gosssia_g 03.09.10, 11:21 Zwłaszcza takich nazwisk jak: Bobrzyńska Monika Huras Hubert Kosobucki Radosław Warzecha Ewa Duniec-Kamińska Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
joasija Re: Promedis-ginekolodzy-proszę o opinię 04.09.10, 14:40 Ja obecnie prowadzę drugą ciążę u p. Duniec- Kamińskiej. Uważam że jest ok. Nie jest osobą jakoś strasznei wylewną w słowach ale wg mnei zna się na rzeczy. Na wszystkie pytania odpowie, wytłumaczy co i jak. - Gdyby taką nie była, nie chodziłąbym do niej . Zaletą jest również że jest bardzo delikatna i moim zdaniem dokładna. Poza tym jest w promedisie pawie codziennie (chyba tylko w poniedziałki nie przyjmuje), więc jeśli chodzi np o prowadzenie ciąży i ew dodatkowy kontakt zawsze można zadzwonić/podejść i sie dopytać. U innych lekarzy z promedisu nie byłam Odpowiedz Link Zgłoś
agni1980 Re: Promedis-ginekolodzy-proszę o opinię 05.09.10, 14:43 Ja byłam niedawno na wizycie u Pani dr Bobrzyńskiej. Nie jestem zadowolona z tej wizyty. cała wizyta trwała moze 6 minut Jesli chodzi o wywiad to zadaładwa pytania, zbadać owsczem zbadała ale nic nie powiedziała, dała skierowanei na USG. Gdy zapytałam czy mam przyjsc z wynikiem to powiedizłąa ze nie bo lekarz któzry bedzie robił badanie usg to mi powe czy mi cos dolega czy nie. jak zapytalam lekarza który robił badanie to powiedział zeby z wynikiem zgłosics ie od lekarza który zlecił badanie. Ale ze Pani dr powiedziała zzeby do niej juz nie przychodizc to nie poszłam do niej Odpowiedz Link Zgłoś
iberka D.Duniec -Kamińska_polecam 06.09.10, 15:33 dla mnie ważne było jeszcze to, iż pracuje w Ujastku, gdzie chciałam rodzić no i urodziłam )))) iza Odpowiedz Link Zgłoś
madzia.80 Iberka 07.09.10, 12:07 Chciałam Cię zapytać czy umawiałaś z Dr D-K na poród? Czy po prostu sama świadomość że tak pracuję Cię uspakajała. Szczerze powiem jak zapytałam ją właśnie który szpital wybrać to powiedziała że to mój wybór i nie chciała jakby na temat rozmawiać. Myślałam że mi jakoś poradzi a tu nic. I czy na pewno jeszcze tam pracuje- skoro właściwie jest non stop w Promedisie i Limie? Magda Odpowiedz Link Zgłoś
iberka Re: Iberka 08.09.10, 16:08 pani dr jest na liście pracowników więc myślę,że pracuje. Możesz się upewnić dzwoniąc tam. NIe umawiałam się z nią, nie była przy moim porodzie, wybrałam sobie położną i to ona mi pomagała i była nieoceniona. Lekarz przydaje się juz po urodzeniu dziecka )))). A panią dr spotkalam dzień później i b.miłe było to,że mnie poznała taką wymiętoloną na korytarzu ). Nie wiem czy jeszcze w promedisie pracuje ale była tez chwalona dr.Janczak-Saif Agnieszka Iza Odpowiedz Link Zgłoś
joasija Re: Iberka 09.09.10, 14:00 Co do samego porodu, ja również się z nią nie umawiałam. Rodziłam przy "przypadkowej" położnej- tej która byłan na dyżurze wtedy. Byłą bardzo pomocna. Rodziłam równeiż z męzem- to on był przy mnei non stop, a położna co chwilkę przychodziła, sprawdzając co i jak. Pani doktor jak tylko pojawiła się w szpitalu, zaraz do mnei przysżła, pogadała, pogratulowała. Miałam problemy ze sobą po porodzie (nie chciano mnie wypuścić, ponieważ macica mi się nie oczyszczała jak powinna). Poszłam do niej w szpitalu mówiąc co i jak. Kazała się wypisać na żądanie, i potem codziennie podjeżdżałam do promedisu, gdzie ona sprawdzała mój stan, przepisała leki...Ja jestem bardzo zadowolona. Teraz będę rodziła niestety nie w Ujastku, bo za daleko...A szkoda... Odpowiedz Link Zgłoś
madzia.80 Re: Iberka 09.09.10, 19:15 Dziękuję Wam za odpowiedzi. Faktycznie miło jak lekarz rozpozna. Przy pierwszym synku trafiłam przypadkiem na moją gin i była cały czas przy porodzie- ale rodziłam w Siemieradzkim. Sama już nie wiem, bardziej skłaniam się ku Siemieradzkiemu ze względu na to że jest blisko i można nawet na nóżkach dojść))), rzecz jasna chodzi o męża odwiedziny. Ujastek kawał drogi ode mnie. Magda Odpowiedz Link Zgłoś
iberka Re: Iberka 10.09.10, 22:24 ja mieszkam na Klinach, wtedy na Kurdwanowie......to dopiero kwał drogi. A do porodu podchodziłam 3 razy i za 3 zostałam, tzn tak sobie jeździłam już ze skierowaniem od pani Duniec ))))) od poniedziałku, w piątek urodziłam iza Odpowiedz Link Zgłoś
margo_18 Re: Promedis-ginekolodzy-proszę o opinię 07.09.10, 11:49 A ja miałam wątpliwą przyjemność być na cytologii u Duniec-Kamińskiej i ostatnia rzecz, którą o niej bym powiedziała, to to, że jest delikatna. Mnie po prostu skaleczyła, aż zawyłam, zwróciłam uwagę a ona wzruszyła tylko ramionami. Jak dla mnie jest gburowata i jak się jej nie zapyta stanowczo wprost to nic nie mówi. Odpowiedz Link Zgłoś
madzia.80 Re: Promedis-ginekolodzy-proszę o opinię 07.09.10, 12:00 Ja też polecam Panią Duniec- Kamińską. Zawsze przyjmie kiedy potrzeba, zleci bardzo szczegółowe badania, na wszystkie wątpliwości odpowie. Fakt sama z siebie nie jest wylewna ale nie o to chodzi by pacjenta zalewać niepotrzebnymi informacjami. Chodziłam również do dr Warzechy i tez bardzo dobrze ją oceniam, chociaż po poronieniu nie dała mi wszystkich przewidzianych badań...uzupełniła je właśnie dr Duniec-Kamińska do której trafiłam przypadkiem i zostałam Odpowiedz Link Zgłoś
leewek Re: Promedis-ginekolodzy-proszę o opinię 08.09.10, 15:13 Ja odradzam Hurasa. Na wizycie był rozkojarzony, zadawał po 3 razy te same pytania. W końcu zapisał mi lek o który wprost poprosiłam. Miły, ale wydał mi się niepozbierany i niedoświadczony. Odpowiedz Link Zgłoś
pati1970 Re: Promedis-ginekolodzy-proszę o opinię 08.11.10, 14:53 Ja odradzam Duniec-Kamińską, rodziłam 5 lat temu ale pewnie się nie zmieniła, pacjentki załatwia szybko i szablonowo, mi źle oceniła wiek ciąży i w konsekwencji mały urodził się jako wcześniak (musiałam mieć cesarkę) i wylądował w inkubatorze. Odpowiedz Link Zgłoś
gosssia_g Re: Promedis-ginekolodzy-proszę o opinię 09.11.10, 16:19 Dziewczyny dziękuję za odpis, byłam u dr.Bobrzyńskiej bardzo złe wrażenie na mnie wywarła Byłam u Duniec Kamińskiej średnie wrażenie Chodzę do dr.Hurasa- w sumie nie mam opini, 3.5lata temu rodziłam na Ujastku-przyszłam bez położnej i swojego lekarza, i byłam bardzo zadowolona, trafiłam na dyżur p.drPyra-Czernik -profesjonalistka, i kobieta Anioł położna Małgorzata Janicka, ale teraz nie wiem na jaki szpital się zdecydować wKrakowie..Dojeżdzam do Krakowa 40km więc raczej bez znaczenia odległościowo do którego. Odpowiedz Link Zgłoś