Dodaj do ulubionych

Prywatny żłobek

14.11.05, 22:51
Czy ktoś zna dobry prywatny żłobek w Krakowie? Bardzo proszę o namiary.
Obserwuj wątek
    • kasia1302 Re: Prywatny żłobek 15.11.05, 11:12
      Prywatny złobek w Krakowie jest tylko jeden. Mieści się na Żyznej na granicy
      Kraków-Libertów. Moja córka tam chodzi od września. Jest super. Ze smutnych
      informacji to to, ze nie ma juz od dawna wolnych miejsc. Dzieci jest około 15 i
      zapisy sa duzo wczesniej. Słyszałam, ze maja otwierać filie od listopada, ale
      dawno nie rozmawiałam z właścicielami (odbiorem i przywozem zajmuje sie tatuś)i
      nie wiem jak wygląda sytuacja.
      • lulla1 Re: Prywatny żłobek 16.11.05, 16:26
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=20358&w=28135523&v=2&s=0
        a może coś takiego?
        • kasia1302 Re: Prywatny żłobek 16.11.05, 20:28
          Ciekawe jak jedna opiekunka (mimo, ze napewno świetna) chce zorganizować czas
          większej grupie maluchów. Pisze, ze opiekuje sie juz dwójką. Nierealne.
          • linka72 Re: Prywatny żłobek 17.11.05, 11:08
            Kasia1302 napisz ile kosztuje taki żlobek.
            • kasia1302 Re: Prywatny żłobek 17.11.05, 12:04
              Niestety całe 850PLN, pół etatu 480PLN (12 dni w miesiącu). To chyba i tak
              mniej niż niania...
              • linka72 Re: Prywatny żłobek 17.11.05, 12:50
                No rzeczywiście sporo. Jak dla mnie musiałabym wziąć pod uwagę jeszcze czas i
                koszty dojazdu. Ja się kiedyś zastanawiałam nad niańką ale po przemyśleniu
                wybrałam żłobek. Mój Raduś chodzi do państwowego za mniej więcej 200zł i jestem
                naprawdę bardzo zadowolona. Raduś ma dopiero 9 miesięcy, jak go odbieram to
                zawsze jest zadowolony, usmiechnięty. Myślę, że trafiłam na dobrą placówkę.
                Panie są naprawdę w porządku. No i największym plusem jest fakt, że jest z
                dziećmi. Podejrzewam, że zimą w domu z nianią byłoby trochę nudno. Pozdrawiam
                • madzialinka1 Re: Prywatny żłobek 18.11.05, 14:54
                  a do któego żłobka chodzi Twoj synek ?
                  • linka72 Re: Prywatny żłobek 24.11.05, 03:47
                    Przepraszam, że dopiero teraz odpisuję. Niestety przez absorbującego syneczka
                    (mam jeszcze córcię, która obecnie ma zapalenia uszu), na przeglądanie neciku
                    mam mało czasu. Jestem z Nowej Huty i Raduś chodzi do żłobka na os. Zielonym.
                    Serdecznie polecam. Radik wraca usmięchnięty.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka