iberka 05.03.04, 21:17 czy ktoraz s Was byla juz tam z dzieckiem jesli tak to w jakim wieku,jak wyglada sala/sale?jaka opieka?no i oczywiscie jakie ceny? iza Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kostruszka Re: Kurdwanów - Misiowo 07.03.04, 21:54 Ceny - godzina 5 zł, bez ograniczeń 12 zł. widziałam tylko z zewnątrz (Mała chora (((), nie wiem, jak jest w środku, ale te pawiloniki sa dosyć małe, więc nie wiem, czy będzie dosyć miejsca na brykanie. Kasia Odpowiedz Link Zgłoś
iberka Re: Kurdwanów - Misiowo 07.03.04, 22:18 a mozesz mi napisac gdzie to dokladnie,bo ja umiem dojsc do entliczka a dalej wiem,ze bojki jest tylko trafic nie umiem iza Odpowiedz Link Zgłoś
iberka Re: Kurdwanów - Misiowo 07.03.04, 22:20 a mozesz mi napisac gdzie dokladnie to jest,bo ja umiem dojsc do entliczka dalej to juz sie gubie iza Odpowiedz Link Zgłoś
tosia16042 Re: Kurdwanów - Misiowo 09.03.04, 13:48 Co to jest Miosiowo ??? Prosze napiszcie cos Dziewczyny na ten temat - no i oczywiscie, jak tam trafic. ( to cos w rodzaju zlobka???) T.( gg 6966795) Odpowiedz Link Zgłoś
iberka Re: Kurdwanów - Misiowo 09.03.04, 17:12 czesc Misiowo oglasza sie na Kurdwanowie jako miejsce zabaw dla dzieci.Ale mozna tam zostawic maluszka pod opieka pracownikow a nawet zostawic maluszka na noc.jest na ul.Bojki kolo jakiejs orientalnej restauracji...ja nie umiem trafic iza Odpowiedz Link Zgłoś
tosia16042 Re: Kurdwanów - Misiowo 10.03.04, 08:23 Iberka, to jest cos w rodzaju przeczkola ??? Pozdrawiam, T. Odpowiedz Link Zgłoś
tosia16042 Re: Kurdwanów - Misiowo 10.03.04, 08:26 Iberka, jeszcze jedno pytanie- czy w internecie maja swoja strone ?? Pozdrawiam, T. Odpowiedz Link Zgłoś
iberka Re: Kurdwanów - Misiowo 10.03.04, 10:41 Tosiu na ulotkach nie ma adresu strony www wiec sadze,ze nie maja...moze jeszcze nie maja.Co do tego czy to przedszkole?cos w tym stylu,bo mozna tam isc z maluszkiem ale mozna go tez zostawic.na pewno kosztuje drozej wtedy kiedys bez rodzicow ale cen nie znam.na pewno wybiore sie tam na jakis rekonesans tylko nie wiem czy dzis czy za kilka dni iza Odpowiedz Link Zgłoś
tosia16042 Re: Kurdwanów - Misiowo 10.03.04, 12:20 Iberka, to prosze napisz, jakie sa Twoje wrazenia, jesli odwiedzisz Misiowo. T. umeirajaca z ciekawosci ... ja jak sie tam wybiore to tez napisze, co i jak. Pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś
flaska Re: Kurdwanów - Misiowo 15.03.04, 00:37 Ja tam byłam( moja mama mieszka obok). Nie wiem czy jeszcze bedzie czynne , bo od trzech dni mieli zamkniete. Nie ma tam zbyt wiele miejsca .... malutki basenik z piłkami , obok równie malutki z gąbkami , malutka zjezdżalnia i druga trochę wyższa, huśtawka (taki worek z ikei), a w drugiej salce :trochę klocków, malutka tablica i namiot z tunelem. W sumie nic specjalnego - jakies 20 m2, mój 3-latek po pół godzinie chcial wychodzic , córka (prawie szesc lat) chciała zostac ale pewnie dlatego , ze znalazla kolezanke.Do tego obok tego namiotu w drugiej salce , idealnie przy wejsciu stopien (na którym stal namiot) wykonczony metalem "na ostro"- oczyma wyobrażni widziałam głowę upadajacą na ten kant ...brrrrr. Cena nie jest wysoka, za pierwszym razem byłam 1/2 godz.- 2,50 pln. Dokładnie mieści się to (albo mieściło) na rogu bojki i wyslołuchów - taki kompleks sklepików z czerwonej cegly- czyli od entliczka trzeba iść dalej prosto , aż do końca ulicy. Raczej nie ma co polecać. pozdrawiam ewa Odpowiedz Link Zgłoś
flaska Re: Kurdwanów - Misiowo 16.03.04, 09:57 Właśnie wyczytałam w gazetce osiedlowej - "misiowo" będzie na ul.kordiana 60/25 (szczerze mówiąc nie wiem która to ulica). Od 1 kwietnia zapraszają do znacznie większego lokalu , równiez starsze dzieci- z opieka i bez , mozna zostawić na noc , organizacja przyjęć... - tyle w ulotce. ewa Odpowiedz Link Zgłoś
iberka Re: Kurdwanów - Misiowo 16.03.04, 21:28 no to moze nawet dobrze,ze nie poszlismy na Bojki.Ul.kordiana to bloki ponizej hipermarketu,na kordiana 19 jest oberza "sasiedzi" . te kanty metalowe to niezbyt zachecaja ale moze nowy lokal bardzej dla dzieci bedzie.My poki co korzystamy ze smykolandu i jestesmy bardzo zadowoleni.....poza malym wyjatkiem czyli chwilami kiedy wpada tam szarza 10 latkow i 4 osoby robia tlum a panie wcale nie reaguja iza Odpowiedz Link Zgłoś