Dodaj do ulubionych

Czy ktoś leczył dziecko u dr Cendrowskiej, alergol

19.03.06, 12:14
Witam mam pytanie, czy może ktoś leczył dziecko u dr Moniki Cendrowskiej -
Pinkosz, bo my dojeżdżamy z synem 120km do Lublina raz w miesiącu więc
chiałabym poznać jeszcze czyjeś opinie...
Obserwuj wątek
    • asiakliny Re: Czy ktoś leczył dziecko u dr Cendrowskiej, al 19.03.06, 17:32
      ja chodzę z małą do niej od urodzenia (2 lata), bo przyjmuje akurat w mojej
      przychodni i mam o niej jak najlepsze zdanie, ma dobre podejście do dzieci i
      myślę, że potrafi dobrze doradzić
      • jolecka-22 Re: Czy ktoś leczył dziecko u dr Cendrowskiej, al 19.03.06, 20:13
        Dziękuję za odp. My jeździmy do niej od września ubiegłego roku i też raczej
        jestem zadowolona. ale narazie to początek mojej walki z chorobą mojego dziecka
        więc trochę jestem zagubiona w tym wszystkim. Jeszcze raz dzięki smile
        • aisak01 Re: Czy ktoś leczył dziecko u dr Cendrowskiej, al 22.03.06, 22:58
          ja też chodzę - i jestem zadowolona- córeczka uwielbia panią doktor.
          Zaletą korzystania z przychodni przyszpitalnej są również darmowe badania na
          nowoczesnym sprzęcie.
          • jolecka-22 Re: Czy ktoś leczył dziecko u dr Cendrowskiej, al 23.03.06, 12:06
            No właśnie, ja również z tego względu zdecydowałam się na Lublin. Mieszkamy w
            Białej Podlaskiej i tutaj raczej ciężko doprosić się o zrobienie jakichkolwiek
            testów dziecku, nie mówiac już o jakości sprzętu. Jeszcze raz dzięki za każdą
            opinię. Pozdrawiam smile mama Maciusia (2lata)
    • karambol45 Re: Czy ktoś leczył dziecko u dr Cendrowskiej, al 23.03.06, 13:22
      mam też dziecko z problemami alergicznymi
      i nie jestem z lublina i w związku z tym mam pytanie czy pani dr Cendrowska
      przyjmuje w przychodni państwowej?
      i czy muszę mieć skierowanie od pediatry?
      pediatra leczy mojego syna ale nie chce dać żadnych badań i jakoś nie możemy
      wyjść z tej alergii

pozdrawiam Agnieszka
      • jolecka-22 Re: Czy ktoś leczył dziecko u dr Cendrowskiej, al 23.03.06, 19:44
        Musisz mieć skierowanie od pediatry, dr Cendrowska przyjmuje przy Dziecięcym
        Szpitalu Klinicznym w Lublinie ul. Choćki 2, tel. do rejestracji kier. 081
        7185201. Jest to poradnia przyszpitalna. Nie eksperymentuj u głupiej pediatry
        tylko się tam zarejestruj, naprawdę warto ! Dziecku zrobią odrazu testy i
        badania bez żadnej łaski. Pozdrawiam smile
        • puchatek-1983 Re: Czy ktoś leczył dziecko u dr Cendrowskiej, al 23.03.06, 21:29
          Wydaje mi się, że przyjmuje także w przychodni MSWIA przy Spokojnej.
      • karambol45 Re: Czy ktoś leczył dziecko u dr Cendrowskiej, al 24.03.06, 07:41
        a długo się czeka na wizytę?
        • jolecka-22 Re: Czy ktoś leczył dziecko u dr Cendrowskiej, al 24.03.06, 12:18
          Jeśli zarejestrujesz się tel. to wydaje mi się że nie trzeba czekać dłużej niż
          miesiac, a moze nawet szybciej ? Ja poprostu muszę pojawiać się tam z dzieckim
          raz w miesiącu, więc rejestruje się z wizyty na wizytę. smile
          • milenaj9 Re: Czy ktoś leczył dziecko u dr Cendrowskiej, al 27.04.06, 12:58

--ja chodziłam z córeczką do dr Cendrowskiej i byłam bardzo zadowolona.

Leneczka mojasmile

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=621&w=31387097

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka