u45 28.06.09, 21:03 Powinni do niego strzelać, tak jak w USA. Ale nasza Polska to kraj bezprawia. Jakby strzelili, to mieliby przechlapane, a gnojek wygrałby w sądzie odszkodowanie od policji. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bzyk Re: Próbował przejechać policjantów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.09, 22:41 Eeee! To zły pomysł! Miesiąc z recydywą np. w Rawiczu!!!! Młody chłoptaś-jak znalazł!!! Do końca życia chodził by na piechotę!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Filip Re: Próbował przejechać policjantów IP: *.dsl.bell.ca 28.06.09, 23:16 ..>>Jakby strzelili, to mieliby przechlapane, a gnojek wygrałby w sądzie odszkodowanie od policji.<< ...to raczej jego tatus...wygral by odszkodowanie od policji. .../a tatus ma uklady....dlatego policja boi sie strzelac nawet w oponke...bo synek jeszcz by mogl stracic panowanie nad kierownica i co gorsza sie zabic....hihihi.... ..jak niewiele napisano w artykule....bo niewiele udostepniono....media zwlasza lokalne...stapaja ostroznie by sie niepobrudzic....a sprawa smierdzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paragraf22 Re:Tak zaraz próbował???, IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 29.06.09, 03:36 Jeszcze mu dopiszą, że używał słów wulgarnych i zniewagę, a być może jak każdy w takiej sytuacji ucieczką tylko się bronić próbował? Czynu nie pochwalam, ale dajcie spokój z tym strzelaniem do ludzi, czasy komuny poszły się już dawno dmuchać . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re:Tak zaraz próbował???, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.09, 11:00 Każdy by uciekał? Jakoś nigdy nie uciekałem przed policją, a kontrolowany byłem wiele razy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leon dobra dobra! prawda jest zawsze po środku IP: *.kielce.vectranet.pl 30.06.09, 11:58 ja tam tak szybko nie daję wiary w psim tekstom Odpowiedz Link Zgłoś
niedowiary77 Re: dobra dobra! prawda jest zawsze po środku 30.06.09, 13:57 Gość portalu: leon napisał(a): > ja tam tak szybko nie daję wiary w psim tekstom Może nie od razu psie, ale bardzo skręcone często Odpowiedz Link Zgłoś
fabon Próbował przejechać policjantów 30.06.09, 17:08 W normalnym kraju policjanci wytoczyliby proces chlopakowi i przy dobrym adwokacie chlopak przez pol zycia zarabialby na odszkodowanie policjantom nie wspominajac o krotkiej odsiatce. Odpowiedz Link Zgłoś
niedowiary77 Re: Próbował przejechać policjantów 30.06.09, 18:12 fabon napisał: > W normalnym kraju Rozwydrzony ten naród, oj rozwydrzony !!! Odpowiedz Link Zgłoś