renata3 17.05.04, 14:16 Czy ktos z Was moglby mi polecic dobrego pediatre w Rabce, najlepiej przychodzacego na wizyty domowe. Wybieramy sie do Rabki i szukam dla mojego synka lekarza. Pozdrawiam Renata Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
beas1 Re: Rabka - pediatra 17.05.04, 14:28 Hej! Napisz w jakim wieku jest Twoje dziecko i czy chodzi ci o wizyty prywatne w domu. Mój synek ma 2 lata i znam kilku dobrych lekarzy dla niemowlaków lub starszych dzieci, a może interesuje cie jakiś o konkretnej specializacji. Odpowiedz Link Zgłoś
renata3 Re: Rabka - pediatra 17.05.04, 20:23 Bardzo dziekuje za szybka odpowiedz. Przyjezdzam do rabki do sanatorium ze starszym dzieckiem. Powiedziano mi ze mlodsze z tej racji ze nie placi i jest dodatkowo z nami nie bedzie objety tam opieka lekarska. Max ma 1 rok. Szukam pediatry jezeli mozliwe alergologa. Interesuja mnie wizyty prywatne. Bede w Rabce sama (maz mnie przywiezie i odbierze) bez samochodu, jezeli maly np. zachoruje dobrze byloby aby lekarz mogl do nas dotrzec. Dodatkowo maly ma ciagle problemy ze skora, katar - podejrzewam alergie, chcialabym poradzic sie specjalisty - tu moge dotrzec do gabinetu. Z gory dziekuje za pomoc Pozdrawiam Renata, Hubert 01.06.99 i Max 12.03.03 Odpowiedz Link Zgłoś
beas1 Re: Rabka - pediatra 18.05.04, 08:32 Hej! Może podaj mi swojego maila lub napisz do mnie na gg 5008726 , podam ci adresy i numery tel lekarzy. Napisz w jakim będziesz sanatorium to może znajdzie sie lekarz który tam pracuje a równocześnie ma prywatną praktyke. Oczywiście mam madzieje że żaden lekarz nie będzie Wam potrzebny......bo tutaj dzieci nie chorują ))) Odpowiedz Link Zgłoś
renata3 Re: Rabka - pediatra 18.05.04, 20:31 Pisalam do Ciebie na Gadu. Nie wiem czy dostalas wiadomosc. Podaje dla pewnosci jeszcze moj adres: renata3@gazeta.pl pozdrawiam Renata Odpowiedz Link Zgłoś
maptysia Re: Rabka - pediatra 24.05.04, 23:26 JA tez mam nadzieje, ze u Was dzieci nie choruja. Rowniez wybieram sie z moimi dziecmi (3,5 i 7 lat) do Rabki na przelomie czerwca i lipca , i nie chcialabym szukac jakichkolwiek lekarzy. Pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś