Dodaj do ulubionych

Stowarzyszenie 2002 wraca na scenę

IP: *.wl.kielce.octava.net.pl 21.12.03, 16:48
Sporo tych urzędników. A jeden wybitniejszy od drugiego.
Skoro „Politykom będzie zależało, żeby się nam podobać”, to już jasne, po co
lustro w UM!!!
Lustro jest dla członków, którzy się muszą liczyć :)
Obserwuj wątek
    • Gość: Jakub Słuchajcie! Gdzie są tańsze obiady? IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 21.12.03, 17:06
      Czy restauracja dla ubogich - prywatna inicjatywa Lubawskiego, zorganizowana za
      pieniądze kieleckich podatników - w której obiad kosztuje 4 zł. karmi taniej
      swoich ubogich klientów niż kuchnia Caritasu, gdzie obiad kosztuje 1,90 zł. i
      jest smaczny? Czy ktoś przeliczał wielkość porcji?

Gdzie stołują się urzędnicy Lubawskiego?
    • bester_life Stowarzyszenie 2002 wraca Z OSTATNIEJ CHWILI! 21.12.03, 17:52
      Wojciech Echo Lubawski oświadczył:

Przefaksowałem do stowarzyszenia Samorząd 2002 moje stanowcze oświadczenie o
      nastepującej treści:
      Proszę o zaakceptowanie mojej rezygnacji z członkowstwa w stowarzyszeniu.

Nie mam zamiaru należeć do jakiegokolwiek stowarzyszenia, które jest w stanie
      zaakceptować kogoś takiego jak ja,jako swojego członka.

HI! HI! HI! LIFE!
      [czyt: haj! haj! hai! lajf!]
      • Gość: Jakub Re: Stowarzyszenie 2002 wraca Z OSTATNIEJ CHWILI IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 21.12.03, 18:08
        Jak to czytać domyśliliśmy się już przy poprzednim, nocnym poście, w którym to
        Hi Hi zgrabnie zabrzmiało. :)
        Jak dobrze, że jest trochę weselej na forum. Gdyby jeszcze Wolna Polska cała...
      • basia996 Re: Stowarzyszenie 2002 wraca Z OSTATNIEJ CHWILI 21.12.03, 18:09
        bester_life napisała:

> Wojciech Echo Lubawski oświadczył:
        >
        > Przefaksowałem do stowarzyszenia Samorząd 2002 moje stanowcze oświadczenie o
        > nastepującej treści:
        > Proszę o zaakceptowanie mojej rezygnacji z członkowstwa w stowarzyszeniu.
        >
        > Nie mam zamiaru należeć do jakiegokolwiek stowarzyszenia, które jest w stanie
        > zaakceptować kogoś takiego jak ja,jako swojego członka.
        >
        > HI! HI! HI! LIFE!
        > [czyt: haj! haj! hai! lajf!]
        Murzyn zrobił swoje, murzyn może odejść , mówiąc prościej Stowarzyszenie
        pomogło mu wygrać wybory, a teraz wypier....ć !!!
        • kielcz Re: Stowarzyszenie 2002 wraca Z OSTATNIEJ CHWILI 21.12.03, 18:21
          Ludzie humoru. A swoja drogą, to moze trochę poważniej, bo nie moge sie stale
          smiać z powodu zajadów. (stare, ale pasuje). Pozdrowienia.
        • Gość: Jakub Re: Stowarzyszenie 2002 wraca Z OSTATNIEJ CHWILI IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 21.12.03, 18:21
          Ty kobito dopiero znasz wyrażonka. Albo jesteś zawiedziona, bo się narobiłaś na
          antypolską karierę Lubawskiego, albo - dresiarka? :)
    • Gość: Jakub Re: Stowarzyszenie 2002 wraca na scenę IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 21.12.03, 18:25
      Podajcie na jakiej "sali" odbywało się to spotkanie. Czyżby w restauracji
      Lubawskiego? Jeśli tak, to byłby to trafny wybór lokalu na nową bazę siedzibę
      partii Lubawskiego.
      • Gość: Jakub Re: Stowarzyszenie 2002 wraca na scenę IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 21.12.03, 18:32
        W Caritasie musieliby zapłacić po 1,90 zł za obiad, a w restauracji Lubawskiego
        mieli - jak sądzę - za darmo, z puli dla bezrobotnych, którzy mogą żreć w
        Caritasie. Niech ktoś zorientowany poda, gdzie odbyło się to spotkanko i na
        czyj koszt? GW_Kielce zwyczajowo przemilcza co bardziej interesujące szczegóły
        z życia prywatnego prezydenta Kielc.
        • Gość: BBB Czas biesiad IP: *.wl.kielce.octava.net.pl 21.12.03, 18:55
          Dziennikarzom jest niezręcznie pisać, ponieważ w często, a w końcu roku
          szczególnie, są zapraszani na biesiady do różnych urzędów. Byli już w UW, a
          myślę, że tak jak w latach ubiegłych, UM nie pozostanie z tyłu.
          • Gość: Jakub Re: Czas biesiad IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 21.12.03, 19:22
            Na tych fotografiach z przyjęcia z wojewodzianką (to jest córka tego wojewody
            ze zdjęcia? dziwne, bardzo dziwne...) to całe towarzystwo dziennikarskie
            wygląda na mocno wygłodzone i nie nażarte. Zwłaszcza jeden chudy z talerzykiem
            (chyba foto 4) jest prawdziwym symbolem dziennikarstwa za miskę strawy.
            • Gość: BBB Re: Czas biesiad IP: *.wl.kielce.octava.net.pl 21.12.03, 19:33
              A czy zauważyłeś, że jak Wojewodzianka posiada czerwone, to Jej
              współbiesiadnik także pożąda czerwonego?
              Pozdrawiam :)

P.S.
              Z tą córką, to chyba nie tak. Raczej moja nieznajomość nomenklatury.
              Ale... któż zna wszystkie podboje Pana Wojewody?!
              Prawidłowo byłoby chyba Wojewódka?
              • Gość: Jakub Re: Czas biesiad IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 21.12.03, 20:20
                :) ...tajemnice dynastii?
                • Gość: pablo Re: Przeterminowane to stowarzyszenie IP: *.proxy.aol.com 22.12.03, 03:20
                  Bo to chyba juz 2004 rok sie nam juz zbliza, a oni nadal w 2002 roku siedza.
                  • innaklika Re: Przeterminowane to stowarzyszenie 22.12.03, 03:36
                    Yes, jadzi jak szczyny pawiana. Dlatego wprowadono strefę ochronną wokół
                    gabinetu geniusza Wojciecha Echa Lubawskiego na I piętrze czynszówki zwanej
                    ratuszem , w promieniu 7 metrów.

te dalsze niech poznają za pomocą zmysłów historię naturalną.

ika
    • Gość: banan_z_rady Re: Stowarzyszenie 2002 wraca na scenę IP: *.fss-shl.com.pl 22.12.03, 09:21
      Widać że Pan Wojtek "Echo" Lubawski na wojnę się wybiera i wojsko liczy.
      Zawódł się na radnych bo się go czepiają o jakieś głupie 6 milionów złotych,
      posłowie nie lobbują jak należy - no czarna rozpacz- wszędzie kłody pod nogi i
      pracować każą. To chyba z tej rozpaczy ogłosił za swojego patrona słynnego
      geniusza naszych pięknych gór Henryka D. No, ten ten to nam załatwił - a to
      Uniwersytet, a to lotniska, a to Starachowice..., po prostu lobbista pełną
      gębą. Takich Panu Wojtkowi potrzeba, bo do przecinania wstęg to Pan Wojtuś
      najlepszy...Ciekawi mnie tylko jak się czuje to jego wojsko, które znów musi
      robić za odgrzewany kotlet armatni. Szkoda.

Ze świątecznymi pozdrowieniami
      banan_z_rady
      • Gość: pablo Re: Stowarzyszenie 2002 wraca na scenę IP: *.proxy.aol.com 22.12.03, 15:43

Gość: banan_z_rady o adresie IP: *.fss-shl.com.pl to chyba sam pan radny
        Banas z SHL???? Kolejny donosiciel?
        • Gość: banan_z_rady Re: Stowarzyszenie 2002 wraca na scenę IP: *.fss-shl.com.pl 23.12.03, 09:48
          pablo - okrutnieś spostrzegawczy..
          pozdrawiam przedświątecznie
          • Gość: pablo Panie radny! IP: *.proxy.aol.com 24.12.03, 02:23
            Panie radny Banas, jak tu juz Pan zajrzal, to moze by tak podzielil sie z nami
            trescia tego slawnego listu Pana i Pana Kolegow Radnych do Prezydenta Geniusza
            Lysogor Umilowanego Pana Wojciecha Echo Lubawskiego (w skrocie GLUP - WEL)?
    • Gość: OM Re: Stowarzyszenie 2002 wraca na scenę IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 22.12.03, 13:23
      "Teraz, kiedy na scenie politycznej zabrakło Henryka Długosza..." Dajcie
      Lubawskiemu spokój. Nie on jeden, ja także się jakiś taki osierocony czułem
      bez Henia k... Wojewody.
      OM
      • Gość: Zenek Re: Stowarzyszenie 2002 wraca na scenę IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 24.12.03, 05:17
        Czy ten Prezydent wie co wypisuje .Najpierw się zrzeka członkostwa a następnie
        zbiera swoje Kozy,Przybylskie,Mazury i reaktywuje to główno.Coś się temu Panu
        pojeba-ło jak pisze Basia.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka