26magda3 07.01.05, 13:35 szukam cierpliwego fryzjera dziecięcego w Krakowie. Potrzebuję obciąć włosy mojemu 3latkowi!!! Może macie jakichś godnych polecenia fryzjerów??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
taaga Re: fryzjer dziecięcy - Kraków 07.01.05, 15:31 W Geancie na Bora-Komorowskiego jest fryzjer, gdzie mają osobne stanowisko dla dzieci z małym fotelikiem i telewizorkiem, na którym puszczają bajki. Obcięcie dzieciaka - 20 zł, niemało, ale przynajmniej dziecko zajmie sie oglądaniem bajki i masz spokój. Pozdrawiam, Aga Odpowiedz Link Zgłoś
marzek2 Re: fryzjer dziecięcy - Kraków 09.01.05, 16:57 NIe wiem, w jakiej części Krakowa mieszkasz, ja obcinam moje córeczki u "mojej" fryzjerki w Salonie Fryzur na ul. Paulińskiej, w okolicach Krakowskich. Pani ma tam specjalny podwyższany fotelik dla dzieci, pelerynkę dla dzieci. Jest b.miła, delikatna i cierpliwa. Telewizorka nie ma ale strzyżenie kosztuje 10 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
iberka Re: fryzjer dziecięcy - Kraków 09.01.05, 19:04 czesc, ja chodze z Kubeczkiem do pan na ul.daliowa, to na kurdwanowie,bo tu mieszkam:- ) i jest to jedyne miejsce gdzie Kubek siada i siedzi a z glowa mozna robic wszystko.panie baaardzo mile i cierpiwe,wysokie krzeslo,do zabawy "bezpieczne przybory" za oknem tramwaje .Kuba nawet w dmu nie da sobie dotknac glowy a tam prosze bardzo Cena 10 zl Iza Odpowiedz Link Zgłoś
aspidisca Re: fryzjer dziecięcy - Kraków 04.11.05, 12:47 podciągam wątek. szukam fryzjera na Krowodrzy lub w Hucie. Odpowiedz Link Zgłoś
edziecko_ulcik Re: fryzjer dziecięcy - Kraków 04.11.05, 19:12 ja polecam zakład na Kazimierza Wielkiego pomiędzy Nowowiejską a Kijowską ( w takim błękitnym /niebieskim bloku ) strzygę tam własne dzieci Odpowiedz Link Zgłoś
mamaemmy Re: fryzjer dziecięcy - Kraków 12.11.05, 01:24 stare kino Świt U pani Zanetki.Polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
bluetab70 podciągam: gdzie z ruchliwym 2 latkiem??? 14.12.05, 00:12 czy ten zakład na Paulińskiej nadal aktualny?? Geanta przerabiałam ze straszą córką - telewizor się nie sprawdził, pani fryzjerka też nie - zupełnie nie wiedziała, jak podejść do dziecka(( Proszę, polećcie kogoś, kto ma doświadczenie w strzyżeniu dzieci Odpowiedz Link Zgłoś
mopek1 Byłam z 19 miesięczną protestującą :-) 14.12.05, 09:52 W Geanie mnie zniechęcili brakiem chęci i podejścia Za to w Plazie pani obcinająca zauroczyła córkę tak, że nawet się dała wymodelować! Poza tym wiem, że to nie wychowawcze, ale po raz pierwszy w życiu dostała lizaka - tym faktem tez była oszołomiona Cena 18 pln, dla mnie do przyjęcia, bo w domu ryzykowałam wykłucie oka... Odpowiedz Link Zgłoś
8werka Re: fryzjer dziecięcy - Kraków 27.02.14, 22:39 W Blac Pearl mają miłe i cerpliwe fryzjerki, myślę, że na pewno poradzą sobie z trzylatkiem. Odpowiedz Link Zgłoś