kasiasz9 02.03.04, 17:22 Witam emamy. Czy któraś z was zna dobrego neurologa w Krakowie?. Zapłace przysłowione każde pieniądze, byle lekarz był naprawdę dobry tzn. znał się na wykonywanym zawodzie. Wielkie dzieki za odpowiedzi. Kasia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
amelka29 Re: Dobry neurolog - Kraków 02.03.04, 20:01 Jesli szukasz lekarza dla dziecka to polecam dr Marię Drewniak. Przyjmuje prywatnie przy starym Kleparzu w budynku LOt-u. Tel: 415 29 17 - dzwoń wieczorem ok 20.00 bo wcześniej jej nie ma w domu. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
kssia Re: Dobry neurolog - Kraków 02.03.04, 21:56 Cześć Jeżeli chodzi o dr Drewniak dyrektora Poradni Wieku Rozwojowego z ul. Prochowej - to nie polecam.Ona jest specjalistką od porażenia mózgowego. Generalnie jest przewrażliwiona, wyolbrzymia problemy i doprowadza matki do stanów depresyjnych. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mama_olgi Re: Dobry neurolog - Kraków 03.03.04, 10:21 też ostatnio o to prosiłam i dostałam namiary na dr. małgorzatę Piątkowską- Smietańską, przyjmuje w Poradni w Szpitalu Jana Pawła, dzwoniłam do niej i z nią rozmawiałam ale niestety nie przyjmuje juz prywatnie , jest potrzebne skierowanie, w czartek idę do lekarza po skierowanie a później do niej. Co do Dr .Drewniak, to nie wiem czy u niej ale moja koleżanka chodziła tam z córka i była bardzo zadowolona Odpowiedz Link Zgłoś
iberka Re: Dobry neurolog - Kraków 09.03.04, 20:54 Dr Małgorzata Piątkowska-Śmietańska .polecę ja wszystkim,bo to ona wyprowazdzila mojego Kubeczka z bardzo powaznego schorzenia iza Odpowiedz Link Zgłoś
asia9915 Re: Dobry neurolog - Kraków 09.03.04, 21:26 Ja byłam na Alei Pokoju (ze skierowaniem od pediatry, wiec za darmo !!!) u dr Bańdo. Byliśmy tylko raz (bo jak się okazało niepotrzebnie) więc trudno mi mówić z całą pewnoscią jakim jest lekarzem. Na pewno była bardzo miła w kontakcie, bardzo delikatnie i troskliwie przebadała dzieciaka. Tak że ogóle wrażenie sympatyczne. Możesz spróbować, a jak Ci sie nie dpodoba to szukaj gdzieś indziej. Odpowiedz Link Zgłoś
dzastina2 Re: Dobry neurolog - Kraków 30.04.04, 11:59 ja też polecam szpital jana pawła do doktor Piątkowskiej. oby takich lekarzy jak ona było więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
mama_olgi Re: Dobry neurolog - Kraków 02.05.04, 10:33 potwierdzam jest rzeczywiście super , byłam z małą u niej. Odpowiedz Link Zgłoś