madzia_ldz 10.06.10, 14:28 czy ktoś wie gdzie i od którego miesiąca można w Łodzi chodzić na basen z maluszkiem? Może są organizowane jakieś zajęcia? Dziękuję za wszelkie odpowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ata99 Re: basen z niemowlakiem 12.06.10, 15:08 Tak małemu dziecku lepiej urządzić basen we własnej wannie. Odpowiedz Link Zgłoś
keira.pl Re: basen z niemowlakiem 12.06.10, 20:45 nie zgadzam się. ja byłam dziś z synkiem w Nowej Gdyni, było kilkanaścioro dzieci w podobnym wieku. Franio ma 8 miesięcy a dzieci były już od 4 miesiąca. z resztą Nowa Gdynia ma kursy pływania dla niemowląt. woda jest ozonowana. ja byłam bardzo zadowolona, młody też Odpowiedz Link Zgłoś
keira.pl Re: basen z niemowlakiem 12.06.10, 20:47 nie doczytałam. jeśli twój synek skończył właśnie miesiąc to na wizytę z nim na basenie to chyba jeszcze za wcześnie Odpowiedz Link Zgłoś
mamawlodzi.pl Re: basen z niemowlakiem 14.06.10, 13:37 Aquapark Fala, Nowa Gdynia, Wodniś - jest coraz więcej takich miejsc. O wszystkich możesz poczytać na stronie www.mamawlodzi.pl Odpowiedz Link Zgłoś
minka.b Re: basen z niemowlakiem 14.06.10, 17:13 chodziliśmy od 4 miesiąca na nową gdynię Odpowiedz Link Zgłoś
madzia_ldz Re: basen z niemowlakiem 14.06.10, 21:02 oczywiście, że nie chcę już dziś iść z małym na basen Ale chciałam się zoriętować jaki mamy możliwości w Łodzi Odpowiedz Link Zgłoś
super-baby0812 Re: basen z niemowlakiem 07.08.10, 02:12 Pediatra zalecił pójście na basen jak mój synek skończy 4 miesiące A co do grupowych zajęć dla niemowlaków na basenach, to chyba nie ma takiej konieczności? Jeżeli ktoś zna podstawy pływania, to może indywidualnie pójść na basen i nie płacić komuś za naukę pływania. Na basenie przy ulicy Wiernej Rzeki jest możliwość kąpieli z niemowlakiem- temperatura wody wynosi 32 stopnie, a na basenie w szkole informatycznej, na ul. Rzgowskiej -temp wody 27 W obu basenach jest woda chlorowana No i dzieci do lat 4 nie płacą tylko opiekun Odpowiedz Link Zgłoś