jolecka-22 19.03.06, 12:14 Witam mam pytanie, czy może ktoś leczył dziecko u dr Moniki Cendrowskiej - Pinkosz, bo my dojeżdżamy z synem 120km do Lublina raz w miesiącu więc chiałabym poznać jeszcze czyjeś opinie... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asiakliny Re: Czy ktoś leczył dziecko u dr Cendrowskiej, al 19.03.06, 17:32 ja chodzę z małą do niej od urodzenia (2 lata), bo przyjmuje akurat w mojej przychodni i mam o niej jak najlepsze zdanie, ma dobre podejście do dzieci i myślę, że potrafi dobrze doradzić Odpowiedz Link Zgłoś
jolecka-22 Re: Czy ktoś leczył dziecko u dr Cendrowskiej, al 19.03.06, 20:13 Dziękuję za odp. My jeździmy do niej od września ubiegłego roku i też raczej jestem zadowolona. ale narazie to początek mojej walki z chorobą mojego dziecka więc trochę jestem zagubiona w tym wszystkim. Jeszcze raz dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
aisak01 Re: Czy ktoś leczył dziecko u dr Cendrowskiej, al 22.03.06, 22:58 ja też chodzę - i jestem zadowolona- córeczka uwielbia panią doktor. Zaletą korzystania z przychodni przyszpitalnej są również darmowe badania na nowoczesnym sprzęcie. Odpowiedz Link Zgłoś
jolecka-22 Re: Czy ktoś leczył dziecko u dr Cendrowskiej, al 23.03.06, 12:06 No właśnie, ja również z tego względu zdecydowałam się na Lublin. Mieszkamy w Białej Podlaskiej i tutaj raczej ciężko doprosić się o zrobienie jakichkolwiek testów dziecku, nie mówiac już o jakości sprzętu. Jeszcze raz dzięki za każdą opinię. Pozdrawiam mama Maciusia (2lata) Odpowiedz Link Zgłoś
karambol45 Re: Czy ktoś leczył dziecko u dr Cendrowskiej, al 23.03.06, 13:22 mam też dziecko z problemami alergicznymi i nie jestem z lublina i w związku z tym mam pytanie czy pani dr Cendrowska przyjmuje w przychodni państwowej? i czy muszę mieć skierowanie od pediatry? pediatra leczy mojego syna ale nie chce dać żadnych badań i jakoś nie możemy wyjść z tej alergii pozdrawiam Agnieszka Odpowiedz Link Zgłoś
jolecka-22 Re: Czy ktoś leczył dziecko u dr Cendrowskiej, al 23.03.06, 19:44 Musisz mieć skierowanie od pediatry, dr Cendrowska przyjmuje przy Dziecięcym Szpitalu Klinicznym w Lublinie ul. Choćki 2, tel. do rejestracji kier. 081 7185201. Jest to poradnia przyszpitalna. Nie eksperymentuj u głupiej pediatry tylko się tam zarejestruj, naprawdę warto ! Dziecku zrobią odrazu testy i badania bez żadnej łaski. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
puchatek-1983 Re: Czy ktoś leczył dziecko u dr Cendrowskiej, al 23.03.06, 21:29 Wydaje mi się, że przyjmuje także w przychodni MSWIA przy Spokojnej. Odpowiedz Link Zgłoś
karambol45 Re: Czy ktoś leczył dziecko u dr Cendrowskiej, al 24.03.06, 07:41 a długo się czeka na wizytę? Odpowiedz Link Zgłoś
jolecka-22 Re: Czy ktoś leczył dziecko u dr Cendrowskiej, al 24.03.06, 12:18 Jeśli zarejestrujesz się tel. to wydaje mi się że nie trzeba czekać dłużej niż miesiac, a moze nawet szybciej ? Ja poprostu muszę pojawiać się tam z dzieckim raz w miesiącu, więc rejestruje się z wizyty na wizytę. Odpowiedz Link Zgłoś
milenaj9 Re: Czy ktoś leczył dziecko u dr Cendrowskiej, al 27.04.06, 12:58 --ja chodziłam z córeczką do dr Cendrowskiej i byłam bardzo zadowolona. Leneczka moja forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=621&w=31387097 Odpowiedz Link Zgłoś