kacha222 27.09.04, 07:53 Szukam taniej apteki - potrzebuję kupić wkładkę MIRENA z góry dziekuję Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
p_swiat Re: TANIA APTEKA! 27.09.04, 11:02 sprawdz cenę w Aptece " NIEZAPOMINAJKA" oś. Przy Arce 1 tel: 647-21-19 ja ostatniokupuje tam leki i zauważyłam różnice pomiędzy innymi aptekami, do tego dostajesz Karte stałego klienta jak kupisz leki za 50 zł przybijaja Ci pieczątki jak zbierzesz 4 to otrzymujesz prezent do wyboru chyba 3 i bierzesz udział w losowaniu cisnieniomierza . O kartę trzeba zapytać Odpowiedz Link Zgłoś
asia-m Re: TANIA APTEKA! 28.09.04, 17:24 Witaj ) A ja slyszalam ze tania apteka to na Krowoderskich Zuchow 12 nowe bloki rownolegla ulica do Opolskiej ) Cos w tym musi byc bo zawsze tam jest masaaa ludzi Pozdrawiam asia-m Odpowiedz Link Zgłoś
todzio1 Re: TANIA APTEKA! 28.09.04, 22:14 Euro Apteka na ul. Krowoderskiej niedaleko pl. Słowiańskiego. Jets tanio, a ponadto dają kartę stałego klienta, za każdy zakup dostaje się punkty, jak się trochę uzbiera, to wybrane przez siebie leki kupuje z rabatem. Oczywiście opłaca się trzymać rabat na te drogie. Odpowiedz Link Zgłoś