gabis77 27.07.04, 22:15 Cześć, chciałam spytać gdzie w Łodzi można zrobić usg 3D? Czy robiłyście, jeśli tak to ile kosztuje? Pozdrawiam Gabrysia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
madziki Re: usg 3D 27.07.04, 22:22 Z tego co wiem w Łodzi nigdzie nie można zrobić USG 3D. Sama szukałam info na ten temat nie tak dawno temu. Podobno takowy sprzęt ma dr Dudarewicz, ale wykorzystuje go tylko w wyjątkowych sytuacjach. Tak więc najbliżej do Warszawy, ale ja zwyczajnie postanowiłam poczekać na synka. Pozdrawiamy, Odpowiedz Link Zgłoś
gabis77 Re: usg 3D 28.07.04, 19:19 Dziękuje za odpowiedź. Właśnie się zastanawiałam czy w ogóle w Łodzi mozna zrobić takie usg. Wychodzi na to, że na razie nie ma szans. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
71gosik Re: usg 3D 02.08.04, 21:33 A Radwańska 1 w Diasonie? Tam też mają dobry sprzęt, gdzieś na forum ktoś pisał, że tam można. Ale ja nie wiem Małgorzata Odpowiedz Link Zgłoś
madziki Re: usg 3D 03.08.04, 12:03 Owszem mają tam bardzo dobry sprzęt, ale 3D chyba jeszcze nie robią. Jedynie pewne elementy robią w kolorze (serduszko, przepływy). Odpowiedz Link Zgłoś