marcinmag 03.06.09, 09:19 Dlaczego nie mogą się przyznać że mają niewygasy do wydania do 30 czerwca i muszą szybko to zrobic bo kaskę trzeba będzie zwrócić (tylko małe ale - co robili od stycznia :)?). Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
paladin79 Kontrowersyjny konkurs na plakat promujący Świę... 03.06.09, 09:22 Za mało ???? Tydzień to wystarczający termin żeby stworzyć dobry plakat. Ale jeśli Pan Obiedziński potrzebuje aż 3 tygodnie na takie coś jak "Siedem kilometrów do Raju" to się nie dziwie że protestuje :D:D:D:D:D ..... i dobrze że nie startuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misiek Re: Kontrowersyjny konkurs na plakat promujący Św IP: *.chello.pl 03.06.09, 11:02 Pewnie, że przez tydzień można wyprodukować jakiegoś gniota (np. czarownica z twarzą Herbuś latająca na miotle nad Kurozwękami), ale tu chyba chodzi o to, żeby się promować w profesjonalny sposób? A może ja czegoś nie rozumiem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: palladin75 Re: Kontrowersyjny konkurs na plakat promujący Św IP: 77.223.216.* 03.06.09, 11:12 Jeśli uważasz, że tydzień wystarczy, widać że nie wiele masz do powiedzenia koleś. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CZESŁAW Kontrowersyjny konkurs na plakat promujący Świę.. IP: *.kielce.uw.gov.pl 03.06.09, 10:08 Poleć ale gdzie ?? i czym ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stev Kontrowersyjny konkurs na plakat promujący Świę.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.09, 10:19 nawet lepiej ze Obiedziński nie startuje bo bysmy zobaczyli znowu jakies 7 km do raju Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: Kontrowersyjny konkurs na plakat promujący Św IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.09, 10:57 Trzeba sobie zadać pytanie - czy cokolwiek, co robi kielecki ROT jest profesjonalne? Odpowiedz Link Zgłoś
kielce-niskiepodatki Re: Kontrowersyjny konkurs na plakat promujący Św 03.06.09, 11:11 Nie zdziwiłbym się, gdyby ktoś był wcześniej "przygotowany" do tego konkursu na plakat i "już" go wygrał. Niemożliwe? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: plastyk Re: Kontrowersyjny konkurs na plakat promujący Św IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.09, 11:21 kielce-niskiepodatki napisał: > Nie zdziwiłbym się, gdyby ktoś był wcześniej "przygotowany" do tego > konkursu na plakat i "już" go wygrał. Niemożliwe? zgadzam się. daj majla to podam ci nazwisko człowieka, który wygrał ten konkurs. kowalczyk zna sie lepiej na projektowaniu plakatów od zawodowych profesjonalnych projektantów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: plastyk Re: Kontrowersyjny konkurs na plakat promujący Św IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.09, 11:24 biorę udział w wielu konkursach i wiele z nich powinno być pod patronatem CBA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tez plastyk Re: Kontrowersyjny konkurs na plakat promujący Św IP: 77.223.216.* 03.06.09, 11:34 Podzielam opinię, najciekawsze jest to że takim konkursem pokazują że można ich pocalować w dupę a oni i tak zrobią swoje. CBA niestety jest zainteresowana polityką nie reklamą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zemUa a konkursy dla rzeźbiarzy ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.09, 15:07 a jak tam konkursy dla rzeźbiarzy ? uczciwie sa organizowane ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TIM Re: Kontrowersyjny konkurs na plakat promujący Św IP: *.pnet.com.pl 03.06.09, 12:05 hmmm ... jak wiesz to pewnie że dawaj !! tim_kielce67@op.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nic Re: Kontrowersyjny konkurs na plakat promujący Św IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.06.09, 21:08 czy chodzi ci o doraźne konsorcja z udziałem kieleckiego fotografika Krzysztofa P. m.in. przy Millenium z Panem O. tak teraz narzekającym, że nikt go tym razem wcześniej nie poinformał o tym konkursie, jak to było poprzednio... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arek1633 Kontrowersyjny konkurs na plakat promujący Świę.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.09, 13:48 ja tez chetnie sie dowiem kto wygra :) arek1633@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: F. Re: Kontrowersyjny konkurs na plakat promujący Św IP: *.dsl.bell.ca 03.06.09, 14:41 Konkurs na plakat "Świętokrzyskie czaruje - Poleć na weekend" ...mocno naciagniete tresci...Ktos kto wysunal nosa choc na chwile poza klatke parsknie smiechem na tego rodzaju propozycje....i czym tam doleciec...? chyba balonem....? albo na lotniach. ...mnie takie hasla raza...zniechecaja ...czuje ze sa naciagane... ...a terminy krotkie no bo juz sa ludzie ktorzy zgarna forse... Polskie nonsensy...juz nawet sie nie chce internetu otwierac na ta polska glupote....co temat - to nonsens. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nic Re: Kontrowersyjny konkurs na plakat promujący Św IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.06.09, 21:02 poleć głupku, od polecać a nie polecieć, ucz się polskiego i wytężaj czasem swój mały rozumek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TIM Re: Kontrowersyjny konkurs na plakat promujący Św IP: *.pnet.com.pl 03.06.09, 15:24 No i nic nie dostałem na skrzynkę. Tak myślałem .... ściema totalna żeby tylko krzyku na forum narobić. Weź ty się "plastyku" do roboty !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yan Re: Kontrowersyjny konkurs na plakat promujący Św IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.09, 18:41 no to moze projekt witaczy niech zrobi, tam tez konkurs byl, dzieci ze szkol projekty przyslaly... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nils Erik www.swietokrzyskie-milenium.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.09, 20:56 Tak - ten konkurs to ściema totalna. Tutaj masz dowód na profesjonalizm pracy rotu i urzedu marszałkowskiego: a jak wygląda promocja millenium świętokrzyskiego ? www.swietokrzyskie-milenium.pl wzięli na to 500 000 złotych urzędy marszałkowskie i miejskie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kielce Re: Kontrowersyjny konkurs na plakat promujący Św IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.09, 20:19 nic dodać nic ujać kolesiostwo kumoterstwo ja tobie ty mnie żenada Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dol "Kielce - czas umierać" IP: *.chello.pl 03.06.09, 20:30 "7 kilometrów do raju" - toż to wspaniałe hasło, że ja sam na to nie wpadłem. Mozna to rozwinąć dalej: Kielce - miasto, w którym możesz umrzeć - to już tylko 7 kilometrów do raju. Tu spokojnie możesz doczekać do śmierci. Łał!!! Jak się świetnie wpisuje w inne kieleckie hasło: "Don't give up you're in Kielce". a tak poza tym, jakby zapytać przeciętnego mieszkańca Polski czy kuma o co chodzi w tym pierwszym haśle, to pewnie za żadne skarby nie skojarzy tego z jaskinią "Raj"... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Baba Jaga Re: Kontrowersyjny konkurs na plakat promujący Św IP: 77.223.219.* 03.06.09, 20:41 Tylko komu potrzebne te plakaty i bilboardy? Na pewno nie zagranicznym turystom, którzy planują swój pobyt przed przyjazdem do Polski, korzystając przede wszystkim z informacji internetowych. Nasi specjaliści od reklamy i promocji mają po prostu lepsze samopoczucie, jeśli wydadzą więcej pieniędzy na coś, co wydaje im się doskonałym pomysłem. Już było kilka rewelacyjnych działań w naszym mieście, powodujących ubytki w kasie miejskiej; nie spowodowały one jednak wzrostu zainteresowania przez turystów i biznesmenów naszym regionem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goście Re: Kontrowersyjny konkurs na plakat promujący Św IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.09, 20:58 za 15 tys można wymyślić tylko gniot za coś wyjątkowego trzeba zapłacić to ustawka dla swojego jeszcze nie koniec konkursu a już wiadomo kto ma wygrać gratuluję samopoczucia włodarzom tego miejsca plastyk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hop_sa_sa Kontrowersyjny konkurs na plakat promujący Świę.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.09, 20:55 Michał ma w zupełności rację. Żeby stworzyć plakat, który zainteresuje i przyciągnie wzrok potrzeba minimum 3 tygodni! Zaprzyjaźnione pierwszoligowe agencje nawet nie patrzą na takie konkursy. Albo robić coś dobrze i utrzymać prestiż albo zrobić coś szybko, byle jak i najeść się wstydu. Pan Kowalczyk kolejny raz pokazuje jaki to z niego specjalista od promocji. Precz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 909 Kontrowersyjny konkurs na plakat promujący Świę.. IP: 81.219.210.* 03.06.09, 22:23 Niestety, to przykre, ale większość pieniędzy na promocję, które ma ROT jest wyrzucane nie w błoto, ale kieszenie zaprzyjaźnionych firm i kolesiów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swiatek koronny Re: Kontrowersyjny konkurs na plakat promujący Św IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.09, 23:02 ostre słowa jak na sześciolatkę.... Podobno anonim jest dopuszczalny tylko jezeli osoba ktora donosi faktycznie jest nikim. Jezeli sobie tutaj drodzy Forumowicze oskarżacie urzedy i organizacje to moze przedstawcie się. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anonim sześciolatkę ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.09, 23:18 sześciolatkę ? to, że turystyka jest bardzo źle zarządzana w regionie to nie trzeba być supertajnym anonimowym informatorem tylko wystarczy wziąść do ręki gazetę wyborczą, która o tym otwarcie pisze. sam w terenie też może każdy sprawdzić jak bardzo źle!!! są oznakowane szlaki turystyczne. a pieniądze wzięli na znakowanie szlaków ? tak wzięli. i co zrobili ? nie oznakowali. to są fakty do sprawdzenia. chcesz to jutro pojedziemy w teren to Ci pokażę szlak turystyczny.... poleciał ktoś po artykule gazety o szlakach ? nie. mówią urzędasy, że deszcz pada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szlak by to trafił Re: sześciolatkę ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.09, 23:50 no o tych szlakach tez cos bylo. tez lud na forum urzednikow i działaczy kamieniował. ja bym tego tak nie oceniał jednoznacznie. ludzie by chcieli zeby w kielcach bylo pełno turystów. a nie oszukujmy się, do krakowa, zakopanego czy innych popularnych miejsc dzieli nas ogromna bariera. do zrobienia jest bardzo wiele pracy. na forum wypowiadaja sie ludzie ktorzy na co dzien nie maja wiele wspolnego z turystyka i nie widza ze bałtów, tokarnia, jaskinia raj, czy dolina gadow przyciagaja turystów. Gdyby na sienkiewicza było jak na krupówkach, ludzie by browary pol nocy pili to wedlug wielu byla by turystyka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fakty źle IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.09, 23:56 ale ci działacze i urzędnicy - działają i urzędują ŹLE a kosztują nas podatników - WIELE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: F. Re: intrygujacy wpios.... IP: *.dsl.bell.ca 04.06.09, 06:24 ...intrygujacy wpis...moze ktos zechcial by wyjasnic...co to wogole bylo...? ...bo jesli wladza nie oczysci sie z zarzutow tu postawionych to znaczy ze rzecz sie miala jak zostala opisana i sprawa nadaje sie do prokuratora. ..................................................................... Tak - ten konkurs to ściema totalna. Tutaj masz dowód na profesjonalizm pracy rotu i urzedu marszałkowskiego: a jak wygląda promocja millenium świętokrzyskiego ? www.swietokrzyskie-milenium.pl wzięli na to 500 000 złotych urzędy marszałkowskie i miejskie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prokurator Jury ma do tego prawo. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.09, 10:42 Wszystko jest przeciez zgodnie z prawem. Wysyła prace na konkurs kto chce - wybierają kogo chcą. Jury ma do tego prawo. A to, że najgorsze prace zdobędą najwyższą lokatę... Albo nikt nie dostanie nagrody bo stwierdzą, że "poziom prac im nie odpowiada". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy Re: Jury ma do tego prawo. IP: 77.223.220.* 04.06.09, 10:58 Tydzień na przygotowanie projektów ???!!!! Pełny profesjonalizm :)) Ciekawe skąd się wzięli ??? Z czyjego nadania ? Ciotki, ojca czy mamuśki ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarek Re: Kontrowersyjny konkurs na plakat promujący Św IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.09, 10:55 marcinmag napisał: > (tylko małe ale - co robili od stycznia :)?). Piją kawkę, herbatkę... dyskutują, czytają Echo Dnia, może Gazetę ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 01 Re: Kontrowersyjny konkurs na plakat promujący Św IP: 81.219.210.* 05.06.09, 22:27 Dziś powinien być werdykt jury! Zobaczymy, czy będzie, czy jest to kolejny wałek ROT-u ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oe Re: Kontrowersyjny konkurs na plakat promujący Św IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.09, 23:00 Jest werdykt, ale jakiś dziwny. "Zwyciężyły" 2 firmy i ma być dogrywka 15 czerwca. Ciekawe, bo regulamin konkursu nie przewidywał takiego rozwiązania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mój głos kilka rzeczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.09, 23:06 dzisiaj radaio kielce powiedziało okolo 16.00, że tydzien czasu to WYSTARCZAJĄCY czas na przygotowanie projektów, potem odtworzyli rot- grzywnę-dyrektor, która powtórzyła to samo, że tydzien czasu to WYSTARCZAJĄCY czas na przygotowanie projektów. konkurs jest już rostrzygnięty. ja nie brałem udziału w tym konkursie bo nawet tego superszybkiego ogłoszenia nie znalazłem na stronach rotu. ale pomijam to. w sprawie "moich" konkursów będe policję prawdopodobnie informował bo to co sie dzieje w tym kraju przekracza ludzkie pojęcie. ale to juz inna branża i inny temat. Zacytuję na koniec fragment RAPORTU PENTORA o świętokrzyskich plakatach (raport przygotowany dla rotu): "Prezentowane plakaty zostały ocenione jako przeciętnie atrakcyjne. (...) Słabe strony to: -wywołują skojarzenia z odmienną kategorią produktów (linie lotnicze, pasta do zębów) -nie przedstawiają korzyści z wyjazdu do świętokrzyskiego (brak wyeksponowania jego mocnych stron) -nie odwołują się ani do rodzinności, ani do magii" Reszty nie będę cytował bo nie chce się załamywac psychicznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: podsumowanie podsumowanie pracy Rotu i Pana Kowalczyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.09, 23:20 Jesli chodzi o dotychczasową pracę Urzędu Marszałkowskiego i ROTu to zgadzam się z PENTOREM czyli tym co poniżej: "Województwo świętokrzyskie w opinii respondentów nie jest atrakcyjnym miejscem rodzinnego wyjazdu wakacyjnego. Wynika to z: -bardzo małej wiedzy respondentów na temat województwa świętokrzyskiego -przekonania o braku atrakcji turystycznych: -umożliwiających aktywny wypoczynek (góry, jeziora, trasy rowerowe, baseny) -zabytków, miejsc wartych odwiedzenia ze względu na walory architektoniczne lub historyczne -przekonania o braku bazy noclegowo-gastronomicznej Skojarzenia związane z województwem świętokrzyskim koncentrują się wokół: -braku atrakcji, ubóstwa propozycji "wieś zabita dechami" -pojedynczych atrakcji turystycznych (Góry Świętokrzyskie, Jaskinia Raj, Święty Krzyż, malownicze tereny)" -negatywnych skojarzeń związanych z Kielcami (np. "wieje jak w Kieleckim")" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smurfmadrala Re: IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.06.09, 14:38 Don't give up - you are in Kielce! Nie poddawaj się -jesteś w Kielcach! Ostrzeżenie- użyte jako kielecki slogan reklamowy ! :-oooo, ewenement światowej skali! Kibel miejski- manifestem architektonicznym! Historyczny Rynek rewitalizowany bez konkursu architektonicznego! Konkurs ROT należy skrócić do wyścigów projektantów, przy wrzawie gawiedzi i ormowców internetowych - jako jury oczywiście Wielkopańska Władza. Będziemy "sławni",już niedługo,(ALE NA DłUGO)! Jak po ołtarzu papieskim bez dachu. BARDZO CHCIAŁBYM SIĘ MYLIĆ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: F. Re: prpozycja nr ....01 IP: *.dsl.bell.ca 06.06.09, 17:42 ...oto moja pierwsza propozycja...wystarczy tylko wpisac dowolny tekst...a jaki wpisac ...to juz urzednicy kielecy sami najlepiej wiedza. www.obiektywni.pl/upload/real/80/397854_772201.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: F. Re: prpozycja nr ....02 IP: *.dsl.bell.ca 06.06.09, 17:52 ....na plakacie nalezy wpisac "KIELCE DZIS" ...a ponizej..."uswiadomili sobie ze sie nie da niczego zmienic ...moga zmienic jedynie wlasne widzenie rzeczywistosci..." www.obiektywni.pl/upload/real/80/396337_136511.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: F. Re: prpozycja nr ....03 IP: *.dsl.bell.ca 06.06.09, 18:15 www.obiektywni.pl/upload/real/78/385885_406967.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: F. Re: prpozycja nr ....04 IP: *.dsl.bell.ca 06.06.09, 18:25 ...pogrom wykorzystany w reklamie miasta..." PLANTY 7" www.obiektywni.pl/upload/m148/381023_152949.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: F. Re: prpozycja nr ....05 IP: *.dsl.bell.ca 06.06.09, 18:27 www.obiektywni.pl/upload/real/77/380576_205427.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: F. Re: prpozycja nr ....06 IP: *.dsl.bell.ca 06.06.09, 18:30 www.obiektywni.pl/upload/m148/380169_623525.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ed Re: prpozycja nr ....02 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.09, 19:40 Oj, Filip (z konopii) jesteś żałosny. Nie możesz się bardziej udzielać w Kanadzie? Daj już sobie spokój z Kielcami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Filip Re: prpozycja nr ....03 IP: *.dsl.bell.ca 07.06.09, 00:58 >>...Oj, Filip (z konopii) jesteś żałosny. Nie możesz się bardziej udzielać w Kanadzie? Daj już sobie spokój z Kielcami. ..................................................................... ....pewnie - chcialbys...? ...nawet ta przyjemnosc chcialbys mi odebrac...jakbys TY decydowal o tym co dla mnie powinno byc wazniejsze....niestety ja was nie opuszcze - karly PRLowskie.... Skopaliscie zycie milionom ludzi i dalej kopiecie.... Jestescie koszmarnym zlem...a jak wiesz zlo nie jest w stanie niczego zbudowac...same klamstwa...w zywe oczy lganie ludziom - ze bedzie lepiej... ...moze jakis plakat BAJEROWSKI - wymyslimy....czyz nie szukamy tym samym sposobu na oszukanie ludzi...ludzi dobrych naiwnych...moze sie dadza nabrac i przyjada w kieleckie...wiec pokazmy im jakies kociaki ...najlepiej w neglizu...czyz to nie podnieca...? - przepraszam; negliz - czy kieleckie...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ed Re: prpozycja nr ....03 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.09, 23:55 Płacę podatki w Polsce i mam prawo wymagać. Ty uciekłeś, więc daj już spokój temu krajowi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Filip Re: prpozycja nr ....03 IP: *.dsl.bell.ca 08.06.09, 05:39 ...a myslisz ze ja nie place podatkow w Polsce, mimo ze mieszkam w Kanadzie....? Przeciez prawo polskie nie zabrania Kanadyjczykom czy Amerykanom Niemcom Izraelitom posiadania w kraju czegokolwiek...ja place podatki od nieruchomosci... ...ech - przyjacielu ...podatki to jeszcze nic nadzwyczajnego..... Ja kiedys zaciagnalem dlug...i dzis musze go splacac...to dlug wdziecznosci....to jeden z najtrudniejszych dlugow do splacenia. ...ja nie ucieklem ...ale tego juz wyjasnial jak raz tobie nie bede....zbyteczna byla by tu publiczna spowiedz. ...Niech ci sie wydaje ze ucieklem...tak bedzie lepiej....a mialem z czym uciekac...majac w kieszeni tylko 175 dol.us.... Zgadzam sie jednak w ostatecznym rozrachunku z toba...trzeba dac sobie spokoj z taka Polska...po wynikach wyborow do PE juz widac ze polowa spoleczenstwa to debile....glosowali na PO. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ed Re: prpozycja nr ....03 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.09, 17:51 Gość portalu: Filip napisał(a): > polowa spoleczenstwa to debile....glosowali na PO. W Kanadzie za taki tekst miałbyś proces o zniesławienie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Filip Re: prpozycja nr ....03 IP: *.dsl.bell.ca 08.06.09, 20:26 ...w kanadzie nie ma debili...to po pierwsze . po drugie...nic na ten temat nie wiesz... ...a po trzecie...kto by wystapil do sadu i z jakim dowodem ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ed Re: prpozycja nr ....03 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.09, 00:12 Gość portalu: Filip napisał(a): > ...a po trzecie...kto by wystapil do sadu i z jakim dowodem ... Gdybym był prawnikiem, to wystąpiłbym do sądu. A dowód? Debil to słowo obraźliwe, więc sprawa o zniesławienie jest do wygrania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pstryku Serdecznie Połowa społeczeństwa to debile, głosowali na PO. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.09, 21:48 Połowa społeczeństwa to debile, głosowali na PO. Po prostu polaki różnią się od dziennikarzy Gazety Wyborczej. Dziennikarzom tym "nam nie jest wszystko jedno", natomiast Polakom JEST WSZYSTKO JEDNO kto bedzie posłem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmm Re: Połowa społeczeństwa to debile, głosowali na IP: 77.223.220.* 08.06.09, 21:57 To nie debile, to cwane przefarbowane liski. Wiedzą pod czyim parasolem włos z głowy im nie spadnie i że najlepsze lody są ... na Karaibach. Okres ochronny na farbowane lisy trwa cały rok a nawet dłużej / kadencję ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ed Re: Połowa społeczeństwa to debile, głosowali na IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.09, 00:10 Pstryku, święta racja! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Filip Re: Połowa społeczeństwa to debile, głosowali na IP: *.dsl.bell.ca 09.06.09, 06:20 ...rzeczywiscie - nawet nie pomyslalem o tym ...ze taki wynik do EP to wlasnie wyrazona w ten sposob obojetnosc spoleczna ... ...a czy to wazne kto bedzie poslem...? ...a wiec jestesmy na tym poziomie....a co by bylo dla Polakow dzis nieobojetne...? Nalezalo by sie mocno nad tym zastanowic...a moze to jeszcze nie dotarlo do mnie ze w kraju ludziom sie zyje lepiej niz niejednemu na emigracji...? ...zadziwiaja jednak inne fakty; "Sprawa została zgłoszona policji, która na reakcję miała 30 dni." ...lecz policja nie reagowala poniewaz tak dzialaja struktury ...CZERWONEJ PAJECZYNY ................................................................... Anna Cugier-Kotka, aktorka, która występowała w spotach Prawa i Sprawiedliwości, została brutalnie pobita - donosi "Rzeczpospolita". Wcześniej grożono jej śmiercią. Aktorkę zaatakowało kilku mężczyzn, którzy czyhali na nią przed jej domem. Kobieta trafiła do szpitala, gdzie została poddana obdukcji. Cugier-Kotka w wyborach do Parlamentu Europejskiego poparła PiS, mimo że dwa lata temu występowała w spotach Platformy Obywatelskiej. Aktorka mówiła o tym, że daje PO "żółtą kartkę". Po tym spocie grożono jej śmiercią - aktorka otrzymywała obraźliwe SMS-y i e- maile. Sprawa została zgłoszona policji, która na reakcję miała 30 dni. Odpowiedz Link Zgłoś