Dodaj do ulubionych

Chłopczyk wypadł z czwartego piętra

19.06.09, 09:45
<'>
matce współczuję, choć ewidentnie jej wina. Jest zabójczynią własnego dziecka.
Obserwuj wątek
    • Gość: gosia Re: Chłopczyk wypadł z czwartego piętra IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.06.09, 09:50
      nie przesadzaj, jest winna zaniedbania. Ale zabójstwo zakłada premedytację. Nie
      szastaj tak łatwo słowem zabójczyni.
    • Gość: F Re: Chłopczyk wypadł z czwartego piętra IP: 95.108.24.* 19.06.09, 10:46
      Nie pie.dol glupot.
    • Gość: . Re: ;((((((( IP: *.lanet.net.pl 19.06.09, 11:43
      > Jest zabójczynią własnego dziecka<

""Zabójstwo – świadome, zamierzone zachowanie skutkujące śmiercią innej osoby""
    • Gość: jasnowidz Re: Chłopczyk wypadł z czwartego piętra IP: 83.1.212.* 19.06.09, 11:51
      Znowu jakiś mądry Polak któremu się wydaje że może wydawać wyroki.
      Jeszcze nic nie wiadomo. Podali suche fakty. Matka w szoku. Nie ma z
      kim rozmawiać, a tu juz wyrok. Alpepe, zastanów się nad swoją
      głupotą.
      Bo mądra to ty nie jesteś.
      • alpepe Re: Chłopczyk wypadł z czwartego piętra 19.06.09, 14:39
        jestem matką ponadpółtorarocznego dziecka, wiem, że trzeba mieć oczy wokół dupy.
        To wystarczy jasnowidzu. Każdy sądzi po sobie.
        • Gość: Teżmamuśka Re: Chłopczyk wypadł z czwartego piętra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.09, 23:16
          Ty jesteś jakaś walnięta!!"Oczy w dupie"?!! Gdzieś ty się uchowała!!! Czy twoje
          dziecko nigdy się nie uderzyło.. spadło z łóżka czy coś takiego!!!! Jeśli
          chodzisz za dzieckiem z jasieczkiem i podkładasz mu pod dupkę żeby się nie
          uderzyło to współczuję dziecku. Bo wyrośnie na popychadło. Słowo daję nie wierzę
          że nie spuszczasz dziecka z oka nawet na minutę. To po prostu nie wykonalne!No
          chyba że nie sprzątasz, gotujesz... nie robisz zupełnie nic tylko wpatrujesz się
          w dziecko! Każdy- nawet ty cholerna egoistka- mogła być na miejscu tej biednej
          kobiety. Weź się opamiętaj i zdobądź na odrobinę współczucia!!!!!
          • Gość: regina Re: Chłopczyk wypadł z czwartego piętra IP: *.cable.smsnet.pl 26.06.09, 22:13
            dla matki to tragedia,ale dziecka sie nie upilnuje,to jest zywe srebro,chyba ze
            bedzie zamkniete w klatce.Szkoda dzieciaczka ale wspulczuje matce ona musi z tym
            zyc.
    • koko-1944 Chłopczyk wypadł z czwartego piętra 19.06.09, 20:17
      Łatwo jest osądzać,trudno być człowiekiem mającym rozum aby potrafić współczuć
      tej tragedii.Tego bólu nikt nie zrozumie tylko ta matka.
    • yolani Re: Chłopczyk wypadł z czwartego piętra 22.06.09, 12:20
      alpepe tak jak napisałaś jeszcze długo będziesz musiała mieć oczy wokół własnej
      dupy.Nie życzę ci abyś kiedykolwiek znalazła się w takiej lub podobnej sytuacji
      bo jeśli ta zabójczyni jak ją określiłaś, nie pomogła temu dziecku wypaść z
      balkonu, to ja na jej miejscu gdybym nie zwariowała to chciałabym umrzeć razem z
      tym dzieckiem.
    • Gość: sis Re: Chłopczyk wypadł z czwartego piętra IP: *.kielce.net.pl 22.06.09, 13:30
      Bałabym sie komuś napisać w tej sytuacji, że jest zabójca własnego dziecka.
      Winna jest, ale nie napisałabym w tej sytuacji tak ostro.
    • siodme_niebo Chłopczyk wypadł z czwartego piętra 23.06.09, 13:17

a jak patrzysz na swoje córki, kiedy piszesz kolejny post na
      kolejnym forum, bądź czytasz plotkarskie portale?
    • sol_bpd Chłopczyk wypadł z czwartego piętra 23.06.09, 14:17
      Ja bym chyba zwariowała - na szczęście nie mam balkonu :/ Ale wiem że sprytne i
      ruchliwe dzieci potrafią sobie w wieku dwóch lat same okno otworzyć. Dziecka się
      nigdy nie upilnuje - to za sprytne istotki i za ciekawskie :/
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka