miramala 02.01.05, 22:27 witam, czy znacie jakieś sklepy z odzieżą ciążową w Krakowie ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mk110 Re: odzież ciążowa - Kraków 02.01.05, 23:27 Bardzo fajny sklep jest na Kalwaryjskiej nie pamiętam niestety nr oprócz tego odzież ciązową znajdziesz w Plazie w smyku i popolinno przy dworcu głownym. Ostatnio kupiłam tam mojej koleżance bardzo fajną bluzkę pozdrawiam Magda i Oleńka 14 miesięcy Odpowiedz Link Zgłoś
zizia21 Re: odzież ciążowa - Kraków 03.01.05, 16:42 Smyka w Plazie nie polecam - brzydkie ogrodniczki w makabrycznych fasonach , takie worki , w ktorych wyglada sie mało kobieco, fe. Natomiast sklepy z odzieza ciazowa sa jeszcze na stradomiu (nie pamietam nazwy , ale gdzies w okolicach wietnamskiej restauracji - widac ja z daleka) , na krakowskiej w winchesterze jest kącik z odzieza ciazowa - calkiem fajne i modne ciuszki, no i przede wszsytkim Prenatal na kalwaryjskiej - na przeciw korony - duzy sklep z odzieza ciazowa - niestety trzeba sie naszukac , zeby znalezc cos w czym nie wyglada sie jak stara baba gogantycznych rozmariow. Ja w ciazy chodzilam w norlanych ciuchach , tylko o numer , dwa wiekszych i mimo , ze bardoz przytyłam i mialam duzy brzuch, wygladalam i czułam sie rewelacyjnie . ale a propos, jesli jestes zainteresowana to mam 1 sukienke , na szelkach, ciązowa , bylam w niej zaledwie pare razy , moge odsprzedac . pozdrawiam iza Odpowiedz Link Zgłoś
ab16 Re: odzież ciążowa - Kraków 03.01.05, 17:07 Sklep z ciuszkami ciążowymi jest jeszcze na Stradomiu- Paryżanka (raczej drogi), na Kalwaryjskiej 26 (mają tam bardzo ładne ciuchy),kiedyś kupiłam dość ładne rzeczy w komisie z używaną odzieżą na oś. Kombatantów Odpowiedz Link Zgłoś
sowa_hu_hu Re: odzież ciążowa - Kraków 04.01.05, 16:22 a w którym mies jestes jesli można spytać? na wiosne wychodzi moja nowa kolekcja ciuszków ciązowych - można je będzie kupić własnie w prenatalu i paryżance i pewnie do popolino tez wejdziemy ale u mnie osobiście będzie je można kupić taniej bez marzy która narzuca sobie sklep tak ze zapraszam na wiosne! pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kpanda Re: odzież ciążowa - Kraków 04.01.05, 16:56 witaj, widzialam stoisko z odzieza ciazowa w sklepie MEA przy Krowoderskich Zuchow. Sama w ciazy kupowalam ubrania w hurtowni indyjskiej przy Kazimierza Wielkiego( ale nie pamietam adresu) Odpowiedz Link Zgłoś
miramala Re: odzież ciążowa - do sowa_hu_hu 05.01.05, 22:41 to bardzo fajnie, byłabym zainteresowana ponieważ mam jeszcze troszke czasu . czy można te ciuszki gdzieś zobaczyć (allegro, e-mail) ??? Odpowiedz Link Zgłoś
sowa_hu_hu Re: odzież ciążowa - do sowa_hu_hu 06.01.05, 17:12 witam sprzedawałam kiedyś na allegro... na razie ejstem w trakcie przygotowań nad kolekcją - myśle że ukaże sie w marcu! być moze będe sprzedawać na allegro a jesli nie to napewno będzie można zobaczyć te rzeczy na zdjęciach odemnie i ewentualnie spotkać sie osobiście pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
a.m.szczepka Re: odzież ciążowa - Kraków 12.01.05, 20:16 Dziewczyny od 1-go lutego bedzie otwarty sklep z uzywana odzieza ciazowa-tylko ciazowa, przy ulicy Kalwaryjskiej 25 w oficynie!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś