wiki.sz 20.09.11, 13:02 Który basen byście poleciły/polecili na 2 latków? z góry dziekuję za pomoc Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
niunia Re: basen z 2latkami 20.09.11, 13:16 Ja z moją dwulatką chodzę na Falę i sobie chwalimy. Do tego stopnia, że kupujemy bilet trzygodzinny i prawie zawsze jest płacz, jak musimy wychodzić. Odpowiedz Link Zgłoś
mama.olci Re: basen z 2latkami 21.09.11, 11:43 Nasza 5-cio latka uczestniczy w zajęciach na basenie od kiedy skończyła 1 rok i 4 m-ce. Jeździliśmy z nią do Nowej Gdyni na zajęcia dla dzieci (tzw. Wodnisie). Byliśmy bardzo zadowoleni. Teraz niestety nie ma tam już dla niej odpowiedniej grupy i kontynuujemy naukę na ul. Spadkowej. Z własnego doświadczenia POLECAM Odpowiedz Link Zgłoś
super-mikunia Re: basen z 2latkami 08.10.11, 19:55 na Nową Gdynię jeździłam z Młodym do 1 r.ż. - i w tym przedziale wiekowym polecam ten basen, najcieplejsza woda/ogrzane pomieszczenie na Falę 1-2 r.ż. duużo atrakcji dla takiego dziecka obecnie 3 r.ż. jeździmy wymiennie Fala i Angeilca. Bo na Angelice jest taka fajna dorosła zjeżdżalnia..i jako + dodam brak malej coby nie rozpraszało nic dziecko w nauce pływania.. Odpowiedz Link Zgłoś