czy muzyka...tematy powazne sa dla nas zastrzezone starych pierdzieli z pod szyldy PRLu, UB, SB,...UW, SLD,PO, PSL...." finanse.wp.pl/kat,25191,title,Co-wynika-z-danych-GUS,wid,11172720,wiadomosc.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy Re: ...mlodzi wiedza o czym mowia i czego chca... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.09, 18:23 Kim jest P. Tusk i jego dwór? Z tego co pamiętami P. Tusk na kilka dni przed ostatnimi wybormi prezydenckimi po ponad dwudziestu latach życia na "kartę rowerową" wziął ślub kościelny. Przed ostatnimi wyborami parlamentarnymi wraz ze swoim dworem odbył słynne "rekolekcje" w Łagiwnikach. Dziś widziałem Go "modlącego" się w Licheniu. Istny cyrk. Po co tem człowiek robi szopkę a z siebie pośmiewisko. Jeśli przez całe życie zyję obok Kościoła, to dlaczego w chwilach ważnych dla siebie i partii, nagle na kilka minut się "nawraca" i staje się katolikiem? Cynizm? Oszustwo? Brak honoru? Brak jakichkolwiek zasad? Karierowiczostwo? Kariera po trupach? Wyścig szczurów? Bzrdzie szanuję uczciwych ateistów niż "farbowanego na kilka minuy katolika". Czy na te sztuczki dadzą nabrać się katolicy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: romantyk Re: ...mlodzi wiedza o czym mowia i czego chca... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.09, 18:32 Wszyscy pchaja sie w objecia kleru,rozkaz i owieczki i baranki daja wynik wyborczy.A ma to wymiar KATOLICKI,Edgara Gosiewskiego wskazano i wybrali,no ze rozwodnik to juz ICH rozwodnik.Hipokryzja moherowa. Odpowiedz Link Zgłoś