Dodaj do ulubionych

Promedis-ginekolodzy-proszę o opinię

03.09.10, 11:21
Zwłaszcza takich nazwisk jak:
Bobrzyńska Monika
Huras Hubert
Kosobucki Radosław
Warzecha Ewa
Duniec-Kamińska
Obserwuj wątek
    • joasija Re: Promedis-ginekolodzy-proszę o opinię 04.09.10, 14:40
      Ja obecnie prowadzę drugą ciążę u p. Duniec- Kamińskiej. Uważam że jest ok. Nie
      jest osobą jakoś strasznei wylewną w słowach ale wg mnei zna się na rzeczy. Na
      wszystkie pytania odpowie, wytłumaczy co i jak. - Gdyby taką nie była, nie
      chodziłąbym do niej smile. Zaletą jest również że jest bardzo delikatna i moim
      zdaniem dokładna. Poza tym jest w promedisie pawie codziennie (chyba tylko w
      poniedziałki nie przyjmuje), więc jeśli chodzi np o prowadzenie ciąży i ew
      dodatkowy kontakt zawsze można zadzwonić/podejść i sie dopytać.
      U innych lekarzy z promedisu nie byłam
      • agni1980 Re: Promedis-ginekolodzy-proszę o opinię 05.09.10, 14:43
        Ja byłam niedawno na wizycie u Pani dr Bobrzyńskiej. Nie jestem zadowolona z tej wizyty. cała
        wizyta trwała moze 6 minut Jesli chodzi o wywiad to zadaładwa pytania, zbadać owsczem zbadała
        ale nic nie powiedziała, dała skierowanei na USG. Gdy zapytałam czy mam przyjsc z wynikiem to
        powiedizłąa ze nie bo lekarz któzry bedzie robił badanie usg to mi powe czy mi cos dolega czy nie.
        jak zapytalam lekarza który robił badanie to powiedział zeby z wynikiem zgłosics ie od lekarza który
        zlecił badanie. Ale ze Pani dr powiedziała zzeby do niej juz nie przychodizc to nie poszłam do niej
      • iberka D.Duniec -Kamińska_polecam 06.09.10, 15:33
        dla mnie ważne było jeszcze to, iż pracuje w Ujastku, gdzie chciałam rodzić no i urodziłam smile))))

iza
        • madzia.80 Iberka 07.09.10, 12:07
          Chciałam Cię zapytać czy umawiałaś z Dr D-K na poród? Czy po prostu sama świadomość że tak pracuję Cię uspakajałasmile. Szczerze powiem jak zapytałam ją właśnie który szpital wybrać to powiedziała że to mój wybór i nie chciała jakby na temat rozmawiać. Myślałam że mi jakoś poradzi a tu nic. I czy na pewno jeszcze tam pracuje- skoro właściwie jest non stop w Promedisie i Limie?
          Magda
          https://www.suwaczki.com/tickers/34bwdqk38sdwt09z.png
          • iberka Re: Iberka 08.09.10, 16:08
            pani dr jest na liście pracowników więc myślę,że pracuje. Możesz się upewnić dzwoniąc tam. NIe umawiałam się z nią, nie była przy moim porodzie, wybrałam sobie położną i to ona mi pomagała i była nieoceniona. Lekarz przydaje się juz po urodzeniu dziecka smile)))). A panią dr spotkalam dzień później i b.miłe było to,że mnie poznała taką wymiętoloną na korytarzu smile).
            Nie wiem czy jeszcze w promedisie pracuje ale była tez chwalona dr.Janczak-Saif Agnieszka

