Dodaj do ulubionych

Wybrano siedzibę dla sądu administracyjnego

IP: *.wl.kielce.octava.net.pl 11.12.03, 19:47
:))))))))))))))))))))))))))
Całe szczęście, że Pan Tomala się „przejęzyczył”. W związku z tym Pani Alina
Wójcik nie będzie musiała „zaczynać od nowa swojej ciężkiej pracy
wychowawczej”.
Czy „bardziej reprezentacyjna” oznacza, że jest w lepszym stanie?
Jedno jest pewne: to, jaka szkoła zostanie zlikwidowana zależy od widzimisie
potencjalnych oferentów.
Rozumiem, że Pan Prezydent Andrzej Sygut postanowił iść na całość :))))))
Obserwuj wątek
    • Gość: greg Re: Wybrano siedzibę dla sądu administracyjnego IP: *.zeork.com.pl 12.12.03, 08:01
      BBB , tradycyjnie, robi sobie jaja...a mnie nie do śmiechu!!! Likwidują 13-tkę
      szkołę podstawową, której jestem absolwentem. Wcale mi nie do śmiechu, gdy ktoś
      manipuluje w obszarze moich wspomnień.
      Czy zjazd absolwentów będzie na Sali Rozpraw?
      • images Re: Wybrano siedzibę dla sądu administracyjnego 12.12.03, 13:32
        absolwentów ???? a którego rocznika ?????
        • images absolwentów ???? a którego rocznika ????? 12.12.03, 13:33
    • Gość: Byly uczen Re: Wybrano siedzibę dla sądu administracyjnego IP: *.complex.com.pl 12.12.03, 08:16
      Pomysl kretynski. W budynku Gimnazjum nr 2 jest na tyle ciasno, ze dzieci beda
      musialy uczyc sie do ok godziny 18.00 . Oczywiscie Pana Prezydenta L. dobro
      kieleckich dzieci nic nie obchodzi. Natomiast ciekaw jestem któremu z kolesiów
      Pan Prezydent przeka|e na prywatna szkolke budynek po Zespole Szkol nr 4.
    • Gość: uczen Re: Wybrano siedzibę dla sądu administracyjnego IP: *.sdsl.rc-ip.net 12.12.03, 08:22
      Nie!!! moja podstawowka!!! bede walczyl - strajki, blokady drog, transparenty!
      zadzwonie do Leppera!
    • Gość: Najarany Re: Wybrano siedzibę dla sądu administracyjnego IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 12.12.03, 09:02
      Dzieciaki wynocha, ale już! Sąd będziem robić. Bez głupich komantarzy, bo po
      ocenach z zachowania polecim. A, i jeszcze jedno , nie trza wam tam jakiej
      stacji benzynowej?
    • Gość: Rodzic do BBB IP: *.complex.com.pl 12.12.03, 11:14
      Prezydent wszystkich (chyba jednak nie) Kielczan naplul nam do zupy. W latach
      60tych wybudowano bardzo sprawdzajacy sie obecnie jako szkola budynek i
      utworzono tam SP 13. Szkola ta "rywalizowala" ze znajdujaca sie w poblizu SP6
      oraz troche dalej SP2 pod wzgledem jakosci nauczania. Z tej trojki szkol
      szóstka byBa najslabsza i obecnie juz jej nie ma - jest gimnazjum nr 2. SP 13
      byla najlepsza w Kielcach w ostatnim egzaminie konczacym szkole podstawowa.
      Teraz czesc tych nauczycieli Pan niestetyPrezydent wywali na bezrobocie.
      Druga wazniejsza sprawa to zapewnienie bezpieczenstwa w szkole gdzie beda
      zarowno maluchy z klas pierwszych jak i 18 latkowie (drugo i trzecioroczni) z
      ostatniej klasy gimnazjum. Tym bardziej, ze w Gimn 2 korytarze sa waskie, w
      SP13 szerokie i wygodne. W gimn 2 nie ma stolowki - obiady sa konsumowane w
      swietlicy - w SP13 jest oddzielnie swietlica i stolowka.
      Ale sie sedziwie beda pasli - niech obrastaja tluszczem, ale czemu kosztem
      naszych dzieci?
      Pan niestetyPrezydent robi swinstwo naszym dzieciom. Zapamietamy mu to przy
      nastepnych wyborach.
      • basia996 Re: do BBB 12.12.03, 11:53
        Gość portalu: Rodzic napisał(a):

> Pan niestetyPrezydent robi swinstwo naszym dzieciom. Zapamietamy mu to przy
        > nastepnych wyborach.
        Myślę że tak długo nie musimy czekać , niedługo absolutorium i myślę że radni
        go rozliczą w odpowiedni sposób.
    • Gość: Czytelnik Re: Wybrano siedzibę dla sądu administracyjnego IP: *.complex.com.pl 15.12.03, 09:17
      Ta szkola byla zbyt dobra wiec Lubawskiemu byla sola w oku. Zostala madrze
      zaprojektowana jest funkcjonalna ma dobrych nauczycieli i przede wszystkim jest
      bezpieczna. Zeby zniszczyc Kielce trzeba zaczac od niszczenia oswiaty. Dlatego
      Lubwaski nienawidzacy Kielc a kochajacy Krakow niszczy SP 13.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka