moniaskor 17.11.05, 18:14 Jeżeli ktoś z Was korzysta z ich usług, napiszcie, czy jesteście zadowoleni. Dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
casual Re: GEMINI-internet 18.11.05, 21:50 Ja korzystalam jakies 3 lata temu i bylo tragicznie! Awaria za awaria, a jak sie dzwonilo do firmy to nikt nie odbieral - koszmar. Teraz sie ponoc poprawili (siostra korzysta z ich uslug). Odpowiedz Link Zgłoś
krzak23 Re: GEMINI-internet 05.09.13, 18:02 Witam nie wiem kiedy korzystałaś z usług Gemini Internet ale obecnie mam od nich Telewizje i internet i jestem bardzo zadowolony oczywiście zdarzają się awarie lecz jeżeli jakaś się zdarzy to szybko jest usuwana, nie miałem z nimi żadnych problemów polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
uzytkownik1233 Re: GEMINI-internet 04.04.14, 19:39 nie uważam żeby za bardzo się coś poprawiło, jakość koszmarna . Odpowiedz Link Zgłoś
fior5 Re: GEMINI-internet 08.04.14, 22:23 jakość pozostawia wiele do życzenia. Cały czas występują problemy z prędkością, zdarza się że kilka razy dziennie internet zrywa. ogólnie odradzam Odpowiedz Link Zgłoś
trar1982 Re: GEMINI-internet 30.12.14, 23:56 Generalnie nie polecam, jakość usług (internet, tv) taka sobie, dość częste usterki. A obsługa klienta w biurze to jakas fatalna pomyłka. Odpowiedz Link Zgłoś
olaaa76 Re: GEMINI-internet 16.09.15, 21:55 bez problemów? ?? napisał chyba pracownik gemini do ratowania wizerunku.... Odpowiedz Link Zgłoś
agax4 Re: GEMINI-internet 19.11.05, 17:46 Ja korzystam od jakiś 3 lat. Jest raczej OK, choć zdarzały się niewielkie awarie. Odpowiedz Link Zgłoś
olaaa76 Re: GEMINI-internet 16.09.15, 21:53 MASAKRA! Okropna obsługa klienta! Żeby rozwiązać sprawę w korzystny dla długoletniego klienta sposób potrzebują... skontaktować się ze swoim prawnikiem! Nie sposób wypowiedzieć wcześniej umowy, nawet przy podpisaniu na czas określony przedłużają automatycznie (mimo wcześniejszej informacji o tym, że chcę by umowa wygasła) TRAGEDIA! NIGDY WIĘCEJ!!! Nie mieszkam w mieszkaniu od pół roku a dopiero od przyszłego miesiąca nie będę płacić... Usterki, przerwy w dostawie usług - zawsze "pracujemy nad rozwiązaniem" i warczenie w słuchawce.... TRAGEDIA!!! Żerują tylko na kasę nic więcej... Odpowiedz Link Zgłoś
kraken88 Re: GEMINI-internet 30.10.15, 18:54 Hej mam od 3 miesięcy Superdom z internetem 100 Mbps na Marchołta 53. na światełku. na razie spoko, elegancko działa. raz była awaria ale tak to git. Prędkość osiagam a program śmiga Odpowiedz Link Zgłoś