Iza
          • joasija Re: Iberka 09.09.10, 14:00
            Co do samego porodu, ja również się z nią nie umawiałam. Rodziłam przy "przypadkowej" położnej- tej która byłan na dyżurze wtedy. Byłą bardzo pomocna. Rodziłam równeiż z męzem- to on był przy mnei non stop, a położna co chwilkę przychodziła, sprawdzając co i jak. Pani doktor jak tylko pojawiła się w szpitalu, zaraz do mnei przysżła, pogadała, pogratulowała. Miałam problemy ze sobą po porodzie (nie chciano mnie wypuścić, ponieważ macica mi się nie oczyszczała jak powinna). Poszłam do niej w szpitalu mówiąc co i jak. Kazała się wypisać na żądanie, i potem codziennie podjeżdżałam do promedisu, gdzie ona sprawdzała mój stan, przepisała leki...Ja jestem bardzo zadowolona. Teraz będę rodziła niestety nie w Ujastku, bo za daleko...A szkoda...
            • madzia.80 Re: Iberka 09.09.10, 19:15
              Dziękuję Wam za odpowiedzi. Faktycznie miło jak lekarz rozpozna. Przy pierwszym synku trafiłam przypadkiem na moją gin i była cały czas przy porodzie- ale rodziłam w Siemieradzkim. Sama już nie wiem, bardziej skłaniam się ku Siemieradzkiemu ze względu na to że jest blisko i można nawet na nóżkach dojśćsmile))), rzecz jasna chodzi o męża odwiedzinysmile. Ujastek kawał drogi ode mnie.
              Magda
              • iberka Re: Iberka 10.09.10, 22:24
                ja mieszkam na Klinach, wtedy na Kurdwanowie......to dopiero kwał drogi. A do porodu podchodziłam 3 razy i za 3 zostałam, tzn tak sobie jeździłam już ze skierowaniem od pani Duniec smile))))) od poniedziałku, w piątek urodziłamsmile

iza
    • margo_18 Re: Promedis-ginekolodzy-proszę o opinię 07.09.10, 11:49
      A ja miałam wątpliwą przyjemność być na cytologii u Duniec-Kamińskiej
      i ostatnia rzecz, którą o niej bym powiedziała, to to, że jest delikatna.
      Mnie po prostu skaleczyła, aż zawyłam, zwróciłam uwagę
      a ona wzruszyła tylko ramionami. Jak dla mnie jest gburowata
      i jak się jej nie zapyta stanowczo wprost to nic nie mówi.
      • madzia.80 Re: Promedis-ginekolodzy-proszę o opinię 07.09.10, 12:00
        Ja też polecam Panią Duniec- Kamińską. Zawsze przyjmie kiedy potrzeba, zleci bardzo szczegółowe badania, na wszystkie wątpliwości odpowie. Fakt sama z siebie nie jest wylewna ale nie o to chodzi by pacjenta zalewać niepotrzebnymi informacjami.
        Chodziłam również do dr Warzechy i tez bardzo dobrze ją oceniam, chociaż po poronieniu nie dała mi wszystkich przewidzianych badań...uzupełniła je właśnie dr Duniec-Kamińska do której trafiłam przypadkiem i zostałamsmile
    • leewek Re: Promedis-ginekolodzy-proszę o opinię 08.09.10, 15:13
      Ja odradzam Hurasa. Na wizycie był rozkojarzony, zadawał po 3 razy te same pytania. W końcu zapisał mi lek o który wprost poprosiłam. Miły, ale wydał mi się niepozbierany i niedoświadczony.
      • pati1970 Re: Promedis-ginekolodzy-proszę o opinię 08.11.10, 14:53
        Ja odradzam Duniec-Kamińską, rodziłam 5 lat temu ale pewnie się nie zmieniła, pacjentki załatwia szybko i szablonowo, mi źle oceniła wiek ciąży i w konsekwencji mały urodził się jako wcześniak (musiałam mieć cesarkę) i wylądował w inkubatorze.
        • gosssia_g Re: Promedis-ginekolodzy-proszę o opinię 09.11.10, 16:19

Dziewczyny dziękuję za odpis, byłam u dr.Bobrzyńskiej bardzo złe wrażenie na mnie wywarła
          Byłam u Duniec Kamińskiej średnie wrażenie
          Chodzę do dr.Hurasa- w sumie nie mam opini,
          3.5lata temu rodziłam na Ujastku-przyszłam bez położnej i swojego lekarza, i byłam bardzo zadowolona, trafiłam na dyżur p.drPyra-Czernik -profesjonalistka, i kobieta Anioł położna Małgorzata Janicka, ale teraz nie wiem na jaki szpital się zdecydować wKrakowie..Dojeżdzam do Krakowa 40km więc raczej bez znaczenia odległościowo do którego.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka