Gość: ochotka IP: *.* 12.12.02, 22:36 Dziewczyny chciałybym znależć opiekunke dla mojej 15 miesiecznej Oleńki,czy mi pomozecie? Najlepiej zeby mieszkala w mojej okolicy czyli szosa chelminska, malachowskiegoJak zwykle na was licze Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Brydzia Re: OPIEKUNKA Z TORUNIA IP: *.* 17.01.03, 22:39 Cześć.Mieszkam na Szosie Chelminskiej i chetnie sie zaopiekuje Twoja córeczka. Jeśli ogłoszenie jest jeszcze aktualne bardzo prosze o kontakt mailem. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwarybka Re: OPIEKUNKA Z TORUNIA IP: *.* 18.01.03, 13:44 Czesc,jesli ochotka sie nie zdecyduje,to daj mi znac.Moja mala ma 19 miesiecy i chetnie oddalabym ja pod dobre skrzydla.Czekam na ewentualnego e-maila.Iwona Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Brydzia Re: OPIEKUNKA Z TORUNIA IP: *.* 19.01.03, 22:25 Czesc chetnie zaopiekuje sie Twoja córeczka jesli mozesz przyslij mi numer telefonu to do Ciebie oddzwonie moj mail to ebocian@yahoo.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: granna Re: OPIEKUNKA Z TORUNIA IP: *.* 19.02.03, 08:12 CześćJeśli potrzebujesz jeszcze opiekunki to napisz, może mogę Ci pomócpozdrawiamgranna Odpowiedz Link Zgłoś
dzedaj Re: OPIEKUNKA Z TORUNIA 05.08.03, 16:39 bardzo zależy mi na sprawdzonej piekunce dla mojego 6-miesięcznego synka. Praca byłaby od połowy wrzesnia, tj. od połowy września do połowy października razem ze mną opiekowałybyśmy się Mikołajem, a od połowy października już wracam do pracy, więc ktoś kto kocha dzieci byłby bardzo mocno pożądany. Jestem z Torunia, mieszkam przy ul. Końcowej (okolice Małachowskiego, Kołłątaja) magda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwarybka Re: OPIEKUNKA Z TORUNIA IP: *.* 22.01.03, 14:19 Brydzia podaje tu numer,bo nie wiem czy ostatnio moje e-maile dochodza.Dzwon:o506-155-296. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Brydzia Re: OPIEKUNKA Z TORUNIA IP: *.* 22.01.03, 21:56 Rybko maile nie doszly, dzieki za tel., ale niestety rozmawialam z ochotka i jestem juz z nia wstepnie umowiona. Bardzo mi przykro. Pozdrawiam Brydzia Odpowiedz Link Zgłoś