Dodaj do ulubionych

buciki na zimę

23.10.06, 23:38
przymierzam się do kupna pierwszych zimowych butów dla mojej małej,
gdzie i w jakich cenach i jakie kupujecie kozaczki dla swoich maluchów ?
Obserwuj wątek
    • madziki Re: buciki na zimę 24.10.06, 08:42
      Ja kupuję w miarę tanie, ale skórzane w CCC (do 50zł) albo w Deichmann (krótkie
      kozaczki z futerkiem dla dziewczynki za 70zł).
      Jeśli masz większe fundusze to fajne bywają w DINO (ok. 100zł albo i więcej)
      albo Bartek czy Ecco - to już najwyższa półka.
      • 71gosik Re: buciki na zimę 24.10.06, 09:09
        Albo Mazurek, zimowy skórzany z futerkiem do r. 25 80zł na Retkinii.
        Małgorzata
        • mamynia Re: buciki na zimę 24.10.06, 10:45
          Polecam buciki Ecco. Wiem ,że są drogie, ale moim zdaniem warto. Noga w nich
          oddycha, jest zawsze sucha ( nie przemakają nawet przy dużym deszczu), nie poci
          się i nie marznie nawet przy wielkich mrozach. Są też świetnie wyprofilowane. W
          zeszłym roku kupiłam używane (ale mało) na allegro za 100zł. Dokupiłam tylko
          nowe wkładki. W tym sprzedałam je za 80zł.
          Teraz nie wypatrzyłam żadnych w dobrym stanie i kupiłam nowe - też na allegro za
          199zł - w sklepie kosztujuą 270zł. Drogie (sobie nie kupuję tak drogich butów),
          ale za rok je sprzedam i odyzkam część pieniędzy. A mam pewność, że synkowi
          będzie w nich dobrze. No i nie muszę mieć zapasowych - na wypadek gdyby te
          przemiękły.
          Mimo ceny uważam, że warto.
          Pozdrawiam.
          • pysiu1007 Re: buciki na zimę 25.10.06, 12:29
            no ja nie jestem pewna butow uzywanych kazde dziecko inaczej chodzi i stope uklada nawet w malo chodzonych ja kupilam w ccc roz
            • 2razy_mama Re: buciki na zimę 26.10.06, 21:22
              Ja też uważam, że lepsze są nowe - nawet tańsze - butki niż uzywane dobrej,
              drogiej firmy!!! A tak poza tym, to zastanówcie się drogie Mamy, ile czasu
              dziennie Wasza pociecha chodzi po dworzu zimą! Lepiej zainwestować w droższe,
              skórzane, profilowane sandałki do chodzenia po domu lub przedszkolu!!! Moje
              dzieci chodzą w sandałkach MEMO (jeden syn - bo musi, drugi - na wszelki
              wypadek), a na zimę kupię im buty za 50-60 złotych (na przykład w CCC).

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka