Dodaj do ulubionych

takie sobie pytanko

09.12.03, 19:01
To było juz na forum, ale warto powtórzyć. Przepraszam za ew. plagiat. Komu
z polityków pożyczlibyscie bez pokwitowania np. 5 tysiecy złotych?
Obserwuj wątek
    • Gość: BBB Re: takie sobie pytanko IP: *.wl.kielce.octava.net.pl 09.12.03, 19:20
      Kielczu!
      Bez jaj! :)))

Chociaż, gdyby za Burzawę poręczył na wekslu np. RZ i jeszcze ktoś, to kto
      wie :)
      Ale jak pomyślę o prawie, które w zasadzie chroni złodzieja, to nie pożyczę!
      Pozdrowienia :)
      • dijey Re: takie sobie pytanko 09.12.03, 19:30
        bezczelne pytanie

kazdemu w formie traty na balcerowicza

• kielcz Re: takie sobie pytanko 09.12.03, 19:38
          dijey napisała:

> bezczelne pytanie
          >
          > kazdemu w formie traty na balcerowicza

Niczego złego nie miałem na mysli. Chciałem tylko zobaczyć na ile ludzie ufają
          politykom. Ja na przykład uważam, że sa to ludzie kryształowo uczciwi. Skąd to
          posądzenie o bezczelność? Pozdrowienia.
          >
          • dijey Re: takie sobie pytanko 09.12.03, 19:44
            jak to skad,

kazdy myslacy czlowiek widzi, od 1991 r, ze politycy to kasta zlodzieji, moga
            sobie byc z krysztalu i uczciwie kradna zgodnie z systemem, ktory sami dla
            siebie tworza i lamia

ufac to jedno a wiedziec to drugie

pozdrowienia
      • Gość: BBB Przepraszam!!! IP: *.wl.kielce.octava.net.pl 09.12.03, 19:35
        Bez pokwitowania???!!!
        Tego nawet ja nie zrobię :))))
        Pozdrawiam :)
    • Gość: behemot Mazowieckiemu ufam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.03, 20:21
      Mazowieckiemu pozyczyłbym 5000 bez mrugnięcia okiem.
      Buzkowi też.
      Nad Tuskiem bym się zastanowił.
      • Gość: volare Re: Mazowieckiemu ufam IP: *.kielce.msk.pl 09.12.03, 20:28
        ale z ciebie jajcarz
        mazowiecki zaslablby w pierwszym tygodniu odliczania banknotow do zwrotu gzdzies
        tak przy ca 600 zl

a reszta hahaha

podrawiam
        • Gość: Jakub Re: Mazowieckiemu ufam IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 09.12.03, 21:22
          ... no, wiecie, przeszłość odcinam grubą kreską, jak mój tate Jojne ...
          • kielcz Z bólem serca 10.12.03, 12:57
            Z bólem serca stwierdzam, że moja inicjatywa wyłonienia uczciwych polityków
            spaliła na panewce. Nie chce mi sie wierzyc, by nasza klasa polityczna była
            jak ta, nie przymierzając, bibilijna Sodoma, gdzie nie dało sie znaleźć ani
            jednego sprawiedliwego. A może Wy ich źle oceniacia. Popatrzcie na twarze;
            każda "sie uniesieniem płoni ... " (uniesieniem na dzwięk słow "polska racja
            stanu" oczywiście), posłuchajcie jak pieknie mówią. A Wy nic tylko narzekacie.
            Wstyd mi za Was (za mnie też). A może sie poprawimy i znajdziemy tego jednego
            sprawiedliwego?
            • kielcz Re: Z bólem serca 11.12.03, 14:15
              No i na kogo tu, kurde, głosować w wyborach do Parlamrntu Europejskiego?
              Przecież tam dadzą mojemu wybrańcowi wiecej niz piąchę bez powkitowania. I
              czyje on będzie reprezentował interesy? Same trudne pytania.
              • kielcz No i komu ufać? 12.12.03, 11:19
                BBB, który specjalizuje sie w trudnych pytaniach, napisał wczxoraj, że
                problemy - nie tylko moralne (por wątek "niebo gwiaździste"), co byłoby tu
                normalką - ale również organizacyjne ma SĄD, tzn. INSTYTUCJA ZAUFANIA
                PUBLICZNEGO. Nie mówię złego słowa ożadnym z pracowników sądu, ani, broń Boże
                sędziom, ale fakt, ze do akt dołączyć można dodatkowy dokument napawa mnie
                przerażeniem. Znam powiedzenie o "miękkim państwie", ale to juz cos więcej.
                Powiedzcie komu i jakim instytucjom mozna jeszcze ufać. Pozdrowienia
    • Gość: paranoik Re: takie sobie pytanko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.03, 13:27
      pozycz Lepperowi - on jest taki uczciwy, ze az z niego kapie ta uczciwosc.

Ja pozyczylbym Rokicie
      • Gość: behemot ale na procent IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.03, 13:42
        > Ja pozyczylbym Rokicie

tak ...ale na 10%
        • dijey Re: ale na procent 12.12.03, 14:10
          plus weksel z avalem deutsche banku
          dj
        • Gość: paranoik Re: ale na procent IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.03, 14:25
          powiedzmy, ze na 5%....jesli mialby to byc interes

paranoik ;)
    • Gość: Toledo Re: takie sobie pytanko IP: 213.241.73.* 12.12.03, 14:38
      Chyba Korwinowi. Co prawda pewnie i tak by wszystko postawił w Brydża. Tyle, że on w tego brydźa nieźle gra i mógłby nawet niezłą sumke ustukać więc miałby z czego oddać.
      • dijey Re: takie sobie pytanko 12.12.03, 14:58
        korwin to dupa
        a jak by w swoja kanape zainwestowal to co?
        tylko weksel z avalem

dj
        • kielcz A nasi lokalni? 12.12.03, 17:14
          Trochę mnie swym optymizmem podbudowaliście. Myślałem juz po pierwszych
          wypowiedziach, ze nikomu nie ufacie. Boli mnie jednak, ze nie znalazłem
          propozycji naszuych lokalnych polityków; posłow na Sejm, samorzadowców,
          kierujacych wielkimi firmami (tu tez trzeba byc politykiem) ani urzedników
          państwowych (jak ktos mysli, że to nie politycy to pogratulować
          spostrzegawczosci). Komu z naszych pożyczylibyście te pięc patoli? Trudno
          przecież zasuwać do "stolicznej" aby pożyczac np. Korwinowi Mikke. Pomóżcie,
          bo wybory nie tak daleko i trzeba będzie jakiegos "kryształa" wybrac.
          Pozdrowienia.
          • Gość: KurnaOlek Re: A Jaskiernia ? IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 12.12.03, 18:38
            A kurna może Jaskierni ? On podobno i "kryształ" i umie grać na automatach
            czyli jest szansa, że pomnoży majątek /kurna są jednak podejrzenia, że tylko
            swój/.
            Jerzy J. - lokalny polityk z Sandomierza.

Hej.
            • kielcz Re: A Jaskiernia ? 12.12.03, 19:27
              Olek, gdzies Ty kurna, poczucie humoru trenował?! Pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka