kielcz 09.12.03, 19:01 To było juz na forum, ale warto powtórzyć. Przepraszam za ew. plagiat. Komu z polityków pożyczlibyscie bez pokwitowania np. 5 tysiecy złotych? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: BBB Re: takie sobie pytanko IP: *.wl.kielce.octava.net.pl 09.12.03, 19:20 Kielczu! Bez jaj! :))) Chociaż, gdyby za Burzawę poręczył na wekslu np. RZ i jeszcze ktoś, to kto wie :) Ale jak pomyślę o prawie, które w zasadzie chroni złodzieja, to nie pożyczę! Pozdrowienia :) Odpowiedz Link Zgłoś
dijey Re: takie sobie pytanko 09.12.03, 19:30 bezczelne pytanie kazdemu w formie traty na balcerowicza Odpowiedz Link Zgłoś
kielcz Re: takie sobie pytanko 09.12.03, 19:38 dijey napisała: > bezczelne pytanie > > kazdemu w formie traty na balcerowicza Niczego złego nie miałem na mysli. Chciałem tylko zobaczyć na ile ludzie ufają politykom. Ja na przykład uważam, że sa to ludzie kryształowo uczciwi. Skąd to posądzenie o bezczelność? Pozdrowienia. > Odpowiedz Link Zgłoś
dijey Re: takie sobie pytanko 09.12.03, 19:44 jak to skad, kazdy myslacy czlowiek widzi, od 1991 r, ze politycy to kasta zlodzieji, moga sobie byc z krysztalu i uczciwie kradna zgodnie z systemem, ktory sami dla siebie tworza i lamia ufac to jedno a wiedziec to drugie pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BBB Przepraszam!!! IP: *.wl.kielce.octava.net.pl 09.12.03, 19:35 Bez pokwitowania???!!! Tego nawet ja nie zrobię :)))) Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: behemot Mazowieckiemu ufam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.03, 20:21 Mazowieckiemu pozyczyłbym 5000 bez mrugnięcia okiem. Buzkowi też. Nad Tuskiem bym się zastanowił. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: volare Re: Mazowieckiemu ufam IP: *.kielce.msk.pl 09.12.03, 20:28 ale z ciebie jajcarz mazowiecki zaslablby w pierwszym tygodniu odliczania banknotow do zwrotu gzdzies tak przy ca 600 zl a reszta hahaha podrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jakub Re: Mazowieckiemu ufam IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 09.12.03, 21:22 ... no, wiecie, przeszłość odcinam grubą kreską, jak mój tate Jojne ... Odpowiedz Link Zgłoś
kielcz Z bólem serca 10.12.03, 12:57 Z bólem serca stwierdzam, że moja inicjatywa wyłonienia uczciwych polityków spaliła na panewce. Nie chce mi sie wierzyc, by nasza klasa polityczna była jak ta, nie przymierzając, bibilijna Sodoma, gdzie nie dało sie znaleźć ani jednego sprawiedliwego. A może Wy ich źle oceniacia. Popatrzcie na twarze; każda "sie uniesieniem płoni ... " (uniesieniem na dzwięk słow "polska racja stanu" oczywiście), posłuchajcie jak pieknie mówią. A Wy nic tylko narzekacie. Wstyd mi za Was (za mnie też). A może sie poprawimy i znajdziemy tego jednego sprawiedliwego? Odpowiedz Link Zgłoś
kielcz Re: Z bólem serca 11.12.03, 14:15 No i na kogo tu, kurde, głosować w wyborach do Parlamrntu Europejskiego? Przecież tam dadzą mojemu wybrańcowi wiecej niz piąchę bez powkitowania. I czyje on będzie reprezentował interesy? Same trudne pytania. Odpowiedz Link Zgłoś
kielcz No i komu ufać? 12.12.03, 11:19 BBB, który specjalizuje sie w trudnych pytaniach, napisał wczxoraj, że problemy - nie tylko moralne (por wątek "niebo gwiaździste"), co byłoby tu normalką - ale również organizacyjne ma SĄD, tzn. INSTYTUCJA ZAUFANIA PUBLICZNEGO. Nie mówię złego słowa ożadnym z pracowników sądu, ani, broń Boże sędziom, ale fakt, ze do akt dołączyć można dodatkowy dokument napawa mnie przerażeniem. Znam powiedzenie o "miękkim państwie", ale to juz cos więcej. Powiedzcie komu i jakim instytucjom mozna jeszcze ufać. Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paranoik Re: takie sobie pytanko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.03, 13:27 pozycz Lepperowi - on jest taki uczciwy, ze az z niego kapie ta uczciwosc. Ja pozyczylbym Rokicie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: behemot ale na procent IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.03, 13:42 > Ja pozyczylbym Rokicie tak ...ale na 10% Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paranoik Re: ale na procent IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.03, 14:25 powiedzmy, ze na 5%....jesli mialby to byc interes paranoik ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Toledo Re: takie sobie pytanko IP: 213.241.73.* 12.12.03, 14:38 Chyba Korwinowi. Co prawda pewnie i tak by wszystko postawił w Brydża. Tyle, że on w tego brydźa nieźle gra i mógłby nawet niezłą sumke ustukać więc miałby z czego oddać. Odpowiedz Link Zgłoś
dijey Re: takie sobie pytanko 12.12.03, 14:58 korwin to dupa a jak by w swoja kanape zainwestowal to co? tylko weksel z avalem dj Odpowiedz Link Zgłoś
kielcz A nasi lokalni? 12.12.03, 17:14 Trochę mnie swym optymizmem podbudowaliście. Myślałem juz po pierwszych wypowiedziach, ze nikomu nie ufacie. Boli mnie jednak, ze nie znalazłem propozycji naszuych lokalnych polityków; posłow na Sejm, samorzadowców, kierujacych wielkimi firmami (tu tez trzeba byc politykiem) ani urzedników państwowych (jak ktos mysli, że to nie politycy to pogratulować spostrzegawczosci). Komu z naszych pożyczylibyście te pięc patoli? Trudno przecież zasuwać do "stolicznej" aby pożyczac np. Korwinowi Mikke. Pomóżcie, bo wybory nie tak daleko i trzeba będzie jakiegos "kryształa" wybrac. Pozdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KurnaOlek Re: A Jaskiernia ? IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 12.12.03, 18:38 A kurna może Jaskierni ? On podobno i "kryształ" i umie grać na automatach czyli jest szansa, że pomnoży majątek /kurna są jednak podejrzenia, że tylko swój/. Jerzy J. - lokalny polityk z Sandomierza. Hej. Odpowiedz Link Zgłoś
kielcz Re: A Jaskiernia ? 12.12.03, 19:27 Olek, gdzies Ty kurna, poczucie humoru trenował?! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś