Dodaj do ulubionych

odzież ciążowa - Kraków

02.01.05, 22:27
witam, czy znacie jakieś sklepy z odzieżą ciążową w Krakowie ?
Obserwuj wątek
    • mk110 Re: odzież ciążowa - Kraków 02.01.05, 23:27
      Bardzo fajny sklep jest na Kalwaryjskiej nie pamiętam niestety nr oprócz tego
      odzież ciązową znajdziesz w Plazie w smyku i popolinno przy dworcu głownym.
      Ostatnio kupiłam tam mojej koleżance bardzo fajną bluzkę pozdrawiam
      Magda i Oleńka 14 miesięcy
    • zizia21 Re: odzież ciążowa - Kraków 03.01.05, 16:42
      Smyka w Plazie nie polecam - brzydkie ogrodniczki w makabrycznych fasonach ,
      takie worki , w ktorych wyglada sie mało kobieco, fe. Natomiast sklepy z
      odzieza ciazowa sa jeszcze na stradomiu (nie pamietam nazwy , ale gdzies w
      okolicach wietnamskiej restauracji - widac ja z daleka) , na krakowskiej w
      winchesterze jest kącik z odzieza ciazowa - calkiem fajne i modne ciuszki, no i
      przede wszsytkim Prenatal na kalwaryjskiej - na przeciw korony - duzy sklep z
      odzieza ciazowa - niestety trzeba sie naszukac , zeby znalezc cos w czym nie
      wyglada sie jak stara baba gogantycznych rozmariow. Ja w ciazy chodzilam w
      norlanych ciuchach , tylko o numer , dwa wiekszych i mimo , ze bardoz przytyłam
      i mialam duzy brzuch, wygladalam i czułam sie rewelacyjnie . ale a propos,
      jesli jestes zainteresowana to mam 1 sukienke , na szelkach, ciązowa , bylam w
      niej zaledwie pare razy , moge odsprzedac .
      pozdrawiam
      iza
    • ab16 Re: odzież ciążowa - Kraków 03.01.05, 17:07
      Sklep z ciuszkami ciążowymi jest jeszcze na Stradomiu- Paryżanka (raczej
      drogi), na Kalwaryjskiej 26 (mają tam bardzo ładne ciuchy),kiedyś kupiłam dość
      ładne rzeczy w komisie z używaną odzieżą na oś. Kombatantów
      • sowa_hu_hu Re: odzież ciążowa - Kraków 04.01.05, 16:22
        a w którym mies jestes jesli można spytać? na wiosne wychodzi moja nowa
        kolekcja ciuszków ciązowych - można je będzie kupić własnie w prenatalu i
        paryżance i pewnie do popolino tez wejdziemy ale u mnie osobiście będzie je
        można kupić taniej bez marzy która narzuca sobie sklep smile tak ze zapraszam na
        wiosne!

pozdrawiam
        • kpanda Re: odzież ciążowa - Kraków 04.01.05, 16:56
          witaj,
          widzialam stoisko z odzieza ciazowa w sklepie MEA przy Krowoderskich Zuchow.
          Sama w ciazy kupowalam ubrania w hurtowni indyjskiej przy Kazimierza Wielkiego(
          ale nie pamietam adresu)
        • miramala Re: odzież ciążowa - do sowa_hu_hu 05.01.05, 22:41
          to bardzo fajnie, byłabym zainteresowana ponieważ mam jeszcze troszke czasu smile.
          czy można te ciuszki gdzieś zobaczyć (allegro, e-mail) ???
          • sowa_hu_hu Re: odzież ciążowa - do sowa_hu_hu 06.01.05, 17:12
            witam smile

sprzedawałam kiedyś na allegro...
            na razie ejstem w trakcie przygotowań nad kolekcją - myśle że ukaże sie w marcu!
            być moze będe sprzedawać na allegro a jesli nie to napewno będzie można
            zobaczyć te rzeczy na zdjęciach odemnie i ewentualnie spotkać sie osobiście smile

pozdrawiam
    • a.m.szczepka Re: odzież ciążowa - Kraków 12.01.05, 20:16
      Dziewczyny od 1-go lutego bedzie otwarty sklep z uzywana odzieza ciazowa-tylko
      ciazowa, przy ulicy Kalwaryjskiej 25 w oficynie!!!!!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka