ryboza 22.01.06, 20:17 witam! moja corka wraz z zona lezy na oddziale jednego ze szpitali w krakowie. corka wymiotuje, jest odwodniona. czy mozecie powiedziec jaki jest najlepszy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
joln Re: szpital w KRAKOWIE 22.01.06, 20:32 szpital zeromskiego, znam pediatrie i chirurgie dzieci, polecam, o ile to jest odpowiednie slowo w kontekscie szpitala Odpowiedz Link Zgłoś
ajko Re: szpital w KRAKOWIE 22.01.06, 21:05 Żeromskiego .Nie polecam Św.Ludwika ul.Strzelecka. Odpowiedz Link Zgłoś
kaha1 Re: szpital w KRAKOWIE 23.01.06, 08:12 mojej córeczce było dobrze w Prokocimiu. Odpowiedz Link Zgłoś
dorotka1olka Re: szpital w KRAKOWIE 23.01.06, 20:49 ja byłam kilkakrotnie z moimi dziecmi w Narutowiczu i nie narzekałam zwłaszcza, że trafiłam na cudownego lekarza Pani dr Jodłowska anioł nie człowiek Odpowiedz Link Zgłoś
q_211 Re: szpital w KRAKOWIE 24.01.06, 13:19 >w piątek wróciłam ze szpitala Jana Pawła i polecam szczerze naprawdę opieka jest barzo dobra nie robią żadnych przeszkód można być z dzieckiem >mam nadzieję że jest już dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
kaha1 Re: szpital w KRAKOWIE 24.01.06, 19:49 ja z Jana Pawła mam bardzo złe wspomnienia Odpowiedz Link Zgłoś
jeangrey Re: szpital w KRAKOWIE 26.01.06, 07:55 Byłam w Żeromskim i Ludwiku. Niebo a ziemia na korzyść Żeromskiego. Św. Ludwika radziłabym omijać szerokim łukiem. Dzieci zarażają się od siebie, przetrzymywane są bez sensu po parę tygodni. JG Odpowiedz Link Zgłoś
kaskasa1 Re: szpital w KRAKOWIE 26.01.06, 14:55 my z powodu odwodnienia byłyśmy w narutowiczu; warunki miałyśmy dobre choć kosztowało to 10zł / doba, przy dziecku zmienialiśmy się; lekarze przychodzili kilka razy dziennie zobaczyć jaki jest stan dziecka; nie było zbędnego przetrzymywania Odpowiedz Link Zgłoś
balbinka01 Re: szpital w KRAKOWIE 03.02.06, 22:05 Nie wiem, jaki jest dobry, ale ODRADZAM i to stanowczo Galla.... Odpowiedz Link Zgłoś