Dodaj do ulubionych

GOSIACZEK W FINALE...!!!!!

IP: 212.160.106.* 04.06.01, 12:18
NOMINACJE NA DZIS::
Alicja - Janusz i Gosia
Janusz - Manuela i Alicja
Gosia - Alicja i Manuela
Manuela - Alicja i Janusz

wynik Alicja - 3 glosy jestes nominowana
Janusz 2 głosy jestes nominowany
Manuela - 2 glosy jestes nominowana

GOSIA W FINALE !!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: adam_ski Re: GOSIACZEK W FINALE...!!!!! IP: 195.94.222.* 04.06.01, 12:22
      > wynik Alicja - 3 glosy jestes nominowana
      > Janusz 2 głosy jestes nominowany
      > Manuela - 2 glosy jestes nominowana
      >
      > GOSIA W FINALE !!!!!!!!

No... może tak być. Ludzie, uczmy się od Gosi! Niestety, ta postawa w życiu może
      się opłacać....

adam_ski (smutny dziś trochę)
      • Gość: # Re: GOSIACZEK W FINALE...!!!!! IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 04.06.01, 12:25
        Gość portalu: adam_ski napisał(a):

> > wynik Alicja - 3 glosy jestes nominowana
        > > Janusz 2 głosy jestes nominowany
        > > Manuela - 2 glosy jestes nominowana
        > >
        > > GOSIA W FINALE !!!!!!!!
        >
        >
        > No... może tak być. Ludzie, uczmy się od Gosi! Niestety, ta postawa w życiu moż
        > e
        > się opłacać....
        >
        > adam_ski (smutny dziś trochę)

Pewnie, ze sie oplaca ale pod warunkiem, ze nie pokazali Cie wczesniej w TV od
        tej strony.
        • Gość: ona Re: GOSIACZEK W FINALE...!!!!! IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 04.06.01, 12:30
          GOSIA DO DOMUUUU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: Nowy Re: GOSIACZEK W FINALE...!!!!! IP: *.*.*.* 04.06.01, 13:29
        masz racje stary - smutne ale niestety prawdziwe
        pozdr
      • Gość: Piotrek Re: GOSIACZEK W FINALE...!!!!! IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 07.06.01, 11:34
        Gość portalu: adam_ski napisał(a):

> > wynik Alicja - 3 glosy jestes nominowana
        > > Janusz 2 głosy jestes nominowany
        > > Manuela - 2 glosy jestes nominowana
        > >
        > > GOSIA W FINALE !!!!!!!!
        >
        >
        > No... może tak być. Ludzie, uczmy się od Gosi! Niestety, ta postawa w życiu moż
        > e
        > się opłacać....
        >
        > adam_ski (smutny dziś trochę)

Nie ważcie się głosować aby Gosia odeszła
      • Gość: Piotrek Re: GOSIACZEK W FINALE...!!!!! IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 07.06.01, 11:34
        Ja też lubię Gosię !!!
    • Gość: mAX Re: GOSIACZEK W FINALE...!!!!! IP: 212.160.106.* 04.06.01, 12:58
      CHCIALBYM, ZEBY WYGRALA -
      • Gość: @ Re: GOSIACZEK W FINALE...!!!!! IP: 10.0.3.* / *.yuma.pl 04.06.01, 13:00
        a dlaczego?
    • Gość: Wojtek Re: GOSIACZEK W FINALE...!!!!! IP: 157.25.172.* 04.06.01, 13:25
      Ja tam tak tego BB nie oglądam bo dla mnie może poza dniami nominacji to flaki
      z olejem, ale z tego co widziałem to Gosia jest obłudna, dwulicowa, zazdrośnica
      (zazdrości Alicji wyglądu i inteligencji). Z wyglądu dość łaDNA DZIEWCZYNA ale
      charakter ma paskudny i mam nadzieję, że wylaci w niedzielę.
      • Gość: Fifka Re: GOSIACZEK W FINALE...!!!!! IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 05.06.01, 23:18
        Alicji mozna zadroscic wygladu. Ale jesli uwazasz, ze przy okazji Alicji mozna mowic o inteligencji, to
        sorry, stary, ale odpadam z tej dyskusji.
        F
      • Gość: Fifka Re: GOSIACZEK W FINALE...!!!!! IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 05.06.01, 23:19
        Alicji mozna zadroscic wygladu. Ale jesli uwazasz, ze przy okazji Alicji mozna mowic o inteligencji, to
        sorry, stary, ale odpadam z tej dyskusji.
        F
      • Gość: tassman Re: GOSIACZEK W FINALE...!!!!! IP: *.pgnig.com.pl 06.06.01, 08:23
        Gość portalu: Wojtek napisał(a):

> Ja tam tak tego BB nie oglądam bo dla mnie może poza dniami nominacji to flaki
        > z olejem, ale z tego co widziałem to Gosia jest obłudna, dwulicowa, zazdrośnica
        >
        > (zazdrości Alicji wyglądu i inteligencji). Z wyglądu dość łaDNA DZIEWCZYNA ale
        > charakter ma paskudny i mam nadzieję, że wylaci w niedzielę.

Hee hehe heh dawno sie tak nie usmiałem czytając twój list. Nie ogladasz tak
        ostro BB ale jeteś super zorientowany jaka Gosia jest naprawdę. Dobre sobie !!!!
        To moze o mnie powiesz jaki jestem naprawdę????
        Pozdrwaiam
    • matios dupa 05.06.01, 23:06
      ten pierddolony bb to kurwa już taka chała jak serial brazylijski !!!!
      • Gość: dido do matiosa IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 05.06.01, 23:19
        matios napisał(a):

> ten pierddolony bb to kurwa już taka chała jak serial brazylijski !!!!

Matios , to forum nie jest dla ludzi niemobilnych intelektualnie, idz i strzel
        sobie etolke

• Gość: ptys Re: do matiosa IP: *.chello.pl 05.06.01, 23:22
          Dido zgadzam sie z Toba, ale ten palant matios vel mafios nie mial szans
          zrozumiec Twojego jezyka. Nie torturuj tego buraka i pisz prosciej.
          Mafios spadaj na forum dla niepelnosprawnych polmozgow.
          ptys
    • Gość: Ziótek Re: GOSIACZEK W FINALE...!!!!! IP: *.legnica.dialog.net.pl 06.06.01, 01:47
      Ja to widzę innaczej:
      Alicja:Manuela+Gośka
      Janusz:Manuela+Gośka-kiedyś powiedział,że nie będzie głosował na Alicję
      Manuela:Alicja+Janusz-Nie zagłosuje na Gośkę,bo to jej kumpela
      Gośka:Alicja+ no właśnie-kto?
      Jeżeli wybierze Janusza to wszyscy będą nominowani,jeżeli Manuelę to tylko
      Janusz zostanie bez nominacji.Teraz wszystko zależy od niej.
      A Klaudiusz? Cholera wie.
      Do tego buraka "mafioso",czy jak mu tam.Wejdż sobie na www.bigbrother.prv.pl.
      Tam jest poziom odpowiedni dla ciebie.
    • Gość: m Re: GOSIACZEK W FINALE...!!!!! IP: 157.25.119.* 06.06.01, 08:49
      A mi sie wydaje, ze Gosia bedzie glosowala na Alicje i Janusza. I nominowani
      beda Alicja i Janusz. Co zreszta nie zmienia stanu rzeczy, ze Goska bedzie w
      finale. Szkoda, bo jest wredna jak malo kto...
      • Gość: Hell_boy Re: GOSIACZEK W FINALE...!!!!! IP: 193.91.75.* 07.06.01, 13:15
        > A mi sie wydaje, ze Gosia bedzie glosowala na Alicje i Janusza. I nominowani
        > beda Alicja i Janusz. Co zreszta nie zmienia stanu rzeczy, ze Goska bedzie w
        > finale. Szkoda, bo jest wredna jak malo kto...

Mam nadzieje, ze Gosia dostanie sie do finalu. Niech zgarnie te kase, czemu nie!
        Bedzie jej potrzebowala, zeby sie utrzymac, bo moze nikt jej nie zechce zatrudnic
        po programie, ktory wmawia ludziom, ze ona jest falszywa. Klaudiusz tez jest
        falszywy jak skur***syn, ale tego nie pokazuja. KASA DLA GOSIACZKA !
        • Gość: johan Re: GOSIACZEK W FINALE...!!!!! IP: *.sylaba.poznan.pl 07.06.01, 15:16
          Moze i masz racje co do nagonki na te falszywa blond
          wiedzme. TVN na sile chce zrobic z tego przedstawienia
          w miare czytelna (dla ludzi pokroju Karolinki)walke
          bialego i czarnego charakteru. Bialy - Ala czarny
          Gocha. Klaudiusz to polglowek i nie rozumiem co ludzie
          w nim widza. Moze imponuje gawiedzi zdolnosc
          Klaudiusza do pokazywania tylka? Nie zmienia to faktu,
          ze Gocha jest nieprzecietnie paskudna.
    • Gość: Pingwin Re: GOSIACZEK W FINALE...!!!!! IP: 212.244.173.* 07.06.01, 16:27
      Gość portalu: mIRO napisał(a):

> NOMINACJE NA DZIS::
      > Alicja - Janusz i Gosia
      > Janusz - Manuela i Alicja
      > Gosia - Alicja i Manuela
      > Manuela - Alicja i Janusz

Chyba z wami cos nie tak.Ktoś tak fałszywy i pochodzący z Sosnowca nie może byc w
      finale.Nie róbcie z Wielkiego Brata jakiegoś niedowidzącego ułoma.On na takie cos
      nigdy nie pozwoli.
      >
      > wynik Alicja - 3 glosy jestes nominowana
      > Janusz 2 głosy jestes nominowany
      > Manuela - 2 glosy jestes nominowana
      >
      > GOSIA W FINALE !!!!!!!!

• Gość: Praha Re: GOSIACZEK W FINALE...!!!!! IP: 10.30.129.* 07.06.01, 21:06
        ZGADZAM SIE
        Kurcze jak mozna pozwolic, zeby taka wredna suka jak Gosia znalazla sie w finale. Moze tvn manipuluje,
        ale doskonale wychwytuje, najslabsze momenty jej charakteru. Strasznie sie ciesze, ze jak wyjdzie
        ludziska kochane ja zniszcza!!!!! To wystarczy
        • Gość: Miluszka Re: GOSIACZEK W FINALE...!!!!! IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 07.06.01, 21:17
          Wydaje mi sie drodzy forumowcyi, ze przesadzacie z okresleniami typu " wredna suka" itp itd. Po pierwsze -
          widac, ze scenki pokazywane po obrobce w TVN maja nam ustawic ludzi jako wyrazne charaktery typu:
          wesolek, solidny, szlachetna dama, cham itp itd. Tu Gosce przypadl charakter - intrygantka. Jesli taka intrygantka,
          to czemu wenatrz domu jest dobrze odbierana i nie ma nominacji? Wszyscy tam sa slepi i tylko wy, widzowie ja
          mozecie prawidlowo osadzic? Mnie osobiscie bardzo bawia wypowiedzi Alicji i jej kreowanie sie na szlachetna
          postac i dlatego zalozylam watek pt. "Zbierajmy wypowiedzi Alicji" - dla jaj, ale obrzucanie jej obelgami do glowy
          by mi nie przyszlo.
          Mniej jadu a wiecej slodyczy, czego Wam MIluszka zyczy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka