Dodaj do ulubionych

ZESPÓŁ CIEŚNI NADGARSTKA - szukam chirurga

01.09.05, 10:15
Pilnie szukam chirurga, który zrobiłby operację na w/w schorzenie - w
szpitalu
mam termin operacji za 2 -3 lata ... hhhhee a ból nie daje żyć
Obserwuj wątek
    • agahy Re: ZESPÓŁ CIEŚNI NADGARSTKA - szukam chirurga 14.09.05, 11:10
      czesc, no prosze - u mnie wykryto to samo schorzenie. "Jade" troche na jakichs
      tam tabletkach, ktore przepisal lekarz, na poczatku - na noc ketonal forte.
      Bylam w Rydygierze u lek. - neuroortopeda Witek Serafin (fajny, konkretny),
      chodze tam teraz na rehabilitacje - na razie uparlam sie, ze sprobujemy leczyc
      doraznie, bez ciecia (troche mnie przerazilas tymi odległymi terminami) - nie
      moge sobie teraz pozwolic na to (male dziecko, praca b. aktywna. itp).
      Pozdrawiam. Agnieszka
      • marzek2 Re: ZESPÓŁ CIEŚNI NADGARSTKA - szukam chirurga 14.09.05, 12:38
        Dziewczyny, możecie mi napisać troszkę o objawach jakie macie? Bo mój mąż,
        programista, który cały dzień stuka w klawiaturę ostatnio narzeka ciągle na ból
        w nadgarstku, który nie ustępuje, poza tym ma też jakieś bóle promieniujące w
        ręce, może on też to ma? Do jakiego lekarza powinien się zgłosić, chirurg,
        reumatolog, gdzie przyjmuje ten "fajny" lekarz z Rydygiera, czy potrzebne jest
        skierowanie od lekarza z przychodni itp. Będę wdzięczna za wszelkie informacje,
        może uda mi się wypchać męża do lekarza, coś mi mówi, że to może być to...
        • agahy Re: ZESPÓŁ CIEŚNI NADGARSTKA - szukam chirurga 14.09.05, 12:46
          czesc, sluze: cholerny bol nadgarstka w nocy (budzi, nie daje spac, promieniuje
          na palce), dretwienie palców. Koszmar. Troche bardziej zaawansowane - tzrymasz
          w reku szklanke i wypada ci nagle, a Ty nie wiesz, czemu.
          Tak naprawde nie wiadomo, skad to sie bierze - owszem, jedna z przyczyn moze
          byc klawiatura i mysz komputerowa.
          Ja mialam skierowanie od ogolnego, poszlam do Rydygiera do przychodni
          neuroortopedycznej, mialam robiony encemiograf (chyba tak sie to nazywa) -
          chodzi o badanie przewodnictwa nerwów, takie ogólne badania czucia w palcach,
          itp.
          Na poczatku troche bagatelizowalam, a okazuje sie - ze sprawa powazna.
          Koniecznie do lekarza. Aga
          jak chcesz - pisz na gg:3332163
      • kacha222 Re: ZESPÓŁ CIEŚNI NADGARSTKA - szukam chirurga 20.09.05, 08:52
        Helleo

napisz do mnei jak się rehabilitujesz

arkasia@poczta.onet.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka