Dodaj do ulubionych

Kraków - męski fryzjer

20.01.12, 14:40
Czu znacie godnego polecenia dobrego fryzjera w Krakowie. Uwaga, mój mąż jest mega wymagajacy i to musi być naprawde i dobry i wyrozumiały fryzjer wink
Obserwuj wątek
    • buriti Re: Kraków - męski fryzjer 22.06.12, 10:05
      o to ciekawe, że Twój mąż jest wymagający. Wiesz bardziej bym zrozumiała, jakby chodziło o dentystę, bo jednak mężczyźni pod tym względem są jak dzieci, ale fryzjer lekko mnie zaskoczyłaś. Ale z drugiej strony to dobrze, że Twój mąż dba o swój wygląd w końcu nasza fryzura jest swoistego rodzaju naszą wizytówką i to jest jedna z pierwszych rzeczy na które zwracamy uwagę. No ale odbiegam od tematu wink jak szukasz dobrego i wyrozumiałego fryzjera dla swojego męża to możesz go wysłać do Kuby, który pracuje w salonie przy Akademii Stylizacji M.P. Babicz. Kuba oaza spokoju i świetny fryzjer. Myślę, że Twój mąż będzie zadowolony.
    • stokroteczka90 Re: Kraków - męski fryzjer 09.01.14, 00:41
      Ja mojego męża zabrałam do Black Pearl (sama się tam strzygę) i był zadowolony, więc może tam spróbuj.
    • 8werka Re: Kraków - męski fryzjer 24.01.14, 18:25
      Jeśli szukasz dobrego i wyrozumiałego fryzjera spróbuj w Black Pearl. Sama jestem bardzo wymagajaca a z ich usług jestem zadowolona.
    • greek76 Re: Kraków - męski fryzjer 12.02.16, 09:33
      Zarówno ja jak i mój chłopak chodzimy do salonu Pure Diamond. Panie fryzjerki strzygą bardzo dokładnie, a co więcej - zgodnie z najnowszymi trendami smile
    • natalia_klu Re: Kraków - męski fryzjer 03.05.16, 13:11
      Black Pearl na Woli jest super
    • agatagier Re: Kraków - męski fryzjer 06.07.16, 19:05
      Black Pearl na Królowej Jadwigi, maz napewno bedzie zadowolony
    • beata_kru Re: Kraków - męski fryzjer 15.08.16, 20:13
      Salon Black Pearl, ul Królowej Jadwigi. Będzie zadowolony smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka